VALLANKUMOUS

ToveriLenin

Toverit! Nyt on vuosi 2018. on kulunut yli sata vuotta siitä, kun suomen työväki vaati uudistuksia kurjiin oloihinsa. Suomen työväenluokka ei olisi aloittanut vallankumousta, jos suomen porvaristo olisi antanut työväelle sen oikeudet perusasioihin, kuten kahdeksan tunnin työpäivät ja kohtuullisen palkan. Kun suomen punakaarti hävisi, aloitti porvaristo julmat kostotoimet punakaartia vastaan. Aivan liikaa laittomia-, ja aiheettomia teloituksia. Suomen porvaristo hajoitti niin paljon perheitä ja mieliä, että sisällissodan haavat ovat edelleen tuoreet. Toverit, minä kysyn teiltä. Onko häpeä, että me emme aloita uutta vallankumousta, sillä Asiat eivät mene eteenpäin peukaloitapyörittämällä? On häpeäksi heille, jotka antoivat koko elämänsä puna-aatteelle, että me emme vie tätä asiaa päätökseen. Workers of the world unite !

11

362

  Vastaukset

  • Olinpa minäkin aikoinani kommunisti; nuori ja kiihkeä.
   Sitten vuodet vierivät, työtä tein kuin norsu. Ryhdyin yrittäjäksi, varallisuus kasvoi ja Kokoomus oli ilmiselvä puolueeni.
   Nyt olen pienehköllä eläkkeellä ja katson kauhulla nykymenoa kuinka köyhiä suomalaisia kyykytetään mutta näille #matuille annetaan kaikki mitä ilkeävät pyytää.

   Kaikki nykypuolueet Perussuomalaisia lukuunottamatta tukevat tätä sikamaista kansamme rahavarojen ryöstöä, #matuihin menee vuodessa ainakin 3 000 000 000 euroa ja lasku yhä kasvaa.

   • Vai yrittäjä ?

    Jos on yrittäjä maksaa oman eläkkeensä ja kas kummaa sen määrän voi itse valita. Jos taas on "yrittelijä" ta vaikkapa luulee oolevansa eläkkeen määrää "poitrukit". Noinhan se lain mukaan menee , eikös totta. Monet eläkkeistään narisijat ovat joko niitä jotka kuittasivat yrittäjäaikoinaan maksimituoton ja eläke jäi minimiin. Osa taas ei ole koskaan yrittäjänä ollutkaan. Ja ollapa Persu on yhtä tehokas kuin olla vaikkapa Vas-Vihertävä-Sinikko.


  • TESTI Tämän kirjoituksen takia sain pannan 24h joten sanavapautta ei enää ole:
   Kun katsoo koko tilannetta vuosien aikana, niin poliisi ja virkailijat pelkää! Muslimit on opetettu väkivaltaan ja kiihkoilemaan.
   Heidän tulonsa maahamme olisi pitänyt estää jo ensimmäisten kohdalla. Ei tiennyt manu mitä teki antaessaan venäjältä tulleiden somalien jäädä tänne hengailemaan.
   Nyt on turha parkua, Kuitenkin luotan että " pahuudellekin on annettu aikansa" Pimeys joka päättäjiämme vaivaa on ahneutta ja raha on heidän jumalansa.
   He jotka heitä myötäilee on antaneet pelon ja pimeyden henkien lietsoa itsensä muka ymmärtäväiseksi, koska muuta he ei osaa kuin seistä maahamme tulleiden vierellä tumput suorana.
   Ei ole oikein että laumana tuhotaan toisten tuntemattomien omaisuuta. He ovat sen rehellisesti hankkineet, ei loisimalla. Jokainen matuilia menköön sinne mistä tulivat ja mellakoimaan siellä.
   Lähdetään muutamaan maatamme olemalla rohkeita valontuojana ja tiedon salailun lopettamiseksi.

  • Eikös ensi vuonna ole se vallankumous kun vanha valta poistetaan ja uusi valitaan kansan mielen mukaan kuten demokratiassa on tapana. Johtajilta ei paljoa kysytä vaikka saavatkin saarnata.

   Vallankumouksetkin ovat tänään fiksuuntuneita eikä tarvita tykkejä ja konekiväärejä vaan pännä riittää millä sen sopivan numeron siihen lappuun kirjoittaa.

   Parannusta, eikös?

   • Kiitos kaitselmuksen herralle !

    Jos kerran saa vapaasti piirrellä annetuun lappuun mitä uskaliaimman numeron. On tosin vai yksi este puolueet ovat tehneet listan numeroista ja samat naamat ovat niitten takana. Valitse siitä sitten ! Jo yksi mätä omena pilaa koko laatikon ja jos niitä on kuten näyttää runsaasti on tulos selvä. Äänestipä tai ei tulos on vaalimatematiikalla hoidettavissa ja EU byrokratia huolehtii siitä, että ruodussa pysytään tai saadaan kohtelu jonka kohteeksi ovat joutumassa Puola, Tsekki, Unkari ja Itävalta.

    Vallan tulisi valtiosäännön mukaan kuulua kansalle kuka sanoo mille kansalle ??
    Parannustako, vai mitä ??


   • Nunnuka.Nukkuja kirjoitti:

    Kiitos kaitselmuksen herralle !

    Jos kerran saa vapaasti piirrellä annetuun lappuun mitä uskaliaimman numeron. On tosin vai yksi este puolueet ovat tehneet listan numeroista ja samat naamat ovat niitten takana. Valitse siitä sitten ! Jo yksi mätä omena pilaa koko laatikon ja jos niitä on kuten näyttää runsaasti on tulos selvä. Äänestipä tai ei tulos on vaalimatematiikalla hoidettavissa ja EU byrokratia huolehtii siitä, että ruodussa pysytään tai saadaan kohtelu jonka kohteeksi ovat joutumassa Puola, Tsekki, Unkari ja Itävalta.

    Vallan tulisi valtiosäännön mukaan kuulua kansalle kuka sanoo mille kansalle ??
    Parannustako, vai mitä ??

    Voithan sinä perustaa valitsijamiesyhdistyksen ja asettaa sen avulla ehdokkaan joka ei ole mätä omena. Voit myös perustaa puolueen jossa terveet omenat viihtyvät. Ei ole siis ongelmaa jota kauppaat.

    Kyllä valta on meillä kansalla, jos haluat vaikuttaa enemmän kuin äänestyskopissa käyden niin ala toimimaan aktiivisesti jossain puolueessa joka on lähinnä omaa näkemystäsi ja voit siinä ominaisuudessa osaltasi vaikuttaa enemmän kuin siellä kopissa.

    Kun on lähdetty mukaan porukkaan, kun on saatu sitä valtaa edustajien välityksellä eri parlamenteissa niin demokratian perustein enemmistön kanta ratkaisee lopullisen suunnan. Se kannattaa ymmärtää ja kaikki näyttää paremmalta.

    Jos ei kykene toimimaan joukossa on parasta siirtyä joukon ulkopuolelle. Mainitsemistasi taitavat ainakin Puola, Tsekki ja Unkari olla varsin suuren EU tuen saajia joten maksamalla ne takaisin päässee eroon helposti! Kaikilla noilla mainituilla on lastina ja vaivana jämäkommunismi, niillä ei ole vielä kehittynyttä demokratiaa vaan se kommunismin aika kummittelee vielä ihmisten mielissä ehkä parinkin sukupolven verran heitä häiriten.


  • Tavoitteet vapuksi 2019
   Toverit nyt on kuulunut sata vuotta Marksin syntymästä
   Me tarvitsemme koherenssia ja uusia voimia
   Emme voi toimia yksin

   Me tarvitsemme toisen ja toisemme

   Minä en voi kulkea yksin banderollin kanssa olematta rollipeikko
   Tarvitsen toisen pitämään baderollin toista keppiä

   Meidän on voimistettava linjaamme toisillamme
   Mistä saan kepinpitäjän toiseen päähän ensi vappuna 2019?

  • Nyt on aika Towerit! Huomenna kuulema jaetaan kiwwäärit.
   Ne jotka saavat pistoolit (Nagant revolverit ) ovatten sitten upseerit !
   Näin se pittää Punakapinan johto valita......huutoäänestyksellä..!!

  • Tuli Mannerheim jääkäreineen. Loppui vallankumous aika lyhyeen. Hyvä niin, muuten olisimme olleet yksi neuvostotasavalta ja myöhemmin vain osa nykyistä Venäjää Että sillä lailla...

  • Satun muuten omistamaan vapaussodassa käytetyn mauserin,pimeä ase kunnes sain sen tavallaan perintönä,sai myös luvan aseeseen,joten tulkoon kapina.

  • Nyt suomen porvarielliitti on ottanut toisenlaisen hajoitusaseen käyttöönsä, ns. pakoloiset, jonka katsotaan oleva sivistyneempi tapa, koska se nojaa yk:n ihmisoikeusjulistuksen ratifiointiin.
   Ja ennenkaikkea kaikkien tänne kynnelle kykenevien tulijoiden ihmisoikeuksiin eli samalla tavoin kuin sata vuotta sitten, niin nytkin, oman kansan ihmisoikeudet eivät ole jakamattomia ja tasapuolisia vaan ne on luokiteltu mm. rahan ja syntymäajan mukaan, alaluokituksena ihonväri ja syntymämaa.
   Haittapuolena luokituksessa on, ettei likikään kaikkien syntymämaasta voida olla niinkään varmoja, joten se menee oletuksena.
   Syntymäaika sen sijaan voidaan aina määritellä näidenkin kohdalla sinne vajaat kahdeksantoistavuotta taaksepäin.
   Ihmisoikeuksien määrittelyyn on rahalla tehty taas uudet kriteerit ja sen näkee mm. sippilän ylimielisistä ilmeistä ja kasvavasta käskyttämistarpeesta ja halusta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   121
   6451
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   185
   4559
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   221
   1609
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   91
   1262