VALLANKUMOUS

ToveriLenin

Toverit! Nyt on vuosi 2018. on kulunut yli sata vuotta siitä, kun suomen työväki vaati uudistuksia kurjiin oloihinsa. Suomen työväenluokka ei olisi aloittanut vallankumousta, jos suomen porvaristo olisi antanut työväelle sen oikeudet perusasioihin, kuten kahdeksan tunnin työpäivät ja kohtuullisen palkan. Kun suomen punakaarti hävisi, aloitti porvaristo julmat kostotoimet punakaartia vastaan. Aivan liikaa laittomia-, ja aiheettomia teloituksia. Suomen porvaristo hajoitti niin paljon perheitä ja mieliä, että sisällissodan haavat ovat edelleen tuoreet. Toverit, minä kysyn teiltä. Onko häpeä, että me emme aloita uutta vallankumousta, sillä Asiat eivät mene eteenpäin peukaloitapyörittämällä? On häpeäksi heille, jotka antoivat koko elämänsä puna-aatteelle, että me emme vie tätä asiaa päätökseen. Workers of the world unite !

13

1739

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Paapparainen

   Olinpa minäkin aikoinani kommunisti; nuori ja kiihkeä.
   Sitten vuodet vierivät, työtä tein kuin norsu. Ryhdyin yrittäjäksi, varallisuus kasvoi ja Kokoomus oli ilmiselvä puolueeni.
   Nyt olen pienehköllä eläkkeellä ja katson kauhulla nykymenoa kuinka köyhiä suomalaisia kyykytetään mutta näille #matuille annetaan kaikki mitä ilkeävät pyytää.

   Kaikki nykypuolueet Perussuomalaisia lukuunottamatta tukevat tätä sikamaista kansamme rahavarojen ryöstöä, #matuihin menee vuodessa ainakin 3 000 000 000 euroa ja lasku yhä kasvaa.

   • Tosi-Yrittäjä

    Vai yrittäjä ?

    Jos on yrittäjä maksaa oman eläkkeensä ja kas kummaa sen määrän voi itse valita. Jos taas on "yrittelijä" ta vaikkapa luulee oolevansa eläkkeen määrää "poitrukit". Noinhan se lain mukaan menee , eikös totta. Monet eläkkeistään narisijat ovat joko niitä jotka kuittasivat yrittäjäaikoinaan maksimituoton ja eläke jäi minimiin. Osa taas ei ole koskaan yrittäjänä ollutkaan. Ja ollapa Persu on yhtä tehokas kuin olla vaikkapa Vas-Vihertävä-Sinikko.


  • kieroilija

   TESTI Tämän kirjoituksen takia sain pannan 24h joten sanavapautta ei enää ole:
   Kun katsoo koko tilannetta vuosien aikana, niin poliisi ja virkailijat pelkää! Muslimit on opetettu väkivaltaan ja kiihkoilemaan.
   Heidän tulonsa maahamme olisi pitänyt estää jo ensimmäisten kohdalla. Ei tiennyt manu mitä teki antaessaan venäjältä tulleiden somalien jäädä tänne hengailemaan.
   Nyt on turha parkua, Kuitenkin luotan että " pahuudellekin on annettu aikansa" Pimeys joka päättäjiämme vaivaa on ahneutta ja raha on heidän jumalansa.
   He jotka heitä myötäilee on antaneet pelon ja pimeyden henkien lietsoa itsensä muka ymmärtäväiseksi, koska muuta he ei osaa kuin seistä maahamme tulleiden vierellä tumput suorana.
   Ei ole oikein että laumana tuhotaan toisten tuntemattomien omaisuuta. He ovat sen rehellisesti hankkineet, ei loisimalla. Jokainen matuilia menköön sinne mistä tulivat ja mellakoimaan siellä.
   Lähdetään muutamaan maatamme olemalla rohkeita valontuojana ja tiedon salailun lopettamiseksi.

  • Eikös ensi vuonna ole se vallankumous kun vanha valta poistetaan ja uusi valitaan kansan mielen mukaan kuten demokratiassa on tapana. Johtajilta ei paljoa kysytä vaikka saavatkin saarnata.

   Vallankumouksetkin ovat tänään fiksuuntuneita eikä tarvita tykkejä ja konekiväärejä vaan pännä riittää millä sen sopivan numeron siihen lappuun kirjoittaa.

   Parannusta, eikös?

   • Nunnuka.Nukkuja

    Kiitos kaitselmuksen herralle !

    Jos kerran saa vapaasti piirrellä annetuun lappuun mitä uskaliaimman numeron. On tosin vai yksi este puolueet ovat tehneet listan numeroista ja samat naamat ovat niitten takana. Valitse siitä sitten ! Jo yksi mätä omena pilaa koko laatikon ja jos niitä on kuten näyttää runsaasti on tulos selvä. Äänestipä tai ei tulos on vaalimatematiikalla hoidettavissa ja EU byrokratia huolehtii siitä, että ruodussa pysytään tai saadaan kohtelu jonka kohteeksi ovat joutumassa Puola, Tsekki, Unkari ja Itävalta.

    Vallan tulisi valtiosäännön mukaan kuulua kansalle kuka sanoo mille kansalle ??
    Parannustako, vai mitä ??


   • Nunnuka.Nukkuja kirjoitti:

    Kiitos kaitselmuksen herralle !

    Jos kerran saa vapaasti piirrellä annetuun lappuun mitä uskaliaimman numeron. On tosin vai yksi este puolueet ovat tehneet listan numeroista ja samat naamat ovat niitten takana. Valitse siitä sitten ! Jo yksi mätä omena pilaa koko laatikon ja jos niitä on kuten näyttää runsaasti on tulos selvä. Äänestipä tai ei tulos on vaalimatematiikalla hoidettavissa ja EU byrokratia huolehtii siitä, että ruodussa pysytään tai saadaan kohtelu jonka kohteeksi ovat joutumassa Puola, Tsekki, Unkari ja Itävalta.

    Vallan tulisi valtiosäännön mukaan kuulua kansalle kuka sanoo mille kansalle ??
    Parannustako, vai mitä ??

    Voithan sinä perustaa valitsijamiesyhdistyksen ja asettaa sen avulla ehdokkaan joka ei ole mätä omena. Voit myös perustaa puolueen jossa terveet omenat viihtyvät. Ei ole siis ongelmaa jota kauppaat.

    Kyllä valta on meillä kansalla, jos haluat vaikuttaa enemmän kuin äänestyskopissa käyden niin ala toimimaan aktiivisesti jossain puolueessa joka on lähinnä omaa näkemystäsi ja voit siinä ominaisuudessa osaltasi vaikuttaa enemmän kuin siellä kopissa.

    Kun on lähdetty mukaan porukkaan, kun on saatu sitä valtaa edustajien välityksellä eri parlamenteissa niin demokratian perustein enemmistön kanta ratkaisee lopullisen suunnan. Se kannattaa ymmärtää ja kaikki näyttää paremmalta.

    Jos ei kykene toimimaan joukossa on parasta siirtyä joukon ulkopuolelle. Mainitsemistasi taitavat ainakin Puola, Tsekki ja Unkari olla varsin suuren EU tuen saajia joten maksamalla ne takaisin päässee eroon helposti! Kaikilla noilla mainituilla on lastina ja vaivana jämäkommunismi, niillä ei ole vielä kehittynyttä demokratiaa vaan se kommunismin aika kummittelee vielä ihmisten mielissä ehkä parinkin sukupolven verran heitä häiriten.


  • banderoliinpitäjä

   Tavoitteet vapuksi 2019
   Toverit nyt on kuulunut sata vuotta Marksin syntymästä
   Me tarvitsemme koherenssia ja uusia voimia
   Emme voi toimia yksin

   Me tarvitsemme toisen ja toisemme

   Minä en voi kulkea yksin banderollin kanssa olematta rollipeikko
   Tarvitsen toisen pitämään baderollin toista keppiä

   Meidän on voimistettava linjaamme toisillamme
   Mistä saan kepinpitäjän toiseen päähän ensi vappuna 2019?

  • seinäävastentavataanko

   Nyt on aika Towerit! Huomenna kuulema jaetaan kiwwäärit.
   Ne jotka saavat pistoolit (Nagant revolverit ) ovatten sitten upseerit !
   Näin se pittää Punakapinan johto valita......huutoäänestyksellä..!!

  • 77999394

   Tuli Mannerheim jääkäreineen. Loppui vallankumous aika lyhyeen. Hyvä niin, muuten olisimme olleet yksi neuvostotasavalta ja myöhemmin vain osa nykyistä Venäjää Että sillä lailla...

  • kodinturvajoukoissa

   Satun muuten omistamaan vapaussodassa käytetyn mauserin,pimeä ase kunnes sain sen tavallaan perintönä,sai myös luvan aseeseen,joten tulkoon kapina.

  • Nyt suomen porvarielliitti on ottanut toisenlaisen hajoitusaseen käyttöönsä, ns. pakoloiset, jonka katsotaan oleva sivistyneempi tapa, koska se nojaa yk:n ihmisoikeusjulistuksen ratifiointiin.
   Ja ennenkaikkea kaikkien tänne kynnelle kykenevien tulijoiden ihmisoikeuksiin eli samalla tavoin kuin sata vuotta sitten, niin nytkin, oman kansan ihmisoikeudet eivät ole jakamattomia ja tasapuolisia vaan ne on luokiteltu mm. rahan ja syntymäajan mukaan, alaluokituksena ihonväri ja syntymämaa.
   Haittapuolena luokituksessa on, ettei likikään kaikkien syntymämaasta voida olla niinkään varmoja, joten se menee oletuksena.
   Syntymäaika sen sijaan voidaan aina määritellä näidenkin kohdalla sinne vajaat kahdeksantoistavuotta taaksepäin.
   Ihmisoikeuksien määrittelyyn on rahalla tehty taas uudet kriteerit ja sen näkee mm. sippilän ylimielisistä ilmeistä ja kasvavasta käskyttämistarpeesta ja halusta.

  • Anonyymi

   Sitä samaa se punakaartikin teki, hajoitti perheitä, teloitti vankeja ym. Sota on pahan tekoa molemmin puolin, mutta punikkihan se aina ettii vian muista, mutta ei ittestään. Se mitä tuohon 1917-18 sotaan, valkoinen osapuoli yritti sopia vielä asioita sodan alkupuolella, mutta punikit eivät suostuneet.

  • Anonyymi

   Te punikit olette täysin hyödyttömiä yhteiskunnan kannalta, pelkkä rahareikä. Teistä ei saa hyödyllisiä kansalaisia mitenkään. Ongelmajätelaitos olisi oikea sijoituskohde teille.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   4116
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   428
   2082
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   47
   1077
  4. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   983
  5. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   66
   963
  6. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   260
   886
  7. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   87
   876
  8. Sinä siellä

   Kerro vielä oliko se aitoa rakkautta ja olet päässyt eteenpäin
   Ikävä
   102
   869
  9. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   298
   865
  10. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   23
   847
  Aihe