Fistauksen salat?

Kovastikiinnostaa

Sinä fistauksesta pitävä nainen, aihe miehenä kiinnostaa kovasti, valitettavasti vaimoa ei tämä aihe innosta.

Toivoisin sinun kertovan kokemuksistasi fistauksesta, mille sellainen tuntuu, miten homma etenee, mikä siitä tekee sinua kiihottavaa toimintaa? Seisoo jo ajatuskin, että moista pääsisi joskus kokeilemaan.

Miten päädyit kokeilemaan ja millaisen kuvauksen kertoisit naistuttavallesi, jotta hänet saisit fistausta kokeilemaan?

64

4429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi-TAAS-uusi

      Etkös voi tumputtaa vanhoilla ketjuilla?
      Täytyykö aina aloittaa uusi ketju?

      • Kovastikiinnostaa

        Koska haluan vuorovaikutteista kommunikointia, se on ja kysellä myös tarkennuksia. Mitäs se sulta on pois, kai tänne ketjuja mahtuu?


      • Miksi-TAAS-uusi
        Kovastikiinnostaa kirjoitti:

        Koska haluan vuorovaikutteista kommunikointia, se on ja kysellä myös tarkennuksia. Mitäs se sulta on pois, kai tänne ketjuja mahtuu?

        Viitti yhtä ja samaa jatkuvasti lukea. Ja vaan siksi et joku runkkailee.


    • Tuhmavaimo

      Minä tykkään kun mieheni fistaa.
      Ollaan oltu pitkään yhdessä ja erilaisia ja erikokoisia leluja ollaan käytetty. Jossain vaiheessa sitten vain käytettiin useampaa sormea. Joka kerta ei käsi mahdu kokonaan, ei vain tunnu hyvältä.
      Vaatii pitkän ja hitaan lämmittelyn ja pikkuhiljaa enemmän ja enemmän niin mahtuu koko käsi.
      Venymisen tunne on se mistä tykkään. Kun koko käsi on sisällä on todella täys olo.

    • Mahlakas

      se aika lailla pisti orgasmin tasot uusiksi. Nainen sinne on vaan kätensä toistaiseksi saanut mutta miehen kanssa harjoitteleminenkaan ei ole koskaan päättynyt ilman voimakasta orgasmia. Tähän voi yhdistää myös elämän ensimmäisen squirttauksen, joka sekin oli jotain minkä uudelleen kokemisesta haaveilen...

      • Otappa yhteyttä jos kaipaa kokenutta fistaajaa, se laittaa todellakin olot uuteen järjästykseen, miehenä tiedän ja nautin näystä kun tapellaan tajunnan rajamailla. Ei voi enenpää vaatia, kuin sen luoton ja saa naiselle tehdä kyseisen asian. Nim. Merkin takaa löytyy meiliä. Kirjoittele.


    • Kovastikiinnostaa

      Kuulostaa näin miehenä erittäin kiihottavalle, ai kun edes kerran eläissään pääsisi kokemaan tuollaisen naisen.. Hieman yksityiskohtaisempaa toivoisin vielä..

    • Lahdenlady

      Olen saanut kokea sen muutamia kertoja. Ja aina on tuntunut yhtä hyvältä, kiihottavalta. Ensin pari sormea, kun ne menee hyvin ja olen hyvin kostea, otetaan liukkaria käteen ja kolmas sormi. Välillä hyväillään silittäen ja taputtaen pimpsaa. Sitten hitaasti kokeillan koko kättä...ensin pelkät sormet tai vain neljä sormea...samalla reikää levittäen..sitten käsi suppuun ja hitaasti työntämään koko kättä. Vielä ei mene käsi kokonaan, mutta venyttää ihanasti. Se ristiriitaista, mutta ah niin nautinnollista, kun toisaalta täytyy rentouttaa itsensä täysin ja toisaalta olet aivan kiihottunut ja kiimainen, valut omaa p...nestettä, tunnet liukkarin, kuulet litinän. Sitten meneekin koko käsi. Ja hitaasti vedetään ulos ja taas työnnetään sisälle...olet täysin avoin, kiihottunut ja täyttynyt. Ja vielä bonuksena jos kuulet miehen nauttivan, kiihottuvan ja kehuvan!
      Se on se juttu miksi nautin fistauksesta.
      Mutta en suo itselleni tätä nautintoa kovin usein, sillä haluan pysyä ehjänä ja tiukkana.

      • Kovastikiinnostaa

        Kylläpä oli kuuma kuvaus, varmasti nauttisin, kiihottuisin ja kehuisin.. Ei kovin paljoa tarvitsisi saada tuollaisen jälkeen kalulle liukasta pintaa, kun jo tulisin.. Harmi kun vaimo ei ole moiseen lämmennyt ehdotuksista huolimatta..


      • Anonyymi

        Kiinnostaa erittäin paljon, kokemustakin löytyy. Vierailisin mielelläni Lahdessa.. Olen 55v komea herrasmies. Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä suomi24..karza1964


    • Mahlakas

      Naisen emättimellä on ihan uskomaton voima. Olen saanut pitää myös omaa kättäni naisen sisällä kun hän saa orgasmin. Se melkein sattuu, uskomaton tunne. Orgasmin jälkeen sinne saattaa jäädä aikamoinen alipaine, joten kommunikointi erittäin tärkeää käden pois vedossa.

      • Kovastikiinnostaa

        No huh huh, että tekisi mieli moinen kokea.. Joku sanoi, että pillu mukautuu nopeesti fistauksen jälkeen, eli puristukset kalullekin kohdallaan, mahtaako pitää paikkansa?


      • Mahlakas

        Olen mieheltäni kysynyt että tuntuuko löysältä tai miltään ylipäätään ja saanut vastaukseksi että ei huomaa eroa. Tosin on aika kiihottunut sen jälkeen itsekkin että tulis varmaan puhalluksestakin:D Lihaksien kunnostajat tämä on osin kiinni. Ei se palaudu jos siellä Ei ole lihakset kunnossa. Itselläni tämä on ehkä jopa vahvistanut synnytyksen jälkeen lihaksia.

        omat tuntemukset on että paikat ja lihakset on uskomattoman rennot ja herkät sen jälkeen että tavallinen panokin tuntuu älyttömän hyvältä. Esimerkiksi ilmaa sinne ei tietyissä asennoissa pumppaudu ollenkaan fistauksen jälkeen. Me emme harrasta tätä usein, joten en osaa sanoa omaa kokemusta siihen, miten pitkällä ajalla vaikuttaa. Tosin En ole negatiivista vaikutusta kuullut myöskään keltään ystävältäni ketä tätä enemmänkin harrastaa.


    • Lahdenherra

      Olen syystä, tai toisesta ajautunut useamman eri naisen fistaajaksi. Unohtumattomin kokemus kuitenkin naisen kanssa, jonka kanssa naiminen tuntui ihan normaalilta, mutta käsi mahtui nyrkissä etusormen rystynen edellä suoraan pohjaan asti. Yleensä suositellaan pitämään kättä supussa, mutta ei tarvinnut.

    • Fistfuck

      Kerran noin 15 vuotta sitten tuoreena kolmikymppisenä tutustuin mieheen, jolla kokemusta fistaamisesta.
      Hän saapuikin silloiselle kotipaikkakunnalleni, ja tapasimme ystäväni asunnolla.
      Hän oli ihana, kaikin tavoin, ja tiesi, mitä teki.

      Olisiko joku taitava fistaaja halukas tulemaan tänne Jyväskylään nauttimaan kanssani?

      Nimim. Edelleen varattu...

      • Kovastikiinnostaa

        No ei järjettömän pitkään tarvitsisi minua houkutella, joskin opetteluahan moinen olisi minulle, mutta olen kyllä nopee oppimaan...


      • Kovastikiinnostaa kirjoitti:

        No ei järjettömän pitkään tarvitsisi minua houkutella, joskin opetteluahan moinen olisi minulle, mutta olen kyllä nopee oppimaan...

        Tajuan kyllä suurin piirtein mistä on kysymys mutta mitä fistaus ihan tarkalleen tarkoittaa? Kaikenlainen sormipeli on kyllä tuttua, mutta mikä tässä on se varsinainen juju?


      • Tällaistahan-se

        Nyrkkinainti, eli käsi työnnetään pilluun, kun saatu rannetta myöten, aletaan liikuttaa naisen haluamalla tahdilla sisään ulos. Ylläolevista kuvauksista voitkin lukea miten käsi sinne saadaan rikkomatta paikkoja.


      • Fistrules

        Kyllä vain olisin, varaanko jo hotellin? Olen 40v suomalainen mies, myös varattu.


      • Fistfuck

        Fistrules, milloin pääsisit tulemaan Jyväskylään?
        Olen enemmän kuin kiinnostunut.
        Sopiiko tapaaminen päivällä klo 12 jälkeen?


      • Anonyymi

        Mahdatko koskaan reissata Pohjois-Savon suuntaan?
        Täällä sinua odottelee nelikymppinen mies, joka pitää suuresti fistaamisesta.
        On upeaa, kun nainen saa uskomattoman rajusti.


    • Melkeinimpi

      Mahtaako onnistua ihan noin jos ei ole synnyttänyt??!!

      • Mahkakas

        Kyllä se voi ihan hyvin onnistua. Naiset on erilaisia tässäkin asiassa. Voi mennä useampi kerta harjoitellessa. Hellää ja pitkää nautinnollista rentoutumista ennen. Paljon liukuvoidetta ja Kärsivällinen ja kuunteleva kumppani. En tiedä miksi mulla on kavereissa paljon tätä harrastavia, ei kaikilla ole lapsia. Pari sanonut että peruuttamalla itse siihen käteen se onnistui ekaa kertaa. Synnyttämisellä ei ole myöskään takeita, että se onnistuisi. Itse olen synnyttänyt, ja on kertoja jolloin se ei vain Onnistu.
        Oispa ihana päästä jonkun naisen kanssa tätä taas testailemaan, se on ihanaa!


      • nainen-1984

        Samaa miettinyt naisena, ja myös muutenkin naisen kanssa oloa halunnut aina kokeilla. En tiedä mikä siinä kiihottaa et sia nuolla joskus =)


      • nainen-1984
        nainen-1984 kirjoitti:

        Samaa miettinyt naisena, ja myös muutenkin naisen kanssa oloa halunnut aina kokeilla. En tiedä mikä siinä kiihottaa et sia nuolla joskus =)

        "että saisi" johan nyt virhe pomppas


      • nainen-1984 kirjoitti:

        Samaa miettinyt naisena, ja myös muutenkin naisen kanssa oloa halunnut aina kokeilla. En tiedä mikä siinä kiihottaa et sia nuolla joskus =)

        Mikä estää?


      • nainen-1984

        Aika vahvasti oon parisuhteessa miehen kanssa. =) ja lapsikin löytyy niin ei se ihan onnistu tosta vaan. Tosin olen miettinyt asiaa ja saattas olla jopa ok miehelle et saisin kokeilla kerran.


      • Ymmärrän kyllä, samassa tilanteessa. Toivottavasti pääset joskus kokemaan, yhdessä kumppanisi kanssa tai ilman.


    • n2218

      Kunnolla liukkaria, niin pienikätinen saa paikan minun sisälläni...

      • miten sinuun saa yhteyden?


      • johnff

        Kiinnostaako vielä?


      • Hansikkaan koko 9, paljon babyoilia, huomattavasti kärsivällisyyttä ja kas, sisäänhän se käsi menee, koko nyrkki.
        Koska venytetään sinua?


    • Länsirannikkonmies

      Tääll ois leviä käsinen ja kaluinen mies,tahon nähä kuin squirttaat voimalla..
      Se on upeinta ikinä kun nainen saa.

      • Fistfuck

        Tavataanko? Olen N48. Fistaatko mut?
        Sulla paikka Pohjanmaalla?


      • Länsirannikkonmies
        Fistfuck kirjoitti:

        Tavataanko? Olen N48. Fistaatko mut?
        Sulla paikka Pohjanmaalla?

        On minulla paikka. Olet tänne tervetullut tekemään oloasi mukavaksi.
        triumphtrident at hotmail com


    • Kovastikiinnostaakokea

      Kuka fistaamisesta pitävä nainen haluaisi nähdä minkä kiihkon minuun aiheuttaa päästä fistaamaan ketään naista ekaa kertaa, samalla nuollen sinua toiveidesi mukaan? Ja lopulta päästää minut työntymään kalullani fistauksen jäljiltä hellään pilluusi, tyhjentäen lopulta lastini syvälle sisällesi kiihkon tilassani. Eli veisit fistaus"poikuuteni".. Uuh, pelkkä ajatuskin kädestä sisälläsi saa sukat pyörimään jaloissa.

    • Vaimo46v

      Itselläni liian isot kädet ja ei mahdu vaimooni. Olisi niin kiihottava fistata omaa vaimoani. Näilläkin isoilla käsilla saatu 4 sormea mahtumaan pitkän lämmittelyn jälkeen joten olisi joskus upea nähdä kun pienempi kätinen mies fistaisi vaimoani.

    • Seuraamua84

      Ihan mahtavaa, exän kanssa tähän yhdessä tutustuttiin. Iso kätinen mies ja kunnon lämmittely vaan. Eka toki hoidettiin homma niin että mä sain ensin, siinä rentoutuu ja kostuu kunnolla. Hidasta työntymistä, baby Oilia 👌 mä kyllä tykkään todella paljon. Nyt ei oo Hakkarainen, kaikille tuskin tätä ehdottaskaan, jotenkin tuntuu nololta pyytää että miten ois, voisko saada kunnon nyrkkinainnin

      • Mä kyl antaisin sulle kunnon nyrkkinainnin, turha nolostella, nauttisin joka solulla antaa..


    • Ruppunen86

      Tää ois kyllä älyttömän kivaa päästä kokeilemaan... oma mies ei oo oikein lämmennyt ajatukselle...

      • missäspäin vaikutat?? voisin olla avuksi..


      • HihHihHi
        suitsahemmo kirjoitti:

        missäspäin vaikutat?? voisin olla avuksi..

        Niin voit. Ilman profiilisivua. Eli ei osoitetta.


      • Mä voisin kans olla avuksi, antaisin kättä kunnes tulisit voimalla..


      • HihHihHi kirjoitti:

        Niin voit. Ilman profiilisivua. Eli ei osoitetta.

        Nimimerkkisi olet vaihtanut ,mutta sama HUTSUNI idiootti keksittyine listoineen edelleen päivystää.
        Hankkisit elämän.


      • HihHihHi
        suitsahemmo kirjoitti:

        Nimimerkkisi olet vaihtanut ,mutta sama HUTSUNI idiootti keksittyine listoineen edelleen päivystää.
        Hankkisit elämän.

        Sinua vaan potuttaa kun MINÄ hankin sinulle profiilin jäittämisen.


      • Anonyymi
        HihHihHi kirjoitti:

        Niin voit. Ilman profiilisivua. Eli ei osoitetta.

        Olet sinäkin tollo! Vain profiilisivu ei näy, mutta nikkiä ja sähköpostia voi käyttää kuten ennenkin.


      • Auttavaa kättä tarjolla.


    • Olikivaa

      Mun exä oli ihan hulluna fistaukseen, ja halusi sitä kerran viikossa, halusi kokeilla myös samaan aikaan dildoa peppuun, meni ihan hervottomaksi aina, joskus kokeiltiin isoa dildoa korvaamaan mutta ei kuulemma ollut läheskään yhtä hyvä kuin käsi.
      Itsekkin kiihoituin oikein kunnolla siitä kun toinen sai monta kunnon orkkua.
      Nykyinen ei halua kokeillakkaan, harmi.

      • Sun nykyinen ei ymmärrä hyvän päälle ihan kaikissa asioissa.


    • Satakunnassa on osaava kundi käytössäsi nainen, mikälli kaipaa fistausta... Nim. Merkin takaa löytyy meiliä. Kirjoittele.

    • Satakunnankarju

      Olisko halukkaita naisia viikonlopulle? Olis aikaa......

    • kuumakuusysi

      JKL:stä löytyy kaikille halukkaille naisille kokenut kiva 42v. fistaajamies.
      Salaisesti, luottamuksella, jos olet aviomieheltäsi salaa liikenteessä.

    • Turun suunnall löytyy apua:) posti toimii!

    • Turusta löytyy mukavia miehiä moneen toimintaan. Naisen pitää vaan uskaltaa ottaa yhteyttä.

      • Pitää-olla-munaa

        Sulla on kuule pikkasen liian peräkamarilainen asenne.

        Ei nainen ota yhteyttä. Sen tekee mies. Jos se mies nimittäin on mies.


    • TreFistN48

      Löytyykö Tampereelta fistauksesta nauttivaa miestä?

      • Jukkap9

        Se tuntuu aivan mainiolta. Kutittelee kivasti vielä loppupäivän.
        Kerro ihmeessä lisää
        jukkap9 ät luukku com


    • Tampereenseudulta fistauksesta kiinnostunutta naista? Kovasti kiihottais päästä kokeileen...

    • Löytyykö fistauksesta ja öljyleikeistä nauttivaa naista? Olen 03 mutta auto kulkee... Spostia voi laittaa.

    • Anonyymi

      Pohjois-Savosta kättä kaipaavaa naista?
      Täällä fistauksesta suuresti nauttiva
      39v. mies.

    • Pidetäänpä tämä aihe listakärjessä. Etenkin P-Savon naisia kaivataan.

    • Anonyymi

      Olen reilu 40v nainen ja fistaus kiinnostanut jotenkin aina.

      Tämänhetkinen miesystävä sellainen että jotenkin hänelle helppo kertoa ihan ne kaikki salaisimmatkin jutut, mitä en valitettavasti uskaltanut kertoa edes 20v avioliitossa.

      Meillä on ihan sitä kaunista rakastelua, mutta toisinaan fistataan molemmin päin. Hän on saanut jopa molemmat kädet sisääni.

      Se nautinnolle antautuminen ja tunne että on aivan täynnä. Samaan aikaan ihan vähän nuolemista niin orgasmi on sellainen mitä en ole voinut ikinä edes kuvitella. Jännästi tämän jälkeen kalukin tuntuu ja saan todella helposti uudelleen vielä nainnilla ja mies sanonut että fistauksen jälkeen pillu tuntuu mahtavalta. Varmaan se kun on niin märkä ja lihakset herkillä.

      Olen myös fistannut miesystävääni ja käytämme straponia. Toisen nautinnon näkeminen ja se että saa toisen aivan kiimaan. Se on ainakin itsellä se kaikista kiinnostavin ja kiihottavin asia fistauksessa puolin ja toisin.

      Ensin vähän vierastin ajatusta straponista ja miehen fistauksesta mutta kun ekaa kertaa puin valjaat niin mulle tuli niin seksikäs olo että asiat sujui ihan luontevasti. Ja mies tykkää ;)

      Ollaan siis molemmat kiinnostuttu aiheesta ja kiihotutaan näistä aukkojen venytyksistä. Voin kertoa että mielettömän ihanaa kun on löytynyt ihminen kenen kanssa uskaltaa olla rehellinen ja on helppo kokeilla vaikka ja mitä. Ei varmaan tarvi erikseen kertoa että seksielämämme on mahtavaa ja kyllä tämä tuo ihan ainutlaatuista yhteenkuuluvuuden tunnetta.

    • Anonyymi

      Itseäkin miehenä kiinnostas koittaa fistata naista. Olen itse saanut miehen fistaamaan itseäni,kun halusin miltä tuntuu käsi sisällä. No hirveen täydeltä ja kiihotti kun kättä alettiin tunkea sisään. Ja spermaa tuli hirveesti tämän session jälkeen, kun mulle runkattiin orkku. Naisen käsi perseessä kiinnostas myös, se vois tuntua mukavammalta. Tv 40 mies eteläpohjanmaalta

    • Anonyymi

      Ei olla kokeiltu fistausmielessä, mutta muuten, että kuinka monta sormea sisälleni mahtuu. Kolmen paksun sormen kohdalla tuli stoppi. Se tuntui jo aika epämielyttävälle minusta ja lopetettiin siihen.
      Ei varmaan tarvitse olla kovin tilava sieltä, jotta fistaus onnistuu, mutta ei ollut minun juttuni ollenkaan.

    Ketjusta on poistettu 64 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2108
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      156
      1647
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1604
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe