Vihreitä ei kiinnosta eläinten hyvinvointi.

AinaEläinenPuolella

Vihreät eivät tee enää mitään eläinsuojelun hyväksi. Riitelevät keskenään ja tärkeimmät asiat saavat odottaa. Rahanahneet ja omaneduntavoittelijat eivät välitä eläinten oliosta yhtään.

Jatkuvasti saa lukea, miten tuotantoeläimet kuolevat nälkään. Pohjanmaalla siat söivät toisiaan, vettä ei ollut kuukauteen tarjolla. Turkistarhaus on myös jäänyt kummasti unohduksiin.

Suomen eläinsuojelulaki on syvältä p.....tä. Meillä on 20 vuotta vanha eläinsuojelulaki, joka suosii eläinrääkkääjiä. Rangaistus törkeimmissäkin tapauksissa on vähän ehdollista.

Tuntuvat sakot, vankeusrangaistus ja ikuinen eläintenpitokielto olisi oikein. Lisäksi eläintenrääkkääjän nimi ja kuva esille. Suomessa vain hyysätään eläinrääkkääjiä.

35

624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Soin1nveli

      Eläinten hyvinvoinnin tulee olla itseisarvo eikä pelkkä kuluerä. Sipilän hallituksen esitys uudeksi eläinsuojelulaiksi ei tätä kuitenkaan huomioi. Jälleen kerran kokoomus ja keskusta näyttävät kuunnelleen ennemmin lobbareita kuin tutkijoita.

      Vihreät ei tätä hyväksy. Suomi tarvitsee paremman eläinsuojelulain.

      "Ihmiset ovat koko ajan kiinnostuneempia ruuan eettisyydestä ja he haluavat, että eläimiä kohdellaan hyvin. Kasvisruokabuumi kertoo tästä paljon. Eettisyys ja edelläkävijyys olisivat suomalaiselle eläintuotannolle kilpailuetu. Tämä laki ei sitä edistä. Suomen tavoitteena pitäisi olla, että eläinsuojelulakimme on maailman paras, jotta kuluttajat voivat olla varmoja siitä, että täällä tuotantoeläimet voivat paremmin kuin missään muualla. Tämä laki ei sitä takaa.

      Me emme tätä hyväksy. On surullista, että hallituksen kiinnostus parantaa eläinten hyvinvointia on nollassa. Edistyksellinen eläinsuojelulaki olisi palvelus sekä eläimille että ihmisille."

      - Emma Kari, kansanedustaja

      Lue lisää Vihreästä blogista.

      • 1111122222

        Yksikään vihreä ei ole tehnyt eläinsuojelua kuin suullaan ja paska puheillaan. Minkään tekijäksi näistä ei ole, se on helppoa puhua sieltä eduskunnasta ja pöydän takana.


    • pettynytkansalainen

      Miksi yleensä eläinten oloista ei keskustella. Oppositio voisi ottaa puheeksi kyseisen asian ja ravistella hallitusta ikävillä asioilla.
      Turkistarhat tulisi vihdoin lopettaa myös Suomesta. On häpeällistä, että tuollainen eläinrääkkäys sallitaan.

      Ajakaa edistyksellistä eläinsuojelulakia !!

      • 1111122222

        Eivät kuulemma voi, kun tulee kuulemma ylimääräistä aivokapasiteetin rasitusta kun ei meinaa näillä vihreillä riittää oikein mihinkään.


    • TerrorismWellcome

      Ihan kuin kehitysmaamuslimienkin hyvinvoinin suomessa tulee olla itseisarvo, koska ihmisarvo on jakamaton tosin ei koske vlakoista lihaasyövää heteromiestä. Ikuisenelatuksen ja holtittoman lisääntymisen varmistaminen laeilla ja asetuksilla kehitysmaamuslimimeille on viherkommarisuvakkien ykköstavoitteita, kanta suomalaisista ei ole niin väliä tässä kansanvaihdoksessa. Kehitysmaamuslimeilla pitää olla Islamin uskontonsa ja kulttuuriensa suoma oikeus pitää sikoja saastaisina eläiminä, sekä potkia kissoja ja koiria saastaisina ja uskontonsa vastaisina, myös halalteurastukset ilman tainnutusta pitäisi sallia Islamin mukaisesti. Meillä on jo noin 75000 tuhatta kehitysmaamuslimia suomessa ja määrä kasvaa invaasioiden ja holtittoman lisääntymisen myötä päivittäin joiden ehdoilla meidän pitää rakentaa uutta tulevaa viherkommariunelmaa Islamilaista kalifaattia varten... Mutta ei hätää kun viherkommariden ja demareiden kehitysmaamuslimi haittamaahan muuttajien kalifaatti on valmis niin eläimet voivat joka osa alueella paremmin ja lehmätkin lentävät.......

      • Soin1nveli

        Rasistit ja heidän harhainen rinnakkaistodellisuus...hheh.....


      • 1111122222

        Kellähän se harhainen rinnakkaistodellisuus on soin1nveli. Et oikein taida ymmärtää mitä kirjoittelet.


      • Soin1nveli

        Kun keskustelu pitäisi olla rläinsuojrlussa. Harhaiset yhdeasian rasistit puhuvat maahanmuutosta. Vaikka oma puolueenne uudisti maahanmuuttopolitiikan holtittomaksi.


      • Soin1nveli

        Eläinsuojelussa siis..


      • 1111122222

        Eikö vittu mene perille idiootti!!!! DEMARIT SEN UUDISTI KUN OLI VIELÄ HALLITUS VASTUUSSA!! JÄTÄ POLITIIKKA SELLAISILLE JOTKA TIETÄVÄT!! KANNATTAISI ETTIÄ SE HIEKKALAATIKKO ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ, VAI VEIKÖ JOKU JO LAPION JA ÄMPÄRINKIN???


      • Soin1nveli

        Kerro ihmeessä, miten ne sen teki?
        Vai suojeluskuntakerhossako näin vain päätitte..


    • VITUNTEKOPYHÄT

      MIELENKIINTOISIA PALIKKA-OTTIA TÄLLÄ PALSTALLA
      "ME PUOLUSTETAAN ELÄINTEN ETUJA"

      ELÄINTENHOITO EI OLE HARRASTUS EIKÄ ELÄIMIÄ HOIDETA KULUITTA NIINKUIN TEIDÄNLAISENNE SOSIAALIPUMMIT TEKEVÄT JOIDENKA KAKARAT KASVATETAAN SOSIAALITUILLA KUN TEISTÄ EI OLE ITSESTÄNNE ELÄTTÄMÄÄN PERHEITÄNNE

      MAATALOUDESSA TUOTTAJAHINNAT OLIVAT 1990 LUVULLA HUOMATTAVASTI KORKEAMMAT KUIN NYT

      JOS TE OLISITTE HUOLISSANNE OIKEASTI ELÄINTEN HYVINVOINNISTA OLISITTE HUOLISSANNE SIITÄ MITÄ TUOTTAJAHINTAA TUOTTAJAT SAAVAT

      LIHAN HINTA ON 3,4 EUROA KG MAIDOSTA SAA 37 SENTTIÄ LITRA JA VILJAMAKSAA 120E TONNI KUN LEIPÄ TONNI SAMAAN AIKAAN MAKSAA 5500 EUROA TONNI KUITENKIN LEIVÄSSÄ ON VILJAA VÄHINTÄÄN 70%

      TEIDÄN SIETÄISI HÄVETÄ SILLÄ KUN TE RIISTÄTTE VILJELIJÄÄ NIIN SAMALLA TE MYÖS RIISTÄTTE ELÄIMILTÄ OIKEUDEN LAADUKKAASEEN ELÄMÄÄN

      TÄMÄN TE TEETTE ITSEKKYYDESTÄ JA SAMALLA PUHUTTE KUINKA TE HALUATTE PARANTAA ELÄINTEN OLOJA

      MIKÄ TEITÄ ESTÄÄ PYYTÄKÄÄ SUKULAISILTANNE ETTÄ SAATTE MENNÄ TILOILLE EDISTÄMÄÄN NIIDEN ELÄINTEN HYVINVOINTIA KUN KERRAN RAHALLISESTI RIISTÄTTE TILOJA
      SANONKO MITÄ TEILLE OLISI SOTAAIKANA TEHTY....

      • Soin1nveli

        Maatalouden tukijärjestelmä on kallis ja tehoton..


      • TerrorismWellcome

        Ei nämä viherkommari anarkistit osaa hävetä mitään ja niillähän on suomen Islamisointi kesken, eikä niiden ja kehitysmaamuslimeiden tukirahoillasaa tukea maanviljelyä ja elintarviketuotantoa suomessa kun afrikkalaiset tekevät sen päästöttömasti ja ilmaiseksi......ai niin eihän kehitysmaalaiset tee mitään muuta kun lisääntyy holtitomasti ja syyttää siitä läntisiä teollisuusmaita ja vaativat meitä antamaan kaikille ikuisenelatuksen statuksella olevan juhlapaikan...... näitä nämä viherkommarit ja demari suvakit ajavat kuten tämä Somalinveli.....


    • Myöspaljonturhaa

      Jos tilallinen valittaa koko ajan, niin miksi ryhtyi pitämään eläimiä? Kyllä sitä voi maatilallinenkin kouluttautua muuhun ammattiin
      Paitsi tietysti Pohjanmaan turkistarhaajat, tyyliin eläinrääkkäystä isältä-pojalle. Täysin turha elinkeino, jota ei voi edes ammatiksi laskea. Kukaan ei tänä päivänä TARVITSE turkkia.

      • EiköTotta

        Aivan ruuantuotanto kannattaa siirtää kolmansiin maihin halvemman energian ja työvoiman maihin kuten teollisuuskin..... muuten nämä kiinalaiset mihin teollisuuden haluatte siirtyvän koska nehän ostavat sitä gleanteciä ihan järjettömästi meiltä kun ovat niin huolissaan ilmastonmuutoksesta hehhehheh mutta nehän ovat vähäpätöinen tekijä ilmansaasteiden tuottamisessa kun niitä ei ole kuin vähän yli 1,3 miljardia.... ovat muuten maailman suurimpia turkisten käyttäjiä, mutta niillähän onkin maailman eettisimmät turkistarhat ja eläintuotanto tilat.... kuten tunnetusti maailman vähäpäästöisin jatkuvasti kasvava teollisuus hehhehheh. Myös nämä pikkutekijät kuten intia, usa, lähes kaikki aasianmaat, venäjä jne eivät välitä paskaakaan teidän sopimuksistanne ja tuottavat suurimmanosan tavaroista joita suomalaiset ”rasistit” eli enemmistö suomalaisista käyttää niitä, koska eihän vannoutunut viherkommari niitä voi käyttää hehhehheh......


    • JopaIhanTotta

      Venäläiset ja Kiinalaiset, joiden asioihin emme voi vaikuttaa, muutoin, kuin paheksumalla. Suomen pitäisi olla sen verran edistyksellinen, että turkistarhaus olisi aikoja sitten jo pitänyt lopettaa.

      "Viimeisimpiä päätöksiä liittyen turkiseläinten oikeuksiin on tehty Hollannissa, Intiassa, Japanissa ja Kroatiassa. Lisäksi eri puolilta maailmaa on odotettavissa lisää valtiollisia päätöksiä "

      • EiköTotta

        Kyllähän tarhauksen voi siirtää kiinaan, ovathan ne olleet kiinostuneita suomalaisista turkiksista jo pitkään.....pääsisivätketut ja minkit sinne kehitysmaa kiinaan tarkan valvonnan piiriin pois suomalaisten eläinrääkkääjien käsistä.....


      • kusetuksos
        EiköTotta kirjoitti:

        Kyllähän tarhauksen voi siirtää kiinaan, ovathan ne olleet kiinostuneita suomalaisista turkiksista jo pitkään.....pääsisivätketut ja minkit sinne kehitysmaa kiinaan tarkan valvonnan piiriin pois suomalaisten eläinrääkkääjien käsistä.....

        Ja kallis maatalous myös kiinan sillä kuka suomalaista kepu paskaa syö?


    • haaha

      Ei pidä paikkaansa. Vihreäthän ovat ottaneet islamististen apinoiden suojelun elämäntehtäväkseen. Se on vihreille kaikkea muuta tärkeämpää.

      • Soin1nveli

        Ja siksi persut uudisti maahanmuuttopolitiikan holtittomaksi hheh...


      • 1111122222

        Vieläkö se hiekkalaatikko hukassasoin1nveli???, Kannattaisiko jättää nuo politiikasta kirjoittelu sellaisille jotka siitä tietää??. Normaali suomalainen tietää sen että tuo uudistuksen teki jo demarit hallituksessa ollessaan. Joka mahdollistaa jopa 100000 pakolaisen suomeen tulon. Älä viitti tuota paskaa kirjoitella, koska ei ole mitään tietoa mistään, käy peruskoulu en sin loppuun jotta ymmärrät edes lukea ja opit ymmärtää tätä SELKO SUOMEA.


      • Soin1nveli

        Hheh, demarit....Aika hyvin keksitty.. Suojeluskuntakerhossako näin päätitte?


      • 1111122222

        Demarit sen teki, voi vittu kun olet tyhmä!!! Otahan asioista selvää jos aivokapasiteettisi riittää siihen, epäilen kyllä kun ei selvä suomen kielikään mene perille. Jos ei olisi suojeluskuntia ollut olemassa niin et sinäkään tuota paskaasi täällä levittelisi. BANAANI "POIKA"


      • Soin1nveli

        Miten ne sen teki?
        Suojeluskuntakerho on kuitenkin kahden sekakäyttäjä luuserin sinun ja Jorman päihteiden värittämä sekoiluseura.
        Naapuritkin teille nauraa...


    • oikeinnurin

      Vihreät syyllistävät persuja tiukennetusta turvapaikkapolitiikasta ja holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta, osaatteko päättää kumpi variaatio on väärin?

      • Soin1nveli

        Aikamoinen tiukennus 3500 muutettiin 35000 ja joka vuosi, hheh..


      • TerrorismWellcome

        Hehhehheh luulisi suomen Islamoimista kannattavan viherkommarin olevan innoissaan kuten tämä Emma Karikin on, joka ei kritisoi euroopanlaajuista kehitysmaamuslimi invaasiosta jonka Ozan Yanarin kotimaa Turkki salli tapahtuvan ja voi tehdä sen koska vaan uudestaan. Nämä Ismilla aivopestyt viherkommarit uskovat iso pahasusi tarinoihin ja vastustavat lähes kaikkien kehitysmaamuslimi matujen palautuksia, sekä haluaisivat tuoda niiden perheetkin suomeen ikuisestielätettäväksi, suomalaisista ei ole niin väliä kunhan rahaa saadaan kehitysmaamuslimi sirkukseen....


      • Soin1nveli

        Harhaahon uudistama maahanmuuttopolitiikka, kallis virhe...hheh...


      • 1111122222

        BANAANI "POIKA" SEKOILEE, Halla-aholla tekee aivan päinvastaista työtä, hyvää työtä tekeekin eli maahanmuutto vastaista.


      • Soin1nveli

        Joo, sai aikaan osaamattomuudellaan aikamoisen kaaoksen. Muutti hallitun 3500, hallitsemattomaksi 35000. Hyvä Jussi, hheh....


      • IslamOnSairaus

        No ethän sinä tyhmyydellesi mitään voi ja noita harhoja se islamilla aivopesu tuottaa. Mutta onneksi kaikki tolkunihmiset tietää että viherkommarit, demarit ja muut suvakit haluaisvat pitää kaikki invaasiossa tulleet kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajat suomessa ja tuoda niiden perheetkin tänne ikuisetielätettäväksi ja holtittomasti lisääntymään. Myös jokainen tolkun ihminen ymmärtää miten umpisurkeaa on kehitysmaamuslimi haittamaahan muuttajien työllistyminen on, ja sen kuinka moninkertaiset niiden rikostilastotovat, varsinkin raiskauksissa verrattuna kantasuomalaisiin ja muihin maahanmuuttajiin... vaikka niitä ”kotoutetaan” ikuisesti ei kehitysmaa muslimeilla ole tarkoituskaan integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan ikinä, muutamia hassuja poikkeuksia lukuunottamatta......


    • Teollistaminen

      Luulisi vihreitä tosiaan kiinnostavan eläinten ja lintujenkin olot. Siis myös luonnonvaraisten eläinten, mutta ei se siltä vaikuta, vaikka heille lappaa tietoa kuinka paljon tahansa, heitä vain jatkavat maaseudun ja luonnon polkemista.

      Koska he tajuavat, mitä maaseudun teollistaminen eläimille tarkoittaa? Sitä pakoon eivät pääse sen enempää tuotantoeläimet kuin luonnonvaraiset eläimetkään.

    • rsrgfdhfdhdhf

      Vihreät vihaavat elämää yleensäkin. Kannattaa pysyä hyvin kaukana.

    • äoköläköälk

      Hyvä aloitus! Suomeen tarvitaan aito Vihreä puolue, joka ajaa luonnonsuojelua ja eläinten hyvinvointia. Nykyinen vihreäliitto ajaa vain seksuaalisesti häiriintyneiden ja maahantunkeutujien etua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe