Suvi Lindenin oudot bisnekset Ugandassa

Onhan-Selitys

Kaleva 17.2.2018:

Linden kirjoitti aiemmin viikolla Facebook-päivityksessään, että tietoyhteiskunnan edistaminen köyhissä maissa on kuulunut hänen luottamustehtäväänsä YK:n laajakaistakomission erityislähettiläänä vuodesta 2011.

Laajakaistakomissio toimii YK:n alaisen kansainvälisen televiestintäliiton alaisuudessa.

ITU:n tiedottaja kertoi kuitenkin YLE:lle, että Lindenillä ei ole enää virallista roolia
laajakaistakomissiossa.

Perjantaina (16.2.2018) Linden julkaisi Facebook-päivityksen, jossa hän kertoi sopineensa syksyllä 2017 ITU:n pääsihteerin Houlin Zhaon kanssa, että hän voi yhä käyttää erityislähettiläs-nimikettä.

EX-ministerillä ei siis ole enää mitään virallista roolia laajakaistakomissiossa, mutta ex-ministeri ratsastaa kuitenkin vielä väärällä hevosella - omia outoja bisneksiä edistääkseenkö??

Kuka maksoi tämän "myynninedistämismatkan" Ugandaan ja luxushotellissa oleskelun Ugandassa??

OUTOA, OUTOA, OUTOA!

107

2376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suviseuratugandassa

      laajakaista joka poppamiehen ja heimopäällikön majaan. tietenkin uusimmat älykännyt. hupsista vaan kummalkaan majassa ei ole sähköjä.

      • omatunto.hukassa

        Ei niin, aika tavallista on, että sähköä tulee muutaman tunnin ja katkoja paljon sielläkään, missä sähköä periaatteessa saadaan. Ehkä ne kaivo-, neuvola- ja koulutusprojektit olisivat parempaa kehitysapua. Mutta bisnes ei ole kehitysapua eikä siinä välttämättä ole mitään moraalia, kunhan rahaa tulee omiin taskuihin. Olen nähnyt kalliita, toimettomina seisovia sairaalan ultraäänilaitteita, joista rotat ovat kalunneet johdot. Puhtaista lakanoista olisi ollut enemmän apua.
        Tietoverkko voi joskus auttaa enemmän diktaattoria kuin kansaa. Paremmin pystyy vahtimaan toisinajattelijoita ja levittämään hallituksen probagandaa.


    • toteaja

      veikkaanpa, että media tekee tästä oudompaa, kuin se oikeasti on...............

      • Lumenpukkaaja

        Saletti, että on taatusti kerrassaan oudompi kuin osaamme kuvitellakaan. Onhan kysymys juuri tästä entisestä ministeristä jolla ei puhtaat jauhot pussissa muutenkaan ja vasta jäävuoren huippu tullut esille hänen toimistaan.
        Frouva lausuu, että ei voi ottaa työtä vastaan, kun hänelle sopivat työt on Helsingissä asti, mutta paljon kauemmas Ugandaan kyllä voi lähteä. Niin epärehellinen kuin vain ikänä voi olla. Mikä häntä siellä Oulussa pidättelee? Kersa vain mukaan ja muutto pääkaupunkiseudulle, niin on moni muukin joutunut tekemään.


    • Suvikeli

      Lemmenlomalla ollut, kumppani vain kuoli?

      • neitiABC

        Rahankuljetukseen rouvaa tarvitsi tämä Teräsmies.

        Vuosituhannen vaihteessa rikolliset olivat päättäneet tappaa Ruotsissa ryöstöjä vasikoineen Volkan Unsalin. Kutsuivat Suomeen, lapsuusystävät toimittivat kutsut ja suunnitelmat sompailtiin Hesperian hotellissa. Yksi suunnittelojoista oli sittemmin Saarahuorana tunnettu Aarnionkaataja. Saara poistui murhan ajaksi maisemista mutta kävi sittemmin kuittaamassa murhasta luvatun palkkion Ruotsinmaalla.
        Vuosituhannenvaihteessa kehitys ei vielä ollut kehittynyt niin pitkälle, rikolliset ja murhaajat käyttivät rahanpesuun huoria.

        Nyt kehitys on kehittynyt, nyt rahamuuleiksi valikoituu sinisilmäisiä entisiä kansanedustajia.


    • satutätejäriittää

      Ei ton muijan retkistä ota selvää erkkikään----sopeutumiseläkkeen joutaa poistaa tollaselta höpönhöpö muijalta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Erkkimerkki.com

        Sehän taitaa nyt toteutua.


    • eisiittiötitiöidy

      mahohan se perkele on

    • Ihimissyöjä

      Frkkihän tietää ja taitaa kaiken, jopa juridisen argumentoinninkin. Tietää, että Suvi oli vain golfaamassa ja luuli tapaavansa Idi Aminin.

    • dsfefe

      Helposti höynäytettävä höppänä se on. Kuten legendaarinen partiopoika Eero Lattula aikanaan. Huijarit vedättivät mukaansa mennen, tullen ja palatessa.

    • Pulipulit

      No eläkeläinen hän on ja kiikun kaakun pärjää tällä eläkkeellään. Pitäähän sitä joskus päästä lomailemaan Ugandaan ei muuten jaksa rankan ministeri pestin jälkeen. Voi luoja näitä meidän kieroja poliitikkoja.

    • Tippukiviluolamies

      Ei oo sopeutunut yhteiskuntaan eläkkeestä huolimatta. On siinä "sopeutumista" kun eduskunnasta tippuu.

      • Entäpä jos olemmekin kaikki aivan väärässä ja rouva onkin ihan sellaisella työharjoittelu- tai työelämääntutustumisjaksolla siellä Ugandassa? Pyrkii pontevasti ja voimiaan säästelemättä löytämään persoonalleen ja taidoilleen sen kaikkein sopivimman ja antoisimman työn ihan normaaleja työllistämistoimenpiteitä käyttäen ja on sitten huono-onnisena ihmisenä joutunut juuri Ugandaan, roistojen sekaan ja 7 euron päiväpalkalla?


      • rouvaTappinen

        Järjestelmän hyväksikäyttäjien sopeutuminen yleisiin lainalaisuuksiin on aina hidas prosessi.


    • RuneRankku

      Murha.infosta löytyy seuraava lainaus: Ugandalainen media New Vision on julkaissut tarkentavia tietoja liittyen ex-ministeri Suvi Lindénin rooliin Uganda-matkalla sekä maan turvallisuuspalvelun (ISO) johtajan ja suomalaisen liikemiehen käymästä kirjeenvaihdosta.

      Lindén löysi 41-vuotiaan suomalaisen liikemiehen kuolleena Pearl of Africa -hotellin huoneesta Ugandan Kampalasta 6. tammikuuta. Asia tuli Suomessa julkisuuteen noin viikko sitten.

      Liikemies oli sopinut Ugandan-matkasta ISO:n johtajan Frank Kaka Bagyendan kanssa. Ugandalaismedia New Vision kertoo saaneensa liikemiehen ja Bagyendan kirjeenvaihtoa.

      Lehden mukaan 31. tammikuuta liikemies kirjoitti, että "me" haluaisimme tulla esittelemään palveluja liittyen muun muassa puolustukseen, kyberturvallisuuteen ja pimeän verkon ratkaisuihin.

      - Matkustan henkilökohtaisesti Ugandaan entisen viestintäministerin Suvi Lindénin kanssa, liikemies kirjoitti.

      Bagyenda on vastannut 2. helmikuuta, että liikemiehen ja Lindénin matka on hyväksytty.

      Ugandalaismedia kertoo, että Lindén antoi yksinoikeudella heille haastattelun sen jälkeen, kun liikemies oli kuollut. HS:n sunnuntaisen artikkelin mukaan ugandalaismedian toimittajat tekeytyivät poliiseiksi ja saivat sillä tavalla haastateltua Lindéniä. HS kertoo saaneensa ugandalaismedialta haastattelunauhan.

      - Tämä on meidän ensimmäinen matkamme tänne ja meidän tarkoituksenamme on selvittää, onko täällä bisnesmahdollisuuksia. Minun taustani on telekommunikaation alalla ja [liikemiehen] tausta on kyberturvallisuudessa. Minä edustan paria suomalaista yritystä turvallisuusalalta, Lindén sanoi ugandalaismedian mukaan.

      • hopustitakaas

        No ei muuta kun kiiruusti takaisin heti hoitelemaan pisnekset loppuun asti. Ei kait siellä vielä keritty nimiä panna mihinkään kun toinen pisneksijä kuoli ennen aikojaan. Mitä se suvikin kesken kaiken lähti litomaan!!


      • bisneksiä---
        hopustitakaas kirjoitti:

        No ei muuta kun kiiruusti takaisin heti hoitelemaan pisnekset loppuun asti. Ei kait siellä vielä keritty nimiä panna mihinkään kun toinen pisneksijä kuoli ennen aikojaan. Mitä se suvikin kesken kaiken lähti litomaan!!

        Ni mut mitä bisneksiä se sellainen sopeutumiseläkeläinen hoitelee siltähän kuuluu ottaa sopeutumistuet pois niin kuin kaikilta muiltakin otettaisiin


    • Valepoliisit-Huijasivat

      Suvi Lindeniä Ugandassa ja hän antoi "haastattelun" todellisuudessa median edustajille. Äänitetyn haastattelun mukaan ja Suvi Lindenin omien sanojen mukaan, hän edusti paria suomalaista yritystä turvallisuusalalta - heh, heh! Menipäs rouva ex-ministeri pahasti retkuun, mutta näin siellä Ugandassa toimitaan.

      Rouva oli siis turvallisuusalan erityisedustajana Ugandassa - että silleesti!

      Median mukaan murhatun miehen saama kutsukirje Ugandasta oli väärennetty - siis ettei se ollutkaan sikäläiseltä viranomaiselta. Sekin on maan tapa sielläpäin - maa on niin pahasti korruptisoitunut, ettei sitä sinisilmäinen suomalainen osaa edes kuvitella.

      Jutussa on kosolti selvittämättömiä seikkoja, se saattaa jäädä historiaan Suvigate:na...

      • mnjuytr

        Minkä turvallisuus alan?
        Lindenillä on vain maisterin tutkinto. Ja sillä tutkinnolla ei edusteta minkäänlaista turvallisuus alan edustuksia.
        Lisäksi Ministeri Sipilä löi pisteen tälle Patrian jutulle.
        Sen haistaa jo kaukaa että tässä on poliittinen juttu joka haisee...


    • Saaakkeeeelii

      Kuinka eläkeläinen voi nostaa suurta sopeutuseläkettä ja samalla olla töissä edustamassa jotain lelufirmaa ympäri Afrikkaa? Jotain on pielessä tässä maassa,kun pienellä eläkkeellä mummot kituuttaa nälissään ja tämmöiset öykkärit lentelee pitkin maailmaa suhmuroimassa ja tuhansien eurojen eläkkeet juoksee. Nyt on aika poliitikkojen toimia silla kansalaisten mitta alkaa olla täysi. Rikollista touhua koko poliitiikka tässä maassa. Lindenin eukko kyllä pärjää ilman mitään eläkkeitä. Eikö edes osaa hävetä mokoma pelle?

    • Hallaahon.äänestäjä45

      Eliitti-eläkeläinen tekee töitä ja nostaa supereläkettä valtiolta
      Linden nuori eläkeläinen, kokoomus
      http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/näkökulma-suvi-lindénin-touhut-ovat-keskisormea-työttömille/ar-BBJl75T?li=BBr5KbI&ocid=mailsignout

      Mitä lie bisnesmahdollisuuksia, mutta monen muun kysymyksen ohella tapaus on nostanut esiin kansanedustajien sopeutumiseläkkeen, joka on joissain tapauksissa ylenpalttisen antoisa.

      Vuosina 1995–2011 eduskunnassa istunut Lindén kuuluu näihin tapauksiin, sillä 55-vuotias oululainen on nostanut lehtitietojen mukaan jo vuosia noin 5 000 euron kuukausieläkettä sen lisäksi, että hän tekee konsultointitöitä oman yhtiönsä lukuun.

      Suvi Lindénin pyörittämä PearlCon Oy teki vuonna 2016 liikevaihtoa 53 000 euroa ja voittoa 16 000 euroa. Sen kaupparekisteriin ilmoitettu toimiala on ”sijoitus- ja konsultointipalvelut sekä kaikki muu laillinen toiminta”.

    • Kesäheinätt

      Mitähän tämäkin älypää konsultoi siellä Afrikassa? Ugandassa ei puolella asukkaista ole edes safkaa niin mitä Helkuttia tämä leidi siellä kaupittelee? Perunoitako kauppasi vai läskiä?

    • Rosvojariittää

      Näitä kokkeleita riittää rötösasioissa, kaikki vaan linnaan pitkälle kakulle

    • joutuu_vankilaan
      • ajan.hermo

        Ei se mihinkään vankilaan joudu ja rima heiluen näyttää säilyvän hänen sopeutumisrahansakin.
        Monelta otetaan pois mutta Suvi se vain porskuttaa...


    • epäilyttävänainenonsuvi

      Välittääkö ex ministeri esim. kokaiinia.nuuskaa.eläin myrkkyjä.vst.

    • Lintiläääää

      Eikös asekaupat ole puolustusministeriön alaa? Mitä ihmettä eläkeläismummo reki ugandassa myymässä muka jotakin valtion piikkiin? Eläkettä ei voi nostaa jos tekee duunia ja matkailee ympäri maailmaa. Tämmöinen älykääpiö ei voi olla mikään konsultti missään asiassa. Pelkkä kulissi ja joku seuralainen varmaan ollut. Missäs hän nyt konsultoi,vai timbuktussa?

      • Bisnesskumppani

        Maksoi hengellään tuon Ugandan "myynninedistämismatkan" - hänen kehostaan löydettiin kokaiinia ja jotain myrkkyä. Tuskin lienee vapaaehtoisesti noita aineita maistellut. Jotenkin ne on hänelle saatu syötettyä - hänellä oli ollut hotellissa epämääräisiä vieraita vielä hengissä ollessaan.


      • KölliPunervca

        Pitäskö Lindenille tehdä huumetesti?


      • dftghdtrg

        Tavallaan on!
        Jos pilkun mukaan mennään. Patria ei myy eikä esittele yhtään mitään ilman että ministeriö ei olisi tietonen. Koska tuollasissa asioissa pitää olla ministeriössä tietosia ja lupa pääministeri, kauppaministeri ja puolustusministeri.
        Kaikki vaikeni tuosta jutusta ja Sipilä löi pisteen sille heti ilman tutkintaa.


    • ilikeike

      Osaisiko ike kanerva kertoa entisestä morsiamestaan ja matkoistaan?

      • mailalta.terveisiä

        Vaikka osaisikin niin eipä se nyt kokkareita auta.


    • Rosvojariittää

      Patriakin yrittää pestä linteenin ja kokoomuksen likaista hyvävelimainetta

    • Saakelit

      Herrat lusmuilee tämän asian maton alle eikä sitä selvitetä tämän enempää. Suvi linden on varmasti ollut Patrian pomojen tiedossa ja myös lintilän pitää tietää mitä valtion yhtiöissä puuhataan. Linden on eläkkeellä joten pitää selvittää saako hän palkkaa näistä konsultoinneistaan vaan onko ollut seuralaisena tälle kuolleelle miekkoselle. Sopeutuseläkkeet pois ja sassiin näiltä rikollisilta.

      • Ex-ministeri-ratsastaa

        Entisillä titteleillä, vaikkei hänellä ollut siihen mitään oikeutta enää.

        Sekin on varmaa, ettei kansalle kerrota koko totuutta. Ei korppi korppia noki - se todellakin pitää paikkansa. Jos jotain moraalia on, niin vain mätää sellaista.


    • woiwittuawoieilaulaeisoi

      "Sopeutumiseläke?" Voihan wittu.

      • kulut_firman_piikkiin

        Kulut voi laittaa kätevästi oman firman piikkiin kun veronmaksajat jo maksaa palkan

        Näin meillä "jakovaraa ei ole" - kokoomuksessa


    • propleemos

      Konsulentti nuuhkasi jatkettua kokkelia sweetissä, murha tutkimukset ovat lopetettu ja huume tutkimukset aloitettu kokoomuksessa.

    • Kieroilut

      Kyllä kieroilijoita ja nousukkaita kokoomuksessa riittää. Eläkkeelläkin lennellään veronmaksajien piikkiin pitkin maailmaa ja toiset siirtyy ison rahan perässä yksityisiin terveysalan yrityksiin. Pelkkää kähmimistä ja kieroilun salailemista koko Kokoomuksen toiminta. Kaikkien kokoomusministereiden taustat pitäisi selvittää .
      Hyvä veli hommat kukoistaa .

    • IT-päällikkö25vuotta

      En tiedä arvon rouvashenkilön saaneen mitään aikaan tietoyhteiskunnan edistämisessä. Tarkoitan yleistä hyvää enkä rouvan omaa hyvää.

      Oulustakin löytyy oikeaa työtä. Kukaan ei tosin enää yrityskuvansa kannalta kehtaa palkata.

    • Vanhaa suomalaista sananlaskua mukaellen: " Nainen menee, nainen tulee ja nainen vastaa teoistaan". Sopeutumiseläkkeellä on aikaa miettiä ja suunnitella kunnolla ja huolellisesti uutta työtä ja ammattia, mikä se sitten lieneekin. Se selviää varmaan meille muillekin siinä vaiheessa, kun tuo työn loppumisen aiheuttamaan äkilliseen toimeentulon heikentymiseen tarkoitettu pieni rahallinen tuki on loppuu ja ex-kansanedustajarouva on löytänyt uuden toimeentulonsa ja pystyy maksamaan asuntonsa ja ostamaan leipänsä sitten uudesta työstään saamallansa palkalla. Tosin voisin kyllä näille sopeutumiseläkeläisillekin suositella ihan meidän muiden yhtä köyhien tapaa hankkia jauhelihat Arinan 60 % ilta-alennusmyynnistä.

      • Mantelitumake.rön

        Tuotahan se Sipiläkin tarkoitti, ettei hän ryhdy naiselta vastauksia kovistelemaan. Saa nyt nähdä avautuuko Suvilla puheripulikohtaus ihan naisen luonnon mukaan.


    • Ihan vakavasti puhuen (kai täällä saa joskus vakavastikin puhua?) taitaa kuitenkin olla niin, että tutun ihmisen murha on sen verran traumaattinen kokemus, ettei ihan heti tee mieli antaa lausuntoja aiheesta edes poliitikon, niin sujuvasanainen ja aiheen vierestä kiertelevän puhetyylin omaava kuin onkin. Voi olla, että tuossa tilanteessa ei heti ensimmäiseksi tee mieli kehitellä ympäripyöreää ei-mitään-tarkoittavaa vaikeaselkoista asiantuntijalausuntoa aiheesta tai aiheen vierestä. Saattavat olla häneltä sanat hukassa . Toivotaan, että toipuu asiasta.

      • fdrds

        Mutta tekee kuitenkin mieli jauhaa paskaa Egyptissä akkalaumalle, kun saa majoituksen ja päivällisen?


    • Lusmuilijat

      Miksi oli ugandassa bisnestä tekemässä jos on eläkeläinen? Palauttakoot eläkerahansa kun kerran tekee duunia.

    • Miksi_Sipilällä

      oli kiire julistaa Linden syyttömäksi ja miksi Orpo on kadonnut julkisuudesta?

    • Kenpeleenelättäjä

      Eläkeläinen tarvitsee diplomaattipassia aukoakseen ovia. Näin kertoo Linden kun kävi asekauppiaita auttamassa Afrikassa.

      Suvi Linden on parhaassa työiässä.

    • Vipajalka

      On jo barseloonassa... pakenee paniikissa, kuin viitamaan saatana.

    • Mahiosohoja

      Ollisiko uganda mahia perässä?

    • rikasköyhä

      ukanjassa ei plapsekkaan oo nälissään kö sopeutumiseläkeläine on niitä jo ruokkinu, ja patrian koneet aiheuttaa hyvinvointia Lissää , sinne missä sitä tarvitaan

    • Kovvoohommoo

      Ollu 5h kuulusteltavana, vaiko kuultavana. Mennööhän siinä puheripulisen kanssa rupatellessa aekoo ja lienöö otetun huumetestit ja pissikokkeet samalla.

    • Voemahoton

      Seon politikon kuulustelu turhoo hommoo... kiertelyö kaarteluo ei vastausta mihinkää.

    • Työtätekevä

      Petteri Orpo, Paula Risikko ja vaalipiirin kansanedustajat osoittavat heikkoa johtamista vältellessään kannanottojaan rouva Lindenistä ja sopeutuseläkejärjestelmästä. Pyrkivät siten itse samaan jamaan.

    • taputan

      sipilä eroaa kohta ite. jää kiikkiin kohta omasta töppäyksestä. ja tietää sen

    • Tsemppiä

      Tuskin Sipilä hakee sopeutuseläkettä. Se on tarkoitettu sellaisille, jotka eivät pääse töihin vaikka halua on. Niin on kerottu lain perusteluissa.

      Linden ja Tuija Nurmi ovat hakeneet 7 vuotta töitä nutta tilapäishommaakaan ei ole vielä löyrynyt kovasta hakemisesta huolimatta.

    • Kauppamiesss

      Pimeitä töitä näyttävät tekevän. Eikös tämä rouva dinden ollut myymässä tykkejä siellä ugandassa? Kyllä Patrian pomot ovat tietoisia näistä konsulteistaan,turha valehdella etteivät muka tiedä. Jos firman ylin johto ja ministeri lintilä ei ole selvillä valtion yhtiöitten tekemisistä niin on aika erota.

    • Outoakiertelya

      Oli joku pitkäkyntinem räplännyt asekauppiaan valvontakamera videoon. Kyllä pitäisi se bittiumin osuuskin julkistaa.

    • Kempeleestä

      Jos on halua ja kykyä myydä tietoyhteiskuntaa ja tykkejä, pärjää muissakin myyntitöissä ja tienaa hyvin ilman veronmaksajien kustantamaa eläkettäkin.

    • Perskule

      Joo... puhelinmyyjäksi vaan. Oikein tälle akalle, että luuri lyödään korville.

    • Huijaustako

      Mitähän hyötyä tuosta kovasta reissaamisesta on eläkkeenmaksajille tullut? Parin vuoden aikana lukuisia matkoja kauas. Eikä firma pysty palkkaa maksamaan, on niin startuppia.

    • lottoajaPekka

      Suville oli melkein lottovoitto pudota eduskunnasta.

    • tekeväeläkelläinen

      Vanha juttu,nyt on menossa uudet kujeet.

    • Luikurit

      Muistakaa oululaiset äänestää suvia ensi vaaleissa ,eiköhän hän taas ehdolle asetu. Tyhmät äänestäjät eivät muista mitään rötöksiä taas vuoden päästä.

    • Libertias

      Eiköhän ole syytä lopettaa asian jankkaaminen. Perättömien kirjoittajat saadaan kyllä selville ja heitä odottaa tutkinta, rangaistus sekä julkinen häpeä. Olette jo varmistaneet Putlerin jatkokauden, eikö siinä riitä petosta vähäksi aikaa.

    • lindenti

      maton alle laastu koko juttu kiitos orpoja sipilä

      • Vain-Suuri-Hiljaisuus

        Vallitsee jutun ympärillä. Poliisi kuulusteli Suvi Lindeniä maailmalta Ouluun palaamisen jälkeen.
        Mitään kuulustelun "tuloksista" ei kuitenkaan ole julkisuuteen kerrottu. Taitaa olla tämän vuoden salaisin juttu - Suvi ja Suvin retket maailmalla tekaistuilla titteleillä ratsastamassa.

        Kansalle ei kerrota koko totuutta - ei tietenkään, koska siellä on jotain sellaista, mikä ei kestä päivän valoa.


      • omatjamuidensekaisin
        Vain-Suuri-Hiljaisuus kirjoitti:

        Vallitsee jutun ympärillä. Poliisi kuulusteli Suvi Lindeniä maailmalta Ouluun palaamisen jälkeen.
        Mitään kuulustelun "tuloksista" ei kuitenkaan ole julkisuuteen kerrottu. Taitaa olla tämän vuoden salaisin juttu - Suvi ja Suvin retket maailmalla tekaistuilla titteleillä ratsastamassa.

        Kansalle ei kerrota koko totuutta - ei tietenkään, koska siellä on jotain sellaista, mikä ei kestä päivän valoa.

        Mitäpä siitä mitättömästä akasta kerrottavaa riittää,muutako roisto mikä roisto josta muistutuksena eroaminen Ministerin ja golfin hommat.


    • taruaaaa

      ONKO MITÄÄN UUTTA,ONKO LINDELIN PALKKIOTA NOSTETTU

    • Jatämätarinaontosi

      On...On tiliä on tehnyt!Nähdään pyörähtämässä pintapaikkojen lentokentillä viikottain.

    • LentäjänIsä

      Loppuu pian pyörähtäminen lentokentille, jos eduskunta vie ilkeästi ja omasta ansaitun sopeutumiseläkkeen.

      Lopetus tai edes pienennys olisi täysin kohtuutonta, koska silloin on edessä työpaikan haku. Lentokenttää voi käydä katsomassa työajan jälkeen Oulunsalossa, kun muut lentävät matkoilleen.

    • exlessu

      joko ugannan murha on tutkittu

    • Controller

      Pidätetyt pääsivät takuita vastaan vapaalle jalalle Ugandassa. Taitavat olla rahoissaan.

      Halvemmaksi tulee yhteiskunnalle kokonaisuutta ajatellen maksaa sopeutumiseläkettä kuin järjestää poliittinen virkanimitys. Tulee silloin olla toimistohuone, sihteeri, toimistolaitteet, päivärahat jne kaikenlaista kulua.

    • Kempeleestä

      Kokoomus menettää ensi vaaleissa yhden paikan, jos rouva Lindeniä ei saa ulos puolueesta.

      Suosittelen menoa Harkimon ja Enbusken uuteen porukkaan.

    • Hyväniin

      Linteeni liihottaa mustienmiesten seurassa,pareen niin kuin täällä ihmisten joukossa haitalla!

    • Lyhytmuistinen

      Kiinnostaa tietää Suvi Lindenin keskeiset saavutukset pitkäaikaisena kansanedustajana ja myös jonkin vuoden ministerinä olon ajalta. Niitä voi olla paljonkin. Määrärahoja on varmaan saatu Oulun seutukunnalle.

      Pyydän politiikan hyvämuistisia, kokoomuussisaria, Suvia, puoluetoimistoa, piiritoimistoa, Suvin entisiä apulaisia jne kertomaan.

    • Raaakatotuus

      Olisitta höylänneet hyväksi. Nyt ette ennee piäse hööläämään. On mikä on... huono ukko sattu vuan kohalle.

    • Lyhytmuistinen

      Viikko meni eikä Suvi itse eikä kukaan kokoomuslainen tai muu huomannut poliittisia saavutuksia pitkältä uralta. Niitä ei siis yllättäen ole.

    • rehtihenkilö

      Joko EX-viestin viejä ministeri on lentäny ugandaan GOLF kentille.naama happamana kuin pihlajanmarjan kirpeys.

    • ÄäniSuville

      Kokoomus ei ole vielä asettanut ehdokkaita maakuntavaaleuhin, jotka ovat syksyllä. Toivottavasti Suvi on ehdokkaana.

    • ItseMaksava

      Sivun on alla on korkeatasoisen Seiska -lehden linkki. Seiskan kuvassa Suvi on lentokentällä taas menossa johonkin mutta mihin ? Kuka sponsoroi vai maksaako omasta sopeutumiseläkkeestään ?

    • Kojoomuskonkari

      Kotitekoinen erikoislähettiläs on rasite Kokoomukselle. Yksi eduskuntapaikka häviää sen vuoksi varmuudella.

      Tekisipä väyryset ja eroaisi itse.

    • OnkoOikein

      Loppuuko jatkuva ulkomaan matkailu loistohotelleissa kun elatusraha alenee 1.900 euroon ja loppuu myöhemmin? Saa olla vihdoin Suomessa.

      Onko oikeudenmukaista Suvia kohtaan ja reilua peliä?

    • EiOleOikein

      Ei todellakaan.

      Liian suuri elämän muutos ja elintason lasku on kun ei enää pääsee kylmään aikaan lämpimiin maihin ja joutuu töihin.

      It-alalla on tosin työvoimapulaa, jos ammattiosaaminen on pidetty kunnossa.

    • Suviuunonen

      Montako kodinhoitajaa tai muuta tärkeää vanhusten ja sairaiden hoitohenkilöä olisi saatu palkattua Suvi Lindenille maksetuilla korvauksilla ? Rahoilla olisi ollut ja on koko ajan huutava käyttötarve verrattuna oleiluun ja lämpimissä maissa matkailemiseen.

    • pisnesukkeli

      Luen Kalevaa netissä, mutta vain ne jokapäiväiset palstat, joissa "Kaleva oikaisee." Niitähän piisaa.

      • Einäykalevat

        Kerro viimeisimmät!


      • enlöydä

        Laitapa linkki, pisnesukkeli oikaisupalstalle.


    • Anonyymi

      Kiinnostaa onko Ugandan tapahtuma jo selvinnyt ?

      • Anonyymi

        Kaivurin kauhalla veronmaksajat ovat rahaa a taneet joka kuukausi vapaa-ajan viettoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaivurin kauhalla veronmaksajat ovat rahaa a taneet joka kuukausi vapaa-ajan viettoon.

        Ugandassa ja muualla maailmalla ei ole mahdollista oleskella. Silti kotimaankin loikoilu ja golf työn teon voittavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ugandassa ja muualla maailmalla ei ole mahdollista oleskella. Silti kotimaankin loikoilu ja golf työn teon voittavat.

        Kuntouttava tuki 9 euroa verovapaana päivässä auttaa työelämään siirtymistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuntouttava tuki 9 euroa verovapaana päivässä auttaa työelämään siirtymistä.

        Se 9 ecua oli Ugandassa iso raha.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se 9 ecua oli Ugandassa iso raha.

        Onko Suvi Linden Kokoomuksen kärkiehdokas keväällä ja tuleva kaupunginhallituksen puheenjohtaja?


    • Anonyymi

      On ja saa joutilailta äänivyöryn.

      • Anonyymi

        Ugandassakin ovat joskus kunta-ja heimovaalit.


    • Anonyymi

      Onkohan Suvi Linden Ugandan Kokoomuksen ehdokkaana ?

      Iltasanomat paljastaa tänään golftäti Lindenin saaneen jo yli 10 vuotta
      suurta sopeutumisrahaa joka kuukausi. Sopeutuminen suomalaiseen elämänmenoon ei ole vielä onnistunut.

    • Anonyymi

      Ugandassako onnistuu paremmin ?

      Kansanedustajan avustaja olisi kunnollinen työ, ja pätevyys varmasti riittää. Töitä joutuu tekemään.

    • Anonyymi

      Miksi 10 vuotta sopeutumisrahaa nostaneet ovat hameväkeä:

      Suvi Linden
      Tuija Nurmi
      Minna Sirnö
      Marjaana Koskinen
      Marjukka Parpola
      Tuija Pykäläinen

      • Anonyymi

        se on transaktionaalista feminismiä.


    • Anonyymi

      Tarkoittaa suomeksi naisellista lusmuilua.

    • Anonyymi

      Työttömät tarvitsevat oman kaupunginvaltuutetun valvomaan työn hakijoiden etua. Harmin paikk ettei Suvi Linden ole ehdokkaana.

    • Anonyymi

      Paavo Lipponen kutsui Suvin lauantaina olleen 80 vuotisjuhlakonserttiinsa. Kehui lehtikuvassa Paavoa.

    • Anonyymi

      Syytä kehua kun arvovaltaiseen seuraan kerrankin pääsi.

    • Anonyymi

      It-työntekijöistä on pulaa. Tietysti pitää hiukan olla ammattitaitoakin ja kiinnostunut,

      Toivottavasti joku Oulun seudun työnantaja ottaa edes vähäksi aikaa töihin.

    • Anonyymi

      Puoluesisar Marjaana Karttunen nyk Parpola vaati 14 vuoden sopeutumisrahan jatkamista. Täti vaati Apulehdessä sosiaaliturvan leikkaamista .

      Työikäisen 40 vuotiaasta sopeutumista haa nostaneet mielestä sopeutumista ja ei ole sosiaaliturvaa vaan palkkatyöhön verrattavaa loikoilua.

      Mitä mieltä Suvi olet ?

    • Anonyymi

      Suvi Linden ei tietenkään voi hyväksyä aatesisaren elämäntapaa vaan kannustaa häntä menemään TEtoimistoon saadakseen mitä tahansa työtä tai kurssipaikkaa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe