Kiusaan miehen raiskaamaan minut

Kiusaajatar

Minua kiihottaa suunnattomasti ajatus, että saisin kiusoiteltua yhden miehen niin, että lopulta hänen päänsä sekoaisi ja hän ottaisi minut väkisten ja väkivaltaisesti. Tiedän, että hän haluaa seksiä kanssani. Pitkitän ja vedätän tapaamistamme ja saan suurta tyydytystä siitä, että tiedän hänen haluavan ja odottavan, että pääsisi naimaan minua. Tiedän myös, että hän tykkää olla hallitseva. Siksipä haluankin hallita häntä ja ajatus siitä, että hän odottaa minua kiimoissaan, mutta pitkitän odotusta ja painetta epätoivoon saakka on todella kiihottavaa. Haluan kiusata häntä niin, että kun tapaamme olen seksikkäästi pukeutunut ja käyttäydyn viettelevästi, mutta en kuitenkaan anna hänelle. Haluan nähdä kuinka hänen pinna kiristyy. Seuraava tapaaminen ja annan ehkä vähän kosketella itseäni ja suudella, mutta en muuta. Haluan, että lopulta hän menettää malttinsa ja kontrollinsa täysin ja repii vaatteeni, lyö minua ja nimittelee lutkaksi, repii hiuksista ja ottaa minut brutaalisti raivon vallassa. Mies on arvovaltainen henkilö ja minä alempaa luokkaa häneen verrattuna. Haluan pitää häntä seksuaalisesti vallassani ja lopulta saada hänet menettämään kontrollinsa. Haluan tulla väkisten otetuksi hänen hienossa asunnossaan.

17

1411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nuorena ollessani muuan viehättävä tyttö, johon tunsin vetoa, käyttäytyi näin. Menetin kiinnostukseni häneen jo ensimmäisellä kerralla, eikä kiinnostus tullut takaisin, vaikka tyttö vielä yritti.

    • Kiusaajatar

      Tiedän, että on olemassa riski, että mies kyllästyy tai ei menetäkään kontrolliaan. Mutta toisaalta tiedän hänestä myös sellaisia asioita, jotka puoltaa sitä, että tuo voisi hyvinkin onnistua. Ja ehkäpä hän saattaisi tajutakin mitä ajan takaa ja haluta olla mukana juonessa..

      • koulutat.raiskaajan

        Opetat miehelle että on OK yrittää tulkita naisen EI tarkoittavan oikeasti KYLLÄ? Erittäin huono ajatus. Jos onnistut kouluttamaan miehestä raiskaajan niin hänen uhrikseen joutuu jatkossa myös muita naisia.


    • Kiusaajatar

      Ajatuksena suunnattoman kiihottava. Tuota kirjoittaessa hengitys kiihtyi ja alakerta ihan märkä..

    • Kiusaajatar

      Anteeksi vain, mutta tuo, että saisin hänestä koulutettua raiskaajan ja hän raiskaisi muitakin ja se olisi tavallaan minun ansiota niin se on tosi kiihottavaa.

      • ifitwalkslikeaduck

        Anteeksi vaan, mutta viestisi näyttää provoilulta aivan kuten aloituskin. Siksi jäät vaille aiheeseen liittyvää vastausta.


    • Kiusaajatar

      Ei ole provoilua vaan ihan oikeasti fantasiani.

      • vain.fantasia.M

        Luultavasti se on oikea fantasiasi. Suurin osa fantasioista ei ole toteutuskelpoisia. Halu tulla raiskatuksi on yksi tavallisimmista fantasioista. Jos kuitenkin tulisi oikeasti raiskatuksi, se olisi useimmille naisille kauhea kokemus.


    • Kiusaajatar

      Olen itsekin paljon miettinyt tuota fantasiaani ja se tuntuu kohdistuvan juuri tähän mieheen. Hänessä on jotain sellaista, joka provosoi vahvasti tuon kaltaisia haluja. Eli en haaveile, että kukaan muu tai jostain puskasta raiskaisi minut. Se olisi varmasti todella inhottava kokemus.

    • Eivoivähempääviehättää

      Minulla ainakin mielenkiinto naiseen lopahtaa peruuttamattomasti nollaan, jos tajuan hänen pelaavan tällaista peliä. Aikoinaan deittaillessani tapasin tuollaisen naisen ja meinasi oksennus tulla. Leikkiköön sairasta peliään keskenään.

      • epäreilupeli

        Pelissä kaikki vastuu tapahtuneesta siirretään miehen harteille. Jos mies tulkitsee väärin niin tulee syyte raiskauksesta. Ei erityisen reilu leikki tuo.


    • Kuha et sitte jälkikätee ala korvauksia vaatimaa.

    • suuret-riskit-

      Tuollaisesta pitää tehdä kirjallinen sopimus, ja silloin siitä menee aitous pois. Ei kukaan tervejärkinen toteuta tuollaista pelkällä suullisella lupauksella nykyisin, kun on nähty näitä jälkikäteen tulleita oikeusjuttuja.

      • Hehehehee

        Eikä kukaan tervejärkinen usko aloittajan juttua.. Täysi sekopää trolli!!


    • Vaimo harrastaa elokuva-avustajan hommia. Istuu tai on sielä taustalla kun päähenkilöt ovat edustalla. Kertoi että suunnitelmissa on uusi suomalainen rikos draama. Siinä tapahtuu joukkoraiskaus mikä tekijät kuvaavat kännyköillä. Poliisit löytävät netistä noita videoita ja katsovat niitä toimistossaan. Osallistuin avustajana kännykkä kuvauksiin. Pojat raiskaavat vaimoni käsikirjoituksen mukaan. Useasti ja monta kertaa. Tapahtuma on kertomus poikien mökkiviikonlopusta. Elokuvassa nainen eksyy sinne vahingossa.

      Kokemus oli erittäin voimakas. Aluksi ahdistava, lopulta äärimmäisen kiihottava. Nyt on selvinnyt minulle ettei mitään elokuvaa tai käsikirjoitusta olekaan. Vain vaimoni suostumus seksi perfonmanseen.

    • Antero1988

      Mulla on myös tälläinen "raiskaamis" fantasia. Mutta tietysti sillä tavalla ettei tule syytteitä toisen väkisin maatessa. Haluaisin sitoa toisen ja nussia niinku viimistä päivää.

    • Simou

      monet naiset kai tahattomastikin kiihottaa miehiä mut jotkut tekee sen tahallaan....eräskin vahingossa osui usein kädellä mun etumuksen päälle ja sai aikaan seisokin

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe