Playoffs 2018

naistenpleijjarit2018

Ilves on siis runkosarjan selvä ykkönen, mutta sen jälkeen on melko tiukkaa. Kärpät on kärsinyt pelaajien puutteesta ja heidän suora välieräpaikka ei ole vielä todellakaan varma. Kolmantena on Blues ja he ovat pystyneet paukuttamaan ehkä yllättävänkin paljon maaleja, vaikka heillä ei ole paperilla välttämättä niin kova joukkue. Vahvan kauden pelannut Silvonen on iso syy miksi Blues on tällä hetkellä kolmantena. Neljäntenä on hyvään vireeseen päässyt Kuortane. Kuortane voitti viime viikonloppuna Kalpan back to back peleissä maalierolla 11-0. He ovat onnistuneet pelaamaan hyvää joukkuepeliä huolimatta että kaksi kärkipelaajaa on Koreassa. Huomioitava on myös maalivahti Tiia Pajarisen neljän pelin nollaputki. Liekkö jonkinlainen ennätys jo kyseessä? Viidentenä on HPK ja Räisäsen puuttuminen on näkynyt pelien lopputuloksissa vaikka kakkosvahti Inka Kuusinen onkin ottanut vastuun hyvin vastaan. Kuudentena oleva Kalpa on pelannut koko kauden ailahtelevasti ja nähtäväksi jää saavatko he kasattua rivinsä tosipeleihin. Tämän hetken sarjataulukon perusteella taisteluparit playoffseihin olisivat Blues-Kalpa ja Kuortane-HPK. Blues lähtee ehkä pienoisessa ennakkosuosikin roolissa näihin peleihin. Kuortane varmasti janoaa revanssia viime kaudelta ja tämä ottelupari tuskin ratkeaa suoraan kolmessa pelissä. Mutta katsotaan vielä runkosarja loppuun asti, sillä sarjatauluko voi vielä muuttua suuntaan jos toiseen.

17

913

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuskinmeneeohi

      Meinaatko että Blues menee Kärppien ohi kun on kolme peliä jäljellä ja Kärpät on 6 pistettä edellä? Ja Kärpillä jäljellä 4 peliä.

      • naistenpleijjarit2018

        Eikun tarkoitin että mitä vaan voi vielä käydä koska pelejä on vielä jäljellä.


    • historiaako

      Mitähän puuroa se Pajarinen on jouluna syönyt kun on päässyt noin hurjaan vireeseen? Miesten puolella nollaputken ennätys taitaa olla vajaa 260 minuuttia parin kymmenen vuoden takaa. Olisi mielenkintoista tietää naisten kyseinen ennätys. Jos oikein olen katsonut niin kauden viisi nollapeliä on tullut Kärppiä, Kalpaa ja HPK:ta vastaan.

      • Historiankirjoihinko

        Yksi nollapeli lisää Pajariselle. Kovassa iskussa tuntuisi olevan.


    • 260min41sek

      Pajarisen nollaputki reilun minuutin parempi kuin miesten liigan ennätys.

    • naistenpleijjarit2018

      Blues voitti odotetusti Kalpan, mutta Kuortaneen selvä voitto kerhosta oli pienoinen yllätys. Jännittäviä pelejä tulossa.

    • komposiitti

      On Kuortane kovassa iskussa.Näyttää peli kulkevan kohta kuin vanhalla Punakoneella.

      • Naistenliiga

        Loppuu yhtä lyhyeen kun alkoikin,vastassa luultavasti ilves


      • Komposiitti
        Naistenliiga kirjoitti:

        Loppuu yhtä lyhyeen kun alkoikin,vastassa luultavasti ilves

        Miten alkoi lyhyeen .Selitä.


      • Naistenliiga

        Sehän loppuu ilves vie sarjan 3-0 ja pronssipelistä tappio ja ens kaudella kuortane on karsinnoissa materiaali ei vaan riitä.


      • näinsevaanmenee
        Naistenliiga kirjoitti:

        Sehän loppuu ilves vie sarjan 3-0 ja pronssipelistä tappio ja ens kaudella kuortane on karsinnoissa materiaali ei vaan riitä.

        heh heh Kuortane ottaa takuuvarmasti mitalin ja ensi kaudella Petun johdolla taistellaan taas mestaruudesta!


    • Naiskiekkofani90

      Kärpiltä hieno kasvu osittain vaikean runkosarjan jälkeen. Pitkä ja raskas välieräsarja Espoota vastaan ilmeisesti vaan kasvatti joukkuetta entisestään.

      Ilvekseltä kaamea kyykkäys etenkin finaaleissa. Runkosarjan suvereeni hallitsija floppasi kyllä aika totaalisesti play offeissa. Monen mielestä Kuortane oli parempi ja pelaavampi joukkue jo välierissä ja finaaleissa tuloksen voi lukea tulostaululta. Muutama yksilö ei enää keväällä riitä, jos joukkueen 25-30 muuta jäsentä hiihtelee vaan perässä.

      Viimeiseksi jääneessä pelissä eilen ei mitään saumaa fysiikaltaan ja pelitavaltaan paljon paremmin valmennettua Kärppiä vastaaan.

      Taisi nyt tamperelainen ylimielisyys kolahtaa omaan nilkkaan, mitä oli havaittavissa pitkin runkosarjaa. Huhut myös kertovat vahvasti, että joukkuehenki ei todellakaan ollut paras mahdollinen Ilveksellä ja etenkin kaksikko Kärnä- Välimäki aiheutti yllättävän paljon eripuraa joukkueen sisällä.

      • pitääköhänpaikkansa

        Enpä tiedä mitä Ilveksen joukkueessa tapahtuu, mutta laittaisitko sinä valmentajana ykköskenttään pelaajat jotka aiheuttavat eripuraa joukkueen sisällä?


      • Ikäväasia

        Ilveksen tilanteesta minulla ei ole mitään tietoa, mutta jos näin on, niin ei ole ainoa joukkue, jossa muutama pelaaja saa terrorisoida muuta joukkuetta ja aiheuttaa eripuraa joukkueen sisällä. Paljon uutisoitu kiusaamiskulttuuri ei todellakaan ole vain maajoukkueen ongelma vaan sitä esiintyy myös muualla naisten kiekossa. Ikävintä on myös, että nämä pelaajat ovat usein juuri niitä joukkueen johtohahmoja, jotka siis käyttävät asemaansa härskisti väärin. Valmentajathan eivät välttämättä edes tiedä, mitä joukkueen sisällä tapahtuu tai sitten eivät vain välitä.


    • Kräpä

      Yhden loppupelin Tesomalla katselleena ja lopun telkkarista katsoen kyllä valmennus kyykkäsi. Ei mitään hetkeen tarttumista, pelitavan muutosta valmentajilta. Oliko edes pelitapaa. Surkea ylivoima ja paljon jäähyjä ei vie pitkälle. Mutta mistään ei näkynyt etteikö pelaajat olisi yrittänyt loppuun asti. Kyllä Ilveksen pelaajat teki kaikkensa mutta Kärpät oli aitiossa(valmennus) ja kentällä parempi

    • Stomppi

      Ja valmentaja Saarinen ilmoittaa Aamulehden haastattelussa että Kärpillä oli enemmän halua ja himoa. Hieno lausunto päävalmentajalta tappion jälkeen ja varmaan pelaajat jotka antoi kaikkensa miettii sitä.

      • Raipefani

        Olisko Ilveksen kannattanut edes yrittää kolmannessa erässä ottaa peliin laidalla olleita? Kaksi ketjua huohotti TV:ssä pahasti jo edellisenä päivänä. Olikohan porukassa sairaita? Kärppien maalivahti Oksman kuitenkin nollasi kaiken. Ja Tarkki se vaan jaksaa olla joukkuetta kantava vanhus. Kyllä Ilveksen pelaaja-arsenaalista olisi pitänyt irrota paljon enemmän. Paperilla hyvä, jäällä huono.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe