Kysyn kolposkopiasta.

pelottaa

Sattuuko siis oikeesti? Kokemuksia minulla hysteroskopiasta ja pipellestä muutava vuosi sitten .Mulla todettu 2v perääkkäin siis korkean riskin hpv infektio ja nyt kontrollista kehoitus mennä kolposkopiaan tai suositus. Tuleeko verta paljonkin. Kertokaas te jolla sama juttu ja mitä löydettiin?

5

417

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kata47

   Itsellä kans sama edessä papa-löydösten vuoksi..ahdistaa ja pelottaa

  • paniikkia

   ok. soitin naisten tautien polille vÄhän toimenpiteestä,valaisi asiaa ja sain pAniikkia pois,mutta se kirje tosiaan sai ahdistusta aikaan ja masennusta.Olen herkkä muutenkin mutta en ajattele asiaa enää,odotan kutsua toimenpiteeseen ja sit katsotataan. Mitä löydöstä sulla ? SAITKO AJAN NOPEASTIKIN....?mull tosiaan korkean riskin hpv aiheuttaa muutosta .

   • Pelkopois

    Kolposkopia ei itsellä sattunut sen enempää kuin papakaan. Tilanne jännittää kyllä, mutta on ohi nopeasti. Mulle on tehty se jo monta kertaa ja muutoksia on tarkkailtu. Tsemppiä, koeta pysyä rauhallisena.


   • Kata47

    Mulla aika vasta kuukauden päästä. 2 edellistä papaa, jotka tehty vuoden välein joukkoseulonnoissa, on sisältäny tulosten mukaan merkkejä virustulehduksesta, joiden takia kontrollipapat ollu vuoden välein. Nyt liite kirjeessä luki vaan, että muutokset vaatii lisätutkimuksia.


  • PESÄPÖPÖ

   HEI KIITOS kommenteista,,ajattelen jo rauhallisemmin,mulla sama lausunto kuin Katalla...tutkivat just niitä hpv juttuja ,riesa sekin loppuelämän...koska lie tullut,,,,kun 2 viime vuotena vasta ottaneet hpv erikseen,kesällä normaali papa ilman hpv juttua erään toisen seikan vuoksi varmuus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2022
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   828
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   790
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   703
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   665
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   603
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   578
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   553
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   534
  Aihe