Informaatiosodasta ja valehtelusta CIA:n varjoista

Nyt käydään voimallista taistelua US presidentti Donald Trump' in vaalilupauksien toteuttamisen estämiseksi. Trump halusi avata kokonaan uuden sivun Yhdysvaltojen ja Venäjän välille – oli valmis radikaalisti parantamaan suhteita, jopa niin, että kaupallisuus olisi voittanut vastakkainasettelun – nyt sen sijasta jäytää protektionismin aallot.

Tämä suhdelämmittely ei käynyt USA' n vahvoille sotahaukoille, jotka eivät halua parempia suhteita toiseen ydinasesuurvaltaan, Venäjään – sillä sota, varustelu ja vastakkainasettelu kehittävät mukavasti eri tyyppisiä liiketoimia [1, voittoja ja junailuverkostoja.

Nyt Yhdysvalloissa on kolme erillistä tutkintalinjaa, joilla koetetaan kampittaa Trump & Co -leiriä, kaikin keinoin, jotta harmillisesti haitallinen henkilö saadaan pois liian vaikutusvaltaisesta toimesta – Valkoisesta talosta.

Venäjän väitettyjä sekaantumisia Yhdysvaltojen edellisiin presidentinvaaleihin on tutkittu 3 x 8-12 kuukautta – ilman totuudellisia todisteiden esilletuloa – ainakaan julkisesti, vielä.


Nyt erikoistutkija Robert Mueller julkistaa syytteet nimetyille venäläisille ja parille muulle – alla HS-analyysia aiheesta
~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005576959.html -

IL - Kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:
”... Odotamme Venäjän vastinetta. Nythän tässä julkistuksessa ei kyetty osoittamaan mitään yhteyttä itse Venäjään, Moskovaan, Kremliin ja presidentti Vladimir Putiniin. Syytöksiä toki, mutta ei mitään varmoja todisteita.

Eräs linkki puuttuu kokonaan, eli CIA* ja NSA, maailmalla tiedetään 100% varmoin todistein heidän operaatiot - eli tässä Muellerin väliraportissa jätetään kokonaan selvittämättä CIA/NSA mahdolliset toimet olla junailemassa juuri tapahtumia, että saadaan jäljet halutun näköisiksi.

Pietarin "trollitehdas" keksittiin peliin jo vanhoista väitteistä [2, joita on lännenmiehen mediassa hehkutettu pitkään, liki olemattomin todistein, mutta väkevin syytöksin.

Elämme siinä samassa vakoilulaitosten sodassa, jota ennen käytiin kentällä, nyt modernisti tietokonein ja somen antamin mahdollisuuksin. Epäiltyjä "toimijoita" on miljoonia, joka sekin on "vain" promille some-käyttäjistä. Todellisuus hukkuu miljardiin käyttäjään, jotka enemmän tai vähemmän seikkailevat tässä amerikkalaisten luomassa some-pilvessä -

… Facebook [3, Twitter, WhatsApp ... US Piilaakso loi liiketoimet kansainväliselle alustalle, jossa taitavia tosi- ja epätosioperoijia on "pilvin pimein". Lopulta kysymys onkin siitä miksi ja millaisin intressein tämä amerikkalaisoperoitu pilvimaailma luotiin ja mikä ja mitkä sitä valvovat [4 kenen ja keiden eduksi!”Merkittävä huomio Saksasta, jossa kolmas toimija tekaisi jotain, joka muuttaa näkökulmia!
~ https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005577271.html -

IL - Kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:
”... Oiva esimerkki miten kolmas salainen osapuoli saa asian näyttämään miltä haluaa/ halutaan. Amerikkalaiset ja venäläiset ovat vähintäänkin yhtä taitavia näissä tempuissa, joissa musta saadaan valkoiseksi ja amerikkalainen venäläiseksi. Ikuinen suo, jonne astuttuaan jää kiinni.

Kysymys on amerikkalaisten luomista sosiaalisen median some-maailmasta, lähinnä Facebookista ja Twitteristä kuin myös tavallisten sähköpostien maailmasta, jonne pari miljardia ihmistä voi luoda oikeastaan "mitä vain".

Totuuden nimissä näitä nyt amerikkalaisten hallussa olevia some-maailmoja on muillakin. Kiinalaisilla on on oma "whatsapp" - WeChat, siksi, ettei amerikkalaiset pääsisi valvomaan kiinalaisten some-maailmaa! Venäläisilläkin on omansa.

On odotettavissa että suuri osa maailman nettikäyttäjistä suljetaan valtiollisin toimin pois US-vetoisista ja valvotuista systeemeistä - Microsoft, Google, Intel, Cisco, Facebook, Twitter ...

Tilalle luodaan omat reviirit täyttävät järjestelmät, kuten esimerkiksi kiinalaisten WeChat ja Baidu. Olemme jo nyt havainneet amerikkalaisten ZTE' n ja Huawein pelon [5! Lopultahan kysymys on täällä tietoverkoissakin reviiripuolustuksesta ja -hyökkäyksestä [6, näitä kutsutaan informaatiosodankäynniksi.

Ennen tietokoneita se oli puhekieltä valheina, harhautuksina ja totuuksina - mikään ei ole sinällään muuttunut, vain toiminallinen nopeus ja mittakaava sekä itse kentällä olo on vähentynyt – nyt istutaan operaatiokeskuksissa kuvaruutujen maailmassa.

Kellotaajuuksien kasvaessa, yhä useammat ovat "kaikessa kiinni ja mukana, myös tahtomattaan ja tietämättään"!”


...
Jatkuu

31

51

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • [2]

   Edelliseen merkittävästi liittyvä huomisen suurongelma – robottien haltuunotto!
   ~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tutkijat-varoittavat-tekoalyn-heikkouksista-rikollinen-voi-kaapata-auton-tai-lennokin-ja-tehda-siita-aseen/6779874

   Ote linkin alta:
   ” … Tai vaikka lennokin, tai muun automaattisesti ja itsenäisesti liikkuvaksi suunnitellun tai toimivan esineen? Tai täysin itsenäisesti ja itsenäisiä päätöksiä tekevän aseen, joita jo on käytössä? Tai automatisoitu hakkeri-isku? … ” -Mtv

   IL - Kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:
   ”... Odotettu kirjoitus näki päivän valon. Erittäin vakava huomio. Esiasteena USAF lensi "kotoa" sotaoperaattorin joystick-ohjauksella Grumman B-2 Spirit' in [7 Serbian pommitukseen, tosin lentäjä istui ohjaamossa, tuolloin varmuuden vuoksi. Myöhemmin 9/11 siviilikoneeseen piti laittaa kaappaaja tekemään maailmaa muuttaneen yhteentörmäyksen.

   Nykyiset liikennekoneet voivat lentää suurimman osan matkastaan automatiikalla. Sota- ja tiedustelulennokit ovat jo täysin joystick-ohjattuja. Ensimmäiset autonomiset robottilennokit ovat jo kokeilussa.

   Informaatiosodasta on lyhyt matka päästä särkemisen makuun. Oiva esimerkki oli Stuxnet, jolla CIA/Mossad hajottivat iranilaiset ultrasentrifugit [8, tuo vielä vietiin muistitikulla.

   Amerikkalainen USS Donald Cook tiettävästi operoi testaten "Mobile-Stuxnet" [9 matoa Itämerellä Venäjän Kaliningradin merirajan läheisyydestä - kohteena venäläiset Iskender ohjukset [10, venäläiset huomasivat tämän, tunnetuin seurauksin”


   Mitä informaatiosota merkitsee – mistä sumutetaan, miten ja ketä?

   Ote:
   ” … Helsingin Sanomat on valtakuntamme vaikuttajamedia, ollut ainakin E4] – ruuti ja kynän terävyys on kuivunut ja tylsynyt ’lööpityksessään’. Tarkkakatseisuus on jäänyt erinomaisten kolumnistityyppisten kirjoittajien haltuun – mainitakseni vaikka Unto Hämäläisen E5], joka jaksaa kaivaa taustoja ja katsella kohdetta sen kaikilta näkökulmilta. Muutoin Hesari on tunnettu natottaja – eli siis jenkaaja E6], jonka päämääränä on viedä Suomea kohti Natoa.

   Hybridisota …
   [Kemppinen/BLOG ~ http://kemppinen.blogspot.fi/2014/09/hybridisota.html - sota, joka ”liukuu” päälle ]

   Olemme saaneet sanastoomme uuden sotimistavan tai –muodon, hybridisodan, johon sisältyy voimakas informaatiotaistelu vaikuttavuutena ja mielipidemuuttajana. Hybridi on myös kahden energian kulkuneuvo, kuten se on sotanakin – ’monirintamainen’. … ”

   Jatkuu linkin ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/hybridillista-informaatiosotaa-mista.html – alta -IL/BLOG [2015]   Venäläiset vastaavat ulkoministeri Sergei Lavrovin suulla
   ~ www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802172200752526_ul.shtml -

   Ote linkin alta:
   ” … Ulkoministeri ohitti syytökset siitä, että Venäjä sekaantui USA:n vaaleihin, ”pelkkänä höpinänä” … ”

   IL – Kommentti ylläolevasta linkkikirjoituksesta:
   ”Lavrovilta vastaansanomatonta todellisuutta, niin tältä päivältä kuin historiasta. US ei ole esittänyt mitään vankkoja todisteita Venäjän US-vaaleihin sekaantumisesta. Se sen sijaan tiedetään todisteellisesti, että US NSA salakuunteli muun muassa Saksan liittokansleri Angela Merkeliä.

   Aikanaan Saksan kolmas valtakunta hyökkäsi Neuvostoliittoon sitoen Suomenkin mukaan idän laajentumissotaan. Ukrainassa taas äärioikean "Galitsian haamut" [11 nousevat ja haluavat venäläismielisen suurvähemmistön pois Ukrainasta (edelleen ei ole julkaistu mitään uskottavaa ja puolueetonta Kiovan Maidan-aukion tutkimusta mitä verimellakoiden takana piilee - viitesana: Saakasvili).

   Toisaalta Lavrov viestitti vahvaa ja yhtenäistä EU' ta rinnalleen takaamaan yhtenäisemmän Euroopan rauhankehitystä, jatkuuhan Eurooppa aina Venäjän Uralille asti [12! Tämä näyttää EU-Brysselistä usein unohtuvan”


   Entä nyt, kun Muellerin selvitystyö on siirtynyt syytevaiheeseen?

   Mikä on se aikajänne, jonka amerikkalaiset sotahaukat ovat määrittäneet ylläpitämään Trump' lle noitavainoa (Trumpin oma ilmaisu meneillään olevasta painostuksesta) –

   Milloin saavutetaan se sotimisen taso, joka takaa Yhdysvaltojen sotateollisuudelle ja armeijalle työskentelykentän, aktiivisuuden ja riittävän tapahtumahorisontin, että haukkojen liiketoimi- ja yhteiskuntajärjestyssuunnitelmat pysyvät elinvoimaisina – unohtamatta pysyvyyttä maailmanpoliisina – liki jatkuvine sotineen, taisteluineen ja konflikteineen --- [13.

   ...
   PS
   Muutoin, muin osin jätämme US presidentti Trumpin arvioinnin tekemättä – teksti liittyy vain hänen alkuperäisiin tavoitteisiin parantaa historiallisesti USA' n Venäjän suhteita, jotka toisivat koko maailmalle paremman mahdollisuuden hallita suurkonflikteja – ovathan nämä kaksi valtiota ydinasesuurvaltoja.

   Henkilökohtaisena arviona päättelen, ettei savua ilman tulta – on liki varmaa, että jokin taho (toistaiseksi tuntematon taho) taustaltaan vaikutti – yritti taustaltaan vaikuttaa US presidentinvaalien lopputulokseen. Katso otsikko!


   Jatkuu

   • Anonyymi

    Luoma ryhtyi luomaan monologiaan. Vain logiikka puuttuu.


  • noin.se.käy

   Jaahas, jälleen on pantu Moskovan asiamies Ilkka Luoma isäntämaansa asialle.

   • Junkers

    Kateellinen ?


  • Republikaani88

   CPAC-konferenssi etsii vetoapua välikauden vaaleihin. Republikaanien kannalta avainasemassa on sisäinen ja ulkoinen turvallisuus. Muuri edes jonkin asteisena olisi vaalilupauksen täyttämistä ja lisäisi vaalimenestystä, koska lupauksien pitämistä ja rehellisyyttä arvostetaan Yhdysvalloissa. Globalistinen maailmanhalaus ei ole yhtä tärkeä asia kuin tavallisen amerikkalaisen turva ja suoja terrorismilta. Samat asenteet tulevat myös viiveellä Eurooppaan. Ihailtavaa on katsella Unkarin, Tsekin, Slovakian, Puolan, Romanian ja Itävallan kansallista heräämistä; patriotismi ei ole kaikkialla kirosana vaan merkki vahvuudesta.

  • Junkers

   Terävä aloitus, meneeköhän jakeluun?

  • Anonyymi

   Miksi meidän media väistää tämän CIA asiapuolen käsittelyn kokonaan?

   • Anonyymi

    Kukapa olisi kiinnostunut itätrollin typerästä propagandasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukapa olisi kiinnostunut itätrollin typerästä propagandasta.

    Aika moni lukee näitä Ilkan avauksia!


  • Anonyymi

   Mikä oli CIA:n osuus Kuuban Fidel Castron murhayrityksiin?

   • Anonyymi

    Mikä oli Castron osuus Kennedyn murhaan?


  • Anonyymi

   Rujon häkellyttävää paljastusta, jopa sensaatio, koska Yle esittää sen!

   https://areena.yle.fi/1-61696793

   "5/6. Nicaraguassa ammutaan alas amerikkalainen lentokone ja tapaus herättää paljon kysymyksiä lehdistössä. Sarja sukeltaa yhteen Amerikan lähihistorian räikeimpään skandaaliin, presidentti Ronald Reaganin aikaisiin salaisiin asekauppoihin Iranin kanssa. Uskomattomien tapahtumien ja käänteiden vyyhti avataan virkamiesten, poliitikkojen ja median edustajien haastattelujen ja runsaan arkistomateriaalin kautta."

  • Anonyymi

   Siinä se Usan demokratia. Maa huojuu sisällissodan partaalla!

  • Anonyymi

   CIA ja Chilen Pinochet!

  • Anonyymi

   Nyt tutisevat Bide tutisevin pallein käy sotia,että sisäpolitiikka unohtus!
   Kohta Taiwanillakin..

  • Anonyymi

   Mikä olikaan CIA:n rooli jo vuonna 2014 Ukrainan Kiovan Maidan-aukiolla?

   • Anonyymi

    Vallan vaihto ja rahoitus!


  • Anonyymi

   Kuinka monesti CIA yritti murhata Kuuban Fidel Castron?

  • Anonyymi

   CIA on venäläisen FSB:n vastine.

  • Anonyymi

   CIA:n paras kaveri on Israelista Mossad!

  • Anonyymi

   USA itse sisällissodan partaalla..

  • Anonyymi

   Muistatko CIA:n ja Israelin Mossadin vehkeilyt Irania vastaan - Stuxnet operaatiossa?

  • Anonyymi

   Liikekannallepano Venäjällä - FSB bluffi?

  • Anonyymi

   Kuinka paljon CIA on sotkeutunut Ukrainan tilanteeseen. Muistamme CIA-pääjohtaja John Brennanin vierailun Kiovan Maidanilla heti verimellakoiden jälkeen.

  • Anonyymi

   Mihin perustuu amerikkalainen manipulaatio - onko se oman maailmanpoliisiroolin turvaamista?

  • Anonyymi

   Usankin demarit luottaa parjauskampanjaan,kuten Suomenkin luotti?

   • Anonyymi

    Olemme tänään jo USA:n juoksupoikia!


   • Anonyymi

    Näinä päivinä on paljastunut raju tietovuoto Amerikoista, vai olisiko tietoinen vuoto jotta Venäjän harhautuisi omassa kevään taistelussaan Ukrainan vapauttamiseksi länsiohjatusta Venäjä-vihasta?


  • Anonyymi

   Pahin valhe kuultiin US:n hyökkäyssodan kynnyksellä Irakiin - YK:n yleiskokouksessa - USA:n suulla! -Asialla UM. Colin Powell -tahtomattaan, esimiehensä nuoremman Bushin käskyllä.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   72
   5484
  2. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   78
   1435
  3. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   55
   1349
  4. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   155
   1171
  5. Miksei paketit kulje viikonloppuisin??

   Minä maksaisin lisää lähetyskustannuksista, jos pakettiposti kulkisi myös LA-SU ,,,,mutta kun perjantai-iltana kaikki ai
   Maailman menoa
   53
   763
  6. Martinan perhelomat.

   Siinäpä se oli,Martinan loma tyttöjen kanssa.Kokonaista kaksi päivää ja yksi yö ilmaiseksi saadussa lomapaikassa Tackork
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   747
  7. Mikä saa pettämään

   Itse en keksi mitään syytä vaikka oikein mietin niin en keksi syytä ja jos toista ei enään rakasta tai joka asiasta aina
   Sinkut
   165
   713
  8. Niin sitä vaan

   Että mulle ois oikeasti aivan sama miltä näytät. Se oli se yhteenkuuluvuuden ja tuttuuden tunne joka tuli heti sinusta,
   Ikävä
   39
   690
  9. Oot yksi niistä harvoista ihmisistä

   joka saa mut tuntemaan että olen hyvä ja riittävä juuri tällaisena ku oon ❤️ Oot ihana, rakas ja tärkeä 🌈🤗
   Ikävä
   27
   675
  10. Ilkka - Pohjalainen tänään

   Olli Sahinmäen loistava kirjoitus. Täyttä asiaa.
   Ähtäri
   33
   616
  Aihe