Sijoitan ja panostan VAPAUTEEN

NäinOnVapausTärkeintä

Olen 40 ikäinen mies PKS alueelta. Olen rehti,paljon työelämäkokemusta ja mulla on amk ja lukio käytynä.

En saa alan töitä, on erohässäkät nähty,elämää nähty,lapset tehty,erottu, matkusteltu,seurusteltu.

Mulla on oikeastaan tosi onnellinen tilanne.Eri tapahtumien kautta olen perinyt omaisuutta ja saanu vuokratulojenkin kautta haalittua lähes 400 000€ omaisuuden.

Tärkein arvoni on VAPAUS.Kun en saa alani töitä niin vältän p.askahommat pienellä palkalla.
Teen vain vähän töitä vuodessa ,nostan ansiosidonnaisia ja lepään seköämatkustan paljon.

Ja tärkeimpänä asiana on se vapaus, en osta edes omaa autoa enkä tuhlaa mihinkään jotta voin olla vuosikausia vapaa, tehden vain keskimäärin 3-4 kuukautta töitä vuodessa.

Tärkeimmät neuvoni on, älä koske huumeisiin, älä käytä paljoa alkoholia,älä tupakoi äläkä pelaa rahapelejä. Vapaus ja työttömyys on ihaninta kun siihen on varaa !

Mietin mihin sijoittaisin parin vuoden kuluttua 400k€ rahani, jotta voisin olla loppuelämän työtön ja en tartte paljoa tuottoa, mutta todella varmaa tuottoa. Tarkoitus olisi tuhlata kaikki pois ennen kuin täytän 80 vuotta ,tai siis en tarkoituksella tuhlaa mutta mitään ei oo tarvis jättääkään..

Tämä on mun ainutkertainen elämä, niin paljon oon kärsiny peruskoulut,,lukiot,työpaikat,armeijat ja muut elämän vastoin käymiset että haluan panostaa vapauteen,matkusteluun ja työttömänä olemiseen mahdollisimman paljon. Valvon kyllä yöt ja nukun aina kello 13.00 asti mutta se on kivaa. Elämän tärkeimmät ja arvokkaimmat arvot:
1) Vapaus töistä
2) Vapaus olla ansaitsematta lisää rahaa
3) Vapaus itsessään täällö hyvinvointivaltio Suomessa missä kaikki palvelut pelaa !

4

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomijälkijunassa

      Suomessa on paljon hyvää mutta paljon on polittista tyhjänpuyumista ja nyton hyvinvointi kun kaikki hinnat 6 kertaisia palkat leikataan kuin muutenkin jo euroopan alhaisinta tasoa eläkelisiä sorretaan vaikka raataneet suomen ylös sodan vhingoosta niinn nyt maksavat korkeina veroina nämä miljooneläkkeetkin.

      • specter11

        Tämä hurja veroaste johtuu siitä, että jopa 60% palkansaajista on töissä julkisella puolella, joiden palkat rahoittaa veronmaksajat.

        Pitäisi oikeasti saada vientiteollisuutta ja yksityisalan työpaikkoja suomeen. Ongelma vain on, että palkkaaminen on kallista.

        Toinen asia on kilpailu, jos tuote saadaan Kiinasta 70% halvemmalla, sitä ei tilata suomesta. Tämä on ikävä rakennemuutos, joka ehkä korjaantuu 20 vuoden aikana, kun aasian palkkatasot nousevat.

        En syyttäisi poliitikkoja, tai Sipilää, vaan tilanne on nyt tämä. Sipilä on syytön rakennemuutokseen, tai korkeisiin palkan sivukuluihin.


      • EiNoinYksinkertaista
        specter11 kirjoitti:

        Tämä hurja veroaste johtuu siitä, että jopa 60% palkansaajista on töissä julkisella puolella, joiden palkat rahoittaa veronmaksajat.

        Pitäisi oikeasti saada vientiteollisuutta ja yksityisalan työpaikkoja suomeen. Ongelma vain on, että palkkaaminen on kallista.

        Toinen asia on kilpailu, jos tuote saadaan Kiinasta 70% halvemmalla, sitä ei tilata suomesta. Tämä on ikävä rakennemuutos, joka ehkä korjaantuu 20 vuoden aikana, kun aasian palkkatasot nousevat.

        En syyttäisi poliitikkoja, tai Sipilää, vaan tilanne on nyt tämä. Sipilä on syytön rakennemuutokseen, tai korkeisiin palkan sivukuluihin.

        Julkisella sektorilla on Suomessa paljon työvoimaa siksi, että julkisen sektori huolehtii koulutuksesta, turvallisuudesta, terveydenhuollosta, liikenneinfrasta, tietoliikenneinfrasta, sähköinfrasta, päivähoidosta, sairaanhoidosta, vanhustenhuollosta, maanpuolustuksesta, vesi- ja viemärihuollosta ja lukuisista muista toimista. Monissa muissa maissahan noista osa on joko kokonaan tai valtaosinkin yksityissektorin hoidossa ja perii kustannukset sitten asiakasmaksuina. Sitä on turha luulla, että yksityissektorikaan noita toimintoja tekee ilmaiseksi talkoilla.

        Kansalaisena en näe kovin suurta merkitystä sillä otetaanko rahani veroina, vakuutusmaksuina, koulumaksuina, sairaalamaksuina vai minkä käsitteen nimisenä. Nyt ainakin tiedämme, että Suomi on yksi maailman vakain, hyvinvoivin, kehittynein, turvallisin, tasa-arvoisin ja vaurain valtio. Rikkaampia on, mutta valtaosa on selvästi köyhempiä joka suhteessa. Ja taitaapa nuo Suomea rikkaimmat olla yhtä lailla kovia verottajia ja suuren julkisen sektorin omaavia valtioita.

        Se tietysti on totta, että vientiteollisuutta ja työpaikkoja siellä tarvitaan ja lisäkin on tervetullutta. Hintakilpailussa bulkkituotannon osalta ei Suomi kuten ei muutkaan vastaavat maat pärjää halvan työvoimakustannusten maiden kanssa. Eikä siihen edes kannata pyrkiäkään.


      • Liian.kylmä.ja.pieni.Fi

        Julkisella sektorilla saataisiin varmaan suuret säästöt toiminnan automatisoinnilla. Eihän tuossa nyt ole mitään järkeä että 60% porukasta työskentelee julkisella sektorilla ja vähemmistö kustantaa sen joutuen kohtuuttoman raskaan taakan kantajaksi.
        Turha haikailla tällä verotaakalla teollisuutta tänne kun Kiinassa tehdään paljon kustannustehokkaammin edullisia tuotteita ja ainakin merkkituotteet ovat laadukkaitakin.

        Kyllä nyt on viimeinen paikka miettiä ihan tosissaan että mikä on Suomen paikka tässä maailmassa, millä me voimme tulla toimeen tässä maassa ja maailmassa vai ajetaanko koko paikka alas ja muutetaan muualle kun ilmastomme on erittäin vaativa, kylmä, rajallinen kasvukausi harjoittaa maatalouttakin.

        Esi-isämme tekivät kyllä pahan virheen muuttaessaan tänne kylmään pohjolaan, ei tämä enää taida nykyaikana elättää ja kannattaa enää juuri ketään tai pitäisi olla suuret tulot että täällä on varaa elää. Suomi ei ole nykyään enää köyhille tarkoitettukaan. Valitettavasti juuri köyhillä voi nousta kielimuuri esteeksi muuttaa muuallekaan joten tänne kun on syntynyt niin on kohtalokkaasti täällä myös jumissa ilman asiallista mahdollisuutta hyvään elämään. Köyhyydessä ja kurjuudessa sekä kylmässä viruminen ei ole mitään elämää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe