Sexwork.net

opagde

Elämässään epäonnistuneiden, säälittävien ja katkeroituneiden vanhojen äijien rukkufoorumi, jonne suoltavat paskaa päivät läpeensä. Pitäisi lailla kieltää.

13

4504

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ym____

      Sexwork.net on niin AM.

    • poikaparka

      Kertoisitko mikä tekee sinun elämästä ja itsestäsi niin mahtavan että kaikkien pitäisi ottaa sinun elämäsi roolimalliksi?

    • hfas

      Sexwork.net on hyvin miessovinistinen ja naisvihamielinen sivusto. Huoravihaa ja naisvihaa täynnä, sekä miesten keskistä, naisia sortavaa, solidaarisuutta, eli homososiaalisuutta. Tuli mieleen sitä lukiessa, että se on tällaisten äititraumatisoituneiden miesten kohtaamispaikka, jossa purkavat irrationaalisesti käsittelemätöntä pahaa oloaan. Minusta tuntuu, ettei huorat ole näille miehille pelkästään mitään "pusseissa" olevan paineen purkauskohteita, vaan myös käsittelemättömän vihan ja pahan olon purku kohteita.

      • mikroaggressiivinen

        Tuon väitteen paikkansapitävyys on helppo tarkistaa käymällä itse sivustolla. Feministeillä on tapana nähdä naisvihaa, miessovinismia ja mikroaggressioita esimerkiksi kaupan jonossa.


      • kanalauma

        Haha, mitä vielä. En ole nähnyt kovin montaa paikkaa jossa nainen asetettaisiin yhtä paljon jalustalle. Tietysti on aina joku yksittäinen, joka ajautuu sanaharkkaan jonkun herkkänahkaisen hupakon kanssa, mutta sitten paikalle karauttaa ainakin pari ritaria säihkyvän valkoisissa haarniskoissaan puolustamaan neitonsa kunniaa ja pistävät "häirikön" kuriin. Siellä on väsyttävän paljon draamaa näiden kuningattarien kanssa, jos joku erehtyy siihen osallistumaan.


      • Orkideatarhuri

        Ne naiset eli hupakotkin siellä Sexwork.netissä keskustelee eikä näytä kauheesti kärsivän asiakkaidensa eli turskien panojuttuja ja kokemuksia sivulla mainostavista escort-seuralaisisista sekä paikallisista Thaihieromoista, strippiklubeista ym. Maksulliset naiset ovat harrastus jareastusten joukossa. Toiset käy kalastamassa tai katsomassa lätkää, toiset taas panemassa kauniita naisia. Mikään noista harrastuksista ei ole ilmainen.


      • OmaSexworkFoorumi

        Pitäisikö naisille saada oma foorumi, jossa voisivat kertoa Gambianmatkoistaan, tai onko sellaisia jo?

        Moralisoivat naiset käyvät esim. Gambiassa ja leikkivät tyttöystävä-poikaystävä leikkiä paikallisten seksikaupan miesten kanssa ja tietenkin näille "poikaystävälle" annetaan ilman kumia. Gambialainen iso aisa ja roinat ykkösessä tai kakkosessa aiheuttavat haavaumia ja Gambian Hiv-tilastot ovat paljon esim. Thaimaata mustemmat (kielikuva). Thaimaassa huorissa tai hieronnassa käyvä Uolevi sentään tajuaa olevansa maksullisen ammattilaisen kanssa hommissa, eikä varmaan ensimmäisen sadan joukossa, joten suurin osa huorapalveluja ostavista miehistä ymmärtää käyttää kumia, vaikka hiv ei mieheen edes yhtä helposti peruspanossa tartu kuin naiseen, joka saa ilman kumia roinat sisäänsä loveen tai naaliin. Sen sijaan siideripissis Gambiassa ei tiedosta ostavansa seksiä nuorilta gambialaismiehiltä, vaan kuvittelee ja valehtelee itselleen olevansa vain tämän "tyttöystävä" matkansa ajan, vaikka tarjoaakin tälle ravintolassa, ostaa juomaa ja lahjoja ym. palkkioksi seksistä ja seksiseurasta."


    • tgrtgr

      Löytyy pimuja ja toimii.

    • SWdumari

      Niinpä. Ainoa paikka, missä ihan taviksen oloiset naiset saavat huomiota miehiltä.

    • Siis ei ole. Itse en koskaan ole maksullisia seksipalveluja tarvinnut, mutta käyn noilla foorumeilla kirjoittelemassa kyllä. Mielestäni siellä nimeomaan kunnioitetaan naisia, seksityöläisiäkin, joita siellä suurin osa naiskäyttäjistä onkin. Keskustelut ovat rentoja, rohkeita, asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä häpeilemättä. Ja siellä saa kyllä palautetta ja lentää pihalle jos ei osaa käyttäytyä. Moni muu foorumi voisi mallia ottaa.

    • Mbytggu

      Käykää lukemassa niitä ketjuja ennen, kun otatte kantaa suuntaan tai toiseen.

    • Law_and_Order

      Taas mainostetaan, poistoon. Koko viestiketju.

    • Anonyymi

      Kun postimerkin ostaisit ei mitään väärää ole

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe