Sexwork.net

opagde

Elämässään epäonnistuneiden, säälittävien ja katkeroituneiden vanhojen äijien rukkufoorumi, jonne suoltavat paskaa päivät läpeensä. Pitäisi lailla kieltää.

13

4697

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ym____

      Sexwork.net on niin AM.

    • poikaparka

      Kertoisitko mikä tekee sinun elämästä ja itsestäsi niin mahtavan että kaikkien pitäisi ottaa sinun elämäsi roolimalliksi?

    • hfas

      Sexwork.net on hyvin miessovinistinen ja naisvihamielinen sivusto. Huoravihaa ja naisvihaa täynnä, sekä miesten keskistä, naisia sortavaa, solidaarisuutta, eli homososiaalisuutta. Tuli mieleen sitä lukiessa, että se on tällaisten äititraumatisoituneiden miesten kohtaamispaikka, jossa purkavat irrationaalisesti käsittelemätöntä pahaa oloaan. Minusta tuntuu, ettei huorat ole näille miehille pelkästään mitään "pusseissa" olevan paineen purkauskohteita, vaan myös käsittelemättömän vihan ja pahan olon purku kohteita.

      • mikroaggressiivinen

        Tuon väitteen paikkansapitävyys on helppo tarkistaa käymällä itse sivustolla. Feministeillä on tapana nähdä naisvihaa, miessovinismia ja mikroaggressioita esimerkiksi kaupan jonossa.


      • kanalauma

        Haha, mitä vielä. En ole nähnyt kovin montaa paikkaa jossa nainen asetettaisiin yhtä paljon jalustalle. Tietysti on aina joku yksittäinen, joka ajautuu sanaharkkaan jonkun herkkänahkaisen hupakon kanssa, mutta sitten paikalle karauttaa ainakin pari ritaria säihkyvän valkoisissa haarniskoissaan puolustamaan neitonsa kunniaa ja pistävät "häirikön" kuriin. Siellä on väsyttävän paljon draamaa näiden kuningattarien kanssa, jos joku erehtyy siihen osallistumaan.


      • Orkideatarhuri

        Ne naiset eli hupakotkin siellä Sexwork.netissä keskustelee eikä näytä kauheesti kärsivän asiakkaidensa eli turskien panojuttuja ja kokemuksia sivulla mainostavista escort-seuralaisisista sekä paikallisista Thaihieromoista, strippiklubeista ym. Maksulliset naiset ovat harrastus jareastusten joukossa. Toiset käy kalastamassa tai katsomassa lätkää, toiset taas panemassa kauniita naisia. Mikään noista harrastuksista ei ole ilmainen.


      • OmaSexworkFoorumi

        Pitäisikö naisille saada oma foorumi, jossa voisivat kertoa Gambianmatkoistaan, tai onko sellaisia jo?

        Moralisoivat naiset käyvät esim. Gambiassa ja leikkivät tyttöystävä-poikaystävä leikkiä paikallisten seksikaupan miesten kanssa ja tietenkin näille "poikaystävälle" annetaan ilman kumia. Gambialainen iso aisa ja roinat ykkösessä tai kakkosessa aiheuttavat haavaumia ja Gambian Hiv-tilastot ovat paljon esim. Thaimaata mustemmat (kielikuva). Thaimaassa huorissa tai hieronnassa käyvä Uolevi sentään tajuaa olevansa maksullisen ammattilaisen kanssa hommissa, eikä varmaan ensimmäisen sadan joukossa, joten suurin osa huorapalveluja ostavista miehistä ymmärtää käyttää kumia, vaikka hiv ei mieheen edes yhtä helposti peruspanossa tartu kuin naiseen, joka saa ilman kumia roinat sisäänsä loveen tai naaliin. Sen sijaan siideripissis Gambiassa ei tiedosta ostavansa seksiä nuorilta gambialaismiehiltä, vaan kuvittelee ja valehtelee itselleen olevansa vain tämän "tyttöystävä" matkansa ajan, vaikka tarjoaakin tälle ravintolassa, ostaa juomaa ja lahjoja ym. palkkioksi seksistä ja seksiseurasta."


    • tgrtgr

      Löytyy pimuja ja toimii.

    • SWdumari

      Niinpä. Ainoa paikka, missä ihan taviksen oloiset naiset saavat huomiota miehiltä.

    • Siis ei ole. Itse en koskaan ole maksullisia seksipalveluja tarvinnut, mutta käyn noilla foorumeilla kirjoittelemassa kyllä. Mielestäni siellä nimeomaan kunnioitetaan naisia, seksityöläisiäkin, joita siellä suurin osa naiskäyttäjistä onkin. Keskustelut ovat rentoja, rohkeita, asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä häpeilemättä. Ja siellä saa kyllä palautetta ja lentää pihalle jos ei osaa käyttäytyä. Moni muu foorumi voisi mallia ottaa.

    • Mbytggu

      Käykää lukemassa niitä ketjuja ennen, kun otatte kantaa suuntaan tai toiseen.

    • Law_and_Order

      Taas mainostetaan, poistoon. Koko viestiketju.

    • Anonyymi

      Kun postimerkin ostaisit ei mitään väärää ole

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe