Miten varustautua näyttelyyn?

minjuus

En ole koskaan käynyt koiranäyttelyssä mutta nyt minulla on 8kk ikäinen villakoira jonka haluaisin viedä näyttelyyn.En vain tiedä mitä minun täytyisi ottaa mukaan tai yhtään en tiedä miten kouluttaa koiraa ennen sitä tai oikeastaan yhtään mitään.Kaikki neuvot ja vinkit ovat tervetulleita!Kiitos jo etukäteen

2

113

Vastaukset

 • Varaa ajoissa trimmaaja, joka laittaa koirasi turkin kuntoon näyttelyä varten.Eikö noiden turkki napsita viellä näyttelyalueella uudelleenkin? Joillakin trimmaaja , tai kasvattaja sielläkin,ellei itse ole siinä hyvä.

  Näyttelyssä koiraa juoksutellaan kehässä ympäri, ja edestakaisin.Tuomari katsoo pienet rodut pöydällä, ja ne seisotetaan myös siinä.
  Voit kotona harjoitella esittämistä, seisottamista ja käskeä jonkun kaverin tutkia koira ja katsoa sen hampaat.

  Näyttelykoulutusta järjestetään myös, katso vaikka, koirat com , jos olis lähelläsi.

  Rokotukset on oltava kunnossa, ja todisteena laput mukana.
  Kasvattajalta saat varmasti hyviä neuvoja, joten kysy rohkeasti häneltä.

  Youtubesta voit katsoa videoita miten näyttelyissä koirai rptua esitetään.Katso myös ulkomaan sivuilta, käyttäen ulkomaalaista hakusanaa.

  Monet ottaa kevythäkin näyttelyihin mukaan, ei kaikki jos vaan yksi koira.

  Onnea ja jännittäviä tilanteita sinulle uuden harrastuksen parissa 😁

 • muista ilmoittaa koirasi ajoissa haluamaasi näyttelyyn. Näyttelyyn mukaan tarvitaan koiran rekisteritodistus ja rokotustodistus sekä numerolappu joka lähetetään kotiin/ sähköpostiin etukäteen. Muita ihan välttämättömiä asioita on vesikuppi ja hihna, monella on erikseen talutushihna ja näyttelyhihna kehää varten. Myös boksi koiralle ja tuoli ( pilkkijakkara) itselle on kiva lisä. Onnea kehään.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.