14tonnia ajettu giulia 29800e automaattina

Hahahahhaah

Noniin tässä se alfan ylpeys. https://m.nettiauto.com/alfa-romeo/giulia/9296943?vifAdCount=0&vifNav=Y Miettikää et tää auto on varusteltu kunnolla, on navit, iso näyttö, isommat vanteet jne. Auto maksanut uutena 50 tuhatta aika tarkalleen rekaineen. En ole koskaan nähnyt vastaavaa arvonlaskua. Vähän ajettu ja jo nyt puolet pois hinnasta. Tosta on vsrmaan 20 tonnia hyvitetty vaihossa. Kannattaa ostaa alffa joo. Uusi malli ei normaalisti tiputa arvoonsa tällä tavalla.

29

2160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kamalatiputus

      No tuo lähtee varmasri 25 tonnilla mukaan ilman vaihtoautoa. Noista halutaan nopeasti eroon siinä syy. Voi niitä jotka alfasta ovat maksaneet 50 tuhatta.

    • Ihanhyväjuu

      Alfa kannattaa ostaa jos saa -50% pyyntihinnasta

    • Nohuhhuhhhh

      Tuossa on näköjään vielä varusteita kun alfassahan on lisävarusteena ihan perus varusteetkin kuten penkinlämmittimet ja xenonit, sadetunnistin ja vakionopeudensäädin. Mikään ei ole niin kallista kun omistaa alfa.

    • Vikojariittää

      Alfa=vikaostos:)

      • hyvinpelaa

        Omassa Giuliettassa ei ole ollut ainakaan 4v. aikana mitään vikoja.


      • eölfbm
        hyvinpelaa kirjoitti:

        Omassa Giuliettassa ei ole ollut ainakaan 4v. aikana mitään vikoja.

        Pieni välikevennys piristää tunnelmaa.


    • Hhjhhjjjhjj

      Onkohan tuontiauto?

    • Riskiostostodella

      Aikamoinen pudotus kieltämättä. Kun miettii mitä tuo liike on tuosta hyvittänyt asiakkaalle? Tuossahan on 6-8 tonnin varusteet vähintään lisänä. Esim puolinahkaverhoilu, 18vanteet, navigointi, isompi ajotietokone, metalliväri, talvirenkaat, vakionopeudensäädin ja sadetutka, penkinlämmittimet, xenonit ja parkkitutkat ainakin. En voi tajuta kuinka hinta laskee 20 tonnia ainakin tuossa ajassa. Siinähän on kilometrille tullut hintaa enemmän kun taksilla ajaessa reilusti. Jos arvo tippunut tasan 20000e jaettuna 140000km = 1,43e/km ja tässä ei vielä mukana bensoja ja vakuutuksia jne. On muuten melko kallista kyytiä ollut tuo. En ole koko urallani autojen parissa nähnyt vastaavaa tiputusta auton hinnassa ja pahinta on se että kyseessä vasta hetki sitten ilmestynyt uutuusmalli.

      • Alfinisti

        Nuo luettelemasi ovat vakiovarusteita. Mikä on "isompi" ajotietokone?
        Tuon auton hinta on about 38 000 uutena, joten hinnanlasku ei ole mitenkään ihmeellinen.


    • Eikukaaosta

      Missään muussa automerkissä ei laske tilastojen mukaan arvo kuten alfassa. Mietippä kun tolla 50 olis saanu esim C-sarjan mersun niin 14 tuhatta ajettuna sen pyynti olisi helposti 43900e. Alfassa sama niin pyynti 29800e eikä mene silläkään vaan joudutaan myymään 24900 tai jopa 19900e jolloin joku sen ostaa. Giulian arvosta on jäljellä 3vuoden jälkeen ehkä 20-25% eli 50 giulia uutena on 3 vuoden omistuksen ja esim 50 tuhannen kilometrin jälkeen semmonen 10-15tonnia hyvityshinnaltaan ja myydään ehkä 17 tonnilla liikkeestä sitten ulos.

      • Sitäseonvaaa

        Tuo on niin totta. Muutama merkki mihin ei rahaa kannata laittaa: alfa romeo, jeep, jaguar, fiat, rellu, citikka. Rellusta ja sitikasta poislukien nuo pikkuautot clio ja C3 niitä myydään kyllä ihan hyvin vaihtarinakin. 100 tonnia maksanut jaguar on hyvityshinnaltaam vuodessa korkeintaa puolet siitä.


      • autotuntija
        Sitäseonvaaa kirjoitti:

        Tuo on niin totta. Muutama merkki mihin ei rahaa kannata laittaa: alfa romeo, jeep, jaguar, fiat, rellu, citikka. Rellusta ja sitikasta poislukien nuo pikkuautot clio ja C3 niitä myydään kyllä ihan hyvin vaihtarinakin. 100 tonnia maksanut jaguar on hyvityshinnaltaam vuodessa korkeintaa puolet siitä.

        Täysin väärin. Juuri käytettynä nuo on niitä kannattavimpia.§


    • Autoissaoneroja
    • Alfaonaöfa

      Alfa on ilo ostaa ja ajella monestikkin. Mutta myydessä totuus yleensä tulee sitten silmille ja kovaa. Autolla ei ole usein juuri arvoa vaihtoautona ja rahat menee kankkulan kaivoon. Ja tietysti voidaan miettiä miksi sillä olisi arvoa? Eipä vaihtoautohallista kovin moni ole menossa hakemaan käytettyä alfaa, varsinkaan takuun jälkeen...

    • Uskallakokeilla

      Josnolet koskaan käynyt osakekauppaa niin tiedät että jotkut osakkeet ovat ylihintaisia ja jotkut alihintaisia. Homman juju on siinä että poimii arvo-osakkeista alihintaiset, ja myy ne ylihintaiseksi ostetut kansanosakkeet.

      Sama autoissa. Ei toyota tai volkkari anna kovin paljon vastinetta rahalle. Kummassakin pahoja puutteita mutta koska naapurikin...sen sijaan Alta....koeajapa kerran.

      • Alfaromuauto

        Niin meinaatko että kun ostat tommosen alfan giulian niin saisit siitä myydessä sitten rahaa että sen arvo nousisi vai mitä? En oikein ymmärrä osakevertausta kun se on lähinnä sitä että olis omistanu talvivaaraa siinä 1-3 vuotta sitten kun se suli pohjiin..siltä tuntuu omistaa alfa. Erittäin jännittävää ainakin juu.


      • Fkfkfkfkfkfgkkf
        Alfaromuauto kirjoitti:

        Niin meinaatko että kun ostat tommosen alfan giulian niin saisit siitä myydessä sitten rahaa että sen arvo nousisi vai mitä? En oikein ymmärrä osakevertausta kun se on lähinnä sitä että olis omistanu talvivaaraa siinä 1-3 vuotta sitten kun se suli pohjiin..siltä tuntuu omistaa alfa. Erittäin jännittävää ainakin juu.

        Vertaus pätee käytetyissä.
        JOS Alfa on käytettynä aliarvostettu, niin sellaisen ostamalla saa enemmän arvoa kuin yliarvostetun ostamalla. Siis ajonautintoa ja muuta laatua enemmän euroa kohden.

        Uutena taas ei kannattaisi Alfaa ostaa, koska hinta tippuu niin nopeasti. Tai voisi kannattaa, jos ottaa verrokiksi yli kaksi kertaa kalliimmat autot, joiden hinta tippuu euroissa yhtä nopeasti. Mutta eipä taida 50te Alfa kuitenkaan ominaisuuksiltaan vastata millään tapaa yli satkun autoja?


    • Alfinisti
    • ahtuingsnitsel

      tämä auto on ulkomailta tuotu ja siitä puuttuu suomen mallin varusteita, joten sen takia halpa

    • hds

      "Missään muussa automerkissä ei laske tilastojen mukaan arvo kuten alfassa"

      Tekniikan Maailmassa oli taannoin artikkeli käytetystä isosta Lexusesta ja siinä oli kyllä kaikkien isoin arvonlasku, taisi olla jotain 2 tonnia per kuukausi. Missä on muuten ne tilastot?

    • kauppakäy

      Myyty?

    • autojobbari

      Ihan romuja nämä Alfat ovat.
      Autoliike ei edes ota vaihdossa Alfaa.

    • Fiat-on

      Alfa Romeo on kallis Fiat.

    • AlfaOnHeroille

      Aloittaja voisi lahjoittaa Joponsa soppajonoihin kollegoillensa. Me massikurkot ajamme millä huvittaa, siis Alfalla tässä kohdassa. Jos pinkka ei kestä Alfaa, tukeudu (fattan tarjoamaan) kunnalliseen joukkoliikenteeseen kaltaistesi sekaan. Nuija.

    • Ellos

      Auto on aina surkea sijoitus. Arvo laskee nopeasti, ainoastaan kirjan arvo laskee suhteessa vielä paljon nopeammin.

    • missähalvat

      Nettiautossa ei ole kuin päälle neljänkympin Giuliaa?

      • Ostosukatjalassa

        Edulliset myytiin jo.
        Ne on nuo ylihintaiset jäljellä..ja pitkään.

        Kiinnostava auto tuo Giulia. Silmäilen myytäviä josko passeli ilmaantuisi ostettavaksi. Kaksivetoinen perusversio haussa. En tarvitse neljästä nurkasta raapivaa.


    • Anonyymi

      Auto on huono sijoitus. Arvo laskee nopeasti ja käytännössä on sama miten pitää. Neljän vuoden jälkeen reilusti yli puolet arvosta on pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe