Aihe

Kommunisteilla on vielä toivoa

Joppasjotakkii

Kommunistinen Kiina,jossa noin 1,4 miljardia asukasta on jo kansantuotteella mitattuna suurin talousmahti.Ja vuonna 2025,johon ei kulu kauaakaan se on myös ylivoimaisesti suurin talous-ja sotilasmahti.
Joten kyllä tämäkin järjestelmä toimii ja vieläpä erittäin hyvin.

18

375

  Vastaukset

  • "Joten kyllä tämäkin järjestelmä toimii ja vieläpä erittäin hyvin."

   Venäjä tulee mukaan bileisiin.

  • Niin ja miten Kiina niin kuin mielestänne toteuttaa kommunismia, muussa mielessä kuin rajoittamalla kansalaisten oikeuksia? Sielläkö rikkaudet jaetaan tasan.....buahhah, käykääpä katsomassa. Jos maailman rikkain mies asuu tuolla ja luultavimmin siellä on myös suurin osa maailman köyhimmistä, niin onpa outoa kommunismia????

   • No esimerkiksi siten, että maassa on tasan yksi puolue ja se on kommunistinen.
    Voiko tuota enää selvemmin toteuttaa?


  • Kiinalaisessa kommunismissa ei ole jäljellä kuin punalippu, sensuuri ja korruptoitunut puolue-eliitti .

   • Mutta miten tuo sitten "Kunnonkapitalismista" eroaa ?


   • Karl.Kapitalismus kirjoitti:

    Mutta miten tuo sitten "Kunnonkapitalismista" eroaa ?

    Vapaa kilpailu ohittaa kommunistisen korruption hyvin pitkälti. Kiinassakin talous on kapitalistista mutta hallinto roikkuu kommunismissa koska demokratia veisi heidän paikkansa Kiinan suurinnam tunkion päällä kiekujina.


   • "Kiinalaisessa kommunismissa ei ole jäljellä kuin ......."

    Ilmeisesti juuri tuo seikka selittää Kiinan hurjan talouskasvun. Kiina on jo lähes USA:n tasolla ellei edellä. Venäjä on kaukana takana - ja sinne se jääkin. Järjetön asevarustelu, joka menee Venäjällä kaiken muun edelle, syö kansakunnan voimavarat.


  • Kiina on paras nykyinen malliesimerkki FASISTISEN yhteiskuntamallin ylivoimaisuudesta!

   Kiina on kommunistinen VAIN nimeltään, mutta muuten täyttää modernin fasismin tunnusmerkit.

   Sosialistimaat ja kapitalistiset näennäisdemokratiat eivät olisi pystyneet Kiinan ihmeeseen, joka hakee vertaistaan koko maailmanhistoriassa!

  • Kiinassa on yksipuoluejärjestelmä, muuten meno siellä on oikeistolaisempaa kuin meillä täällä Suomessa.

  • Kiina on umpikapitalistinen valtio, jossa valtaapitävä eliitti on tiukasti vallassa ns. Kommunistisen puolueen avulla. Entisestä kommunistisesta Kiinasta on jäljellä vain muiden puolueiden kielto. Kommunismin peikko on kuollut. Sillä pelottelevat eivät elä tätä päivää. Koittakaa keksiä muita pelottelukeinoja.

   • Eikö se olekkaan Kiinan kommunistinen tasavalta enää....


   • On oikeasti kamalaa että Neuvostoliitto kaatui sinä Pete olisit varmasti kuulunut sinne työläisten ”paratiisiin” olen nimittäin käynyt siellä....Sinipaitojen kanssa ja voi helvetti sitä kurjuuden määrää..... oli nimittäin sellaiset työläisten ”Ohranat vallassa” että oksat pois.... nyt en enää muuten ihmettele että vihervasemmito puolustaa Islamia Suomessa on ihan yhtä sairas poliittinen ideologia kuin kommunismikin.... hyi helvetti oikeesti....


  • Kiinan taloushan alkoi kjorjaantumaan kun se huusi suurkapitalistit apuun tarjoten niille käytännössä rajattomasti lähes ilmaista (läntiseen tasoon verrattina) työvoimaa.

   Nythän Kiina on kommunistinen vain hallinnoltaan joka taas johtuu siitä, ettei sen johto uskalla demokratisoitua tietäen joutuvansa omien oppiensa uhriksi, uudelleen koulutukseen.

  • Kiinalla on viellä toivoa, huolimatta siitä että siellä on kommunisteja. Valmistetaanhan suomalaisiakin tuotteita Kiinassa halvemmalla kuin meillä.

  • Länsi kaatuu ja katuu. Kiina nousee. Persut etsivät avaruusalusta paetakseen.
   Kiina sanelee - USA kuuntelee.
   Ketuttaako?

   • Täytyy turvautua natoon jos llian uhkaavaksi käy Kiina satsaa aseisiin paljon
    ja sotilastukikohtiin.


  • Tosi pelottavaa!!

  • Kaikki kinuskien vauraus johtuu kapitalistisen järjestelmän käyttämisestä. Ilman länsivaltojen tekniikkaa, tietotaitoa ja markkinoita kiinalaiset kuolevat nälkään ja kommunismi hoitaa loput niin kuin Pohjois-Koreassa, jossa kapitalismia ei ole otettu käyttöön. Myös Venezuelassa kuollaan nälkään, vaikka se on yksi maailman suurimmista öljyntuottajamaista. Syynä sielläkin 100% kommunismi. SEn epäonnistumisprosentti on täydet sata, kuolonuhreja yli 100 miljoonaa.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1757