Kiihkeät hetket

99tyttö

Haluisin kuulla teijän kiihkeitä hetkiä, yksityskohtasesti. Oliko suutelua? Perseenpuristusta? Alapään kourimista? Kertokaas täällä haluisin niitä lueskella ;)

4

1660

Vastaukset

  • Tyttökaverini makaa sängyllä ja minä vieressä. Molemmat alasti. Hänellä jalat koukussa levällään, punainen pimppi loistaa silmieni edessä. Suutelen häntä kiihkeästi huulille, hän vastaa suudelmaan kielellä. Hieron hänen rintojaan ja pyörittelen nännejä sormilla. Hän huokailee kiimasta. Alan sormettaa hänen klitoristaan, pyörittelen sitä sormellani. Se paisuu ja jäykistyy. Sivelen häpyhuulia, jotka ovat liukkaat kosteudesta. Kokeilen sormella vaginan aukkoa ja tunnen tutun kohouman. Painelen sitä, ja hän ääntelee nautinnosta. Jatkan klitoriksen kiihottamista. Vähän ajan päästä hän alkaa ulista, selkä nousee kaarelle ja näen ja tunnen, miten hänen pimppinsä alkaa sykähdellä ja supistella. Rauhoituttuaan hän sanoo: Sain orkun!

  • työnsin ison melani vaimon ahteriin....kunnon peppupanot...ruiskin sisään 3 tuntia putkeen...aaahhhhh

  • Olen lopultakin löytänyt parit huulilleni ja kielelleni, tai ovathan ne siinä olleet jo yli kolme vuotta. Pannahan voi melkein ketä vaan, mutta suutelu vaatii paljon enemmän. Silloin kun huulet ja kielet tanssivat yhdessä, ei ole epäselvää, mitä siitä seuraa ;)

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.