Kiihkeät hetket

99tyttö

Haluisin kuulla teijän kiihkeitä hetkiä, yksityskohtasesti. Oliko suutelua? Perseenpuristusta? Alapään kourimista? Kertokaas täällä haluisin niitä lueskella ;)

3

1705

  Vastaukset

  • Tyttökaverini makaa sängyllä ja minä vieressä. Molemmat alasti. Hänellä jalat koukussa levällään, punainen pimppi loistaa silmieni edessä. Suutelen häntä kiihkeästi huulille, hän vastaa suudelmaan kielellä. Hieron hänen rintojaan ja pyörittelen nännejä sormilla. Hän huokailee kiimasta. Alan sormettaa hänen klitoristaan, pyörittelen sitä sormellani. Se paisuu ja jäykistyy. Sivelen häpyhuulia, jotka ovat liukkaat kosteudesta. Kokeilen sormella vaginan aukkoa ja tunnen tutun kohouman. Painelen sitä, ja hän ääntelee nautinnosta. Jatkan klitoriksen kiihottamista. Vähän ajan päästä hän alkaa ulista, selkä nousee kaarelle ja näen ja tunnen, miten hänen pimppinsä alkaa sykähdellä ja supistella. Rauhoituttuaan hän sanoo: Sain orkun!

  • työnsin ison melani vaimon ahteriin....kunnon peppupanot...ruiskin sisään 3 tuntia putkeen...aaahhhhh

  • Olen lopultakin löytänyt parit huulilleni ja kielelleni, tai ovathan ne siinä olleet jo yli kolme vuotta. Pannahan voi melkein ketä vaan, mutta suutelu vaatii paljon enemmän. Silloin kun huulet ja kielet tanssivat yhdessä, ei ole epäselvää, mitä siitä seuraa ;)

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   6980
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   122
   2094
  3. Yksi pikku juttu

   Sun kannattaa varautua yllätykseen, tosi isson yllätykseen. Onhan sinulla passi voimassa?
   Ikävä
   45
   745