Cmore.fi on paska

Kukasyyllinen

Cmore.fi on paska enkä yhtään ihmettele vaikka Muumi-fanit katoaisivatkin. En katso Muumeja koska Maikkari ja sen ruotsalaiset omistajat tuhlaavat rahansa Cmore.fin ylläpitoon. Eivät raaskineet ostaa Yleltä ääniä vaan teettivät uuden jälkiäänityksen. Miksi?? Livsonin Timikö tässä oli syyllinen? Kaikki ADSL modeemit ja mobiilidatat kuuluu fossiilijäämistöön ja Wifi nykyaikaan. So what. Sananvapaus pitää saada olla suomalaisella sitä EU ei voi viedä pois. Niin kuin Neuvostoliitossa tulee mieleen, ei saa sanoa mitään ja sitten aletaan riehumaan. Jossain Helsingissä ei voi ymmärtää että poliisit tulevat paikalle, kun siellä on tärkeämpääkin tekemistä virkavallalla kuin Raahessa. Raahessa tulivat vilkut päällä auton perään ilman mitään syytä.

23

6527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moikka täältä C Moren asiakaspalvelusta! Ikävä kuulla, ettei kokemuksesi palvelustamme ole vastannut odotuksia. Mielellään kuulisimme tarkemmin, miksi C More on mielestäsi 💩?

      Pieni oikaisu liittyen Muumeihin. Muumilaakson tarinat tosiaan "remasteroitiin" reilu vuosi sitten uusilla äänillä. Alkuperäisistä äänistä neuvoteltiin alkuperäisen ääniraidan omistavan YLE:n kanssa, mutta prosessin osoittautuessa haastavaksi tuotantoyhtiö arvioi mahdollisuuden uudelleen äänitykseen. Tämä osoittautui lopulta selkeästi parhaaksi vaihtoehdoksi ja tuloksena sarjan omistava tuotantoyhtiö paitsi uudisti Muumien äänet, myös visuaalisen maailman. Samalla Muumien kieli voitiin päivittää vastaamaan paremmin tätä päivää ja tämän päivän lapsille sopivaksi.

      Uudelleen äänitettyjen jaksojen lisäksi julkaisimme samalla myös kolme ennennäkemätöntä jaksoa, joita ei siis oltu esitetty Suomessa aikaisemmin ollenkaan. Lisää taustaa aiheesta esimerkiksi tässä artikkelissa: https://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/ilouutisia-muumit-faneille-suomessa-ennennakemattomat-muumilaakson-tarinoiden-jaksot-julkaistaan-c-moressa/6545848#gs.E_n8fXo

      -Anna C Moresta

    • Katsomouusiksi

      MTV Katsomo on myös p*ska, koska sinne pitää kirjautua vaikka palvelu on maksuton ja en voi ymmärtää sitä, että miksi Katsomoon pitää kirjautua vaikka maksullinen sisältö siirrettiin kokonaan C Moreen ja Cmore.fihin. Toivon muutosta MTV Katsomoon ja vaihtoehtoista kirjautumista Katsomo-tunnuksella. Ainakin suosituimmat sarjat, kuten Emmerdale, Kauniit ja rohkeat, Muumilaakson tarinoita ja Salatut elämät pitäisi olla kaikkien katsottavissa. Kaikki eivät halua tehdä Katsomo-tunnusta, koska he saattavat unohtaa salasanan. Olisi hyvä säilyttää tuo Katsomo-tunnus vaikka sisältö muutettaisiin sellaiseksi, että Katsomo ei vaadi kirjautumista. Toivon, että MTV Katsomo olisi kaikkien katsottavissa, kuten Yle Areena ja Nelosen Ruutu.fi ovat. Toivottavasti MTV:läiset näkevät tämän varteenotettavan viestin ja kehittävät MTV Katsomosta entistä paremman :)

      • Miksikirjautumispakko

        MTV.fi on Katsomo, samanlainen käytäntö elikkä kirjautuminen pakollinen. Mainostajia ajatellaan enemmän MTV:llä kuin katsojia ja kuluttajia. Ihmeellistä toimintaa. MTV:llä taitaa mennä tosi huonosti?


    • Lisäämuumeja

      Kuulkaa mun toive ja tuokaa Muumilaakson tarinoiden jaksot Hurja merirosvo, Kuka asuu kelon sisällä ja Pikku-Myyn karmea syntymäpäivä MTV3-kanavalle. Kiitos!

      • Kuulemuntoive

        Samaa mieltä. Tuokaa Muumilaakson tarinoita animaatiosarjan jaksot Hurja merirosvo, Kuka asuu kelon sisällä ja Pikku-Myyn karmea syntymäpäivä MTV3-kanavalle CMoren lisäksi? Kiitos! Toivottavasti maikkaria katsoviakin lapsia hemmotellaan kolmella aiemmin Suomessa esittämättömällä jaksolla.


    • re6ty54

      MTV pilasi myös CMoren. Kaikki mihin MTV koskee onnistutaan pilaamaan.

    • bluraynostanprismasta

      Yritin tilata C More elokuva kanavan C Moren sivuilta. Tarjouksessa oli yksi ilmainen kuukausi ja sen jälkeen elokuvien katselu maksaisi 9.95 €/kk. Mutta jäin taistelemaan tuulimyllyjä vastaan kun C Morelle ei kelvannut mikään uusi salasana jota yritin tarjota.
      Pitäkää tunkkinne. Jos jollakin ihme konstilla saisikin C More kanavan tilattua niin saattaisi olla melkoisen mahdoton tehtävä tilauksen lopettaminen. Esim. DNA asiakaspalvelussa niinat ja niilot vastailevat asiakkaan ongelmiin mutta mitään ei ystävällisistä lupauksista huolimatta asiakkaan ongelmille tehdä. Lasku kyllä tulee ajallaan Miksi hitossa en pysty tilaamaan vaikka yhden kuukauden C More kanavan katseluoikeutta etukäteen maksamalla ihan S-pankin välityksellä netissä?

      • lopeta_pelleily

        Siis jos tilaat C More-kanavia suoraan C Morelta niin eihän Dna ole silloin vastuullinen osapuoli eikä sen tarvitse tehdå asiakkaan ongelmille mitään. Johan sen järkikin sanoo. Tilaa pelle ne kanavat Dnan kautta niin silloin saat Dnaltakin apua!


      • lopeta_pelleily

        Lisään vielä että hommaa Maxivision niin silloin pystyt tilaamaan etukäteen maksamalla vaikka vaan kuukaudeksi sen C Moren paketin ja maksutavaksi käy myös S-pankin e-maksu.


    • Korjaustakiitos

      Jaksossa Vapaata elämää, yhdessä kohdassa Nipsun suu liikkuu, mutta Nipsun ääni ei kuulu. Voisitteko korjata BTI Studios Finlandin tekemät virheet ettei Muumilaakson tarinoita animaatiosarjan suomenkielinen versio mene kokonaan pilalle? Kiitos!

    • Anonyymi

      Ainakin tilauksen lopetus on niin hankalaa, että sitä ei kannata aloittaakaan!
      Jari Matikkala

      • Anonyymi

        Lopetin myös C Moren, koska F1 kausi ohi ja onko edes alkamassa aika taulun mukaan.
        Muutenhan ei paljon muuta esim urheilusta tai muustakaan ole katsottavissa. Lukko päällä.
        Onneksi on TV 2 ja eurosport 1. Sekä yle areena. paljon muuta etenkin ilmaista.


    • Anonyymi

      Cmore on ihan paskan jauhantaa kun kalpan omistaja on selostajana pelissä lopetan tilaukseni heti vitun köyhät kuopiolaiset

    • Anonyymi

      Aivan paska tulee mainoksia sovelluksesta josta maksetaan

    • Anonyymi

      Telian puolelta sain tosi surkeaa palvelua ja lopetin kaikki tilaukseni...

    • Anonyymi

      Yle Areena on paras ja ilmainen. Myös laatu on huippuluokkaa, eli parhaasta ei tarvi maksaa.

    • Anonyymi

      Yle on tällä hetkellä ainoa netin kautta katsottava tv-kanava

    • Anonyymi

      Täysin samaa mieltä, Cmore on paska. Parhaillaan katson F1-kisaa livenä, mutta koko ajan lagaa. Iltapäivälehdessä on kisaseuranta ja siellä ollaan kierroksella 23 ja minun Cmoren Live on kierroksella 18.

      • Anonyymi

        Nyt Cmoren "LIVESSÄ" kierros 32 ja iltapäivälehden oikeassa livessä kierros 42. Ja ei ole kiinni minun netin nopeudesta.


    • Anonyymi

      Moooonta huippukohtaa on jäänyt näkemättä Cmoren "Liven" takia. Parempi katsoa jälkilähetyksenä tai netistä oikean streamin välityksellä. En maksa 35 euroa kuukaudessa turhan takia. T.v entinen asiakas

    • Anonyymi

      Tälläisestä palvelusta siis vielä maksaa pitää!? Ei pysty katsomaan mitään sarjaa, kun joka ilta lagaa koko ajan. Joku sanoo sarjan jaksossa sanan ja taas töks 2-3 minuuttia, taas pyörähtää hetken eteenpäin n.ehkä minuutin, jos sitäkään ja sitten taas töks. Voi helvetti! Eikö tälläistä ongelmaa voi korjata mitenkään? Jos ei voi, niin eikö kannattaisi lopettaa kokonaan tälläinen pelleily, fiaskopalvelun mainostaminen ja tarjonta.

    • Anonyymi

      MTV Katsomo meni pilalle eilisen uudistuksen jälkeen.
      Kaikki mihin MTV koskee onnistutaan pilaamaan.
      C Moren maksavat asiakkaat katoavat enkä yhtään ihmettele sitä.

    • Anonyymi

      C More oli sysipaska. Rahastusta koko homma.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe