Cmore.fi on paska

Kukasyyllinen

Cmore.fi on paska enkä yhtään ihmettele vaikka Muumi-fanit katoaisivatkin. En katso Muumeja koska Maikkari ja sen ruotsalaiset omistajat tuhlaavat rahansa Cmore.fin ylläpitoon. Eivät raaskineet ostaa Yleltä ääniä vaan teettivät uuden jälkiäänityksen. Miksi?? Livsonin Timikö tässä oli syyllinen? Kaikki ADSL modeemit ja mobiilidatat kuuluu fossiilijäämistöön ja Wifi nykyaikaan. So what. Sananvapaus pitää saada olla suomalaisella sitä EU ei voi viedä pois. Niin kuin Neuvostoliitossa tulee mieleen, ei saa sanoa mitään ja sitten aletaan riehumaan. Jossain Helsingissä ei voi ymmärtää että poliisit tulevat paikalle, kun siellä on tärkeämpääkin tekemistä virkavallalla kuin Raahessa. Raahessa tulivat vilkut päällä auton perään ilman mitään syytä.

20

3375

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Moikka täältä C Moren asiakaspalvelusta! Ikävä kuulla, ettei kokemuksesi palvelustamme ole vastannut odotuksia. Mielellään kuulisimme tarkemmin, miksi C More on mielestäsi 💩?

   Pieni oikaisu liittyen Muumeihin. Muumilaakson tarinat tosiaan "remasteroitiin" reilu vuosi sitten uusilla äänillä. Alkuperäisistä äänistä neuvoteltiin alkuperäisen ääniraidan omistavan YLE:n kanssa, mutta prosessin osoittautuessa haastavaksi tuotantoyhtiö arvioi mahdollisuuden uudelleen äänitykseen. Tämä osoittautui lopulta selkeästi parhaaksi vaihtoehdoksi ja tuloksena sarjan omistava tuotantoyhtiö paitsi uudisti Muumien äänet, myös visuaalisen maailman. Samalla Muumien kieli voitiin päivittää vastaamaan paremmin tätä päivää ja tämän päivän lapsille sopivaksi.

   Uudelleen äänitettyjen jaksojen lisäksi julkaisimme samalla myös kolme ennennäkemätöntä jaksoa, joita ei siis oltu esitetty Suomessa aikaisemmin ollenkaan. Lisää taustaa aiheesta esimerkiksi tässä artikkelissa: https://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/ilouutisia-muumit-faneille-suomessa-ennennakemattomat-muumilaakson-tarinoiden-jaksot-julkaistaan-c-moressa/6545848#gs.E_n8fXo

   -Anna C Moresta

  • Katsomouusiksi

   MTV Katsomo on myös p*ska, koska sinne pitää kirjautua vaikka palvelu on maksuton ja en voi ymmärtää sitä, että miksi Katsomoon pitää kirjautua vaikka maksullinen sisältö siirrettiin kokonaan C Moreen ja Cmore.fihin. Toivon muutosta MTV Katsomoon ja vaihtoehtoista kirjautumista Katsomo-tunnuksella. Ainakin suosituimmat sarjat, kuten Emmerdale, Kauniit ja rohkeat, Muumilaakson tarinoita ja Salatut elämät pitäisi olla kaikkien katsottavissa. Kaikki eivät halua tehdä Katsomo-tunnusta, koska he saattavat unohtaa salasanan. Olisi hyvä säilyttää tuo Katsomo-tunnus vaikka sisältö muutettaisiin sellaiseksi, että Katsomo ei vaadi kirjautumista. Toivon, että MTV Katsomo olisi kaikkien katsottavissa, kuten Yle Areena ja Nelosen Ruutu.fi ovat. Toivottavasti MTV:läiset näkevät tämän varteenotettavan viestin ja kehittävät MTV Katsomosta entistä paremman :)

   • Miksikirjautumispakko

    MTV.fi on Katsomo, samanlainen käytäntö elikkä kirjautuminen pakollinen. Mainostajia ajatellaan enemmän MTV:llä kuin katsojia ja kuluttajia. Ihmeellistä toimintaa. MTV:llä taitaa mennä tosi huonosti?


  • Lisäämuumeja

   Kuulkaa mun toive ja tuokaa Muumilaakson tarinoiden jaksot Hurja merirosvo, Kuka asuu kelon sisällä ja Pikku-Myyn karmea syntymäpäivä MTV3-kanavalle. Kiitos!

   • Kuulemuntoive

    Samaa mieltä. Tuokaa Muumilaakson tarinoita animaatiosarjan jaksot Hurja merirosvo, Kuka asuu kelon sisällä ja Pikku-Myyn karmea syntymäpäivä MTV3-kanavalle CMoren lisäksi? Kiitos! Toivottavasti maikkaria katsoviakin lapsia hemmotellaan kolmella aiemmin Suomessa esittämättömällä jaksolla.


  • re6ty54

   MTV pilasi myös CMoren. Kaikki mihin MTV koskee onnistutaan pilaamaan.

  • bluraynostanprismasta

   Yritin tilata C More elokuva kanavan C Moren sivuilta. Tarjouksessa oli yksi ilmainen kuukausi ja sen jälkeen elokuvien katselu maksaisi 9.95 €/kk. Mutta jäin taistelemaan tuulimyllyjä vastaan kun C Morelle ei kelvannut mikään uusi salasana jota yritin tarjota.
   Pitäkää tunkkinne. Jos jollakin ihme konstilla saisikin C More kanavan tilattua niin saattaisi olla melkoisen mahdoton tehtävä tilauksen lopettaminen. Esim. DNA asiakaspalvelussa niinat ja niilot vastailevat asiakkaan ongelmiin mutta mitään ei ystävällisistä lupauksista huolimatta asiakkaan ongelmille tehdä. Lasku kyllä tulee ajallaan Miksi hitossa en pysty tilaamaan vaikka yhden kuukauden C More kanavan katseluoikeutta etukäteen maksamalla ihan S-pankin välityksellä netissä?

   • lopeta_pelleily

    Siis jos tilaat C More-kanavia suoraan C Morelta niin eihän Dna ole silloin vastuullinen osapuoli eikä sen tarvitse tehdå asiakkaan ongelmille mitään. Johan sen järkikin sanoo. Tilaa pelle ne kanavat Dnan kautta niin silloin saat Dnaltakin apua!


   • lopeta_pelleily

    Lisään vielä että hommaa Maxivision niin silloin pystyt tilaamaan etukäteen maksamalla vaikka vaan kuukaudeksi sen C Moren paketin ja maksutavaksi käy myös S-pankin e-maksu.


  • Korjaustakiitos

   Jaksossa Vapaata elämää, yhdessä kohdassa Nipsun suu liikkuu, mutta Nipsun ääni ei kuulu. Voisitteko korjata BTI Studios Finlandin tekemät virheet ettei Muumilaakson tarinoita animaatiosarjan suomenkielinen versio mene kokonaan pilalle? Kiitos!

  • Anonyymi

   Ainakin tilauksen lopetus on niin hankalaa, että sitä ei kannata aloittaakaan!
   Jari Matikkala

   • Anonyymi

    Lopetin myös C Moren, koska F1 kausi ohi ja onko edes alkamassa aika taulun mukaan.
    Muutenhan ei paljon muuta esim urheilusta tai muustakaan ole katsottavissa. Lukko päällä.
    Onneksi on TV 2 ja eurosport 1. Sekä yle areena. + paljon muuta etenkin ilmaista.


  • Anonyymi

   Cmore on ihan paskan jauhantaa kun kalpan omistaja on selostajana pelissä lopetan tilaukseni heti vitun köyhät kuopiolaiset

  • Anonyymi

   Aivan paska tulee mainoksia sovelluksesta josta maksetaan

  • Anonyymi

   Telian puolelta sain tosi surkeaa palvelua ja lopetin kaikki tilaukseni...

  • Anonyymi

   Yle Areena on paras ja ilmainen. Myös laatu on huippuluokkaa, eli parhaasta ei tarvi maksaa.

  • Anonyymi

   Yle on tällä hetkellä ainoa netin kautta katsottava tv-kanava

  • Anonyymi

   Täysin samaa mieltä, Cmore on paska. Parhaillaan katson F1-kisaa livenä, mutta koko ajan lagaa. Iltapäivälehdessä on kisaseuranta ja siellä ollaan kierroksella 23 ja minun Cmoren Live on kierroksella 18.

   • Anonyymi

    Nyt Cmoren "LIVESSÄ" kierros 32 ja iltapäivälehden oikeassa livessä kierros 42. Ja ei ole kiinni minun netin nopeudesta.


  • Anonyymi

   Moooonta huippukohtaa on jäänyt näkemättä Cmoren "Liven" takia. Parempi katsoa jälkilähetyksenä tai netistä oikean streamin välityksellä. En maksa 35 euroa kuukaudessa turhan takia. T.v entinen asiakas

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   376
   3883
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   347
   3449
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   167
   2423
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   2025
  5. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   151
   1349
  6. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   1211
  7. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   115
   1203
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   34
   930
  9. Turkki tukee Suomen Nato-jäsenyyttä

   Kuinkas trollien suuhun nyt pannaan? 🤣 Juttua aiheesta löytyy kohta kaikista mahdollisista uutislähteistä. Mahtava homma!🫡🥳
   Maailman menoa
   386
   882
  10. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   246
   868
  Aihe