Cmore.fi on paska

Kukasyyllinen

Cmore.fi on paska enkä yhtään ihmettele vaikka Muumi-fanit katoaisivatkin. En katso Muumeja koska Maikkari ja sen ruotsalaiset omistajat tuhlaavat rahansa Cmore.fin ylläpitoon. Eivät raaskineet ostaa Yleltä ääniä vaan teettivät uuden jälkiäänityksen. Miksi?? Livsonin Timikö tässä oli syyllinen? Kaikki ADSL modeemit ja mobiilidatat kuuluu fossiilijäämistöön ja Wifi nykyaikaan. So what. Sananvapaus pitää saada olla suomalaisella sitä EU ei voi viedä pois. Niin kuin Neuvostoliitossa tulee mieleen, ei saa sanoa mitään ja sitten aletaan riehumaan. Jossain Helsingissä ei voi ymmärtää että poliisit tulevat paikalle, kun siellä on tärkeämpääkin tekemistä virkavallalla kuin Raahessa. Raahessa tulivat vilkut päällä auton perään ilman mitään syytä.

11

1006

  Vastaukset

  • Moikka täältä C Moren asiakaspalvelusta! Ikävä kuulla, ettei kokemuksesi palvelustamme ole vastannut odotuksia. Mielellään kuulisimme tarkemmin, miksi C More on mielestäsi 💩?

   Pieni oikaisu liittyen Muumeihin. Muumilaakson tarinat tosiaan "remasteroitiin" reilu vuosi sitten uusilla äänillä. Alkuperäisistä äänistä neuvoteltiin alkuperäisen ääniraidan omistavan YLE:n kanssa, mutta prosessin osoittautuessa haastavaksi tuotantoyhtiö arvioi mahdollisuuden uudelleen äänitykseen. Tämä osoittautui lopulta selkeästi parhaaksi vaihtoehdoksi ja tuloksena sarjan omistava tuotantoyhtiö paitsi uudisti Muumien äänet, myös visuaalisen maailman. Samalla Muumien kieli voitiin päivittää vastaamaan paremmin tätä päivää ja tämän päivän lapsille sopivaksi.

   Uudelleen äänitettyjen jaksojen lisäksi julkaisimme samalla myös kolme ennennäkemätöntä jaksoa, joita ei siis oltu esitetty Suomessa aikaisemmin ollenkaan. Lisää taustaa aiheesta esimerkiksi tässä artikkelissa: https://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/ilouutisia-muumit-faneille-suomessa-ennennakemattomat-muumilaakson-tarinoiden-jaksot-julkaistaan-c-moressa/6545848#gs.E_n8fXo

   -Anna C Moresta

  • MTV Katsomo on myös p*ska, koska sinne pitää kirjautua vaikka palvelu on maksuton ja en voi ymmärtää sitä, että miksi Katsomoon pitää kirjautua vaikka maksullinen sisältö siirrettiin kokonaan C Moreen ja Cmore.fihin. Toivon muutosta MTV Katsomoon ja vaihtoehtoista kirjautumista Katsomo-tunnuksella. Ainakin suosituimmat sarjat, kuten Emmerdale, Kauniit ja rohkeat, Muumilaakson tarinoita ja Salatut elämät pitäisi olla kaikkien katsottavissa. Kaikki eivät halua tehdä Katsomo-tunnusta, koska he saattavat unohtaa salasanan. Olisi hyvä säilyttää tuo Katsomo-tunnus vaikka sisältö muutettaisiin sellaiseksi, että Katsomo ei vaadi kirjautumista. Toivon, että MTV Katsomo olisi kaikkien katsottavissa, kuten Yle Areena ja Nelosen Ruutu.fi ovat. Toivottavasti MTV:läiset näkevät tämän varteenotettavan viestin ja kehittävät MTV Katsomosta entistä paremman :)

   • MTV.fi on Katsomo, samanlainen käytäntö elikkä kirjautuminen pakollinen. Mainostajia ajatellaan enemmän MTV:llä kuin katsojia ja kuluttajia. Ihmeellistä toimintaa. MTV:llä taitaa mennä tosi huonosti?


  • Kuulkaa mun toive ja tuokaa Muumilaakson tarinoiden jaksot Hurja merirosvo, Kuka asuu kelon sisällä ja Pikku-Myyn karmea syntymäpäivä MTV3-kanavalle. Kiitos!

   • Samaa mieltä. Tuokaa Muumilaakson tarinoita animaatiosarjan jaksot Hurja merirosvo, Kuka asuu kelon sisällä ja Pikku-Myyn karmea syntymäpäivä MTV3-kanavalle CMoren lisäksi? Kiitos! Toivottavasti maikkaria katsoviakin lapsia hemmotellaan kolmella aiemmin Suomessa esittämättömällä jaksolla.


  • MTV pilasi myös CMoren. Kaikki mihin MTV koskee onnistutaan pilaamaan.

  • Yritin tilata C More elokuva kanavan C Moren sivuilta. Tarjouksessa oli yksi ilmainen kuukausi ja sen jälkeen elokuvien katselu maksaisi 9.95 €/kk. Mutta jäin taistelemaan tuulimyllyjä vastaan kun C Morelle ei kelvannut mikään uusi salasana jota yritin tarjota.
   Pitäkää tunkkinne. Jos jollakin ihme konstilla saisikin C More kanavan tilattua niin saattaisi olla melkoisen mahdoton tehtävä tilauksen lopettaminen. Esim. DNA asiakaspalvelussa niinat ja niilot vastailevat asiakkaan ongelmiin mutta mitään ei ystävällisistä lupauksista huolimatta asiakkaan ongelmille tehdä. Lasku kyllä tulee ajallaan Miksi hitossa en pysty tilaamaan vaikka yhden kuukauden C More kanavan katseluoikeutta etukäteen maksamalla ihan S-pankin välityksellä netissä?

   • Siis jos tilaat C More-kanavia suoraan C Morelta niin eihän Dna ole silloin vastuullinen osapuoli eikä sen tarvitse tehdå asiakkaan ongelmille mitään. Johan sen järkikin sanoo. Tilaa pelle ne kanavat Dnan kautta niin silloin saat Dnaltakin apua!


   • Lisään vielä että hommaa Maxivision niin silloin pystyt tilaamaan etukäteen maksamalla vaikka vaan kuukaudeksi sen C Moren paketin ja maksutavaksi käy myös S-pankin e-maksu.


  • Jaksossa Vapaata elämää, yhdessä kohdassa Nipsun suu liikkuu, mutta Nipsun ääni ei kuulu. Voisitteko korjata BTI Studios Finlandin tekemät virheet ettei Muumilaakson tarinoita animaatiosarjan suomenkielinen versio mene kokonaan pilalle? Kiitos!

  • Ainakin tilauksen lopetus on niin hankalaa, että sitä ei kannata aloittaakaan!
   Jari Matikkala

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   195
   7735
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5285
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4209
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3143