MTV Katsomo uusiksi

Katsomouusiksi

MTV Katsomo pitäisi uudistaa niin ettei olisi kirjautumispakkoa vaan rinnalla olisi Katsomo-tunnus ja sitten kaikki ohjelmat olisivat kaikkien katsottavissa, kuten Yle Areenassa ja Ruutu.fissä. Katsomo oli mielestäni ennen parempi ja on nykyään huonompi. Uudistusta odotellessa. Miksi ihmeessä pitää olla kirjautumispakko Katsomossa vaikka kaikki maksullinen sisältö siirrettiin C Moreen ja Cmore.fihin? Mainokset ymmärrän, mutta en kirjautumispakkoa.

22

6060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katsomoentiselleenlafj

      Minä poistin Katsomon kaikilta laitteilta kirjautumispakon takia. Viihdehömppä eikä sarjat kiinnosta paitsi Emmerdale ja siitäkin voin hankkia tiedot ja katsoa muualta. Ylen Areena on tabletissa ja näkee sen kai IE11 selaimella Windowsilla kuten Ruuudunkin.
      The real housewives sarja kiinnosti ja katsoin tabletilla aikaisemmin.

      • cainforever

        hei

        mistä muualta voit katsoa emmerdalea. se minuakin kiinnostaa.


    • Jetsullee

      Olen samaa mieltä. Ei tule enää Katsomoa käytettyä uudistuksen jälkeen. Ennen katsoin jotain ohjelmia, jotka oli jäänyt katsomatta, mutta ei enää..

    • KATSOMOSSA_YKSI_VIKA

      En ymmärrä mikä siitä tekee niin mahdotonta ihmisille rekisteröityä Katsomon käyttäjäksi. Omasta mielestäni uusi Katsomo on päällisin puolin hyvä ja esimerkiksi parempi kuin ITV:n vastaava palvelu.

      Sen sijaan yksi asia ärsyttää mikä on menty muuttamaan aikaisempaan verraten. Nyt kun ohjelman jaksojen kohdalla mainitaan siitä kuinka kauan kyseinen jakso on katsottavissa niin maksimikatsonta-aika mikä mainitaan on "yli 100pv jäljellä". MIKSI NÄIN EPÄMÄÄRÄISTÄ!!!??? Minulla on useampiakin ohjelmia, jotka ovat siellä tämän merkinnän alla ja nyt minun pitää muistaa välillä käydä katsomassa että onko se vielä katsottavissa sen "yli 100 päivää" vai onko se jo yhtäkkiä kuukauden kuluttua kun muistan taas katsoa esim. 70 päivää jäljellä. Aiemmin se oli tarkemmin sanottu, että esimerkiksi jossain oli vaikka monta tuhatta päivää katsottavissa. (Vai oliko se mainittu vuosissa ja kuukausissa). Anyway tiesin aiemmin että ei ole mitään hätää vielä katsoa sitä ohjelmaa. Nyt se voi yhtäkkiä, minä päivänä tahansa olla vain tasan 100 päivää katsottavissa ja jos unohdan sitä välillä tarkistaa niin voi koko ohjelmakin näin jäädä katsomatta. PERSEESTÄ!!!

      • Anonyymi

        Siksi, että annat omat tietosi toisten käyttöön. Sähköpostiosoitteesi,nimesi, puhelinnumerosi jne. Kaikki eivät vaan halua jatkuvaa mainosten tulvaa, tai sitä, että tietosi valuvat suoraan verkkoon rikollisten saataviksi.


    • eipakkoa

      Rekisteröityä ei pidä mihinkään, ellei ole aivan pakko. Koskaanhan ei voi tietää mihin tunnukset ja tiedot päätyvät. Sivustoja pitää voida käyttää ilmankin tai jos ei, niin sitten sivustoja ei käytetä. Joku Katsomo ei ole kenellekään tärkeä, pitäkööt rekisteröitymisensä.

    • Anonyymi

      25.12.2022 MTB Katsomo ei avaa ohjelmia vaan pyörittää punaista ympyrää, miksiköhän??

    • Anonyymi

      MIksi pitää kirjautua että pääsee katsomaan loputtomia mainoksia mainos alkaa 1/5

    • Anonyymi

      Hei,
      Voisin kyllä kirjautua, mutta miksi täytyy antaa pankkitilin numero jos Katsomo on maksuton? Pankkitilin numeroa en anna.
      Areena on asiakasystävällinen ja turvallinen.
      Yks yrttäjä

    • Anonyymi

      Ihmeellinen bugi tuossa MTV Katsomon nykyisessä Android sovelluksessa: kun peilaa Chromecastiin niin koko puhelin sekoaa kun ohjelman lopuksi sarjan jakso vaihtuu automaattisesti. Puhelimen näyttö alkaa välkkymään ja kun yrittää sammuttaa puhelinta niin tulee "Virheraportti 12 (RKQ1.211119.001)"

      • Anonyymi

        Enpä ole Katsomoa katsonut pakollisen kirjautumisvaatimuksen jälkeen. Tuo mukanaan liikaa ongelmia, kun tietosi valuvat verkkoon kaikkien saataville. Puhelinta nyt en ainakaan käyttäisi mihinkään tuollaiseen, koska sitten pitäisi olla toinen puhelin, jolla toimii pankkiyhteyksien kanssa. Jokin tietoturva ja intimiteettisuoja se asiakkaillakin pitää olla.


    • Anonyymi

      En halia, että plus kanavat näkyvät. Ohjelmien hakeminen hankaloitui huomattavasti. Huonompaan suuntaan meni.

    • Anonyymi

      Miten kirjautua jos ei ole sähköpostia

      • Anonyymi

        Ihan perinteisellä paperipostilla...


    • Anonyymi

      Käyttömukavuus huonompi katsomossa. Kelausnapit menee mihin sattuu ja kuva pysähtelee tai ei lähde pyöriin yhdellä painalluksella, eikä kuvakelausta. Eikä kelausnopeuteen voi vaikuttaa.
      Saisko cmoren käyttöjärjestelmän siirrettyä katsomoon..ulkonäkökin oli parempi.

    • Anonyymi

      Tv:stä (antenni) jo aiemmin tulleet sarjat nyt maksullisia katsomossa?
      Eli C-More ja katsomo yhdistyi, seuraus että ennen ilmainen katsomo materiaali muuttui maksulliseksi. Ei jatkoon!!!

    • Anonyymi

      Kaikilla ei ole varaa ottaa maksullisia sopimuksia. Vieläpä kun joka kanavastikin pitäisi omat erilliset sopimukset maksaa. Olisi kiva että ilmaiseksi netistä voisi jatkossakin katsoa niitä ohjelmia jotka jo telkusta tulleet.

    • Anonyymi

      Kirjautumispakko pois ja äkkiä!

    • Anonyymi

      Kirjautuminen ei haittaa mutta satunnaisesta käytöstä en pysty maksamaan 12,90€/ kuukaudessa. Illalla tv:stä tullut ohjelma katsomossa vain maksaville asiakkaille.
      Uudistus selvästi silkka rahastuskeino mtv:lle. Jatkossa ymmärrän laittaa tallentumaan ohjelman minkä katsominen jää kesken.

    • Anonyymi

      Kaikki täällä suomessa automaattisesti verotuksen yhteydessä maksavat Yle-veroa, eli entistä ns televisiolupaa. Mietin, onko sen perusteella mtv3:lla oikeasti edes lain mukaan lupaa laskuttaa ihmisiä ohjelmista jotka jo tv:ssä näytetty?

    • Anonyymi

      Hei Mtv Katsomo TYPERÄ, JOKA KERTA KIRJAUTUA, KERRAN KATOIN KUN EI OLLU TV:EETÄ, JOKA KERTA KIRJAUTUA, AIJA SAMOJA OHJELMIA KUN MTV EETÄ , ÄRSYTTÄÄ. SE MAINOS MITÄÄN MUUTA

    • Anonyymi

      Kirjautumispakko pois ja äkkiä. Sama Yle Areenassa ja Ruudussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe