Taas yritys lähtee!

Omega-keittiöt siirtää tuotannon Ylivieskasta Haapavedelle!
Ilmianna
Jaa

8 Vastausta


MIKÄTUO VIRMA ON,TEKEEKÖ TÄMÄ NIITÄ OMEGA KAPSELEITA,TERVEYDELLE VAI
Ilmianna
Jaa
Ei kyllä yllätä! Ylivieskasta lähtee kohta kaikki. Toivottavasti tulee uusi kaupunginjohtaja joka saa kehitykseen vauhtia ja mitään tekemättömät virkamiehet pois kaupungin hommista ja niitähän siellä riittää! Mutta eikö Ylivieskassa ole niin että jos olet liian tehokas ja aktiivinen uudistaja tuolla päättäjäpuolella niin sinut häädetään pois tai keksitään aihe jolla saadaan pois. Kun nykyiset virkamiehet pelkäävät että joutuvat itsekkin töihin vielä ja uudistumaan.
Ilmianna
Jaa
ylivieskanpäättäjät keskittyy nytvain uuteen johtajaan,eikä nähdä mitä kylillä tapahtuu,valitaan uusijohtaja tyhjälle kaupungille ,sitä sitten juhlitaan ja ylistetään nyt on semmoinen pomo että oksatpois,kyllä kaupunki nousee ja yrittäjyyskukoistaa, eli lässynlässyn,
Ilmianna
Jaa
Taas lähtee... https://www.kp24.fi/uutiset/530753/takanen-mr-oyn-toimisto-ylivieskasta-nivalaan

Ylivieskassa ei kyllä osata pitää yrityksistä ja niiden pysymisestä kaupungissa huolta. No ei kyllä ihmekään jos katsoo kuntapäättäjiä niin siellä vaanomiaetuja ajetaan. Teknisellä puolella muuta ole tehtykään kun sisäsiittosesti jaettu ja pedattu itelle kaikki. Ja toivotaan vaan pikaista kuolemaa kaupungille niin jää turhaan kitumaan isompien jalkoihin. Kun päättävä elin kaupungissa on noin laput silmillä kulkevia.
Ilmianna
Jaa
LESSU JA KEPU JA VIELÄ SIIHEN ELÄKELÄISET,tämä ryhmä hallitsee koko kaupunkia,ei ne osaa mitään järkevää tehdä muutako kahvia juoda,näkeehän sen tuloksista mitä kaupungilla tapahtuu
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Älkää vielä riemuitko, katsokaa mihin muka lähtee. Haapaveellä ei montaa keittiötä tarvita joten tuotteet pitäisi saada maailmalle. Huomaavat varmaan pian , että tuli lähdettyä tiettömän taipaleen taa. Ensin pitäisi päästä rautatien varteen tahi maantielle jotta tuotteet lähtis maailmalle. Käsittämätön valinta uudelle toimipaikalle muuttaa rautatien varresta ja kahden kantatien risteytymästä korven keskelle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kyllä siinä ei rautatiekään auta kun Ylivieskan touhua seuraa. Kenkää aikille tyhjänjauhajille ja uudet tekijät tilalle. Valtuustoa ja hallitusta myöten.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko tämä kyseinen yritys lestadiolaisfirma? Jos ei ole niin muuton kyllä ymmärrän.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Taas yritys lähtee!

Omega-keittiöt siirtää tuotannon Ylivieskasta Haapavedelle!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta