Kanava 6 pläp pläp..

Täysin tyhjä ja onneton ohjelmaa tarjoava kanava kun kellään ei ole mitään mielipidettä,kertoo kaiken!!
Ilmoita


Tänä yönä 1.05 Maapallon salaisuudet vika jakso.
Jääkausi piti olla tulossa, mutta jäät sulavatkin. Eikö kiinnosta?
Ilmoita
Slummien autoaarteet täysi feikki!
1 VASTAUS:
Yksi jakso riitti. Liian läpinäkyvää rosvoineen ym. Kuka järkevä ihminen ajelisi hienolla autolla tahallaan slummien läpi tms. Oikeat rosvot pamauttaisi televisioryhmän hengiltä kyselemättä.
+Lisää kommentti
Wheeler deeler.s iä lukuunottamatta auto-ohjelmat ovat huonoja. Kyseisessä ohjelmassakin tämän pikku-ukon kättelyt ja hehkutukset ovat hölmöjö, mutta Ed Kiina on hvä typpi. Useita hyviä sarjojakin on tullut.
1 VASTAUS:
Noissa vanhoissa jaksoissa ollut Edd (hassu nimi) neuvoi kotitarveremontoiaa aika hyvin. Uskoisin että moni autoaan ropaava sai hyviä vinkkejä. Tämä uusi asentaja toimii enemmän ammattitaitoisella linjalla ja neuvonta on jäänyt pois. Nämä WD:n jaksot on tuollaista hifistelyä jossa auto remontoidaan suit-sait hienoon kuntoon. Muissa autoremonttisarjoissa saman auton kanssa taistellaan useamman jakson ajan ja silloin näkee vähän paremmin mitä kaikkea romujen korjaaminen loistokuntoon todella vaatii.
+Lisää kommentti
kaikkein ärsyttävintä on pohjalaaset kellon ajat.ärsyttävä 12t kello jota ei muut käytä! klo 6 ja 10 ei tule mitän jota lupaavat? on saamarin harmillista kuunnella noita tuloaikoja joia ilmoitetaan 1800-luvun tyyliin, vielä reilusti 2000-luvulla ilmotetaan, oppimattomirn tyyliin 12h tekniikalla jolloin fiksummat etelässä joutuu arvuuttelemaan mitä tarkoitetaan?kun kuitenkin ollaan valtakunnan verkossa eikö pitäisi ilmoitrtaa niin kuin useimmat ajan ymmärtää?patatyhmät böndet ei opi sitä koskaan jos vanha malli jatkuu.miksi kiusataan fiksumpaa kansaN JOUKKOA,kun se ei lyhennä aikaa, harha kuva jota näillä junteilla riittää? valtakunta katsojista ymmärtää 24h ajan! joten pohjalAASET SIIRTYKÄÄ TÄHÄN AIKAAN? MUA SUORASTAAN V-tut-aa toi juntti asenne! kun ette kuitenkaan ilmota ip tai ap klo6, se pitää arvata? mistä tiedät että klo 10 onkin oikeasti 22 mutta juntti serkku ei sitä ymmärrä? kun 54h otetaan käyttön niin vuodessa juntit sen oppii. opppiihan ne sedät ja tädit netinkin niin miksi se 24h ei sitten käy kun kaikki muut sen osaa! nyky käytäntöön ei löydy perusteita, siis muuttakaamme käytäntö kaikille sopivaksi! kello aikaan 2018.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kanava 6 pläp pläp..

Täysin tyhjä ja onneton ohjelmaa tarjoava kanava kun kellään ei ole mitään mielipidettä,kertoo kaiken!!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta