Kanava 6 pläp pläp..

inoutinout

Täysin tyhjä ja onneton ohjelmaa tarjoava kanava kun kellään ei ole mitään mielipidettä,kertoo kaiken!!

6

92

Vastaukset

 • Tänä yönä 1.05 Maapallon salaisuudet vika jakso.
  Jääkausi piti olla tulossa, mutta jäät sulavatkin. Eikö kiinnosta?

 • Slummien autoaarteet täysi feikki!

  • Yksi jakso riitti. Liian läpinäkyvää rosvoineen ym. Kuka järkevä ihminen ajelisi hienolla autolla tahallaan slummien läpi tms. Oikeat rosvot pamauttaisi televisioryhmän hengiltä kyselemättä.


 • Wheeler deeler.s iä lukuunottamatta auto-ohjelmat ovat huonoja. Kyseisessä ohjelmassakin tämän pikku-ukon kättelyt ja hehkutukset ovat hölmöjö, mutta Ed Kiina on hvä typpi. Useita hyviä sarjojakin on tullut.

  • Noissa vanhoissa jaksoissa ollut Edd (hassu nimi) neuvoi kotitarveremontoiaa aika hyvin. Uskoisin että moni autoaan ropaava sai hyviä vinkkejä. Tämä uusi asentaja toimii enemmän ammattitaitoisella linjalla ja neuvonta on jäänyt pois. Nämä WD:n jaksot on tuollaista hifistelyä jossa auto remontoidaan suit-sait hienoon kuntoon. Muissa autoremonttisarjoissa saman auton kanssa taistellaan useamman jakson ajan ja silloin näkee vähän paremmin mitä kaikkea romujen korjaaminen loistokuntoon todella vaatii.


 • kaikkein ärsyttävintä on pohjalaaset kellon ajat.ärsyttävä 12t kello jota ei muut käytä! klo 6 ja 10 ei tule mitän jota lupaavat? on saamarin harmillista kuunnella noita tuloaikoja joia ilmoitetaan 1800-luvun tyyliin, vielä reilusti 2000-luvulla ilmotetaan, oppimattomirn tyyliin 12h tekniikalla jolloin fiksummat etelässä joutuu arvuuttelemaan mitä tarkoitetaan?kun kuitenkin ollaan valtakunnan verkossa eikö pitäisi ilmoitrtaa niin kuin useimmat ajan ymmärtää?patatyhmät böndet ei opi sitä koskaan jos vanha malli jatkuu.miksi kiusataan fiksumpaa kansaN JOUKKOA,kun se ei lyhennä aikaa, harha kuva jota näillä junteilla riittää? valtakunta katsojista ymmärtää 24h ajan! joten pohjalAASET SIIRTYKÄÄ TÄHÄN AIKAAN? MUA SUORASTAAN V-tut-aa toi juntti asenne! kun ette kuitenkaan ilmota ip tai ap klo6, se pitää arvata? mistä tiedät että klo 10 onkin oikeasti 22 mutta juntti serkku ei sitä ymmärrä? kun 54h otetaan käyttön niin vuodessa juntit sen oppii. opppiihan ne sedät ja tädit netinkin niin miksi se 24h ei sitten käy kun kaikki muut sen osaa! nyky käytäntöön ei löydy perusteita, siis muuttakaamme käytäntö kaikille sopivaksi! kello aikaan 2018.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  145
  2762
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  64
  1586
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  795
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  741
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  13
  570