Sheltin korvat

Shelttikorva

Usein olen lukenut keskusteluja siitä, että sheltin korvat nousevat liian pystyyn ja näyttelymenestys lähtee siinä samalla. Meillä sheltin korvat ovat kuitenkin luonnostaan melko raskaat ja aika lurpalla. Selvästi kuitenkin rodun ihanteeseen nähden liian alhaalla. Lisäksi koira on rodun ylärajalla (38,5cm). Kuinka suuria virheitä nämä ovat ja lähtevätkö kaikki mahdollisuudet näyttelymenestykseen? Onko mitään mahdollisuutta saada edes H?

En ole siis aijemmin käynyt näyttelyissä ja koira on kohta jo 20kk. Näyttelyt ovat noin 3 kk päästä ja niihinkin menen vain tutustuakseni lajiin, jos menestystä tulee niin ehkäpä siitä tulee kiva harrastuskin. :) Olen siis aika hakoteillä näissä asioissa ja siksi kaipailisin tietoja asioihin liittyen. Kiitos jos saan asiallisia vastauksia.

3

83

  Vastaukset

  • Jos olet kiinnostunut tämänkaltaisista asioista, niin ota yhteyttä koirasi kasvattajaan. Sinulla pitäisi käydä aikamoinen tuuri, jos täällä sattuisi pyörimään rodusta tarpeeksi hyvin tietäviä. Kasvattaja osaa neuvoa, jos omiaan (toivottavasti) näyttelyttää. Vaikka joku täällä sattuisi rodusta ymmärtämäänkin, niin pelkän kuvailusi perusteella on mahdotonta mitään satavarmaa sanoa.

  • Kasvattajalta olen kysynytkin ja hän koiriaan näyttelyissä käyttää. Korvista vaan ei osannut sanoa oikein juuta eikä jaata ja ihanne säkäkorkeus menee kuulema tuomarin mieltymyksen mukaan. En siis saanut kovinkaan kattavaa tietopakettia tähän aiheeseen liittyen.

  • mukaan vaan,koiran kanssa kehään. Ja jos yksi tuomari antaa huonoa, niin yritä uudestaan. Sama koira voidaan hylätä yhdessä näyttelyssä ja saada toisessa sertin, ja tulla samalla hylkyhännällä jopa muotovalioksi On kokemusta,

  SEISKA.FI

  • Todellinen ohjus! Huippukokki Hans Välimäki kävi autokaupoilla – kuva luksus-Mersusta!
  • Avioituvat kansanedustaja Hanna Huttunen ja tangokuningas Erkki Räsänen ohjaavat häälahjat hyväntekeväisyyteen – ”Meillä on jo kaikkea!”
  • Teemu Selänne vieraaksi?! Televisiojuontajana debytoiva Juha Perälä: ”Tuskin hänelle ovea päin naamaa lyödään!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3884