Sama sivutyyli koko asiakirjaan?

Anonyymi

Olen skannannut omaan käyttöön yli 400-sivuisen kirjan liberoffice-muotoon. Skannauksen seurauksena jokaisella skannatulla sivulla on oma sivutyylinsä (converted1, converted2, converted3 jne), joten marginaalit vaihtelevat ja jatkuva sivunumerointi ei onnistu. Onko mitään keinoa saattaa yhtenäinen sivutyyli voimaan koko asiakirjassa?

5 kommenttia

Vastaukset

 • Oletko kokeillut seuraavaa? Valitaan koko asiakirja. Sitten valikosta Muotoilu-Sivu... annetaan uudet arvot sivuille.

 • Olen kokeillut. Kun valitaan koko asiakirja ja sitten Muotoilu-Sivu ja annetaan uudet arvot sivulle, se vaikuttaa vain siihen sivuun, jolola kursori on.

 • Eli tällä hetkellä liberoffice asiakirja koostuu skannerilla otetuista kuvista, ja kuvat ovat miten sattuu otettuja. Et voi tehdä asialle yhtään mitään, kuvien sisältämä teksti ei ole asemoitavissa ellet irroita tekstiä kuvista jollakin OCR-ohjelmalla ensin.

  • Olen skannannut ja käsitellyt tekstin finreader OCR-ohjelmalla kuvasta tekstimuotoon. Mutta OCR-ohjelman jälkeen jokaisella sivulla on oma sivutyylinsä. Ainoa tapa, jolla kykenen yhdenmukaistaman tyylit, on käsitellä sivu kerrallaan koko monen sadan sivun dokumentti.

  • Sivutyyli kirjoitti:

   Olen skannannut ja käsitellyt tekstin finreader OCR-ohjelmalla kuvasta tekstimuotoon. Mutta OCR-ohjelman jälkeen jokaisella sivulla on oma sivutyylinsä. Ainoa tapa, jolla kykenen yhdenmukaistaman tyylit, on käsitellä sivu kerrallaan koko monen sadan sivun dokumentti.

   No ei ainakaan voi skannausohjelmaa huonoksi sanoa, jos ABBYY FineReaderilla ei saa niin ei saa muillakaan. Harmillisen työlääksi meni.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.