Sama sivutyyli koko asiakirjaan?

Sivutyyli

Olen skannannut omaan käyttöön yli 400-sivuisen kirjan liberoffice-muotoon. Skannauksen seurauksena jokaisella skannatulla sivulla on oma sivutyylinsä (converted1, converted2, converted3 jne), joten marginaalit vaihtelevat ja jatkuva sivunumerointi ei onnistu. Onko mitään keinoa saattaa yhtenäinen sivutyyli voimaan koko asiakirjassa?

5

85

  Vastaukset

  • Oletko kokeillut seuraavaa? Valitaan koko asiakirja. Sitten valikosta Muotoilu-Sivu... annetaan uudet arvot sivuille.

  • Olen kokeillut. Kun valitaan koko asiakirja ja sitten Muotoilu-Sivu ja annetaan uudet arvot sivulle, se vaikuttaa vain siihen sivuun, jolola kursori on.

  • Eli tällä hetkellä liberoffice asiakirja koostuu skannerilla otetuista kuvista, ja kuvat ovat miten sattuu otettuja. Et voi tehdä asialle yhtään mitään, kuvien sisältämä teksti ei ole asemoitavissa ellet irroita tekstiä kuvista jollakin OCR-ohjelmalla ensin.

   • Olen skannannut ja käsitellyt tekstin finreader OCR-ohjelmalla kuvasta tekstimuotoon. Mutta OCR-ohjelman jälkeen jokaisella sivulla on oma sivutyylinsä. Ainoa tapa, jolla kykenen yhdenmukaistaman tyylit, on käsitellä sivu kerrallaan koko monen sadan sivun dokumentti.


   • Sivutyyli kirjoitti:

    Olen skannannut ja käsitellyt tekstin finreader OCR-ohjelmalla kuvasta tekstimuotoon. Mutta OCR-ohjelman jälkeen jokaisella sivulla on oma sivutyylinsä. Ainoa tapa, jolla kykenen yhdenmukaistaman tyylit, on käsitellä sivu kerrallaan koko monen sadan sivun dokumentti.

    No ei ainakaan voi skannausohjelmaa huonoksi sanoa, jos ABBYY FineReaderilla ei saa niin ei saa muillakaan. Harmillisen työlääksi meni.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   322
   6343
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   162
   2841
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   70
   902
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   14
   594