Amberlan kambäkki

Persistent

Eilen luin Ilta-Sanomista että Lulun levyttänyt artisti on palaamassa kirjastosta lavoille. Mietin siinä että olipas sekin hitti. Turhanpäiväisen muzakin esiinmarssi: Musiikki joka ei sano mitään eikä väräytä kenenkään ihokarvoja. Vertaan lankomieheeni joka silloin Lulun aikaan valmistui kauppatieteen maisteriksi: Koska hän ei voinut tunnustautua minkään musiikin faniksi hän kuunteli - ja kuuntelee edelleen - tällaista kuminauhajatsia etteivät kallisarvoiset asiakkaat loukkannu ja kaikkoa. Tänään kuulin juuri Levylautakunnasta laulun jossa Tuula laulaa siitä kun äiti puhaltaa. Näitä äidin tai läheisen puhallus- ja paijailutoimenpiteitä kaipaavia kuulostaa olevan nykyään vähän joka sukupolvessa ja -puolessa. Kertokaas, tällaista musiikkia diggaavat miten se puntti alkaa vipattaa kun kuulee äidin puhaltavan tai Lulun harjaavän märkää tukkaa? Minun mielestäni turhaaki turhempaa merkonomimusaa jota voi kuunnella ainoastaan sellaiset ihmiset jotka eivät ammattinsa puolesta voi tunnustaa mitään merkkiä.

3

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Persistent

      Vastapainona on se kun panen oman suosikkimusiikkinii soimaan, en malta kuuntelemista lopettaa ja sähköskebaakin tekee mieli alkaa kaivella. Enkä nykyisin lopetakaan ennen kuin tulee nälkä - olen ollut kauan oma pomoni ja määrään työajoistani. Myös musiikkimaustani. Mutta että kuuntelisi jotain pipin puhallusta? Vaikka soisi vetopasuunat Jerikon tavoin, on vaikea sytkähtää yhtään. Kerokaa siis miksi voi olla toisin?

    • pitkätukka-68

      Itse olen aina digannut Amberlasta, mutta eihän nämä soolojutut mitään rokkia ole tarkoitus ollakaan. Eli miksi vaatimus puntin vipattamisesta?

      Uutinen oli muuten sikäli väärä, ettei Amberla muka ole tehnyt musiikkia - no en muista moneenko vuoteen - mutta hänhän teki levytyspaluun jo 2011 ja jatkoi levytystä 2013. Kyseessä oli Amberlan bändi Liikkuvat lapset.
      Muutenkin hän on käsittääkseni keikkaillut harvakseltaan kaikki nämä vuosikymmenet.

    • Yök

      Tuula jäi musabisneksestä pois siksi, koska levy floppasi aikoinaan (haastattelussa kertonut). Ei kai kukaan halua pitää yhtiönsä listoilla ihmistä, joka ei tuota rahaa. Paremmalta se toki kuulostaa, että yrittää verhota epäonnistumistaan perheenperustamisella ja sillä, että oli se päivätyö siellä kirjastossa.

      Nyt tätä musakuraa tehdään kai omakustanteisesti. Yritetään epätoivon vimmalla saada jo aikoja sitten eltaantunutta uraa uuteen nousuun. Ei ole kovin hyvin saanut musaura nostetta. Ja miksipä olisikaan? Nykyään todella lahjakkaiden on helppo saada näkyvyyttä somen kautta. Tämä johtaa siihen, että tällaiset sunnuntaiharrastelijat, joilla ei lahjoja ja sanomaa ole, eivät herätä mitään kovin suurta kiinnostusta. Fakta on se, että tämä täti ei ole musiikillisesti ansiokas. Ääni on vanhan röökimuijan, joka voisi olla ihan kenen tahansa karaokepirjon lähipubista. Biisien sisältö on tylsää tekotaiteellista paskaa. Biisejä hän mainostaa sillä miten hän on niin suuuuri tarinankertoja, joka puhaltaa henkeä biisiin kuin biisiin upeilla tulkinnoillaan.

      Henkilö näyttää tyrkyttävän itseään joka paikkaan, jos vaikka jotakuta kiinnostaisi. Teennäisyys paistaa läpi. Ihan hyvä, että rouvalla on tuo kirjastonhoitajan pesti suojatyöpaikkana. Musiikki ei häntä tule elättämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe