Hei miehet kysymys

Vastauksia_oottelen

Käytättekö penispumppua?? Huomasin tuossa jotta mieheni joka on Keski iässä näköjään käyttää penispumppua ja sitten vielä löyty tekopimpero?? Siitäkös meteli nousi kun aloin tivaamaan miksi moisia käyttää. Kyllähän tuo minua kohta viisikymppinen nainen kouraisi rinta alasta. Tuumasin heti jotta olenko niin huono etten ukolleni kelpaa.. Kertokaa syy miksi käytätte varsinkin varatut miehet??

5

1298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2018huh

      Jos noin pikku sielunen muija olis kotona mä potkisin sen mäelle, miksi pitää nostaa meteli?? Meillä hommataan lelut yhdessä, ja käytetään yhdessä ja erikseen..... Katoppa nainen peiliin... Ja pyydä vaikka anteeksi käytöstäsi, ja eikun leikkimään ukon kanssa.

    • kaikuu.ikuu.uuu
    • AvointaMieltäJaLeikkejä

      Vastailin ja kommentoin jo seksi palstallakin kysymyksiisi (toki myös kommentoin parin muunkin kommentoijan juttuja).. Tässäpä pieniä vastakysymyksiä aloittajalle, jotka saattaa auttaa pääsemään suhteensa tilanteen tasalle ja ehkä jopa eteenpäin asiassa.

      Ensinnäkin ajatuksesi, että "onko minussa vikaa" on hyvin tyypillinen ajatus, katsoi kumppani pornoa, toista ihmistä tai kokeili/käytti seksivälinettä. Kyse ei useimminkaan ole siitä! Enemmänkin kyse näistä, puutteessa pitäminen (monella on tuhat ja yksi estettä, miksei seksi sovi silloin kun toinen haluaa), juuttuminen pariin itselle mieleiseen juttuun ja toisen vaihteluehdotusten torjunta (kaikki muu kuin ne omat jutut onkin sitten pervoa tai ainakin tarpeetonta?), suuseksistä kieltäytyminen saajana ja/tai antajana (mitä sitä kusielimiä nuolemaan/imemään)... Esimerkkejä löytyy lisääkin.. Olennaista onkin tällaisessa tilanteessa (kumppanin harrastuksen paljastuttua) suhdettanne ajatellen, oma suhtautumisesi asiaan..

      Otetaan esimerkki tuhoavasta/erkaannuttavasta suhtautumisesta; alat tivata miksi, alat syyllistää itseäsi, pahimmassa tapauksessa hänelle "enkö riitä, pidätkö minua niin epäseksikkäänä, että...". Varmasnkin sait kiinni langan päästä?

      Sitten rakentavasta suhtautumisesta "alkuun säikähdin, että meneekö meillä noin huonosti, mutta tarkemmin ajatellen touhusi on alkanut kiihottaa minua" ja "olisi tosi kuumaa nähdä sun käyttävän niitä ja vielä kiimaisempaa saada tehdä niillä sulle hyvää, saanko tulla mukaan? "...

      Vertailehan näitä kahta lähestymistapaa ja mieti kumpiko tapa olisi itsellesi mieluisampi, miehesi löytäessä omasta laatikostasi tekokyrvän ja pillupumpun? Miten toivoisit siihen reagoitavan?

      Mielestäni erityisesti pitkässä suhteessa tärkeimpiä asioita on oppia, että toista ei voi omistaa ja että vapaus toteuttaa omia seksuaalisia juttujaan, ehkä myös yhteisiä kokeiluja, on paras kahle/liima pariskuntaa sitoen. Luottamus siihen, että voi rohkeasti kokeilla erilaisia asioita, ilman että oma kumppani suuttuu, pelästyy tai nauraa..

      Milloin muuten otit viimeksi suihin? Entä miten usein seksiä on yhdessä? Milloin teit aloitteen viimeksi seksiin? Kuinla usein olet miehesi aloitteen torjunut (seksiin yleensä tai kokeilla jotain uutta)?

    • jovain

      Kyllä käytän, vaimo tietää asiasta ja vitsaillaan aina välillä, että pitäsköhän kyrpä pumpata taas pulleeksi, että tuntuu vitussa isommalle. Halushan tuo kokeilla omaa paljaaksi ajeltua pilluaankin paisuttaa sillä, tulipas aika turpeet huulet alakertaan.

      Mut joo, pumppua käytän siksi, että se vaan tuntuu hyvältä ku imee kyrpää pulleemmaksi, näyttää isommalta pumppauksen päätyttyä ja myös on sitä (ei pysyvästi)15cm muuttuu 17-18cm ja etenkin terska paisuu pulleemmaksi, siksi kai tuo vaimokin tykkää, että ennen panoo pumpataan.

      Itsellä ei erektio-ongelmia, vaan haen lähinnä siis lisäkiihoketta, herkkää tuntumaa, haluun tuntee mulkun isommaksi vaimoo pannessa, laukeen herkemmin paisuneella kyrvällä, jne..

      Liian kovaa ja liian pitkään ei kannata pumpata kerrallaan, ettei mee tunto ja ei tulis verenpurkaumia tai muuta vahinkoo

      • Joonsairasta

        Liekö huono itsetunto mulukun suhteen kun pitää pumppailla ettei muuten muijalle kelpaa..


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe