Naisen näkökulma

Piikitruusussa

En ikinä ollut edellisen avomieheni (hän kuoli yllättäen) kanssa mustasukkainen. En ikinä. Sen vain tunsi että hän ei petä. Vaikea selittää mutta sen vain tunsi ja meillä oli hyvä yhdessä. Sitä kesti 25 vuotta. Sydämeni särkyi kun rakkaani otettiin pois luotani. Nykyinen seurustelukumppani..mitä voisin sanoa…en luota vaikkei jäänyt kiinni pettämisestä mutta pikku valheita siellä täällä ja naisystävä jolla hän vierailee usein, sanoo olevan hänen hyvä ystävä. Sanoo ettei halua salailla mutta kuitenkin hän istuu joskus töiden jälkeen siellä tai milloin mitäkin. Tämä tunne on meidän yhdessäoloajan (7 vuotta) ollut ihan alusta saakka, en tiedä miksi. Ikinä en ole tällaista kokenut. Olen jo 40 vuotias joten eiköhän ne jalat ole olleet maassa jo tovin.

21

778

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • puhhuh

   40-7-25=8
   nuorena olet aloittanut

  • Piikitruusussa

   Ok. Myönnettäköön, että valkoinen valhe etten paljastuisi seurustelukumppanilleni joka myös lukee tätä palstaa. Olen 46 vuotias ja 17 vuotta elin edellisen mieheni (joka kuoli) kanssa. Jos nykyinen mies tämän kirjoituksen huomaa, olkoot.

  • Piikitruusussa

   Mutta 7 vuotta olemme olleet nyt yhdessä nykyisen kanssa. Noloa myöntää sosiaalisessa mediassa valhe mutta selkärankaa löytyy sen verran että teen sen täällä.

  • pop98

   Jos ei rakasta, vaan on pelkästään hätävara, voi pitää pelinappulana.
   Hanki uusi oikea mies, heikkoitsetuntoinen lapsellinen pikkupoika kyseessä.

   Ota sellainen kiltti mukava tavallinen mies, joka ei kiinnosta keskivertnaista tippakaan, älä ota taas tietämääsi naisia kiinnostavaa jännittävää kusipäätä kuten olet tehnyt.

  • mermelady

   Kyllä sen suhteessa vaistoaa onko toinen kokonaan mukana vai ei.
   Eri ihmiset on eri syistä vain osittain suhteessa mukana.
   Toiset eivät ole varmoja omista tunteistaan, joten heistä huokuu henkisesti jotain epämääräistä. Osa heistä pelaa useampaa suhdetta, osa ei, mutta eivät muuten vaan osaa olla täysillä mukana. Myös omat tunteet vaikuttavat; jos itse epäilee vähäkään syystä tai toisesta omia tunteitaan, saa toisen toiminta näyttämään epäilyttävältä.
   On myös niin, että vanhempana näitä asioita kokee eri tavalla... sekään ei voi olla vaikuttamatta, että olet menettänyt aiemman puolisosi kuoleman myötä.

   Mulle naisena ongelmana on yleensä ollut miesten takertuminen, ovat aivan liian intensiivisesti suhteessa, jolloin itse alan ottaa etäisyyttä ja se kuulemma tuntuu toisesta osapuolesta siltä kuin mulla olisi meneillään jonkun toisen kanssa jotain, vaikka ei ole...

  • Lapista

   Jos mies takertuu,se on totaalinen turn off vaikka kuinka olisi muuten ihana.Alkuvaiheessa varsinkin se ärsyttää.Tulee sellainen äidin poika fiilis jollainlailla.Miehessä pitää olla vähän sitä selkärankaa mutta se ei tarkota muskeleilla pullistelua(yök) tai kehuskelua joka menee överiks. Tää vinkkinä vaan miehille.

  • nöinsevainon

   En kyllä sietäisi omalle puolisolle naispuolisia ystäviä joiden tykönä yksinään kulkisi. Olen myös kertonut tämän ennenkuin naimisiin mentiin. Myönnän olevani mustasukkainen ja kumppanin tulee kunnioittaa minua jos näin tunnen toisia naisia kohtaan . Se hänelle kelpasi. Yhtään naisten ystävää sillä ei ole ollut tänä aikana eikä tule olemaan. Eikä mulla mies puolista kaveria jota tapailisin. Yhdessä me tavataan ystäviä. Reilua eikö totta? Typerää istuskella työpäivän jälkeen toisen naisen tykönä kun kotona odottaa kumppani.

  • annijafrendi

   Mun paras kaveri on kaksi vuotiaasta asti ollut poika. Yhdessä leikittiin aina päiväkodissa, yhdessä aloitettiin koulu ja parhaina ystävinä ollaan pysytty koko ajan. Kyläillään toistemme luona, käydään yhdessä säännöllisesti lenkillä ja saatetaan istua iltaa kaksisteen jomman kumman kotona, hoidetaan toistemme lapsia jne.
   Olen ainoa lapsi, samoin tämä paras ystäväni. Parhaiten meidän ystävyyttä kuvaa lähinnä sisaruussuhde. Meillä ei ikinä ole ollut minkäänlaista ihastumista toisiimme, suhteemme on tosi hyvä ystävyyssuhde, autetaan toisiamme, viihdytään keskenämme ja kun olemme kuitenkin jo lähes 30 vuotta tunnettu ja hurjasti aikaa kimpassa vietetty, niin kiitollinen saa olla, että on näin hyvän frendin löytänyt.

   Ei meidän puolisot meidän välejä pahakseen pane, tullaan kaikki neljä hyvin toimeen keskenämme.

   Joten enpä olisi huolissaan, naisen ja miehen välillä voi olla tosi ystävyyttä ilman mitään seksuaalisia tai muita virityksiä.

   • huijaa

    "tullaan kaikki neljä hyvin toimeen keskenämme" ymmärrän ystävät.
    No, jos mies yksin on siellä jossakin


   • annijafrendi
    huijaa kirjoitti:

    "tullaan kaikki neljä hyvin toimeen keskenämme" ymmärrän ystävät.
    No, jos mies yksin on siellä jossakin

    "huijaa" , onko sinulla "huijaa" parisuhteessa elävää veljeä tai siskoa?

    Silloin kun ihmisten välit ovat sisarelliset, ollaan kavereita puolin ja toisin. Voi aivan hyvin tavata kahden kesken ristiin rastiin kenen tahansa kanssa ilman sen kummempia seksuaalisia pyrkimyksiä ja mustasukkaisuuskohtauksia kenenkään taholta.


  • LeskiRouva73

   Oletko itse tavannut tämän naisen, jonka luona käy kyläilemässä? Onko hän esitellyt sinut naisystävänään?

   Olen itse aika samassa tilanteessa, aloin jopa miettimään, olenko itse kirjoittanut tämän avauksen :) kun nuo taustatiedot sopii aikalailla yksi-yhteen myös minuun...

  • Piikitruusussa

   Leskirouva, en ole tavannut tätä mutta tämä nainen haluisi kuulemma tavata minut ja olen itsekkin avoin asialle mutta mitään ei ole tapahtunut.Mies sanoo että "voit tulla milloin vaan" mutta ikinä ei ole sanonut että lähde mukaan.Hän on tuntenut naisen kauan ja vakuuttaa olevan vain kaveri.

  • Anonyymi

   Luin kerran , että on kahdenlaisia ihmisiä , toisia jotka omistavat toisen ja niitä jotka antavat vapauden siksi etteivät osaa olla mustasukkaisia.

  • Anonyymi

   Just joo ja sä vain hyväksyt tämän. Katselet vierestä ja uskot. No uskokoon kukakin mitä tahtoo ystävästä mutta noin nuoren
   ihmisen kuin sinä on vain jatkettava matkaa. Löydät kyllä vielä onnesi!

   • Anonyymi

    Täysin samaa mieltä kanssasi!


  • Anonyymi

   Joo uskoo ystävyyden kuka tahtoo. Mun miesystävän kanssa ollaan seurusteltu suunilleen yhtä kauan kuin sinä. Hän kertoi kuinka sai valita sihteerikön kolmesta hakijasta. Kertoi päivittäin sen ihanasta suppusuusta ja sutjautuksista silmät loistaen, käynyt loma-aikoinaankin töissä kastelemassa kukkia koska sihteeri on siellä (hei haloo, eikö se osaa kukkia kastella???) toimittaa joka päivä erilaisia asioita vaikkei ole yrittäjä itse. Hakee keksejä kaupasta, toisena päivänä kermaa, sitten pitää koodit käydä uusimassa ja niitä ei voi puhelimella toimittaa. Joka lomapäiväksi riittää toimitettavaa töissä, jos ei muuta keksi niin menee muuten vain kahville. Kertonut joka päivä parin vuoden ajan tuosta ihanuudesta kunnes pinnani katkesi pari kk sitten ja kielsin koko ajan joka päivä hänestä puhumisen. Pahinta on että nykyisin toivon äijän lähtevän, olen niin stanan kyllästynyt. Joka kerta vielä valittaa kun lerppu ei enää seiso kunnolla (on 50+) No seisokaan mun kanssa kun silmät kiiluu jo muualle. Lähtisi paska kun nytkin juossut muna suorana töihin. Pelaa ilmeisesti varman päälle kun ei ole vielä lähtenyt.

  • Anonyymi

   Kaikki eivät ole yhtä luotettavia. Ja jotku ovat sellaisia, että he vaativat koko ajan huomiota myös muilta naisilta. Välttämättä eivät petä, mutta toiminta aiheuttaa helposti epäluottamusta.
   Mulla myös exmies oli niin luotettava, että ei tarvinnut epäillä mitään, eikä olisi minullekaan tullu mitään pettämisjuttuja tai muita säätöjä mieleen. Suhde kesti noin 30v ja luottamus toimi.
   Nykyinen mieheni kaipaa huomiota ja mielellään toimii niin, että naiset huomaavat hänet. Hänellä on koko ajan jotain huomion hakemista somessa sekä livenä. Ja jos jotain tästä mainitsen, olen hänen mielestä mustasukkainen ja jos en voi luottaa, etsi toinen. Hänen pitää saada olla sellainen kuin hän on.
   No hän saa olla, mutta hänen on turha kuvitella, että minäkään en osaisi flirttailla. Hänen käytöksensä luo epäluottamusta ja sitä myöten aiheuttaa sen, että mä teen samaa. Vähän kuin että kosto on suloinen.
   Itse kyllä arvostan enemmän täysin luotettavaa ja toista kunnioittavaa käytöstä, mutta tässä nykyisessä suhteessani se ei toimi ja siinä vaiheessa, kun saan siitä tarpeekseni, suhde loppuu. Ikävä kyllä. Asiasta on puhuttu ihan tarpeeksi.

  • Anonyymi

   Olet kuule kuuskutonen laskepa siitä ikäsi nannukka....

  • Anonyymi

   Ei kannata valehdella sinut tunnen....

   • Anonyymi

    Et näkynyt tuntevan. Kannattaa kaikkea uskoa


  • Anonyymi

   Meni väärinpäin yhdezzäolot ja ikä ei voi täsmätä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   3810
  2. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   2503
  3. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   21
   2146
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   2082
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1332
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   123
   966
  7. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   46
   899
  8. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   35
   889
  9. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   839
  10. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   326
   838
  Aihe