Kansainvälinen ajokortti Indonesiassa

dthdhkdgfg

Toukokuussa on lähtö Indonesiaan, Jakartaan ja sieltä lento Lombokille ja ehkä vielä muuallekin. Siellä pitäisi kelvata kansainvälinen ajokortti. Lähinnä skootterin ajamista siis harkitsen. Suomen Jakartan suurlähetystön sivulla on kuitenkin teksti:
"Suomalaisella ajokortilla ei voi ajaa autoa Indonesiassa. Suomalaisella kansainvälisellä ajokortilla voi ajaa Indonesiassa, mutta se pitää ensin vahvistaa Indonesian Motor Association'issa (Ikatan Motor Indonesia). "

Onko jollakulla tietoa pitääkö se käytännössä vahvistaa jossakin virastossa?
Ensimmäinen matka siis Indonesiaan tiedossa joten itsellä ei mitään hajua asiasta, olen kuvitellut että yleensä kansainvälinen ajokortti kelpaa sellaisenaan ilman mitään vahvistuksia.

1

109

Vastaukset

 • Hyvä muistaa että sen kansainvälisen kortin on oltava myös luokkaa moottoripyöräkortti, Indonesiassa kun n skootterit ei ole mopoja. Autokortilla niitä ei siis saa ajaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996