Hpk loppuu?

hpkloppu

Hpk lopettaa jääkiekon ja naisten puolella keskitytään vaan lentopalloon ensi kaudella.
No ilvekselle ja bluesille uusia pelaaja ja Mestiksestä sitten varmaan kolme nousee liigaan.

13

1428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harmisinänsä

      Pirkka Antila on ainakin tyytyväinen jos pääsee manageri Hassisesta eroon.

    • Jaajaajaajaa

      Miksi?

      • näinkäy

        Koska lentopallo vetää katsojia paremmin ja kiekko tuottaa yhdistykselle tappiota.


    • totuustaitehtävä

      Alkaa hiljalleen selviämään mm. Bluesin ja HPK:n imu ja mistä se on johtunut. Miinusta jää jäljelle tämän mukaan seuralle.

      https://urly.fi/Veg

      Jos seura tekee jutun mukaisesti kymmeniätuhansia miinusta kaudessa naisten joukkueesta, niin joko rahaa on käytetty joukkueen pelaajiin tai vastaavasti pelaajilta ei ole juuri rahaa toimintaan kerätty tai mitään suurempia talkootöitä tai vastaavia ei ole joukkueen eteen tehty. Kun koko kauden budjetti ei kuitenkaan ole kuin juuri kymmeniätuhansia.

      • naiskiekkofani

        Niin tässä näkyy myös hyvin se ikivanha tilanne jossa omaan junioritoimintaan ei ole panostettu ollenkaan vaan on haalittu pelaajia ympäri suomen lupaamalla pelaajille ilmaisen kauden ja lopputulos nähdään. Sinällään eihän se pelaajan vika ole jos joukkue tarjoaa ilmaista kautta. No onneksi viimein edes muutamassa seurassa on ruvettu panostamaan myös junioritoimintaan. Muistan kun Hpk voitti Suomen mestaruuden niin sen jälkeen eräs seuran silloinen johtohenkilö totesi että eivät tarvitse junioreja ollenkaan kun seuraan on imua muutenkin.... No onneksi nykyään myös Hämeenlinnassa löytyy tyttöjoukkue ja toivottavasti saavat asiat jotenkin järjestettyä ettei Mestiksestä tarvitse nostaa kolmea joukkuetta ja kenties muutenkin kannattaisi vielä miettiä kannattaako sarjaa edes laajentaa kun näyttää olevan aika isot tasoerot sarjassa nytkin.


      • bluesrules

        Mitä tarkoitat tuolla vihjailulla Bluesia kohtaan? Blues on Suomen menestynein seura ja hoitanut asiansa hyvin ja sen takia sinne Bluesiin halutaan. Se että viime kauden jälkeen tapahtui mitä tapahtui johtui vain ja ainoastaan Jussi Salonojasta. Salonoja on onnistunut tuhoamaan koko espoolaisen edustuskiekon myös miesten puolella.


      • mistärahat

        "Liigassa TPS tarvitsee ensi kaudella vahvistuksia.
        – Selvää on, että tarvitsemme uusia SM-tason pelaajia vähintään yhden kentällisen ja toisen maalivahdin, Karelius sanoi.
        – Ensin meidän pitää kuitenkin saada seuran tuki taaksemme. Tytöt joutuivat maksamaan Mestiksessä pelaamisesta 250 euroa kuussa ja selvää on, että sellaisilla maksuilla emme joukkueeseen SM-tason pelaajia houkuttele."

        Yllä oleva sitaatti on turun sanomista. Tälläistä tämä on ja pelaajia värvätään lupaamalla ilmaisia kausia ym ja sitten välillä käy niin kuin jypille tai nyt hpk:lle. Toivottavasti saavat turussa rahoituksen kuntoon ja hyvän joukkueen kasaan.


    • ulpukais

      Eiköhän siellä jo haaskalla olla ja yksi sun toinenkin seura on värväämässä pelaajia hpk rauniosta ja taas on kierre valmis. Kuka on seuraava hpk?

    • seuraaja3211

      Mitä uskotte tapahtuvan jos hpk luopuu sarjapaikasta? Pelataanko liiga ensi kaudella 9 joukkueella vai nostetaan vain yksi jotta joukkuemäärä pysyy kahdeksassa vai nostetaan kolme joukkuetta ja toivotaan hpk:n pelaajat hakeutuisi tasaisesti eri seuroihin niin tasoerot ei kasvaisi ihan älyttömästi?

      • toivottavastikerhojatkaa

        Jos Hpk ei pelaa ensi kaudella niin silloin mentäneen 9 joukkueen sarja. Kaksi joukkuetta nousee joka tapauksessa ja tuskinpa sarjapaikkaa tarjotaan enää muille. Jypin luopumisen yhteydessä tilanne oli toinen kun joukkuemäärä olisi tippunut silloin seitsemään ja se on liian vähän.


    • mitenhpknkäy

      Huhun mukaan Hassinen olisi puuhamiehenä jälleen jotta Hpk pystyisi pelaamaan ja liittyisivät juniori-hpk:n alaisuuteen. Onko kellään tietoa?

    • hämeenlinnassapelataan

      Ei lopu. Toiminta jatkuu joko juniori tai liiga Hpk:n alaisuudessa ja liiga Hpk lähtee tukemaan jollain tavalla naisten joukkuetta.

    • liinusa

      Juniorihpk:n alaisuudessa pelaa ja maksaa itse kaikki kulunsa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      279
      3060
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1555
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1288
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1097
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe