Aihe

Hpk loppuu?

hpkloppu

Hpk lopettaa jääkiekon ja naisten puolella keskitytään vaan lentopalloon ensi kaudella.
No ilvekselle ja bluesille uusia pelaaja ja Mestiksestä sitten varmaan kolme nousee liigaan.

13

1289

  Vastaukset

  • Pirkka Antila on ainakin tyytyväinen jos pääsee manageri Hassisesta eroon.

  • Miksi?

   • Koska lentopallo vetää katsojia paremmin ja kiekko tuottaa yhdistykselle tappiota.


  • Alkaa hiljalleen selviämään mm. Bluesin ja HPK:n imu ja mistä se on johtunut. Miinusta jää jäljelle tämän mukaan seuralle.

   https://urly.fi/Veg

   Jos seura tekee jutun mukaisesti kymmeniätuhansia miinusta kaudessa naisten joukkueesta, niin joko rahaa on käytetty joukkueen pelaajiin tai vastaavasti pelaajilta ei ole juuri rahaa toimintaan kerätty tai mitään suurempia talkootöitä tai vastaavia ei ole joukkueen eteen tehty. Kun koko kauden budjetti ei kuitenkaan ole kuin juuri kymmeniätuhansia.

   • Niin tässä näkyy myös hyvin se ikivanha tilanne jossa omaan junioritoimintaan ei ole panostettu ollenkaan vaan on haalittu pelaajia ympäri suomen lupaamalla pelaajille ilmaisen kauden ja lopputulos nähdään. Sinällään eihän se pelaajan vika ole jos joukkue tarjoaa ilmaista kautta. No onneksi viimein edes muutamassa seurassa on ruvettu panostamaan myös junioritoimintaan. Muistan kun Hpk voitti Suomen mestaruuden niin sen jälkeen eräs seuran silloinen johtohenkilö totesi että eivät tarvitse junioreja ollenkaan kun seuraan on imua muutenkin.... No onneksi nykyään myös Hämeenlinnassa löytyy tyttöjoukkue ja toivottavasti saavat asiat jotenkin järjestettyä ettei Mestiksestä tarvitse nostaa kolmea joukkuetta ja kenties muutenkin kannattaisi vielä miettiä kannattaako sarjaa edes laajentaa kun näyttää olevan aika isot tasoerot sarjassa nytkin.


   • Mitä tarkoitat tuolla vihjailulla Bluesia kohtaan? Blues on Suomen menestynein seura ja hoitanut asiansa hyvin ja sen takia sinne Bluesiin halutaan. Se että viime kauden jälkeen tapahtui mitä tapahtui johtui vain ja ainoastaan Jussi Salonojasta. Salonoja on onnistunut tuhoamaan koko espoolaisen edustuskiekon myös miesten puolella.


   • "Liigassa TPS tarvitsee ensi kaudella vahvistuksia.
    – Selvää on, että tarvitsemme uusia SM-tason pelaajia vähintään yhden kentällisen ja toisen maalivahdin, Karelius sanoi.
    – Ensin meidän pitää kuitenkin saada seuran tuki taaksemme. Tytöt joutuivat maksamaan Mestiksessä pelaamisesta 250 euroa kuussa ja selvää on, että sellaisilla maksuilla emme joukkueeseen SM-tason pelaajia houkuttele."

    Yllä oleva sitaatti on turun sanomista. Tälläistä tämä on ja pelaajia värvätään lupaamalla ilmaisia kausia ym ja sitten välillä käy niin kuin jypille tai nyt hpk:lle. Toivottavasti saavat turussa rahoituksen kuntoon ja hyvän joukkueen kasaan.


  • Eiköhän siellä jo haaskalla olla ja yksi sun toinenkin seura on värväämässä pelaajia hpk rauniosta ja taas on kierre valmis. Kuka on seuraava hpk?

  • Mitä uskotte tapahtuvan jos hpk luopuu sarjapaikasta? Pelataanko liiga ensi kaudella 9 joukkueella vai nostetaan vain yksi jotta joukkuemäärä pysyy kahdeksassa vai nostetaan kolme joukkuetta ja toivotaan hpk:n pelaajat hakeutuisi tasaisesti eri seuroihin niin tasoerot ei kasvaisi ihan älyttömästi?

   • Jos Hpk ei pelaa ensi kaudella niin silloin mentäneen 9 joukkueen sarja. Kaksi joukkuetta nousee joka tapauksessa ja tuskinpa sarjapaikkaa tarjotaan enää muille. Jypin luopumisen yhteydessä tilanne oli toinen kun joukkuemäärä olisi tippunut silloin seitsemään ja se on liian vähän.


  • Huhun mukaan Hassinen olisi puuhamiehenä jälleen jotta Hpk pystyisi pelaamaan ja liittyisivät juniori-hpk:n alaisuuteen. Onko kellään tietoa?

  • Ei lopu. Toiminta jatkuu joko juniori tai liiga Hpk:n alaisuudessa ja liiga Hpk lähtee tukemaan jollain tavalla naisten joukkuetta.

  • Juniorihpk:n alaisuudessa pelaa ja maksaa itse kaikki kulunsa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   391
   23818
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16014
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   393
   14822
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   11616
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5912