Persut aloittaneet vaalikampanjan

NäinOnTurhaVäittääMuuta

Onko persuilla paniikki alle kymmenen prosentin kannatuksesta vai miksi on aloitettu vaalikampanjointi jakamalla kansaa meihin ja muihin? Aitoon persutyyliin miehet on tietenkin takarivin sivareina ja eturintamalle on laitettu naiset Leena ja Laura. Ensin Leenan mielestä kaikki muut olivat eri mieltä kuin persut ja nyt Laura on mielestään spitaalinen tv-ohjelman perusteella.

Populistien vanha taktiikka nostaa oman porukan yhteenkuuluvuutta korostamalla eroa muihin ei tule toimimaan, koska 91 prosentilla on noussut niskakarvat pystyyn näillä älyvapailla kommenteilla. Ei ole yksinkertaisesti riittävästi populaa, joihin nykypersujen johto vetoaisi. Entisiä kommareita ei vain ole riittävästi persujen kannatusta nostamaan.

8

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsööpitsööpitsiib

      Puolueen miehillä on muuta tekemistä. Pj on bryssän lihapatojen ääressä ja varapj on aa-kerhossa, joten puolueen arki on akkojen harteilla. Työmies on lisäksi syventynyt lepakkojen neljännen asteen ääniaaltojen tutkimiseen.

    • eiesteitä

      Nyt tie ylös vapaa. Kokoomusoinit saatu pihalle!

    • Antipersux

      No näihän se menee. Eli kun ei oikein ole noita asiakysymyksiä heittää likoon, niin sitten pitää yrittää asiattomuuksilla päästä eteenpäin. Ongelma vain on se, että moisilla tempuilla ei vedota kuin tälläkin palstalla mellastaviin hörhöpersuihin. Ei niillä uusia äänestäjiä saada. Kun asian ottaa esille, niin hörhöpersuille tulee hirvittävä kiire siirtelemään maalitolppia eli koko juttu halutaan vaieta kuoliaaksi.

      Mutta se mikä on mielenkiitoista on ketä persut asettaa ehdokkaaksi vuoden 2019 EU-vaaleihin? Jos Halla-aho lähtee ehdokkaaksi niin vaatimukset hänen syrjäyttämisestään pj paikalta yltyvät. Tilalle kammetaan Huhtasaarta, jonka latteudet ja yksinkertaiset ajatukset, jotka liikkuvat iskulauseiden tasolla (RAJAT KIINNI!!, MAMUT ULOS!!, IRTI EUROSTA!!) vetovat suoraan matala-ajatuksisiin hörhöpersuihin.

      Taas toisaalta jos Huhtasaari lähtee EU-ehdokkaaksi, niin silloin TV-tenttejä pelkäävä Halla-aho on hankalan paikan edessä. Voi käydä niin, että Eiran naapurini saa vähemmän ääniä kuin Porin blondi ja tämä olisi melkoinen arvovaltatappio istuvalle pj:lle. Varsinkin kun on itsestään selvää että persut eivät saa kuin yhden EU-edustajan reilulla kahdeksan prosentin kannatuksella.

      !tse arvioin että vain toinen Halla-aho tai Huhtasaari on ehdokkaana EU-vaaleissa. Veikaan että se on Halla-aho, joka ei todellakaan ole mikään mediapersoona. Ei Huhtasaarikaan sitä ole jos ajatellaan niitä sammakoita joita hän päästelee suustaan, mutta hörhöpersut eivät tästä välitä. Peräkamarin poikien märkä uni saa peräkamarin poikien äänet ja nousisi tällöin uudeksi pj:ksi. Siinä meillä on sitten Suomen oma Marie Le Pen / Sarah Palin.

    • Komuakalle

      Ota nyt ne lääkkeesi tota sepostusta en viitsinyt edes lukea nämä ovat komuakan aivotonta hullunmölinää eikä varmaan kukaan muukaan palstalaisista että mölise ihan iteksesi.

      • VasuriNeiditKiimassa

        Vasurit ne on aina katkerina täällä lässyttämässä. Taitaa olla vasuripojuilla estrogeenitasot taas tapissa.


      • NäinOnTurhaVäittääMuuta
        VasuriNeiditKiimassa kirjoitti:

        Vasurit ne on aina katkerina täällä lässyttämässä. Taitaa olla vasuripojuilla estrogeenitasot taas tapissa.

        Eiköhän ne vasurit löydy persupuolueesta ja sen kannattajista. Sinisten lähdettyä persuista lähti puolueen oikeistosiipi ja jäljellä on vain vasemmistolaishenkinen työväki ja köyhälistö.


    • Oikealaita

      Persut unelmoi, että vasemmisto vastustaisi heitä, vaikka suurin vastus tulee Kokoomuksesta ja Keskustasta.

      Vaikea tietää onko se säälittävää vai huvittavaa.

      • Antipersux

        No eihän nämä jauhot tajua mikä on vasemmiston ja oikeiston ero. Se on aivan liian vaikea juttu ymmärtää näille peruskoulun keskyttäneille toopeille. Ainoa mitä he ymmärtävät on värikartta ja siitäkin vain värit valkoinen, musta, punainen ja vihreä. Kaikki muut ovat sitten harmaaoranssia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe