Hurriganes on pskaa

kjdhvf

Yliarvostettua viiden pennin boogieta junteille, surkealla ääntämisellä ja pskalla soittamisella. Järvinenkin oli korkeintaan keskitason kitaristi, ei mitään omaa. Tilu lilu viu viu. Yhtä pska kuin esikuvansa Clapton, jonka soittotyyliä ei tunnista kirveelläkään, mitäänsanomaton pelle.

Kamahoulama beibi stop that building.

8

208

Vastaukset

 • Hieno homma että Hurriganesin Rock and Roll puhuttaa sinua vielä liki 50 - vuotta bändin perustamisen jälkeen.

 • Cisse ja Albert sekä Ile on/ oli taitavia muusikoita, samaa ei voi sanoa Remusta.
  Ihan hyvä kotimaiseksi bändiksi , ei täällä ole juuri parempiakaan, ei edes CMX ,ei oikeastaan kukaan, ne kaikki parhaat oli jo 70 luvulla, nykyään samaa tietsikalla leikkimistä, kliinistä viihdemusaa. ja suomen noloin bändi Nightwish, tarjan ulinaa ja muka heviä, ulkmaalla tykkää monet, minä en voi sietää .
  Kaikki.......ihan kaikki suomirock on turhaa ajanhaaskausta.
  Kuunnelkaa 70 luvun progee.

 • Eipä tuo Hurriganesin musiikki itselle ihmeemmin kolahda. Kyllähän sitä kuuntelee. I Will Stay on hyvä kipale. Coverihan sekin on. Kaippa se oli silloin aikoinaan uutta ja hienoa tuo rock'n'roll-musiikki =) Nykyteineille maistuu edm.

  • MITÄ VaTTUA !!? i will stay on PASKIN ikinä koko suomen historiassa,
   vitjat et mä vihaan sitä uikutusta . GET OOOOON !


 • Eihän se mitään älykköjen kuunneltavaa ole,eikä asiat kovin vakavamielisesti ottavalle,,mutta tuhannen kertaa mieluummin kuuntelen kuin nykyisiä "puhelaulajia" kuten se Keek,,Elastinen ,,ja kaikkein oksettavinta jankutusta "esittävä" muka kansta Palefase...hyi helvetti..

 • kjdhvf.. millä vuosikymmenellä olet syntynyt?? Osaatko muuten soittaa muuta,kuin suutas?

 • kjdhvf on nolo kloppi

 • Niille, jotka elivät nuoruuttaan 1970-luvulla, oli Hurriganes merkittävä bändi. Yhtye teki musiikkia, jossa oli tunne mukana. Tuohon aikaan rockin juuret oli pitkälti unohdettu, kun monet yhtyeet väänsivät tiukkapipoista progea tai limaisia jytähittejä..

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  250
  3769
 2. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  71
  835
 3. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  40
  493