Sopeutumiselkääeelle ja HETI!

Tuo Kremlin Suomen äänitorvi Tuomioja ottaa kantaa kaikkeen mistä hänellä ei ole edes tietoa!
1
Ilmoita


Mitäpä muutakaan voi taistolaiselta vanhanvaltaajalta, YYA-reliikiltä ja kremlingrammarilta odottaa, kuin sekoilua. Ei tainnut Erkki-pappa tietää, kuinka paljon suomessa alaikäiset pelaavat FPS-pelejä (kyllä ... niissä on ikärajat) ja softaavat aivan oma-aloitteisesti.
Kerrassaan törkeää käytöstä tilovaja krysa tst-parilta.

IMHO.
Ilmoita
Tuomioja ja Paatero voisivat vaatia alaikäisten ampuma-ja metsästysharrastuksen kieltoa. Sen verran pihalla nämä demarit ovat, että tällainen vaatimus olisi suorastaan loogista. Tietysti partion ja suunnistuksen voisi myös laittaa listan jatkoksi.
1
Ilmoita
Se on politikon tehtävä, Sipilä ymmärtää vetää sukulaisiinpäin joka asiassa
Ilmoita
Tuomioja on kova kohtuuttoman pakkoruotsituksen ja järjettömän keinotekoisen kaksikielisyyden kannattaja, JOTEN kyllä hänkin on ennen kaikkea Ruotsin äänitorvi!

Kuten muutkin vanhat demaripierut ja maamme muu svekoeliitti.
Ilmoita
Kremlin rakkikoira räksyttää taas,vastustaa Venäläis Diplomaatin karkoitusta rauhanmerkki rintapielessään!
1
Ilmoita
Erkki The Red on jo liian vanha sopeutumiseläkkeelle , mutta Valtio voisi räätälöidä hänelle Moskovaan jonkinmoisen tyhjänpanttiviran . Siellä hän saisi viettää loppuikänsä.....Tai oikeastaan Fortum voisi palkata hänet huippuvirkaan Siperiaan valvomaan Fortumin sähköinvestointeja ..... Tai jos Backman joutuu linnaan , Putinilla olisi varmaan tarvetta Tuomiojalle....
1
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sopeutumiselkääeelle ja HETI!

Tuo Kremlin Suomen äänitorvi Tuomioja ottaa kantaa kaikkeen mistä hänellä ei ole edes tietoa!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta