Ostetaan fretti

Nistifretti

Moikka!
Olisin tosi kiinnostunut ostamaan fretin,mutta niitä ei ketään tunnu enää myyvän. Jos sinulla olisi fretti niin laitappa kommenttiin sähköpostisi😊

5

1286

Vastaukset

 • Moikka!

  Minulla on 6-vuotias freetu, joka etsii muuttuneen elämäntilanteen vuoksi kotia eläkepäivilleen. Onko sinulla vielä freetu hakusessa? Ihan mihin tahansa kotiin en sitä tosin anna.

 • Vain viralliselta kasvattajalta kannattaa hankkia fretti. Kyselet ja viestittelet niille kasvattajille, ne ei välttis heti ehi vastaa mut yleensä kyllä vastaavat. Tammikuussa olen varannut pennun ja kesällä se on luovutusiässä.
  Mikäli hankit fretin tällaselta palstalta, se todennäköisesti ei ole tottunut käsittelyyn, ei ole saanut vaadittavia rokotuksia eikä sen emokaan ole välttis kunnossa. Jolloin pennusta tulee lyhytikäinen ja sairas.
  ÄLKÄÄ IHMISET IKINÄ OSTAKO PENTUTEHTAILIJOILTA NIITÄ FRETTEJÄNNE. Vain frettiliiton kasvattajalta. Niitä löytyy esim facen kautta: suomen frettiliiton yhdistys niminen ryhmä.

 • Moikka marjaa, miten saisin sut kiinni ja voitais jutella lisää kun olisin kiinnostunut. Löytyy ennestään jo yks

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  338
  3016