Putinin voitto demokratian riemuvoitto!

havainnoitsija

Vladimir Putin voitti Venäjän presidentin vaalit upealla 76,66 %. Näin siitä huolimatta että Iso-Britannia ja moni muu länsi maa koetti estää valinnan käyttämällä kyynisesti hyväksi entisen maanpaossa olevan kgp agentin ja tämän tyttären kohdistunutta myrkytystä vaikka rikoksen tutkinta on alkutekijöissään. Lännen provokaatio osoikin omaan nilkkaan julkean hyökkäyksen yhdistäessä kansan. Paljon lännessä mainetta saanut Navalnyin presidenttiys olisi ollut verrattavissa Suomessa julki homo Pekka Haaviston valintaan presidentiksi. Muita vastaehdokkaitakin oli mutta näitä ei edes mainittu koska he eivät ole länsimaiden ohjailtavissa.

Länsimaiden eliitille tuntuu olevan vaikeaa hyväksyä kansan tahtoa mikä nähtiin läntisen supervallan presidentin vaalin jälkeen Donald Trumpin tultua valituksi. Tämä kertoo vain isänmaattoman pääoman kapinasta demokratiaa vastaan. Yhdysvalloissa Roosevelt jo varoitti 30-luvulla isänmaattoman pääoman olevan Amerikan suurin uhka. Venäjä on saanut Putinissa itsetietoisen ja päämäärätietoisen presidentin.

Huvittavaa oli erään kolomnistin syyte että Putin on tehnyt Venäjästä kleptokratian. Kyllä todellisuus oli että kleptokratia ole vallitseva järjestelmä heti Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen ja heikon Jeltsinin kaudella. Kyllähän se tietysti harmittaa länsimaisia kapitalisteja kun Venäjän öljystä tulevat rahat menevät valtionyhtiä Gaspromin kassaan eikä länsimaiden rosvoparonien tileille veroparatiiseihin.

23

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mjnbvcx

      EVVK

      • OletPoikkeus

        Kyllä palstalla pyöriviä suomalaisvastaisia, epäisänmaallisia ja ruotsinmielisiä ryssä-vihaajia tuntuu Putin kiinnostavan oikein kovasti!


    • TässäTotuus

      Todellisuudessa Venäjä on demokraattisempi kuin länsimaiden näennäisdemokratiat eli elitokratiat. Putinilla on paljon valtaa, MUTTA hän käyttää sitä oman maan, kansan ja kulttuurin puolustamiseksi. Ja sehän on kansan tahto eli mitä kansanvaltaisempaa toimintaa! Ei kait tarvitse mainita, miten länsimaiden valtaeliitit toimivat?

    • Kupinkääntäjä

      Usan vaaleissahan ei pärjää ellei ole monimiljonääri tai niiden tukirahat käytettävissä että sellaista se demokratia siellä on ja sama suunta näyttää kotiutuvan Suomeenkin kokkeleiden johdolla.
      Putin on Venäjällä suosittu ja syystäkin.

    • äitykkä

      Venäjästä ei kannata länsimaiden otta oppia.Putin ei antanut niiden tulla edes ehdokkaiksi joilla olisi ollut mahdollisuus päihittää tämä sotahullu pikku ukko!

      • isykkä

        Nimenomaan kannattaa! Länsi-Euroopan ja Euvostoliiton valtaeliitit tuhoavat koko Euroopan jättimamutuksella. Uutta mamutulvaa ollaan JO kuulemma tilaamassa Brysselissä!

        Voi kuule käydä niin, että Putin tai joku muu venäläisjohtaja pelastaa koko Euroopan sivilisaation ja väestön tuhomaiselta.


    • zzzzzp

      Saahan sitä ryssä laittaa äänestys prosentiksi ihan mitä haluaa , ei sillä ole kansan äänillä mitään tekemistä, ryssä ei toimi missään asiassa rehellisesti , ja rehellisyys on kielletty Venäjällä .

    • syystäkin

      Korroptoituneet länsitollot kateellisia Putinille!

    • Kun presidentti Putin sai Venäjän presidentin vaaleissa yli 76 % kaikista äänistä, on se vahva todistus siitä, että Venäjän kansa ei usko länsimaiden valheita Putinista ja Venäjän osuudesta ex-vakoojan Skripalin ja hänen tyttärensä myrkytykseen Englannissa. He uskovat enemmän Putiniin ja hänen vilpittömyyteensä.
      Kaikki ulkomaiden syyttelyt Venäjän politiikkaa vastaan, voidaan tästä lähtien pitää syytöksinä Venäjän kansaa vastaan.

    • tarkkanäköinen

      isykkä kirjoitti ennustuksen ,joka todennäköisesti tulee pitämään paikkansa. Tulevaisuudessa moni Suomalainen tulee muuttamaan Venäjälle, koska ruotsi tulee jatkossakin "palauttamaan sotalapsia" Suomeen. Helsinki tulee olemaan kuin detroit. Fiksut muuttavat Pietariin, ne jotka kaipaavat tukholmaan , mitä ja ketä ne on? On syytä olla hyvissä väleissä naapurin kanssa, koska tämä on tulevaisuutta, mitä ei himaset ja kataiset kykene näkemään.Helsinki pysyy kuosissa niin kauan kuin veronmaksajia siellä riittää ja verorahoja toimintojen ylläpitoon,

      • KaukanaOnTosiKaukana

        Eipä taida isykkäsi ennustus toteutua parhaassakaan tapauksessa vielä vuosikymmeniin, useisiin vuosikymmeniin. Jos koskaan. Joka tapauksessa me täällä nyt kirjoittavat emme sellaista ehdi näkemään.
        Nythän meno on täysin päinvastainen.

        Jotta isykkäsi ennustus voisi toteutua, niin Venäjällä pitää tapahtua niin valtavia muutoksia, että siihen tarvitaan täysin oma uusi sukupolvi, joka vielä on saanut elää vapaassa ja toimivassa yhteiskunnassa, jonka ensisijainen kehityssatsaus ei mene sotavalmisteluihin, aseiden kehittämiseen. Eli lähemmäs sata vuotta alkaa olla minimiä....
        Ei silti, Venäjällä olisi fiksusti hoidettuna luonnonvarojen puolesta ylivoimaisesti maailman parhaat edellytykset toteuttaa isykkisi ennustetta. Se vaatisi juuri toimivan, vapaan, demokraattisen yhteiskunnan, jossa kansalaiset vielä voivat luottaa oikeudenmukaiseen yhteiskuntaan.


    • tarkkanäköinen

      Tarkoitat demokratialla varmasti sitä, ruotsalaista ja saksalaista demokratiaa, ettei suostuta eikä kyetä yhteistyöhön puolueiden kanssa jotka ilmaisevat eriävän mielipiteensä, ONKO se sitä kaipaamaasi ja mainostamaasi demokratiaa, minä pidän sitä kirosanana, siksi se tulee laajemminkin muuttumaan- DDR sen todisti .........siitä puhe , mistä puute, missään muualla sitä ei ollut kuin valtalunnan nimessä. h.clintton vaalit hävinnyt demari , Rapiat vuosi vaaleista, eikä demokraatit VIELÄKÄÄN käsitä hävinneensä DEMOKRAATTISISSA vaaleissa , sitäkö "kaukainen " kaipaat.

      • Anonyymi

        Puuterin vaaleissa saa äänestää naapurin puolesta ja kuolleitten äänetkin lasketaan. Sääliksi käy Venäjän kansaa vai käykö sittenkään. No joka tapauksessa maailma nauraa tälle näytelmälle.


    • ikävä-kyllä

      Kyllä vaaleja arvostaisi eri tavalla ja tuota Putinin saamaa prosenttimäärää, jos Olisi annettu mahdollisuus osallistua vastapuolenkin edustaja vaaleihin. Putinilla on sellainen tapa, että hän asettaa syytteeseen kaikki sellaiset, jotka vähänkin yrittävät kiistää hänen valtansa.

      Onko tämä oikeusvaltion toimintaa? Kaukana siitä. Tuollainen vaalitulos on lapsellinen ja ei aiheuta arvostusta.

      • tarkkanäköinen

        Niinistön ja Putinin saama kannatus oli samaa luokkaa prosentteina. "TUOLLAINEN VAALITULOS ON LAPSELLINEN", sanoo "ikävä kyllä" hän. "ISTUVAA PRESIDENTTIÄ ON VAIKEA HAASTAA" ylen vaaliasiantuntia kertoi Niinistön prosenteista!!!!!!! Kerro nyt minulle mitä minulta on jäänyt huomaamatta, Kerron sulle senkin, kun DDR:ssä "hoooneeeekkeri" sai DEMOKRAATTISISSA vaaleissa 102% kannatuksen TE demokraatit olitte onnesta soikeina sen täsmällisestä toimivuudesta , että sillai.


      • irvikuvaa

        Kuminkin hehkutat ostettuja sinisiä Suomessa?


      • tarkkanäköinen
        irvikuvaa kirjoitti:

        Kuminkin hehkutat ostettuja sinisiä Suomessa?

        Sinisiä en hehkuta pätkän vertää, Politiikkaa ja erittäinkin politiikkoja pidän ihmisen irvikuvina, ne ovat ihmiskunnan rottia.


    • Anonyymi

      76,66% viimeeksi, millähän prosentilla vajakki nyt valitaan jatkoon...

    • Anonyymi

      Tosiasioita emme tiedä venäläisten tekemisistä tai tekemättä jättämisistä!

      Kaikki tietomme ovat läntisen median varassa, mikä perustuu suurelta osin toiveisiin ja propagandaan?

      Kannattaa siis olla kriittinen, jos haluaa etsiä totuutta?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Heh heh 😁

    • Anonyymi

      Noloa toi ryssien leikkiminen. Vaalit muka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe