Kuka on paras muslimi (islamin mukaan)

Totuus...islamista

Mihin islam opettaa muslimeja..?

Abu Huraira raportoi, että Allahin lähettiläs (rauha hänelle) sanoi: "Täydellisen uskossaan on se, jolla on paras luonne. Ja parhaat teistä ovat ne, jotka ovat parhaita teidän naisillenne."
(Jami` at-Tirmidhi, kirja 12, Hadith 17, hasan)

12

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hnhiohoi

      jokainen tietää, että täyttä potskia, mutta totuuttaahan ei sallita, ei tietenkään.
      No ei sen välilä, kyllähän se on tiedossa jokaisella länsimaisella ihmisellä, miten naisten asiat tuossa kulttuurissa on.

      • Totuus...islamista

        Minä en ole täällä puhumassa kulttuurista, vaan uskonnosta.


      • hnhiohoi

        islam=muslimien kulttuuri


      • hnhiohoi kirjoitti:

        islam=muslimien kulttuuri

        Islam = uskonto ja elämäntapa, joka perustuu Koraaniin ja sunnaan

        Kristinusko ei muutu suomalaiseksi kulttuuriksi, vaikka enemmistö suomalaisista kuuluu kirkkoon ja vaikka kannattaisi ja uskoisi siihen miten syvästi tahansa. Esimerkiksi Muumipeikko ja karjalanpiirakat ovat osa Suomen kulttuuria, mutta kumpaakaan ei mainita Raamatussa. Sen enempää Somalian tai Irakin tai Syyrian tai jonkun muun muslimimaan (muslimien) kulttuuri ei ole islamia, se on heidän kulttuuriaan. Jos nyt paljastuu, että Tove Jansson oli oikeasti somali, se ei tee Muumeista myöskään osa islamia.


      • hnhiohoi
        Yusraaa kirjoitti:

        Islam = uskonto ja elämäntapa, joka perustuu Koraaniin ja sunnaan

        Kristinusko ei muutu suomalaiseksi kulttuuriksi, vaikka enemmistö suomalaisista kuuluu kirkkoon ja vaikka kannattaisi ja uskoisi siihen miten syvästi tahansa. Esimerkiksi Muumipeikko ja karjalanpiirakat ovat osa Suomen kulttuuria, mutta kumpaakaan ei mainita Raamatussa. Sen enempää Somalian tai Irakin tai Syyrian tai jonkun muun muslimimaan (muslimien) kulttuuri ei ole islamia, se on heidän kulttuuriaan. Jos nyt paljastuu, että Tove Jansson oli oikeasti somali, se ei tee Muumeista myöskään osa islamia.

        Muslimi ei koskaan voi elää suomalaista kulttuuria noudattaen, koska se on täysin ristiriidassa islamin kanssa, muslimi noudattaa koraania ja muuta hp, joka ei todellakaan ole vain uskonto, vaan se on muslimien kulltturin perusta. Islam on elämäntapa, jolloin se on kulttuuria myös.

        Suomalainen kulttuuri ei, kiitos Israelin Pyhälle Jumalalle, perustu koraaniin!!!
        Siksi me olemme TASA-ARVOISIA, tätä samaa tasa-arvoa ei voi koskaan olla islamissa, koska sitä ei siellä ole. Eli onko kyse uskonnosta vain kulttuurista, vai jopa peräti laista, joka on alunperin perustunut, niin mihin, islamiinko????

        Suomalaisen kulttuurin perusasioita olivat nämäkin: rukoiltiin ruokarukous, laulettiin suvivirsi jne lukemattomia suomalaisia kulltturillisia asioita, joita ei enää saa noudattaa, koska se loukkaa muslimien KULTTUURIA.
        Eli jos on kyse vain uskonnosta, ei kulttuurista, niin miksi muslimit eivät sitten noudata maan tapoja? Kysehän on VAIN kulttuurista, ei silloin uskonnosta.

        Itseasiassa asia on vieläkin pahempi. Todellisuudessa islam on jyrännyt altaan lukemattomia Lähi-Idän kulttuureita, kieltänyt niiden omat uskonnot ja monia paikallisia tapoja ja korvannut kulttuuririkkaan alueen monet kulttuurit yhdellä monokulttuurilla. Turkkilainen kulttuuri on yksi suurimmista joka on selvinnyt tähän päivään osittain, mutta monet muut eivät ole olleet niin onnekkaita. Jaa, hetkinen, eipä taida Turkissakaan olla enää niin auvoista, ei, koska Erdogan haluaa tiukempaa linjaa. Uskontoa vai kulttuuria?


    • Jep prettt much mut luulisin että itse profeetta olisi parhain. Ei sillä että olisi vaa koska Sanansaattaja vaan koska uskonnon mukaan enkeli Jabril (Gabriel teille) puhdisti hänen sielunsa kaikelta pahalta jotta hänen mielensä ei koskaan hairahtelisi. Jopa ennen islamia Mekkalaiset pakanat tunsivat hänet lempeänä ja oikeudenmukaisena miehenä. Hänen sukulaiset oli muutenki tunnettuja niin sana kiersi helpommin. Ongelmat alko vasta kun hän kielsi muut jumalat paitsi yhden ja tottakai mekkalaiset veti pultit ja loppujen lopuksi muslimit piti lähteä pakoon toiseen kaupunkiin. Tuli pari taisteluakin mitä historiallisten todisteiden vahvistamana Mekkalaiset haastoivat. Ei oo välii mitä joku väittää,todisteet ei valehtele.

      Anyways,musitin just et se saatto olla että Profeetta oli tärkein Profeetta mutta en tiiä sitten parhaasta muslimista. Uskoisim kyllä joska hänen ansiosta nyt 1.8 miljardia on muslimeita.

    • Hadithit ovat esteettisesti kauniita. Itse olen viime aikoina sananlaskuja miettinyt. Esim. Valta turmelee ja täydellinen valta turmelee täydellisesti.
      Profeetat tuovat yleensä Kirjan lisäksi viisautta.
      Itse en ole sunnaan vielä tarpeeksi kypsä, vaan suufilaisuus on ollut tavoitteeni.
      Toivon että islam alati säilyy jalona vallasta huolimatta.

      • Mut siis ihan rehellisesti niin Sunnit on loogisempia muslimeja. Ne uskoo sitä mitä profeetta sano:On vain yksi jumala ja minä hänen sanansaattajansa. Koraani on pyhä kirja mikä on jumalan sanoja.

        Jälkeempäin tuli Hadditheja. Thats it. Monta monta vuotta sen jälkeen syntyi näitä ala lahkoja. Jos haluut oikeesti perehtyy tähän nii kyl Sunni on se "ortodoksinen"tapa eli alkuperäinen. Ei ihme et yli 80% muslimeista on Sunneja. Suufilaisuus on kyl pikkasen harhaoppisuutta...ei pahalla siis. Alkuperäinen on pitävä.


    • Paras.On

      Sharian kannattaja ja kalifaatin rakentaja.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe