Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rankkaa kusetusta valehtelijoiden valtakunnassa.

Pahinta ei ole se, että joutuu sairaana taistelemaan vahvempiaan vastaan, vaan se, että kusetetaan koko ajan.

Saatuamme Potilasvakuutuskeskuksen niin härskistä kusetuksesta kiinni tajusin, että viranomaiset tekevät sitä koko ajan kautta linjan.

"Oikeudenkin" määrittelee vahvempi osapuoli heikomman päänmenoksi.

Vääryys on olevinaan oikeutta sumopainijoiden jyrätessä heikompansa.

Turpaan tulee.

Raukkamainen Suomi, jossa vainotaan sananvapautta eikä nähdä Kataloniassakaan itseään.

Verenhimoiset saalistajat Andorrassa imemässä uhristaan viimeisetkin voimat.

Miesten härskiä väkivaltaa ja ylivoimaa. Naisia saa tappaa ja raiskata Suomessa.

Tervetuloa vaan tasa-arvoa polkemaan.

Auttaako enää mikään?

Vain se, mitä yritetään tukahduttaa ja nujertaa koko ajan.

Sananvapautta.

Ettei alistu eikä vaikene vääryydestä.

Missä ovat ne, jotka taistelevat pyyteettömästi toistenkin puolesta?

Ei missään.

Julma, sadistinen systeemi on rakennettu niin, että joutuu taistelemaan sortajiaan vastaan, vaikka olisi kuinka sairas tahansa.

Tuuraajia ei ole.

Kirjoitettu unettoman yön ja aamusivujen jälkeen.

Soturi viimeiseen hengenvetoon.

Lepopäivänä tärisen.

11

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terve.vaan.ei.terve
      • Edelle tulostui sitten aikaisempikin pläjäys syystä, että varmuuskopioinut kaiken jo pidemmän aikaa kirjoitusten alettua häipyä kuin tuhka tuuleen.


    • 2.4.2018:

      "Pahinta ei ole se, että joutuu sairaana taistelemaan vahvempiaan vastaan, vaan se, että kusetetaan koko ajan."

      - Se on niin törkeää, ja minulla on kaikki todisteet siitä.

      Kirjallisenakin lääkäreiden omissa printeissä.

      Kun Helsingin Lääkärikeskuksessa tehdyssä poskiontelopunktiossa, josta olen raportoinut täälläkin jaksamatta etsiä linkkiä siihen noin viidentuhannen viestin joukosta, oikean posken saaliista tehtiin vain bakteeriviljely unohtaen sienet kokonaan, jolloin näytteestä löytyi stafylokokkia muistaakseni yhden plussan verran, johon sain vahvan antibioottikuurin.

      Kun noin vuoden kuluttua sain hädin tuskin otatettua Husin korvapolilla vasemman maksillaariontelon pohjasta pelkät bakteerinäytteet ilman sieniviljelyä, näytteestä löytyi plussan verran taas stafylokokkia, tällä kertaa toteamuksella, josta on mustaa valkoisella, että se on muka "hengitysteiden normaaliflooraa". Oikeasti stafylokokki on vain nenän normaaliflooraa eikä poskionteloiden, josta ja muusta kusetuksesta korvalääkäri Matti Penttilä luennoi minulle vuonna 2014 käydessäni vastaanotollaan.

      Stafylokokkia ei kuulu olla poskionteloissa eikä otsassa, josta ne pitäisi häätää pois. Ratkaisuna tähän epärehelliset lääkärit ovat keksineet sanoilla valehtelun, jonka lisäksi he jättävät potilaansa oman onnensa nojaan kärsimään haitallisten mikrobien aiheuttamasta luulosairaudesta, JOKA SATTUU HELVETISTI ja pilaa koko elämän!

      - Eikä tässä vielä kaikki. Jos potilas onnistuu omalla sinnikkyydellään saamaan todistuksen siitä, että kärsii sieni-infektiosta ihan oikeasti ja poisvedetyn poskihampaan juuren kärkeen kasvaneesta pussukasta löytyy PAT-tutkimuksessa rihma niin kuin minulta vuonna 2014, patologi kävelee kylmän rauhallisesti oman tutkimuksensa päältä toteamalla, ettei kontaminaation mahdollisuutta voida sulkea pois!

    • Lääkäri2

      Hae yksityislääkäriltä sienilääkekuuri niin pääset mahdollisesta sienestä eroon, ei se sen kummempaa vaadi. Sisäinen kuuri onnistuu, esim. flukonatsolia. Poskiontelotulehduksista on n. 20% bakteerin aiheuttamia ja 79% virustautiin liittyviä ja n. 1% tai vähemmän sieni-infektioon liittyviä, silloinkin lähinnä immuunipuutteisilla potilailla. Maxillaariontelosta ei saada viljelyä kuin punktion yhteydessä ellei onteloa ole leikattu niin että sinne pääsee työntämään viljelytikun, mutta silloinkin se tikku kontaminoituu nenän eritteistä eikä viljely ole luotettava kun bakteeri voi ollakin ihan nenästä peräisin. punktiossa taas viljely on luotettavampi jos huuhdellessa tulee mätäeritettä ja se näyte otetaan siitä eikä huuhteluneste kontaminoidu silloin niinkään nenän limakalvojen normaaliflooralla. Jos on leikattu poskiontelon etuseinää reilusti niin silloin ei poskiontelo ole sen kummempi rakenne enää kuin nenän jatke ja eikä sinne enää tule nuhaa kummempaa tautiakaan sitten käytännössä.

      • "Lääkäri2
        5.4.2018 3:49"

        - Puppeko se siellä taas?


        "Hae yksityislääkäriltä sienilääkekuuri niin pääset mahdollisesta sienestä eroon, ei se sen kummempaa vaadi. Sisäinen kuuri onnistuu, esim. flukonatsolia."

        - Ööö... Flukonatsolia on kotonakin eikä auta pelkästään yhtään. Tajuut sie:

        Homeasunto => homesieni, johon auttaa paremmin tää, jota tähän vaivaan ei Suomesta saa; joka paransi 13 vuotta potemani silmän siipikalvonkin https://keskustelu.suomi24.fi/t/2799156/nakovamma-homeista#comment-93210422 :

        In vitro activity of terbinafine against medically important non-dermatophyte species of filamentous fungi
        https://academic.oup.com/jac/article/53/6/1086/900814

        "Poskiontelotulehduksista on n. 20% bakteerin aiheuttamia ja 79% virustautiin liittyviä ja n. 1% tai vähemmän sieni-infektioon liittyviä, silloinkin lähinnä immuunipuutteisilla potilailla."

        - Vääristeletkö tahallasi vai etkö muuten vaan ymmärrä? Täältä https://keskustelu.suomi24.fi/t/15240542/ei-edes-oikeita-laakkeita-nailla-leveyspiireilla! löytyy linkkejä Mayo-klinikan tutkimukseen, jossa 96 prosentilla kroonista poskiontelontulehdusta potevalta löytyi näytteestä keskimäärin 2,7 erilaista sientä ( https://www.sciencedaily.com/releases/1999/09/990910080344.htm ).

        "Maxillaariontelosta ei saada viljelyä kuin punktion yhteydessä ellei onteloa ole leikattu niin että sinne pääsee työntämään viljelytikun, mutta silloinkin se tikku kontaminoituu nenän eritteistä eikä viljely ole luotettava kun bakteeri voi ollakin ihan nenästä peräisin. punktiossa taas viljely on luotettavampi jos huuhdellessa tulee mätäeritettä ja se näyte otetaan siitä eikä huuhteluneste kontaminoidu silloin niinkään nenän limakalvojen normaaliflooralla."

        - Käytännössä Suomessa ohjataan ilman tutkimuksia mappi Ö:hön ja jätetään kotiin kitumaan.

        Kun kaikki korvalääkärit tulevat samasta aivopesulasta, niin lopputulos on tämä. Ei sieniä, bakteereita ja viruksia vaan.

        "Jos on leikattu poskiontelon etuseinää reilusti niin silloin ei poskiontelo ole sen kummempi rakenne enää kuin nenän jatke ja eikä sinne enää tule nuhaa kummempaa tautiakaan sitten käytännössä."

        - Höpö, höpö. Lue täältä, kun vielä joku tietää: http://personal.fimnet.fi/laakari/hannu.tapiovaara/syyskoulutus2010.htm

        Huom! Iatrogeeninen tarkoittaa hoitovirheestä aiheutuvaa, jos leikkauksessa ostiumit on laajennettu liian laajoiksi kuten minulla, yli 10 mm.


      • Lääkäri2

        krooninen sinuiitti on sitä paitsi aivan eri asia kuin banaali sinuiitti. mistä ihmeestä olet saanut diagnoosin kroonisesta sinuiitista?. koko tauti on kiistanalainen, onko sellaista oikein edes olemassa vai onko kyseessä oikeasti sinuitis maxillaris acuta residivans. kroonista tonsilliittiakaan ei katsota oikeastaan olevan enää tautina olleen edes 15v. sitten korvaproffan mukaan. tuollaisen kipuoireen taustalla on todennäköisesti hermosärky, esim. kolmoishermosärky, se lähtee lääkkeillä pois kyllä.


      • Lääkäri2 kirjoitti:

        krooninen sinuiitti on sitä paitsi aivan eri asia kuin banaali sinuiitti. mistä ihmeestä olet saanut diagnoosin kroonisesta sinuiitista?. koko tauti on kiistanalainen, onko sellaista oikein edes olemassa vai onko kyseessä oikeasti sinuitis maxillaris acuta residivans. kroonista tonsilliittiakaan ei katsota oikeastaan olevan enää tautina olleen edes 15v. sitten korvaproffan mukaan. tuollaisen kipuoireen taustalla on todennäköisesti hermosärky, esim. kolmoishermosärky, se lähtee lääkkeillä pois kyllä.

        "Lääkäri2
        5.4.2018 11:49

        krooninen sinuiitti on sitä paitsi aivan eri asia kuin banaali sinuiitti. mistä ihmeestä olet saanut diagnoosin kroonisesta sinuiitista?. koko tauti on kiistanalainen, onko sellaista oikein edes olemassa vai onko kyseessä oikeasti sinuitis maxillaris acuta residivans. kroonista tonsilliittiakaan ei katsota oikeastaan olevan enää tautina olleen edes 15v. sitten korvaproffan mukaan. tuollaisen kipuoireen taustalla on todennäköisesti hermosärky, esim. kolmoishermosärky, se lähtee lääkkeillä pois kyllä."

        - Juu, teitä lääkäreitä ei vaivaa kyllä yhtään mikään. Ihan mukavaahan teillä on sairaitten kärsiessä kotona ja nukkuessa pipo päässä yötkin.

        Vertaistukea ei teiltä saa sen enempää kuin oikeaa hoitoakaan, pelkkää vähättelyä vaan, jossa olette helvetin hyviä.


    • Lääkäri2

      Kaikilta ihmisiltä löytyy sieniä esim. iholtaan, esim. savipuolta on kaikilla, joillakin se tekee vain näkyvää ihottumaa, joka on vain esteettinen haitta. Miksei sitten tarkkaan tutkittaessa kaikilla olisi poskionteloissakin jotain sientä vähän, mutta jos se ei aiheuta kliinistä infektiota niin mitä sitten. Kaikissa ihmisissä on n. 2,7kg bakteerejakin. Tuota terbinafiinia löytyy Suomesta tabletteina ja voiteena sekä puuterinakin muistaakseni. Voithan sen sienikammossasi yhdistää flukonatsoliin ja murskata vaikka omatekoiseksi jauheeksi ja työntää niihin poskionteloihisi sitä jauhetta kun noin isot aukot on, nuuskaa sitä jauhetta syvälle ja niistä ulos ja ime takaisin sisään niistosta ja nuuskaa lisää jne niin varmasti menee onteloihin. ja syö sitä vielä p.o. päälle niin kyllä ainakin patogeeniset sienet lähtevät. sitä borrelioosia sinulla ei käsittääkseni ole edes todettu mitä olen ymmärtänyt eikä iholla kiinni olevaa punkkiakaan ole löytynyt.

      Sotilaslentäjien kohdalla sinuiitti on ongelmallinen sairaus, estää lentämisen sotilaskoneilla. Ilmavoimien tutkimuksessa poskionteloiden eritteestä tehtyjen viljelyjen perusteella infektion aiheuttajana oli 20% bakteeri, 80% virus, sieni ei infektiota aiheuttanut yhdessäkään tapauksessa, se että sitä saattaa löytyä sieltä eritteestä ei tarkoita että se olisi mikään tauti. Armeijassa poskiontelotulehduksia ei enää suositella hoidettavaksi antibiootein muussa tapauksessa kuin jos pukntioeritteessä on märkälöydös eli oikeasti bakteeri. muulloin kortikosteroidi, nsaid tai annetaan olla ja odotetaan paranemista, tuo lievä tauti paranee itsestään muutamassa päivässä kuitenkin. punktio ja eritteen laadun selvittäminen on siis se käypä hoito, ei enää antibiootteja ilman punktioita ja tutkimuksia.moni nykypotilas ei punktioon meinaa suostua mutta saa siihen suostutua usein joa sanoo että muuten ei lääkettä tipu tai jos arvata pitää niin omalla vastuulla mieluummin kortikosteroidia kuin antibioottia kas kun vain 1 tapauksessa viidestä on antibiootista hyötyä jos arpaa heittämällä aletaan hoitaa ja 4/5 tapauksessa oikea hoito on seuraa ja odota että paranee alle viikossa tai tarv. pahemmissa tapauksissa sen päälle prednisoloni p.o. esim.

      • "Lääkäri2
        5.4.2018 11:38"

        - Kerropa nimesi ensin, niin voin tarkistaa Julki-Terhikistä pätevyytesi, millä suoritat täällä laittomia nettidiagnooseja.

        "Kaikilta ihmisiltä löytyy sieniä esim. iholtaan, esim. savipuolta on kaikilla, joillakin se tekee vain näkyvää ihottumaa, joka on vain esteettinen haitta. Miksei sitten tarkkaan tutkittaessa kaikilla olisi poskionteloissakin jotain sientä vähän, mutta jos se ei aiheuta kliinistä infektiota niin mitä sitten. Kaikissa ihmisissä on n. 2,7kg bakteerejakin."

        - Terveet ovat erikseen, sairaille taudinaiheuttajat ovat ongelma, jauhaessasi paskaa täällä.

        "Tuota terbinafiinia löytyy Suomesta tabletteina ja voiteena sekä puuterinakin muistaakseni. Voithan sen sienikammossasi yhdistää flukonatsoliin ja murskata vaikka omatekoiseksi jauheeksi ja työntää niihin poskionteloihisi sitä jauhetta kun noin isot aukot on, nuuskaa sitä jauhetta syvälle ja niistä ulos ja ime takaisin sisään niistosta ja nuuskaa lisää jne niin varmasti menee onteloihin. ja syö sitä vielä p.o. päälle niin kyllä ainakin patogeeniset sienet lähtevät."

        - Löytyy ja löytyy, mutta käytännössä reseptejä saa vain ulkomailta, kun lääkärit puuhastelevat Suomessa hauskempia juttuja. Ehkä virolaiset saavat terbinafiinia jauheena, muttei täällä näytä olevan mitään, eivätkä ne lääkkeet siellä lukkojen takana apteekissa auta potilaita yhtään.

        "sitä borrelioosia sinulla ei käsittääkseni ole edes todettu mitä olen ymmärtänyt eikä iholla kiinni olevaa punkkiakaan ole löytynyt."

        - Älä puhu paskaa ja käytössä olevat vasta-ainetestitkin ovat epäluotettavia Eva Sapin ja Lena Meriläisen tutkimustenkin mukaan.

        "Sotilaslentäjien kohdalla sinuiitti on ongelmallinen sairaus, estää lentämisen sotilaskoneilla. Ilmavoimien tutkimuksessa poskionteloiden eritteestä tehtyjen viljelyjen perusteella infektion aiheuttajana oli 20% bakteeri, 80% virus, sieni ei infektiota aiheuttanut yhdessäkään tapauksessa, se että sitä saattaa löytyä sieltä eritteestä ei tarkoita että se olisi mikään tauti. Armeijassa poskiontelotulehduksia ei enää suositella hoidettavaksi antibiootein muussa tapauksessa kuin jos pukntioeritteessä on märkälöydös eli oikeasti bakteeri. muulloin kortikosteroidi, nsaid tai annetaan olla ja odotetaan paranemista, tuo lievä tauti paranee itsestään muutamassa päivässä kuitenkin. punktio ja eritteen laadun selvittäminen on siis se käypä hoito, ei enää antibiootteja ilman punktioita ja tutkimuksia.moni nykypotilas ei punktioon meinaa suostua mutta saa siihen suostutua usein joa sanoo että muuten ei lääkettä tipu tai jos arvata pitää niin omalla vastuulla mieluummin kortikosteroidia kuin antibioottia kas kun vain 1 tapauksessa viidestä on antibiootista hyötyä jos arpaa heittämällä aletaan hoitaa ja 4/5 tapauksessa oikea hoito on seuraa ja odota että paranee alle viikossa tai tarv. pahemmissa tapauksissa sen päälle prednisoloni p.o. esim."

        - Et sitten keksinyt mitään maanläheisempää kuin sotilaslentäjät tähän hätään, jossa herään joka päivä oikea sierain tukossa otsaontelonkin vaivatessa joka helvetin päivä?

        Käytännössä niitä sieniä ei viljellä edes, joten niitä ei voida löytääkään. Kortisoni on ihan väärä lääkekin sieni-infektioon, joka teidän valelääkärienkin olisi hyvä tietää.


      • Painu.luolaasi

        Lääkäri2 on näemmä heränyt talviuniltaan. Yhtä tylynä ja empatiakyvyttömänä kuin ennenkin.


    • paskanjauhajat.pois.vaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe