Ihmisoikeuksien alasajoa Euroopassa.

Kansanedustaja Kärnä kysyy http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803252200836117_ul.shtml : "Onko Espanjassa ihmisoikeuksia?"

Saati Suomessakaan? Sääli Eurooppaa.

Kannattaisi tutustua historiaan, onko ihmisoikeuksia Saksassa tai Ranskassakaan. Tällaista on tapahtunut ihan muutama vuosi sitten, josta kirjoitin aamusivuihinikin 14.7.2015 näin:

"Sähköpostiin ei ollut tullut mitään erikoista, paitsi että Mercolan sivuilta vastaus toivomukseeni päivittää saksalaisesta lääkäristä Dr. Hamerista vuonna 2007 julkaistu juttu, joka päättyi siihen, että Hamer elää pakolaisena Espanjassa, vaikka hänet on samana vuonna karkotettu sieltäkin eläen pakolaisena nykyään Norjassa. Hän on jo vanha mies, äitini ikäluokkaa. Hän joutui vaikeuksiin jo synnyinmaassaan Saksassa.

Piti luntata kännykällä netistä. Yrittäessään saada työnsä tunnustetuksi Tübingenin yliopistossa siihen ei suostuttu, tutkimaan hänen väitteitään psyyken, aivojen ja elinten yhteydestä sairastumisessa. Henkisestä traumasta jää merkki aivoihin, joka on yhteydessä fyysiseen sairauteen. Aivolesiota kutsutaan nimellä 'Hamer Focus' tai 'HH - Hamerscher Herd', jonka olemassaolon Siemensin laitevalmistaja on myöntänyt. Kaiken huipuksi vuonna 1986 oikeuden määräyksellä Hamerilta vietiin lääkärinoikeudet, vaikkei hänen tieteellistä työtään ole koskaan mitätöity. Vuonna 1997 Hamer pidätettiin ja laitettiin 19 kuukaudeksi vankilaan lääketieteellisten neuvojen antamisesta ilman lääkärin lisenssiä. Oikeudenkäynnin aikana yleinen syyttäjä joutui myöntämään, että yli viiden vuoden kuluttua 6500:sta terminaalivaiheen syöpää sairastaneesta yli 6000 oli edelleen elossa. Kuitenkin Tübingenin yliopisto on kieltäytynyt oikeuden määräyksistä 1986 ja 1994 huolimatta testaamasta Hamerin tieteellistä työtä. Syyskuun 9. päivänä vuonna 2004 Hamer pidätettiin kotonaan Espanjassa. Eurooppalaisella karkotusmääräyksellä hänet karkotettiin Ranskaan, jossa hänet laitettiin kolmeksi vuodeksi vankilaan laittoman lääketieteen harjoittamisesta. Hänet katsottiin syylliseksi ranskalaisten kuolemiin, koska hänen julkaisujaan on saatavilla myös Ranskassa. Hamer vapautettiin vankilasta helmikuussa 2006. Maaliskuussa 2007 hänet pakotettiin muuttamaan Espanjasta, ja vanha vuonna 1935 syntynyt Hamer elää nykyään Norjassa. - Kyllä minunkin on kirjoitettava hänestä vielä Sanasinkoon. Luin pitkät rimpsut kaikkea taas ihan pelkällä kännykällä vaan. Hamerin kohtelu nykyaikana on ollut järkkyä, miten Espanjassa ja Ranskassa on kehdattukin Saksan aloitettua koko vainon keskitysleirityyliin."

Ks. myös:
https://web.archive.org/web/20161102004601/http://sanasinko.net/viewtopic.php?p=11924#11924
https://web.archive.org/web/20161102002542/http://sanasinko.net/viewtopic.php?p=11993#11993

3

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohtahan sitä nähdään, kenellä on mitäkin oikeuksia. Suomessa.

      Vääryyden ja oikeusmurhan uhreja elää keskellämme vaikka kuinka paljon. Myös vankiloissa ja mielisairaaloissa mielivallan uhrina.

      Raskaimmat ajatukset tulivat äsken kuitenkin viisaasta tutkijasta edellä, jonka nimeä en muistanut kuin vasta luntatessani äsken. Täällähän https://web.archive.org/web/20161102002542/http://sanasinko.net/viewtopic.php?p=11993#11993 kirjoitin hänestä jo näin:

      "Teologian maisteri ja lääkäri, jota oli kohdeltu todella karusti Euroopassa, vieläpä ihan nykyaikana. Hänen poikansa murhattiin, jonka jälkeen hän sairastui itse syöpään tiedostaen noiden asioiden yhteyden toisiinsa, josta hänen tutkimuksensa trauman ja shokin vaikutuksesta aivoihin alkoi."

      - Ryke Geerd Hamer, joka oman kokemuksensa perusteella alkoi tutkia henkistä traumaa aivoissa, vaimonsakin sairastuessa syöpään heidän poikansa menehdyttyä ampumisessa saatuihin vammoihin.

      "Henkisestä traumasta jää merkki aivoihin, joka on yhteydessä fyysiseen sairauteen. Aivolesiota kutsutaan nimellä 'Hamer Focus' tai 'HH - Hamerscher Herd', jonka olemassaolon Siemensin laitevalmistaja on myöntänyt", kirjoitan aamusivuissani 14.7.2015.

      Joopa joo. Olen aloittanut tämän ketjun pari kuukautta sitten, käpristellyt kaiken kanssa, kunnes aivoissani yhdistyy jotain ja jysähtää oikein toden teolla. Järkyttävää tajuta kaikki, miten nuppini ylipäätään kestää...

      Mistä tulikaan tuntemani perheenisän aivosyöpä, johon tämä menehtyi. Hänen poikansa oli vuosia, vuosia aiemmin ampunut itsensä kotonaan, jota isä ei ollut antanut uudistaa. Hirvittävä tragedia.

      Mitä Ryke Geerd Hameriin tulee, hän kuoli 2.7.2017 pakolaisena https://beatcancer.org/blog-posts/dr-ryke-geerd-hamer-creator-of-the-german-new-medicine Norjassa. Euroopalla on paljon hävettävää.

      - Näköjään leesio-sana kirjoitetaan kahdella vokaalilla, joka muistettava korjata aamusivuihin, jotka sattuneesta syystä esillä edelleen syksyn 2015 trauman ja 11 kuukauden helvetin https://keskustelu.suomi24.fi/t/15242499/torstaina-5-4-2018#comment-93480354 johdosta. Helsinki-päivänä 12.6.2018 iloitsin, että olin kaukana hullusta Helsingistä.

      • Lueskelinpa taas vähän muutakin, kun sattui mielenkiintoinen ketju https://keskustelu.suomi24.fi/t/14111506/antipsykoottien-aivotuho-tieteellisesti-todistettu tulemaan eteen luettuani itsekin vastaavasta.

        Minulla ei ole kokemusta kuin Ixelistä, jonka jouduin lopettamaan puolen vuoden käytön jälkeen vuonna 2005 saatuani hirveät rytmihäiriöt, joihin en voi käyttää edes beetasalpaajia enää aikuisiän punkinpuremien vuonna 2012 ja 2014 pahennettua lapsuudesta asti vaivannutta Raynaudia niin paljon, ettei jalkojen ja käsien huonoa ääreisverenkiertoa voi beetasalpaajilla enempää heikentää.

        Rytmihäiriöiden takia minulle oli nyt turhaa tuputtaa kipuihin vastaavalla tavalla toimivaa duloksetiiniakaan voidessani avittaa sydäntäni ainoastaan ravintolisillä kuten orapihlaja ja ubikinoni.

        Samoin koska tasapainon kanssa on häikkää en syystäkään voinut aloittaa neurologin kipuihin kirjoittamaa Lyricaa murtaessani nilkkani viime syksynä jo ilman sitäkin.

        Lähes ainoaksi avuksi onkin jäänyt kipujen hoitaminen lämmöllä, villalla ja alpakalla, joka suorastaan paahtaa lämpöä.



        Lukiessani vaan alussa mainitsemaani ketjua kiinnitin huomiota viestiin https://goo.gl/fh8agT ja siinä olevaan https://goo.gl/Yx6Lfu linkkiin.

        Mielenkiintoinen yhteensattuma kurjan kohtalon kokeneelle Ryke Geerd Hamerille, josta kirjoitan https://goo.gl/ffD7pU edellä, on se, mistä Auschwitzissä perheensä menettänyt neuropsykiatri Boris Cyrulnik tuossa Ylen jutussa kertoo:

        "– Trauma tekee ihmisestä erittäin herkän, mutta se ei ole sairaus. Sen sijaan traumasta jää aivoihin jälki ja se voidaan havainnoida toiminnallisella magneettikuvauksella. Romanian orpolapsille ei kukaan puhunut, koskettanut heitä eikä leikkinyt heidän kanssaan. He vain heiluttivat ja purivat itseään. Kun kuvasimme heidän aivonsa toiminnallisella magneettikuvauksella, näimme aivojen etulohkojen surkastuneet. Siksi lapset eivät enää erottaneet hymyä aggressiosta. He pelkäsivät ja saattoivat hyökätä, purra itseään tai hakata päätään seinään, kun heille hymyiltiin tai puhuttiin, Cyrulnik toteaa.

        Osa Romanian orpolapsista adoptoitiin Ranskaan ja heitä hoidettiin perheissä. Tulos oli yllättävä jo vuoden päästä.

        – Etulohkot olivat palautuneet samanlaisiksi kuin muillakin saman ikäisillä lapsilla. Sitä kutsutaan neurologiseksi resilienssiksi. Nyt 30 vuoden kuluttua peräti 80 prosenttia näistä lapsista on kasvanut täysin normaaleiksi ja hyvin koulutetuiksi aikuisiksi, Cyrulnik avaa.

        Traumatisoituneille lapsille pitää tarjota toisenlainen sensitiivisyys juttelemalla, hellimällä ja leikkimällä. Cyrulnik on muuttanut sekä hoitohenkilökunnan että päättäjien asenteita ja nykyään ymmärretään, että aivot, mieli ja ihmissuhteet ovat resilienssejä eli joustavia ja kehittyviä. Aiemmin esimerkiksi Romanian orvot olisi hylätty ja jätetty ilman hoitoa."



        Siis edellä todetaan sama, mitä Hamer on tutkinut jo aiemmin, että henkisestä traumasta jää merkki aivoihin ilman, että Tübingenin yliopisto olisi suostunut oikeuden määräyksistäkään 1986 ja 1994 huolimatta testaamaan Hamerin tieteellistä työtä kokiessaan https://goo.gl/f3UiXy surullisen kohtalon ihmisoikeuksia polkevassa Euroopassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      42
      3383
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      183
      1851
    3. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      167
      1821
    4. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1635
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      55
      1457
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      357
      1291
    7. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      103
      1147
    8. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1110
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      1044
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      62
      1007
    Aihe