NOLOA Siltsu, taas kärähdit!

Ei_opi_vähällä

Eikö sinua nolottanut vielä tarpeeksi se edellinen huumehörhöily? Kun ehdollinen ei tarpeeksi opeta, olisi hyvä kokeilla muutamien kuukausien ehdotonta vankeutta. Varmaan jätit menemättä hoitoon, ehkä teit Hakkaraiset ja olit välinpitämätön ongelman suhteen. Toivon sinulle nyt vuoden kestävää paussia artistielämään, rauhoitu nyt kunnolla. Lavoille ei ole kiire, saa itsesi kuntoon.

18

420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rgergergergerg

      Mihin se nyt olisi loppunut itse kertoi että on jo vuosia käyttänyt eikä kukaan teistä edes huomannut ennenkuin jäi kinni tuskin jää tauolle nyt kun on joka lehdessä mainosta. Ei suomessa moni artisti mene hoitoon ylennsä juovat alkoholilla itsesä henkiltä siinä samalla kun keikkailevat vaikka hoitoon kuuluisivatkin.

      • Oikeus_voittakoon

        Kyllä Siltsu nyt pitää tauon ellei sitten esiinny vankilan lavalla. Nyt on aikaa muutama vuosi rauhoittua ja miettiä tekosia. Oikeinhan se on sääntöjen mukaan. Ei Siltsu tarvii mitään erityiskohtelua. Raitavaatteet vaan päälle ja pallo jalkaan.


      • gregergegergerg
        Oikeus_voittakoon kirjoitti:

        Kyllä Siltsu nyt pitää tauon ellei sitten esiinny vankilan lavalla. Nyt on aikaa muutama vuosi rauhoittua ja miettiä tekosia. Oikeinhan se on sääntöjen mukaan. Ei Siltsu tarvii mitään erityiskohtelua. Raitavaatteet vaan päälle ja pallo jalkaan.

        EI pidä taukoa hänen tuomionsa on sakkoja ei kukaan saa linnaa suomessa jos tuo tullin läpi alle gramman tuota myrkkyä kuten jari teki. Ei saa siis mitään erityiskohtelua vaikka osa sellasta jostain on saanut päähänsä.


    • Ajattele_nyt_edes_muita

      Onko niin, että Sillanpää ei uskalla enää mennä yleisön eteen ilman huumeita. Huumattuna ei ehkä tunne pelkoa. Myös lehtitietojen mukaan Siltsu on ollut huumeita välittävässä liigassa jossain roolissa. Jos näin on, etkö yhtään ajattele niitä nuoria, jotka joutuvat välittämiesi huumeitten koukkuun. Jos tuohoat itse oman elämäsi näillä aineilla, en ole pahoillani, mutta jos tuhoat yhdenkin nuoren elämän, pidän sinua kyllä aika sikana!

      • hthrhth

        Ei se ole mikään liiga vaan kaveriipiiri näin sanoi poliisikin ja kaikki laittomia päihteitä käyttävillä on se kaveripiiri ei noita aineita tavaasta tipu suoraan piipuun vaan aina kaveri tuntee kaverin ja se kaverin näin nuoretkin hankii päihteensä ei mistään liigalta vaan kaverilta joka hakee kaverilta ei niitä kukaan tyrkytä niille.


    • rangaituslinnaa

      Kyllä tämä tarjooja tyrkyttää että saa koukkuun mahdollisimman monta,se on tosiasia.Julkimoita ja herrasväen jälkikasvua!?

      • trhtrhrhrht

        Tyrkyttää hahaha kyllä se menee ihan tosin päin muut kinuaa ja käyttää varkasta jarpaa hyväksi jaa saava ilmaseksi päihteitä häneltä. Suomessa ei kenkään tarvii mitää tyrkyttää käyttäjiä kyllä riittä jo ihan muutekin tuo on täysi urbaanii legenda että että pähiteitä tyrkytellää tuolla ja täällä ja koulujen kulmilla sedetakit päällä.


    • Hurjan_näköinen

      Säälin Jari Sillanpäätä. Hänen päihteiden ja huumeiden käyttö on jo niin pitkällä, että hän itse ei ymmärrä enää oman tilansa vakavuutta. Tämä on hyvin yleistä näiden huumaavien aineiden käyttäjille. Jarin tilanne on päässyt jo liian pitkälle. Näin Jarin kohtalo ei hyvältä näytä. Hän ei hyväksy muiden auttavaa kättä ja hän vajoaa pian vielä syvemmälle vaikeuksiin. Katso Jari netistä tunnettujen huumeita käyttävien julkkisten kuvia kasvoista. Huomaat, miten nämä henkilöt ovat menneet kamalan näköiseksi. Tämä on myös sinun kohtalo valitettavasti. Tulet muuttumaan ulkoisesti aivan kamalan ja pelottavan näköiseksi. Säälittävää, mutta se on oma valintasi.

    • Rujo_tulevaisuus_odottaa

      Katso Jari linkistä https://www.is.fi/terveys/art-2000000968311.html , mikä on sinunkin kohtalo. Kasvosi ovat jo alkaneet muuttua rujon näköiseksi. Saat näppyjä naamaan, hiukset lähtevät, samoin hampaat, saat rupia huulet ja naaman täyteen. On siinä sitten kiva laulaa mm. Satulinnaa, kun hovimestarina hääri arpinaama!

    • Miten_keikat_jaksaa

      Espanjaan meno paluumatkalle ei sinua pelasta huumeilta. Se on aivan turhaa kuvittelua. Hoida itsesi kuntoon äläkä vain pakoilee. Se ei ole vastuun ottamista itsestä. Ryhdistäydy!

    • pysysiellä

      Nyt passaa etelässä vetää huumeita, ei ainakaan media kyttää missä kunnossa äijä on. Anna palaa ihan kunnolla, mutta muista, älä tule tänne itkemään.

      • Kaikonmänt

        Kyllä siltsu tietää vieroituksen oireet. Ne ovat helvetilliset. Senpä vuoksi moni ei uskalla lopettaa. Ikävä juttu vielä että annosta pitää lisätä ja lisätä, jotta saa samanlaiset kiksit. Sen vuoksi huumeiden käyttäjien kasvotkin muuttuvat.


    • Pako_kauas

      Olit kyllä jo aika väsähtäneen ja ikävän näköinen iltapäivälehden kannessa. Olet menossa huonompaan suuntaa etkä itse sitä tajua. Huonosti menee! 😢

    • huumeeton_elämä

      Jotkut festarien järjestäjät ovat peruneet Sillanpään esiintymisen. Järjestäjät eivät halua huumeveikkoa esiintymään heidän järjestämään tilaisuuteen. Minusta se on oikein. Varmaan nuo peruuntumiset tulevat lisääntymään nyt kun alkaa tuo huumejuttu selvitä ja paisua.
      Sillanpään huumeiden hovihankkija on nyt pidätetty ja näin huumeiden saanti tutulta vaikeutuu huomattavasti. Oikeinhan se on, että huumeita ei saa kovin helposti.

    • Vaihdot_jatkuvat

      Puruvesi Pop-festivaali on perunut Sillanpään esiintymisen ja vaihtanut hänet selvänä esiintyvään Paula Koivuniemeen. Festivaalin järjestäjä ei halunnut ottaa mitään riskiä ja siksi teki nopean päätöksen vaihtaa artisti. Varmaan Sillanpäälle tämä ei ole ikävä uutinen, hän voi halutessaan vaikka nauttuia nyt enemmän huumeita Espanjan auringon alla!

    • heippavaanhei

      Voi muuttaa vaikka Thaimaahan lopullisesti, sehän on huumeiden ja rivouden kehto.

    • Kuuntele_ohjetta

      Kertokaa ja selittäkää joku Sillanpäälle rautalangasta, mitä Marko Jantunen antoi ohjeeksi. Vaihtoehtoja oli vain kaksi, hautaan tai hoitoon. Se on sinun Jari nyt itse valittavana. Valitse niistä mieluisampi, mutta älä ala itkemään, se ei nyt sinua auta. Jos valitset hoitoon, älä lykkää sitä yhtään päivää, aloita heti.

    • Yritä_edes_itsesi_tähden

      Jos menet lavalle esiintymää, kuten teit, muista, mistä ihmiset ovat maksaneet! Älä ala nyyhkimään, sitä ei olla tultu katsomaan eikä kuuntelemaan.
      Jos haluat selvitä kuiville, jätä se sun rakas huumeveikko. Hän on huonoa esikuvaa eikä pysty sinua vetämään kuiville!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5411
    2. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      49
      2237
    3. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2236
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1004
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      880
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      833
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      763
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      751
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      27
      736
    Aihe