Tapparalla nyt kolme ottelupalloa_

voi.vitun.vittu

KalPa epäonnistui tänään pahimmassa mahdollisessa paikassa. Dominoi ottelua täysin, mutta vastustaja teki maalit. Se tarkoittaa, että nyt on voitettava kaikki kolme tulevaa peliä tai joudumme nöyrtymään toista vuotta putkeen samalle joukkueelle. Siinä onkin vuorta kiivettäväksi, kun kaksi niistä on vierasotteluita.

3

156

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghfggbkhj

Dominoi sitten jos dominoinnilla tarkoitetaan näennäistä hallintaa ja kulmissa pyörimistä. Tappara ei juuri pitänyt kiekkoa, mutta pelin kulku oli silti aika pitkälti Tapparan hyppysissä. Eipä Kalpa päässyt hyville maalipaikoille ja vedot kauampaakin tulivat aika pienestä kulmista, Kalpan ylivoimakin oli heikompaa kuin aiemmissa peleissä. Tappara pelit vaarallisimmat maalipaikatkin loi ja ihan ansaitusti voitti 0-3.

• gfddrtfgyuj

Oli taas Jukalta jukkamaisen nerokas energiansäästelytaktiikka kotipelissä. Pelataan ensimmäinen erä ja sitten aletaan toisen erän alusta peruuttelemaan ja varmistelemaan maalin johtoa. Pelaamaan herätään uudestaan vasta maalin tappioasemassa kolmannen erän viimeisen kymmenen minuutin aikana ja siitäkin ensimmäiset viisi minuuttia menee lämmittelyyn. Samalla intensiteetillä kun olisi pelattu heti toisen erän alusta, niin voitto olisi ollut varma.

Kyllä kannatti peruutella ja säästellä energiaa. Tai no, säästyihän sitä varmasti kuudenteen peliin...

Jukka oli jälleen lähellä lahjoittaa pelin Kalpalle alkamalla peruuttelemaan kolmannessa erässä, vaikka peli oli kahden erän jälkeen Tapparalle 1-4 ja peli täysin vierasjoukkueen hanskassa. Jukan onneksi Kalpa ei tälläkään onnistunut tekemään kuin kaksi maalia kolmannessa erässä, vaikka Jukka heille hallinnan lahjoittikin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.