Vihreät epäonnistuneet

skattalainenhki

Vihreät ovat epäonnistuneet täysin politiikassaan. Hyvä esimerkki on Helsinki jossa Vihreiden kannatuksen lisääntyessä kivihiilen käyttö on vaan lisääntynyt. Vihreät on vitsi, ja aina juttu jossa
ovat jossain määrin onnistuneet on ollut laittomasti maassa oleskelevien palvelujen järjestämisessä.

28

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harha-Ahonsisko

      Ja sitten reppana heräsit märkään ja pimeään.

      • HarhaÄäliönHorinat

        Sinunko seuraksi ??? hheh ... tuskinpa .. jatka uniasi... .


      • Jaakko.H

        Outoa kutsua muita "reppanoiksi" samalla. Kun itse kerrytät vain lisää kiloja itsellesi ja kerjäät samalla kelalta rahaa ja maksusitoomusta uusiin silmälaseihin.

        "Mu...mutku tuet ei riitä".
        -vähemmän kaliaa ja kannabista.
        -HAE TÖITÄ
        -syö kunnolla ja liiku


      • terkkuja.valon.lähteelle

        Taitaa märät unet olla seurausta vihreiden vallan lisääntymisestä. Haavistokaan ei enään lennä ilmastokokoukseen, eikä sairauslomalla olevat vihreät (edes toivola) aja takseilla veronmaksajien piikkiin. Seuraavana talvena helsingissä ei enään kipata likaista aurauslunta mereen. Puhdistamattomat jätevedet on alettu puhdistaa myös helsingissä. Kaikkien helsingin kerrostalojen katoille on saatu kattopuutarhat hiilinieluiksi. Vanhusten hoitoa ei enään kilpailuteta ja yksityistetä. Kaikki Suomalaiset on saaneet kansalaispalkan ja asunnon, myös Suomalainen saa terveydenholtoa tasapuolisesti paperittomien mamujen kanssa. Sähköpolkupyörään on saatu kaikille hankintatuki. Kaikki vihreät on ymmärtäneet hakea apua uupumukseensa edes nämä toteutettuaan


      • suolasen.märkää

        Kyllä monesti "herää" keskellä päivää kun kuuntelee vihreiden juttuja. V Niinistön kanssa et kysty keskustelemaan 5min,etteikö se mainitse uusiutuvaa energiaa tai kestävää kehitystä.
        Omassa kaupungissa (hki), missä vihreät valtaasemassa. Puhdistamatonta jätevettä lasketaan mereen ja likainen lumi kaduilta kipataan mereen. Sitte lennetään suojelemaan itämesta ja rahottamaan venäjän paskapuhdistamoja, tehtävää olisi kotonakin, kun avattas silmät, jos on sokea voi mennä kesäällä toisen Niinistön linnan edustalle haistamaan vihreää toimintaa


      • maailmanpelastajat
        HarhaÄäliönHorinat kirjoitti:

        Sinunko seuraksi ??? hheh ... tuskinpa .. jatka uniasi... .

        Unessa on kaikki vihreät kotimaan asioista ! Maapalloa ollaan pelastamassa ja lennellään ilmastokokouksissa. Kotimaassa riittäisi tehtävää kyllä jos tavoitteena ei olisi näkyvä toiminta ulospäin. Metsiä ei edes tarvitse alkaa haravoimaan. Hoidettaisiin vaikkapa kaivoslaki ja sen ympäristöasiat kuntoon. Ärsyttävää ,että Hannele Pokka tuntuu olevan ainut joka on huolissaan ent. talvivaaran ympäristötuhoista. Vihreät ei korvaansa lotkauta vaikka kaivoksen nimenmuutoksella vietiin korvausvelvoite kaivokselta. Jatkaa toimintaa olematta vastuussa ympäristötuhoista


    • Jjjuuiiil

      Itse asiassahan koko viherpopulistisen liikkeen syntyideahan onkin epäonnistuminen ja sekasorto...joissakin systeemeissähän on ns. Itsetuhomekanismi.

    • Fillarikommunistit

      Lumitöiden hoito on Stadissa ensiluokkaista........nyt vaan kaikkiin fillareihin lumiaurat...... hehhehhehheh.....

      • sinnetännemäkenä

        Stadin kaduilla on nyt kaatuilevia sinnetänneannija sekä lumessa vain pennasina seisovia


    • Sinnetännemäelle

      Käveleminenkin Helsingin kaduilla on nyt vaikeata ja olen sentään terve hyväkuntoinen. Fillarillako muka DD ??

    • TaksinTakapenkkiVihreä

      Enemmän takseja Helsinkiin, se on Vihreiden filosofia.
      Kunhan joku muu maksaa ...

    • EiMullaMuuta

      Viherkommunistit haluavat stadista Islamilaisen kalifaatin....

      • KänniJAHarvahammas

        Kyllä ja sharia-lain ja jihadin! Känni-Li ja Harvahammas-Emma rakastavat noita!


    • Luonnonsuojelija

      Saihan se Haavisto sentään aikoinaan junailtua ne Caruna kaupat.
      Iso kiitos vihreille siitä.
      Mieluusti maksamme siirtomaksuja ja maailma pelastuu?

    • EmmaHarvahammas

      Emma Harvahampaan iskä istuu vankilassa...meneeköhän se taksilla sitä tapaamaan...eli puolueen tyyliin...ai, mikä ilmastonmuutos...oho, ai, juu, mutta ei se meitä koske vaan muita.

    • Alanko-Kahiluoto sanoo, että on häpeällistä vanhusten heitteillej jättäminen.
      Vihreät eivät ole koskaan vaatineet palveluja suomalaisille!

    • viher-uncare

      Vihervasurisuvakit ovat sitä mieltä että vanhuksille on tarjottava joko Esperi-Care tai Eutanasia.

      • EiköTotta

        Vanhukset voivat mennä fillarilla hakemaan hoivaa jos haluavat. Stadissakin on pyörätiet harjattu asfaltille joka toinen tunti sitä varten, mutta ei tietenkään jalkakäytäviä...... ja jos menet baanalla kävelemään puhtaalle pyörätielle niin kyllä sukkahousumiehet pottapäässä tulevat varmasti huomauttamaan siitä kovaäänisesti, se on sitä erillaista viherkommari polkupyöräraivoa...hehhehheh........


      • Harha-Ahonsisko

        Ja sitten reppana rasisti heräsi märkään ja pimeään, hhe..


      • EiköTotta

        Kato Somalinvelin harhainesiskoko se siellä tuleppas sieltä sienimetsästä kattelemaan tänne Etu-Töölöösen miten vihekommarit hoitavat stadin katuja, kun nämä kuuluvat nimen omaa ainoina kokonaan Helsinginkaupungille.....Ainoa markä ja pimeä on sinun korvien välissä, etkä sinä Islamilla aivopestynä viherkommarina taida herätä enää mihinkään.....


      • harhaRasistiMatuSisko
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Ja sitten reppana rasisti heräsi märkään ja pimeään, hhe..

        Sinunko seuraksi ??? hheh ... tuskinpa .. jatka rasistiressukka uniasi... .


    • Kannatusrakenne

      Vihreiden kannattajista yli 70 % on naisia. Sitten on niitä miehiä, jotka muissa yhteyksissä ovat vähemmistö, mutta Vihreissä ilmeisesti enemmistö ja loput on aisankannattajia.

      • EiköTotta

        Ja sen kyllä huomaa varsinkin täällä Stadissa missä näillä munattomilla pelleillä tai lähinnä keppihevosilla on suhteettoman paljon valtaa. Sen takiahan Lähi-itähelsinki näyttää lähinnä kehitysmaamuslimien Islamilaiselta kalifaatilta kun Suomen ja Suomalaisten pääkaupungilta.


    • PitääOllaHuolissaan

      Kun hiukan tässä alkanut seuraamaan asioita ja politiikkaa niin alkanut pohtimaan että kuka äänestää Vihreitä.

      On homo Haavistoa, on homobaari Aaltoa, on lentokonekaappari Pennasta, on näitä taksimatka tahvoja jotka ei jaksa parin sähkötolpan väliä kävellä, on jotain Emma Karia joka ihan pihalla normaalista elämästä. Lista olisi loputon. Mutta se jotka heitä äänestää on mielenkiitoinen asia, voisi kuvitella että kaikki Vihreille ääniä antavat ovat juuri tuollaisia pois normaalista elämästä liikkuvia. Kaikesta tuosta voisi olla ja jopa kannattaa olla huolissaan, Suomessa paljon porukkaa jolla todellisia ja hoitoa vaativia ongelmia.

      • VihreätPillunvirkkaajat

        Viherkommareiden äänestäjät ovat pääosin Islamilla aivopestyjä naisia ja homoja jotka luulevat että kehitysmaamuslimeista tulee niiden pridekavereita. Feministit luulevat että kehitysmaamuslimi kaapuakalla on jotain yhteistä feminismin kanssa, no onhan niillä sama yhteinen vihollinen valkoinen Suomalainen heteromies ja varsinkin jos se mies ei halua Islamisoida Suomea ikuisestielätettävillä holtittomasti lisääntyvillä kehitysmaa muslimeilla, mutta siihen sekin sitten jää, vai väittääkö joku että Islam edistää naisten asemaa yhteisunnassa ja siihenhän nämä kaapuakat sokeasti uskovat.


    • VeljesiPuotinharjusta

      Hankkikaa joku tälle harha-ahonsiskolle uudet kuivat tenat, kun se heräilee tälle palstalle vähän väliä,,,,

    • Mutta ilmastotekoja tehdään nyt korvaavalla tavalla.
      Keskusta-aluetta lukkunottamatta voi sanoa, ettei ole talvikunnossapitoa, kylttejä ei vielä ole tuosta ehditty pystyttää, muttta kinttupolut jalkakäytävinä ja yksikaistaiset ajoradat asian selvittävät oitis ilman talvikunnospidosta kertovia kylttejäkin.

      Lieneekö tämänkin homma myyty jollekin esperille vai postilleko, mutta ainoa mikä toimii, niin varmaa on että rahastus.
      Milloinkaan ei tässä "metropoolissa" ole ollut näin kylmästi jätetty heitteille katujen ja jalankulkuväylien "hoitoa" kuin on ollut tänä talvena, mutta toisaalta voihan olla niinkin, että tämänkin, kuten julkisten bussilinjojen palvelunkin kanssa oli, Helsingissä palvelut heikkenivät kun länsimetro valmistui. Tosin senkin valmistumisen kanssa taitaa olla niin, ettei sitä päivää tulekaan.

      Tämä on sitä vihreän sinnetännemäen himoitsemaa ilmastopolitiikkaa, mutta kaipa tuo on saanut jostain tietoonsa ehkä natsima kertonut, että kyllä viimeistään juhannukseen mennessä kaduilla on jo suhteellisen turvallista astella.

    • Anonyymi

      Vihreissä on paljon homoja ja seksuaalisesti epätasapainoista ainesta. Vihreissä myös paljon lapsena heitteille jätettyjä ja syrjäytyneitä. Vihreitten maailmankuva rakentuu suppeaan tietoon joka liikkuu katukommunismissa vihreältä toisille jota pidetään tutkimatta oikeana. He ovat älykkyydeltään alikehittyneitä ja katkeroituneita,epäsiisteine olemuksineen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe