Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tämän vuoden typerin päätös!

hutkitaanensin

Karkoittaa suomesta venäläinen diplomaatti, ennenkuin asia on edes ratkennut ja tutkimukset selkiyttäneet asiaa.
Kerrankin Tuomioja on oikeassa tässä. Suomella on yli 1000 km yhteistä rajaa Venäjän kanssa.
Miksi piti heti seurata Britanniaa ja EU, ta?
Taatusti suomen kauppa Venäjän kanssa tulee kärsimää ja paljon ja mitä muuta he suomelle keksivätkään.

11

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ryökköö

      Juurikin näin. Ei pitäisi ulvoa susien mukana. Ihan turha toimenpide ja eihän se silti pienuudestaan huolimatta jää noteeraamatta Moskovassa ...--meille haittaa , ei mitään hyötyä.

    • tätä_tiedossa

      Ehkä herrat huomaavat virheensä 10000 pakolaisen tultua rajan takaa.
      Se on tosin silloin jo liian myöhäistä.

      • tarkkanäköinen

        Mamu tulva saatiin Venäjän rajalla seisautettua välittömästi, ja sopimus myös piti. Tämä on tapahtunut totuus Hurrilasta sen sijaan suorastaan kerjättiin 40 tuhatta mamua, HUOM. niitä tulee joka päivä lisää. Suomen rotta-politiikot ylistävät pohjoismaista yhteistyötä , siis mitä helvetin yhteistyötä, kun toinen maa työntää rakkauden kauhakuormaajalla ihmiskuonaa naapurimaahan täällä , idiootit vain hymyilevät ja ylistävät pohjoismaista yhteistyötä ja demokratiaa.


    • Res.tkm

      Venäläiset tulevat. Oletko valmis?

    • realismi_____

      nykypäivän noitavainoa meidän päättäjät on tahdottomia sätkynukkeja?

    • EnnenKuinTipahtaa

      Poimin tuolta muiden kirjoituksia kun ne niin sopivat tähän. Kohta saa Niinistö taas mennä hattu kourassa anomaan, etteivät päästä pakolaisia itärajalle ladoinensa. Sieltä kun vyöry saapuu niin avot. Borssikeitto on valmis. Ja minkälaisia pakolaisia. Venäjä on suuri maa ja heidän huligaaninsa tulevat Tsetseeniasta ja Georgiasta. Stalin oli Georgiasta esimerkiksi. Onneksi on jo kuollut.

      Ostoskeskuksen johtaja on syyttänyt nuoria miehiä "eri kansallisuuksista" tahallaan sytyttäneensä palon. Hän puhui jopa mustalaisen näköisestä nuorukaisesta, mutta sitten lisäsi, että ne olivat jotain tsetseenejä. Ei ainakaan Suomen tummat rähinöi ostoskeskuksissa, vaan käyttäytyvät jopa paremmin mitä me valkonaamat. Ruotsiss rekan seinään ajanut mies tuli Venäjältä ja oli tuota sakkia. Hyvä Suomi. Karkoittakaa vaan diplomaatteja.

      Koko myrkytysjuttu on vielä kesken ja Suomi unohti sen periaatteen, että niin kauan on syytön kunnes todistetaan syylliseksi. Britainen korkein oikeus on kait jo todennut ettei ole mitään näyttöä myrkytyksestä. Miksi Soini ja Sipilä ja Niinistö hätiköivät tollaisella riemulla ja luulivat että . Normaalissa demokratiassa Soinin päivät olisivat jo luetut, vaikka ei hän yksin tai ollenkaan ole karkoituspäätöksen takana. Kyllä ulko- ja pääministereillä pitäisi olla jonkin näköistä poliittista silmää ettei mene kaikenlaisiin metkuihin mukaan. Britannian on hyvä huudella sieltä toisten selän takaa ja itse piileskella siellä sumujen saarella. Ja Maehan on täys porvari ja ei ajattele nenäänsä pidemmälle.

      ”MiksiTätäTapahtuu” kirjoitti 29.3.2018 23:50 Tuo skripalin keissi vaikuttaa kyllä lavastukselta. Ovat kuulemma jo toipumassa. Lisäksi myrkytyspaikka ja tapa on vaihtunut jo varmaan 5 kertaa.
      Herää kysymys, oliko koko myrkkyä olemassakaan. Liian paljon nyt kyllä juttu muuttuu sitä mukaa kun huonot lavasteet paljastuu.
      Tottakai tekisi mieli epäillä Venäjää. Mutta tässä on kyllä niin paljon lavastuksen hajua, että suorastaan pelottaa mitä Euroopan sydämessä on tapahtumassa, ja miksi.

      ”IitinTiiti” kirjoitti 30.3.2018 2:19 The manager of the mall where 64 people were killed in a catastrophic blaze in Siberia has accused young men 'of different nationalities' of deliberately starting the fire.
      Ostoskeskuksen johtaja, jossa 64 ihmistä kuoli Siperian loimussa katastrofialueella, on syyttänyt nuoria miehiä "eri kansallisuuksista" tahallaan sytyttäneensä palon.
      Olikohan siellä brittejä mukana noissa eri kansalaisuuksissa. Vitsi vitsi. Mitä jos kaverit olisivat vielä huutaneet Allahuu Snackbaaria niin borssikeitto olisi valmis.
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-5552889/Funerals-children-burned-alive-Russian-shopping-mall-inferno.html
      Eipä ole Suomen valtion johdolta osanottoa venäläisille herunut. Niin on rysänviha puraissut hallitus herrojen sydänalasta.

    • FritzHollmann

      Hyvä Sande. Lähden reissuun just mut ehdin lukee sun juttus.

    • Porosenkoko

      Järkyttävä munaus, Suomi karkottelee diplomaatteja luottaen pelkkiin puheisiin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2132
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1818
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      32
      1802
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1540
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1506
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1412
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1281
    Aihe