Minä vastustan kaikkea.

KitinäKouvola

Vastustan Kymiringiä, vastustan matkailukeskusta, vastustan Kimolan kanavaa, vastustan jäähallin remontointia, vastustan Kouvolataloa ja Haanojanhaaliakin. Kouvolan teatteria ja kaikkia museoitakin vastusta, ei euroakaan rahaa noihinkaan. Sotea vastustan kuten Ratamoakin, yhteistyö Kotkan kanssakin aivan hanurista. Kuntaliitostakin aikanaan vastustin, ja mielestäni tuo pitäisi heti purkaa. Kävelykatua ja sen kattamistakin vastustan, kuten vastustan kauppakeskus Veturiakin. Vastustan kaikkia Kouvolan kuntapäättäjiä ja virkamiehiä, erityisesti Helmistä, Larikkaa ja Lindströmmiä. Vastustan koiria ja kissojakin, ei lemmikkieläimet kaupunkiin kuulu, ei ainakaan Kouvolaan. Kookoota, KPL:ää ja Kouvojakin vastustan, ei kaupungin noita pitäisi tukea ja näiltä pitäisi periä täydet kulut kaupungin liikuntapaikkojen käytöstä, tosin noita liikuntapaikkojakin vastustan.
Miksikö vastustan kaikkea? No koska olen kouvolalainen joka on kaikkea vastaan ja kitisee kaikesta uudesta.

40

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastustan

      Hieno löytää kaltaisiani ihmisiä, olenhan sentään kouvolasta. Minäkin vastustan kaikkia edellämainittuja vaikkei minulla ole suurimmasta osasta mitään tietoa miksi vastustan. Lisäksi vastustan kovaäänisiä lumiauroja ja sitä kun teitä ei aurata. Vastustan myös yleisesti kaiken vastustajia, koska haluan itse vastustaa vielä enemmän.

    • vastustaja

      minulla paloi juuri pintaliitosvastukset.
      taistelen tuulimyllyjä vastaan.

    • Ympäröivätodellisuus

      Älkää rakentako suolle terveysasemaa vaan Marjoniemen terveysaseman länsipuoleiselle tontille tai sitten sairaala PoKS:n viereen. Suolle rakentaminen tulee kalliiksi ja rakennuksen käyttöikä lyhyeksi.

      Älkää rakentako monitoimiareenaa ratapihan reunaan VAK-suoja-alueelle, jonne ympäristöministeriö ei tälläistä hanketta hyväksy rakennettavaksi.

      Älkää rakentako kallista ja turhaa Kimolan kanavaa, vaan käyttäkää rahat Heinolan ja Kouvolan välisen kantatien perusparannukseen. KymiRingin hanke on paljon järkevämpi hanke kuin Kimolan kanava 21 milj. euron kustannuksineen. Myös Kouvolan ohitustie vaatii uudistamista ja liittymien rakentamisia mm. Ravikylän kohdalla. Kouvolan ja Lahden välinen valtatie tulisi saada leveäkaistatieksi koko matkaltaan samoin kuin Kouvolan ja Utin välinen tieosuus.

      Kaupungin tulee peruskorjata kouluja ja päiväkoteja, vanhusten hoitolaitoksia sekä muita julkisia rakennuksia kuten Kouvolataloa ja liikuntatiloja. Kaupungin tulee pitää infra kunnossa alueellaan.

      Tiehankkeet ovat valtion kustannettavia ja niihin liittyvät kaupunkialueen kadut kaupungin kustannettavia.

      Jokainen kuntalainen ja valtuutettu voi toivoa kaikkea mahdollista hyvää ja hauskaa. Hankkeet on kuitenkin priorisoitava sekä valtion että kaupungin puolella. Investointeja voidaan vuosittain tehdä se määrä, joka pääosin voidaan rahoittaa verotuloilla. Kaupungin asukaskohtainen lainamäärä on kohta 3.000 euroa/asukas. Sen lisäksi tulevat kaupunkikonsernin lainat, jotka ovat kaupungin liikelaitosten lainoja. Nämä lainat rahoitetaan esim. vesi-ja jätevesimaksuilla sekä sähkön siirtohinnoilla. Kaiken maksavat asukkaat veroina ja ns. piiloveroina.

    • Betonoidi

      Vastustan ilmanvastusta.

    • Kitinä-Kouvola

      Sinusta voisi tehdä hahmon Putouksen seuraavalle kaudella, kaikkea vastustava Kitinä-Kouvolalainen. Eräänlainen nuorisoversio Aina-Inkeri Ankeisesta.

      • valittajienkouvola

        Kitisevät, inisevät hameneitimiehet Kouvola. Jes.


    • JaSyystäkinVastustetaan

      Vastustitteko putkitehdasta ja Voikkaan puuelementtitehdasta? Ne ovat mahtavia menestystarinoita, joita vastustustettiin, mutta silti ne toteutettiin. Kukaan ei enää ole huutelemassa että kyllä kannatti. Tehkää ihan mitä haluatte omilla rahoillanne. Mikä menestystarina on Suomessa muka syntynyt niin että suurin osa rahoituksesta tulee yhteiskunnalta? Jos joku idea on hyvä, siihen uskoo myös rahoittajat, jotka sijoittavat omalla vastuullaan.

      Yksityisiä sijoittajia on paljon ja heillä on sijoitettavaa rahaa on paljon, mutta he eivät usko Kouvolan hankkeisiin. Silti väitetään että ongelma on siinä ettei kouvolalaiset usko hyviin mahdollisuuksiin.

      Hommatkaa ne yksityiset rahoittajat ensin, ja tulkaa vasta sen jälkeen itkemään ettei kouvolalaiset halua osallistua verorahoillaan. Jos yksityinen rahoitus saadaan kuntoon, ei edes tarvitse itkeä kouvolalaisten pessimismistä, koska hankkeet menee läpi. Osoittakaa että pessimistiset kouvolaiset ovat väärässä. Jos olisi edes yksi menestystarina, johon voisitte vedota, mutta ei sellaista ole. Huonoja veronmaksajille miljoonatappioita aiheuttaneita esimerkkejä kyllä löytyy lähihistoriasta, mutta silti joidenkin mielestä pitäisi vaan rahoittaa verorahoilla lisää, vain siksi ettei leimaudu kouvolalaiseksi kiukuttelijaksi. Eikö teiltä parempia argumentteja löydy? Vastaisitte edes "kiukuttelijoiden" asiallisiin kysymyksiin, sen sijaan että itse parkuisitte miten kouvolalaiset vastustavat kaikkea.

      • Kustaata

        Juuri näin. Joillakin Pikku-Kouvolan joojoo-pojilla on rusina-aivot.


      • KouvotEiTajuu
        Kustaata kirjoitti:

        Juuri näin. Joillakin Pikku-Kouvolan joojoo-pojilla on rusina-aivot.

        Tehdään nyt vain niin että te kouvolalaiset olette hiljaa ettekä vastusta mitään. Maksatte Kymiringin rakentamisen, koska se voi olla hyvä. Syytätte sitten vastustajia jos kaikki menee niin kuin putki- ja elementtitehtaan osalta. Kaikki on mahdollista, mutta jos kaikki menee pieleen, syy on vastustajissa. Sellaiset käsitteet kuin faktat ja markkinatalous eivät päde, jos joku vastustaa. Kymiringin rakentamisesta hyötyjät eivät ole vastuussa, koska vastustajat voivat pilata onnistumisen. Vastustajat joutuvat maksamaan Kouvolalle aiheuttamisensa tappiot, kuten maksoivat putkitehtaankin tappiot. Vastustajat vastaavat onnistumisesta ja tappioista joita aiheuttavat. Pääasia on että rakennetaan. Jos joku vastustaa, se tarkoittaa että hankkeesta päättävillä ei ole enää vastuuta, koska kaikki on vastustajien käsissä.


      • vit_mit_paskaa
        KouvotEiTajuu kirjoitti:

        Tehdään nyt vain niin että te kouvolalaiset olette hiljaa ettekä vastusta mitään. Maksatte Kymiringin rakentamisen, koska se voi olla hyvä. Syytätte sitten vastustajia jos kaikki menee niin kuin putki- ja elementtitehtaan osalta. Kaikki on mahdollista, mutta jos kaikki menee pieleen, syy on vastustajissa. Sellaiset käsitteet kuin faktat ja markkinatalous eivät päde, jos joku vastustaa. Kymiringin rakentamisesta hyötyjät eivät ole vastuussa, koska vastustajat voivat pilata onnistumisen. Vastustajat joutuvat maksamaan Kouvolalle aiheuttamisensa tappiot, kuten maksoivat putkitehtaankin tappiot. Vastustajat vastaavat onnistumisesta ja tappioista joita aiheuttavat. Pääasia on että rakennetaan. Jos joku vastustaa, se tarkoittaa että hankkeesta päättävillä ei ole enää vastuuta, koska kaikki on vastustajien käsissä.

        jep. jos joku on erimieltä ni se on vastuussa. kinnosta saa rahaa yrityksen perustamiseen, jos joku vastustaa, saat rahoituksen, perustetaan firma ja jäädään vaan odottelemaan kun vastustaja pilaa kaiken.

        pankkikin antaa lainaa ihan mihin vain. jos pankinjohtaja ei halua lainata rahaa, se ei haittaa, koska pankki lainaa rahat silti ja pankinjohtaja voi syyttää itseään koska ei uskonut saavansa rahojaan takaisin.

        se olisi ihan hullua jos menet hakemaan pankkiin lainaa ja pankinjohtaja myöntäisi lainan. sittehän sulle jäisi vastuu lainan takaisinmaksusta, koska pankinjohtaja ei vastustanut antamasta lainaa.

        eix tää mee just näin?


      • vastusjatatvastustaa

        jep jep jep. vastustajat vastustaa vaikka kaikki voisi onnistua. kiitos kun pilaatte kaiken. oisitte vaan hiljaa. putkitehdaskin ois onnistunu jos ette olisi ennen sen rakentamista maalannu piruja seinille. elementitkin ois elementtitehtaalta myyty ympäri suomea tai ympäri maailmaa jos vastustajat ei olisi kiukutellut ennen kuin elementtitehtaaseen oli käytetty miljoonia!

        ootteko vastustajat nyt iloisia? olette vastustaneet kymirinkiä? se ois tuottanu miljoonia ja olisi ajettu moto-gb-kisoja joka vuosi, olisi ajettu formuloita ja kaikkea, mutta vastustitte sitä vaikka se ei ollut valmis. kun se tulee valmiiksi teidän vastustus tulee näkymmään siinä ettei sitä käytetä kuin kuppaseen autokoulutarkoitukseen. unohtakaa kaikki suuret visiot mitä hankkeen vetäjillä on, koska vastustitte sitä. formulat ajelisi ja moottoripyörät kilpaa, hotellit olisi sommelossa ja vaakunassa täynnä, jos ette olisi vastustanut. tehdään kaikille hyvä paikka jossa voi järjestää vaikka mitä. f1-kisatkin voisi järjestää jos kukaan ei olisi vastustanut ennenkuin rata rakennettiin. näytettiimpä kaikille vastustajille että pystytään tekemään rata joka kiinnostaa kaikkia! koko maailma haluaa lahdentien varteen kisaamaan kaikilla maailman laitteila, mutta koska vastustajat vastusti ni eihän sinne kukaan tule, vaikka vastustuksesta huolimatta rakennettiin sellanen spektaakkeli johon kukaa vastustaja ei uskonu.

        katotaa mitä tulee f1-mestareiden luxus-asunnoista! f1-mestarit haluaa asuntoja iitistä, mutta vastustajat vastustaa, joten ne rakennetaan turhaan. kaikki on ihan just niinku f1-mestarit haluaa, mutta kun ne saa tietää että vastustajat kouvolasta vastustaa, ni eihän ne osta niitä luxus-kämppiä. kaikki olisi täydellistä jos vastustajat ei olisi vastustanu.


    • vastusta-tai-itke

      aattelin rakentaa paperitehtaan kouvolaan. se on ihan mahtava idea, jos vaan vastustajat vastustais. kouvola kaupunkina rahoittaa kaiken. alkaa tuottamaan miljoonia jos vastustajat ei vastusta. kouvola ilmoitti että investointiin saan miljoonia, vaikka vastustajat vastustaa. ette saa ikinä rahojanne takaisin koska vastustatte. siitähän saatte vastustajat taas nokkiinne. meikän tehdas ois tehny sellua hintaan miljoona euroa per kilo. paperi ois maksanu kymmenen miljoonaa per neliö. mitäs vastustatte! siksi verorahanne menee hukkaan kun ette kannata ideaa. muuten ois mun visiot toteutunu! asiakkaat itkee kun eivät saa maksaa biljoonia grammalta meikän tehtaan tuotteita, koska tietävät että investointia on vastustettu. kannattaisko alkaa olemaan hiljaa ja hyväksymään kaikki loistavat ideat, joilla saatte rahaa äärettömiä määriä. kaikki menis hyvin ku osaisitte vaan pitää turpanne kiinni

    • Kiitos_läsäperseet

      Mä rakennan teidän Kouvolan rahoilla putkipaperitehdaselementtikilparatasairaalan Kimolan kanavaan.. Kaikki bisnes ja palvelu saman katon alla. Onneksi joku vastusti ideaa ni sen ei tartte toimia. Riittää että se rakennetaan teidän rahoilla. Vastustajat ottakoon vastuun kun ei siitä tule mitään. Riittää kun kyhään paskan yhteiskunnan rahoilla ja poistun rahoineni koska vastustitte. Vastalause on yhtä kuin vastuunvapautus.

    • TurhaaUlinaa

      Ratamon rakentaminen suonsilmään olisi maailman paras idea, jos sitä ei olisi vastustettu. No onneksi se silti rakennetaan suohon kuten poliisi-laitos. Järjettömät kustannukset johtuu vastuksesta, kuten poliisi-laitoksen ympärivuorokautinen pumppauskin ettei alin kerros lainehdi. Pohjavesi ei tulvisi kellariin jos poliisilaitoksen rakentamista suohon olisi vastustettu. Eiku hetkinnen... eihän sitä kukaa vastustanu. No ihan sama. Se on rakennusyhtiön omistama kiinteistö, josta rakennusyhtiö saa kymmeniä miljoonia vuokratuloja ja vuokraamisen jälkeen Kouvolan täytyy ostaa homeinen kiinteistö miljoonilla tai sitte rakennetaan uusi poliisi-laitos vaikka Käyrälampeen hyvälle maalle, joka soveltuu hyvin rakentamiseen. Jos ei muka sovellu ni olet vastustaja joka on syyllinen kosteus-ongelmiin.

      Kouvolan tyhjien kiinteistöjen turha ylläpito johtuu uusien rakennushankkeiden vastustajista. Sitä saatte mitä tilaatte. Jos vastustatte ihan mitä vain vetoamalla faktoihin, se on teidän vika jos faktat ovat faktoja. Kannattaisiko alkaa pikkuhiljaa pitämään turpa kiinni ja antaa Kouvolan törsätä hyviin hankkeisiin. Saisitte nähdä jos mahtava visio ei toimi ja sitä ei ole vastustettu, ni sitte saisitte maksaa tappiot... eiku jos olette vastustanu sitä ni saatte maksa tappiot... eiku... no ihan sama saatte maksaa tappiot silti. Pääsette nopeammin maksamaan tappioita kun olette hiljaa ettekä vastusta kaikkea.

    • Täysin.kahjoa.porukkaa

      Minä vastustan Kouvolan kokoomuskommareita kun he vastustivat sitä että seudulla olisi sairaala ja samoin vastustivat että sairaita hoidetaan. Kaiken lisäksi nuo kokkarit tuossa vielä onnistuivat ja nyt ovat sitten itse sitä mieltä että kaikki muut vastusti oikeaa uutta sairaalaa ja potilaiden hoitoa.

      Mutta onneksi epäonnistuivat tuossa rahojen suohon upottamisessa.

    • kiikkustuolista

      Kun vastustaa KAIKKEA, vastustaa myös vastustamista. Eli vastustaako vai ei vastusta?

    • Ympäröivätodellisuus

      Kouvolan uusi toimitilajohtaja Juha Jormanainen paljastaa, että Kouvolan kaupungin omistamien kiinteistöjen korjausvelka on noin 250 - 300 milj. euroa. Edellinen toimitilajohtaja oli tästä korjausvelasta aika hiljaa, mutta silti kaupungin omistamista toimitiloista perittiin korkeaa vuokraa, joka sisälsi pääomavuokran. Näin syntynyt tilaliikelaitoksen ylijäämä oli vuosittain noin 10 milj. euroa, josta suurin osa oli tilinpäätösten yhteydessä siirretty pääomarahastoon odottamaan Ratamokeskuksen investointia. Suoratamon kustannuksella kaupungin jo olemassa olevat kiinteistöt rapistuivat, kun tilaliikelaitoksen ylijäämistä vain pieni osa käytettiin olemassa olevien kiinteistöjen kunnostukseen ja peruskorjaukseen. Suoratamosta tuli ns. pyhä lehmä, jonka takia mm. koulukiinteistöt jäivät vaille riittäviä vuosi- ja peruskorjauksia. Pääomarahastossa pitäsi olla vuoden 2017 tilinpäätöksen mukaan noin 70 milj. euroa käytettäväksi esim. koulujen peruskorjauksiin ja tarvittaessa uusien tilojen rakentamiseen. Rakennusliike Jatke on myös kiinnostunut tuosta pääomarahastosta, jonka pääoman se haluaisi käytettäväksi oman matkakeskus-monitoimiareenan hankkeen rahoittamiseen. Sillloinkin koulut ja muut kiinteistöt jäisivät vaille riittäviä korjauksia. Näin meillä hyvät veljet toimivat.

      • Riisto

        Paljon pitäisi vanhaa paskaa purkaa Kouvolasta, ja hyvin kriittisesti suhtautua uuden rakentamiseen, tehdään vain niitä kohteita jotka on kuntalaisten kannalta välttämättömiä. Terveyskeskus/sairaala on tälläinen kohde, matkailukeskus ei.


      • VMPjaSillee

        Mitä Kouvolasta pitäisi purkaa ja miksi? Jos sulla on turhaa tilaa, niin ethän sä voi perustella rakentavasi uutta, sillä että turhasta tilasta tulee vielä turhempaa, koska aiot rakentaa uutta. No tietty Kouvolassa mikä tahansa selitys käy. Kukahan vanhan purkamisen ja uuden rakentamisen kustantaa, kun Kouvolan muuttotappio on 1500 henkilöä vuodessa, joiden osuus veronmaksajista on huomattavampi kuin laskettuna prosentuaalisesti vain henkilöinä. 20 vuotta ja täällä asuu vain 50000 eläkeläistä todella harvaan asutettuna, koska Kouvola on pinta-alaltaan suurin kaupungin kriteerit täyttävä "kaupunki". 20 vuotta ja täällä on vanhaa paskaa, jolla tarkoitetaan ihmisiä ja rakennuksia. Kyllä nyt jos koskaan kannattaa purkaa ja rakentaa.


    • Siitävaan

      Kymiringin ainut vastustaja on tyhjä kassa.

      • NäinSeKäy

        Ei tyhjä kassa mitään haittaa. Kouvola ottaa asukkaiden piikkiin lisää velkaa. Jos Kymiringistä aiheutuu miljoonien tappiot, niin kouvolalaiset sen kyllä maksaa. Voidaan säästää palveluista ja irtisanoa kaupungin työntekijöitä. Kyllä kouvolalaisten selkänahasta saa revittyä miljoonia ja taas miljoonia. Vastuu on kouvolalaisilla, vaikka eivät saa asioista päättää.


      • Killeriä

        Niin kauan kuin Jatkeen suurin omistaja ohjailee Kouvolan kaupungin päätöksentekoa, ei järkevää investointipolitiikkaa voi kaupungin virkamiehiltä ja joiltakin luottamushenkilöiltä odottaa.

        Kari Soininen ja Markku Lehtinen erosivat aikoinaan pikku-Kouvolan kokoomuksesta silloisen grynderijohtoisen kokoomuspolitiikan takia.


      • Ei.Kiinnosta

        Miten niin kauan kuin Jatke ohjailee Kouvolaa? Milloin luulit tämän päättyvän? Ja jos Jatke lopettaa, se vain avaa tilaa seuraavalle. Mikään ei ikinä muutu. Suomi on maailman vähinten korruptoitunut maa = Suomessa korroptio osataan. Suomesssa naureskellaan muille maille, kun korruptioon syyllistyneet saavat jatkaa viroissaan, mutta eipä kenelläkään käy mielessä se epäkohta, ettei Suomesa kukaan koskaan syyllisty korruptioon, vaikka kaikki tietävät pienien piirien päättävän asioista. Suomalaisia ei vaan kiinnosta. Sotesta ja maakuntauudistukseta on varoitettu ETUKÄTEEN, mutta tulevaisuudessa tämä ei kiinnosta suomalaisia edes JÄLKIKÄTEEN. Suomalaisia ei vaan kiinnosta yhteiskunnan asiat.


      • Kaasuvaara

        Ei taida löytyä vanhan Pousin veroista peluria ellei SSR:n Mika Wileniusta lasketa samaan kategoriaan. Mika Wilenius joutuu käräjille Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan lahjonnasta. Kumpikin kaveri sai noin 0,5 milj. euroa hyvästä yhteistyöstä Nuorisäätiön hankkeissa.

        Mäntyharjulla tapahtuneen säiliövaunun vuodon yhteydessä on selvinnyt, että Kouvolan ratapihan kautta kuljetetaan mm. erittäin helposti syttyvää bensiinin lisäainetta. Pousi haluaisi rakentaa vastoin ympäristöministeriön ohjeita 6.000 katsojan areenan Kouvolan ratapihan reunaan. Varoalueeksi Kouvolan ratapihan reunasta ovat ympäristöviranomaiset määritelleet 370 metriä. Tämän varoalueen sisälle ei saisi rakentaa vakituista asutusta, hoitolaitoksia eikä suuria kokoontumistiloja.


    • IhmeKitinää

      Minä vastustan tälläistä vastustamista.

    • Killeriä

      Kimolan kanavan lisärahoituksen ratkaisee valtioneuvosto kesän korvalla. Täytyy lähettää viestiä valtioneuvoston suuntaan sillä tarkoituksella, että valtion maksuosuuden voisi käyttää valtateiden perusparannukseen Pohjois-Kymenlaaksossa. Se saattaisi poikia myös pysyviä työpaikkoja Kouvolan seudulle.

      Jarpalle voisi todeta, että harkintakykyä ei voi heitää ministerikään sivuun missään vaiheessa. Jos homma hoidetaan tyylikkäästi ns. maaliin, voivat haukut olla vielä suuremmat kuin hankkeen perumisessa. Aina löytyy vaihtoehtoja Kouvolan talousalueen paremmaksi kehittämiseksi. Kimolan kanavan työllisyys- ja imagovaikutus on Pohjois-Kymenlaaksolle suhteessa kustannuksiin 1:10. Harkintaa ja vaikuttavuusarviointia tulisi harrastaa tämän hankkeen osalta kuten muissakin hankkeissa.

    • FranksMoore

      "Jos ei olisi olemassa pesemättömiä ja puolikoulutettuja, muodottomia luonnonoikkuja ja epätäydellisiä, kohtuuttomia ja absurdeja, ihastuttavan inhimillisen nuijapään äärettömiä muotoja, horisontin virnistys ei olisi yhtä leveä."
      - Frank Moore Colby, Imaginary Obligations

    • 0999090

      Mitään täällä ei olisi jos avarakatseiset, innovaatiset ihmiset ei olisi vienyt niitä maaliin. Kaikelle on löytynyt vastustajansa. Korruption vähyydessä olemme mallimaa ja lainsäädäntö on tiukka. Se mikä monissa maissa on normaalia, meillä tuomittavaa. Pieniväkisenä maana päättäjä~tekijä joukko on suppea ja usein tuntee toisensa. Joku näkee tässäkin korruptiota. Taloudelliset tappiot ovat usein suuret valittajien viivästysten takia. Vaikka lopputulos ei muutu hankkeen viivästys on kuukausista~vuosiin. Valittajat tutustukaa autoritääristen (enemmistö maista) maiden päätöksentekoon. Niissä ei isoissakaan saati pienissä hankkeissa kansalaismielipide tai valittajat saa asiaansa julki tai voisivat vaikuttaa. Sinänsä suoraviivaista, usein korruption vaivaamaa. Itänaapuri hyvä esimerkki. Joku välimuoto, edelleen korruptio puhdas päätöstenteko, demokraattisesti valitut päättäjät päättäkööt. Kompromisseja joutuu kaikessa elämässä tekemään.

      • EtTiedäMikäOnKompromissi

        Kertoisitko miten vastustajat pilasivat Kouvolan putkitehtaan ja Voikkaan elementtitehtaan, jotka rahoitettiin julkisilla verorahoilla, niitä vastustettiin, ne toteutettiin ja homma meni ihan vituiksi ja tappiot jäivät veronmaksajille. Kertoisitko nyt miten vastustajat aiheuttivat näiden menestystarinoiden menestymättömyyden? Ihan rohkeasti vain.

        Muualla maailmassa talous JO VUOSIA jyrkästi nousujohteinen ja Suomi on paskimpien joukossa. Siltä sä lässytät miten muut maat ovat Suomeen verrattuna huonompia. Et kyllä osaa kertoa ainuttakaan esimerkkiä, missä Suomi olisi muita parempi. Kunhan huutelet kännissä.

        Kompromisseja joutuu tekemään... ok. No mitä myönnytyksiä putki- ja elementtitehtaiden vastustajat saivat eli mitä kompromisseja kannattajat tekivät? Onko mielestäsi kompromissi sellainen että kannattajat saavat verorahat, joilla perustetaan tehdas ja kompromissina vastustajat saavat maksaa tappiot.


      • Lälliä

        Juuri näin. Joukossa tyhmyys tiivistyy.


      • Tieto.lisää.tuskaa
        EtTiedäMikäOnKompromissi kirjoitti:

        Kertoisitko miten vastustajat pilasivat Kouvolan putkitehtaan ja Voikkaan elementtitehtaan, jotka rahoitettiin julkisilla verorahoilla, niitä vastustettiin, ne toteutettiin ja homma meni ihan vituiksi ja tappiot jäivät veronmaksajille. Kertoisitko nyt miten vastustajat aiheuttivat näiden menestystarinoiden menestymättömyyden? Ihan rohkeasti vain.

        Muualla maailmassa talous JO VUOSIA jyrkästi nousujohteinen ja Suomi on paskimpien joukossa. Siltä sä lässytät miten muut maat ovat Suomeen verrattuna huonompia. Et kyllä osaa kertoa ainuttakaan esimerkkiä, missä Suomi olisi muita parempi. Kunhan huutelet kännissä.

        Kompromisseja joutuu tekemään... ok. No mitä myönnytyksiä putki- ja elementtitehtaiden vastustajat saivat eli mitä kompromisseja kannattajat tekivät? Onko mielestäsi kompromissi sellainen että kannattajat saavat verorahat, joilla perustetaan tehdas ja kompromissina vastustajat saavat maksaa tappiot.

        Jos tuolla Kouvolan putkitehtaalla tarkoitat tuota Kuusankosken putkitehdasta niin se kaatui tähän Suomessa olevaan mahdollisuuteen valittaa vuodesta toiseen aina uudestaan ja uudestaan. Ulkomaisella yrittäjällä ei ollut enää mahdollisuukisia odottaa kun luvatut tilaukset piti hoitaa ja ei ollut takeita koska tuo aiheeton valituskierre loppuu. Tilauksethan oli jo valmiina. Ei liity putkitehtaaseen mutta kaikki muistaa miten entinen Hotelli-ravintola Kymenhovi oli jo puoliksi raunioina purkauksen vuoksi mutta joku mummo porukka jolla oli kauniita muistoja sieltä ravintola iltojen jälkeen saamista nautinnoista teki sen naurettavan valituskierteen joka myös kesti kauan.

        Tuossa kaikki putkitehtaasta lyhykäisesti ja pelkkänä faktana. Kerro sinä omat luulemasi faktat niin saat pitemmän selostuksen.


    • 0999090

      Kaikkeen yritystoimintaan liittyy riski. On helppoa etsiä vuosikymmenten takaa epäonnistuminen. Näitä jälkiviisaita on aina ollut. Yleensä itse mitäänsaamattomia maailmanparantajia joille ainainen arvostelu on elämäntapa. Suomi on kärkeä, hallinnossa, lehdistön~ja sananvapaudessa, tuloerot pienimmästä päästä, korruptiossa. Näin kansainv. tutkimuslaitokset todenneet. Talous kasvaa. Työttömyys kääntynyt työvoimapulaan. Velan oton määrä taittunut. Ennenpitkää noususuhdanne tavoittaa Kouvolan seudunkin. Kuusaan ja Anjalankosken tehdas alas~ajot oli raskas isku josta toipuminen vie aikaa. Mutta onneksi täällä riittää riskinottajia. Varmasti teille jälkiviisaillekin jää urputtamisen aiheita. 100 pros. onnistumistakuuta ei voi antaa.

    • Anonyymi

      Juuri tälläisellä asenteella saadaankin Kouvola nousuun, eli vastustetaan vaan kaikki ihan kaikkea.

    • Anonyymi

      Kouvolassa on tehty paljon väärinkin. Suurimmat mokat oli että kun kuntaliitoksella pelastetun entisen vanhan pikku Kouvolan päättäjät pääsivät vielä edelleen päättämään asioista. Sama meno jatkui ja edelleen olisi pitänyt kuihtuvaa asemakylää kortistella kullalla ja timateilla, muualta asemakylän ympäristöstä kaikki lopettaa paitsi verotulojen keruu..

      Kaikki tuo saanut paljon ihmisten asenteita luulemaan että kaikki uusi on pahaksi. mutta näinhän se ei ole kun järkevästi toimitaan. Yksi esimerkki tässä vanhan Kouvolan toiminnan myötä tullut viha joka ei edes oikeasti Kouvolan projekti vaikka ihmiset noin luulee. Hyvin uutisen alla kommenteista huomata.

      https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/d78b1eb6-2ffd-4b88-8a4d-646c8753ebd1

      Vanhan entisen pikku Kouvolan kokoomukselaisten kyläpoliitikoiden ansiosta toki Kouvola on nyt tunnettu pitkin maailmaa.

      https://www.riemurasia.net/kuva/Kouvola-ja-RBMK-reaktori-kuin/218928

      https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/74911-karumpi-kuin-kouvola-video-ydinonnettomuuden-tuhoamasta-aavekaupungista

      • Anonyymi

        Kouvola pelasti persaukiset naapurikunnat. Kyläpoliitikot tulee näistä naapurikunnista joista osa olisi konkurssissa ilman kuntaliitosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kouvola pelasti persaukiset naapurikunnat. Kyläpoliitikot tulee näistä naapurikunnista joista osa olisi konkurssissa ilman kuntaliitosta.

        Tutustu numeroihin. Pitkälle pääset kun tutustut ennen kuntaliitosta kuntien ja valtion väliseen rahaliikenteenseen mikä kunta oli missäkin tilassa. Ja siitäkin on hyötyä ymmärryksessä kun perehdyt vanhan Kouvolan toimiin ja odotuksiin ennen kuntaliitosta.

        Eikös se muuten ollut vanhan Kouvolan päättäjiä joka perusteli Poksin lopettamista että saadaan yli 10 miljoonan säästöt palkkakustannuksissa vuosittain. Jostain syystä jätti yksityisenpuolen palvelut ja Kymsoten mainitsematta, kuten niiden kustannukset jos lähdetään ajatuksella että sairaat hoidetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kouvola pelasti persaukiset naapurikunnat. Kyläpoliitikot tulee näistä naapurikunnista joista osa olisi konkurssissa ilman kuntaliitosta.

        Heh. Yritä parempaa


    • Anonyymi

      Pousin porukka esittää KSS Energian myyntiä, koska kaupungilla ei ole enää mahdollista ottaa uutta lainaa heikon lainanhoitokyvyn takia. Vanha ja nuorempi Pousi haluavat montioimiareenan hinnalla millä hyvänsä eli kaupungin lopun omaisuuden myynnillä. Tämän jälkeen sähkön ja sen siirron hinnat nousevat pilviin, kuten kävi Fortumin sähköverkon myynnissä Karunalle.

      Tällä kortilla kaupunginjohtaja Toikka ja hänen mäntyharjulainen apurinsa Fossell pelaavat, vaikka kaupungin talous ja maksukyky ovat miinuksilla. Tätä peliä käydään ohi hallituksen ja valtuuston.

    • Anonyymi

      Juuri näin.

    • Anonyymi

      Toikka totuustestiin. Ketä Toikka palvelee, ettei vaan vanhaa neuvosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe