Tyttölasten vanhemmuus

Sumayyah

Allahin apostoli (rauha hänelle) sanoi: "Se, joka kasvattaa kahta tytärtä ja kohtelee heitä lempeästi, häntä sojellaan Helvetin tulelta."
(Muslim, kirja 32, 6362)

Allahin lähettiläs (rauha hänelle) sanoi: "Jos jollakulla on kolme tytärtä ja hän on kärsivällinen heidän kanssaan ja vaatettaa heidät omaisuudestaan, he tulevat olemaan hänelle kilpi Helvetin tulta vastaan."
(Al-Adab Al-Mufrad, kirja 4, Hadith 76, Sahih)

Allahin lähettiläs (rauha hänelle) sanoi:
"Hän, joka kasvattaa kahta tytärtä, kunnes he kasvavat aikuisksi, hän ja minä tulemme olemaan hyvin lähellä toisiamme Ylösnousemuksen päivänä" ja hän laittoi yhteen kaksi sormeaan (ilmaisten kuinka lähellä hän ja se henkilö ovat toisiaan."
(Muslim, kirja 32, 6364)

Allahin lähettiläs (rauha hänelle) sanoi: "Jokainen, jolla on kolme tytärtä ja elättää heitä, vaatettaa heidät ja osoittaa heille armoa, todellakin pääsee Puutarhaan."
Mies ihmisten joukosta sanoi: "Ja kaksi tytärtä, Allahin lähettiläs (rauha hänelle)?" Hän sanoi: "Ja kaksi."
(Al-Adab Al-Mufrad, kirja 4, Hadith 78, hasan)

Allahin lähettiläs sanoi: "Jokainen, jolla on kolme tytärtä tai siskoa ja joka on hyvä heille, pääsee Paratiisiin."
(Al-Adab Al-Mufrad, kirja 4, hadith 79, hasan)

Profeetan vaimo kertoi: Nainen tuli kahden tyttärensä kanssa pyytämään minulta almuja, muttei löytänyt minun kanssani muuta kuin yhden taatelin, jonka annoin hänelle ja hän jakoi sen kahden tyttärensä kanssa, eikä syönyt mitään itse, sitten hän nousi ja lähti pois. Sitten Profeetta tuli sisään ja kerroin hänelle tämän tarinan. Hän sanoi: "Se, joka joutuu tuomiolle näiden tytärten takia ja hän kohtelee heitä anteliaasti (hyväntahtoisesti), sitten nämä tyttäret suojaavat häntä Helvetin tulelta.
(Sahih Bukhari, Volume 2, kirja 24, hadith 499)

12

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuuyuiyhui
    • Anonyymi

      Uskonto on se, mitä on sanottu Koraanissa ja sunnassa. Ei se, mitä joku ehkä tekee.

    • Näidenkin äärelle on hyvä istahtaa alas ja perehtyä lähestyvän Ramadaninkin kunniaksi. Profeetan (rauha hänelle) sunnasta eli elämäntavasta ja opeista riittää ammennettavaa joka jampalle. Lapset, jos niitä on, ovat arvokas lahja Jumalalta, eivät itsestäänselvyys, olivatpa tyttöjä tai poikia.

    • Anonyymi

      “…Lapsiavioliitto ryöstää tytöltä hänen lapsuusaikansa, jonka hän välttämättä tarvitsee kehittyäkseen fyysisesti, henkisesti ja psykologisesti. Itse asiassa aikainen avioliitto aiheuttaa suurta henkistä painetta, kun nuori nainen siirretään vanhempiensa kodista puolisonsa perheen kotiin. Hänen aviomiehellään, joka poikkeuksetta on häntä monta vuotta vanhempi, on hyvin vähän yhteistä nuoren teini-ikäisen kanssa. Tämän vieraan miehen kanssa tytön täytyy rakentaa intiimi henkinen ja fyysinen suhde. Hän on velvoitettu yhdyntään, vaikka hän ei fyysisesti olisi täysin kehittynyt…

      TÄTÄHÄN SE NÄITEN KANSSA ON

      • Islamissa avioliitto ja sukupuolinen kanssakäyminen edellyttää molempien osapuolten suostumusta. Islamin mukaan Allah tarkoitti seksin aviomiehen ja -vaimon väliseksi rakkauden teoksi, joka edellyttää molempien osapuolten suostumusta.

        Raiskauksesta on hyvin ankara tuomio niin tässä elämässä kuin Tuonpuoleisessa. Mikään olosuhteissa taikka uhrin käytöksessä tai olemuksessa ei vaikuta siihen.

        Profeetta Muhammad (rauha hänelle) elinaikana eräs nainen raiskattiin. Raiskaaja katui tekoaan, mutta siinä vaiheessa ei katumus enää riitä: Profeetta (rh) sanoi: "Kivittäkää hänet kuoliaaksi."
        (Sunan Abu Dawud, kirja 39, hadith 4366)

        Seksuaaliväkivallan uhri saa puolustaa itseään tilanteen vaatimalla tavalla. Kun eräs toinen nainen oli vähällä joutua raiskauksen uhriksi, hän heitti miestä aiheuttaen tämän kuoleman. Naisen ei katsottu tehneen mitään väärää.


      • Yusraaa kirjoitti:

        Islamissa avioliitto ja sukupuolinen kanssakäyminen edellyttää molempien osapuolten suostumusta. Islamin mukaan Allah tarkoitti seksin aviomiehen ja -vaimon väliseksi rakkauden teoksi, joka edellyttää molempien osapuolten suostumusta.

        Raiskauksesta on hyvin ankara tuomio niin tässä elämässä kuin Tuonpuoleisessa. Mikään olosuhteissa taikka uhrin käytöksessä tai olemuksessa ei vaikuta siihen.

        Profeetta Muhammad (rauha hänelle) elinaikana eräs nainen raiskattiin. Raiskaaja katui tekoaan, mutta siinä vaiheessa ei katumus enää riitä: Profeetta (rh) sanoi: "Kivittäkää hänet kuoliaaksi."
        (Sunan Abu Dawud, kirja 39, hadith 4366)

        Seksuaaliväkivallan uhri saa puolustaa itseään tilanteen vaatimalla tavalla. Kun eräs toinen nainen oli vähällä joutua raiskauksen uhriksi, hän heitti miestä aiheuttaen tämän kuoleman. Naisen ei katsottu tehneen mitään väärää.

        Islam on asettanut naimisiinmenon alaikärajaksi sen, että ihminen on saavuttanut fyysisen murrosiän ja on henkisesti varttunut, henkisesti kypsä, aikuisen velvollisuuksista selviävä.

        Milloin ihminen sitten alkaa olla henkisesti niin kypsä, että häntä aletaan pitää islamissa täysikasvuisena, täysi-ikäisenä? Kun eräät 14-vuotiaat pojat pyysivät Muhammadilta (rh) päästä sotaan puolustamaan muslimeita heidän kimppuun hyökkäneiltä, Muhammad (rh) ei päästänyt heitä, koska piti heitä lapsina. Hän salli vain täysi-ikäisten osallistua sotaan tai mennä naimisiin. Koraanin jakeessa 4:6 mainitaan käsite "naimaikä" ja tulee ilmi, että lapsi ei siinä iässä vielä ole.

        Nykymaailmassa pärjätäkseen ihminen tarvitsee jossain suhteessa enemmän tietoja ja taitoja kuin siihen aikaan. Joten nykypäivänä vielä esim. 15-vuotias on liian epäkypsä naimisiin mennäkseen. Hieman tilanteesta ja ihmisestä riippuu, missä vaiheessa sitä vanhempi on riittävän kypsä ja vastuullinen mennäkseen naimisiin.


      • Anonyymi

        JÄRKYTTÄVYYS SENKUIN JATKUU, VAIKKAS MITÄ PUHUVAT.


    • Anonyymi

      Jihadin säännöt:

      1) Allah on pyhittänyt jihadin. Korkeampaa auktoriteettia ei ole, joten se on aina sallittua.

      2) Älä kunnioita mitään sääntöä tai rajoitusta, päämäärä pyhittää minkä tahansa keinon - vaikka kuinka järkyttävän. Jihad voi olla mitä tahansa, mikä edistää islamia tai heikentää kafireita, joko yksilöä tai ryhmää. Jopa rahan lahjoittaminen jonkun toisen suorittaman jihadin tukemiseksi on eräs jihadin muoto.

      3) Esitä aina uhria. Muhammed käänsi tilanteensa ympäri. Vaikka hän hyökkäsi viattomia ihmisiä vastaan ilman mitään syytä, hän syytti heitä siitä, että "he olivat estäneet muita tulemasta muslimeiksi" ja olivat harjoittaneet kuvainpalvontaa. Hyökkäys oli uhrien syytä ja muslimit olivat uhreja, eivät vääräuskoiset (kafirit).

      4) Toista tätä niin kauan, että ihmiset alkavat lopulta uskoa siihen. Jos saat uhrin hyväksymään syytökset, olet voittanut, koska kosto vaatii kokemusta epäoikeudenmukaisuudesta.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9599
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      394
      4100
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2840
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2584
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      189
      2571
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1648
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe