Miksi Sillanpäätä vihataan?

Enkeksinimimerkki

Täälläkin keskustelupalstoilla on paljon sillanpäätä vihaavia ja halveksuvia ihmisiä. En pysty ymmärtämään. Voiko joku perustella, miksi Jaria näin riepotellaan, vaikka hänen "rikoksensa" on uhriton. Vihataanko Jaria vain, koska hänen valitsemansa päihde ei ole suomalaisille junteille rakas alkoholi, vaikka kyseiset aineet ovat suurin piirtein yhtä haitallisia (vaikkakin kännissä olevat ovat usein vielä vaarallisia itselleen ja muille).

Ja tosiaan en ole itse fani, en pidä lainkaan suomalaisesta musiikista ja ei, en käytä enkä ole koskaan käyttänyt huumeita.

42

882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löhöiita

      Huumeet ovat Suomessa kiellettyjä aineita, siksi niiden käyttöä ei normi lainkuuliainen ihminen hyväksy. Huumeiden kannattajien ja sallivien pitäisi muuttaa maihin jossa ne hyväksytään, mitäs sitä täällä on "ajojahdin" uhrina.

      • Jarilala

        Hohhoijaa miten voi olla perustelu noin lapsen ajatuksen tasolla. Suomen laki ei ole mikään raamattu mistä katsotaan mikä on moraalisesti oikein ja mikä väärin. Esimerkiksi homous on ollut joskus laitonta Suomessa, mutta ei se ollut silloin yhtään sen moraalittomampaa kuin nyt.


      • O_TemporaO-Mores
        Jarilala kirjoitti:

        Hohhoijaa miten voi olla perustelu noin lapsen ajatuksen tasolla. Suomen laki ei ole mikään raamattu mistä katsotaan mikä on moraalisesti oikein ja mikä väärin. Esimerkiksi homous on ollut joskus laitonta Suomessa, mutta ei se ollut silloin yhtään sen moraalittomampaa kuin nyt.

        Ja samaan aikaan kun homous oli kielletty, huumeita sai käyttää. Myös metamfetamiinia.


    • hoitoonohjausnäillekin

      Samallalailla keikat ym työt torpattava muiltakin huumeiden käyttäjiltä , mm Mikael Gabriel ym ja pois telkkarista esiintymästä......Jari ei suinkaan ole ainut, tuohan on ihan yleistä siellä kehäkolmosen sisäpuolen piireissä

    • vai_uhriton

      En kyllä pitäisi rikosta uhrittomana, jos suuria määriä aineita hankkimalla tuetaan taloudellisesti laitonta elinkeinoa, jonka kerrannaisvaikutukset ulottuvat koko yhteiskuntaan. Jos ei ole mitään kontrollia, huumeita on tarjolla ravintoloiden yöelämän lisäksi koulujen porteilla. Kansanterveydellisesti toiminta on vaarallista ja aiheuttaa kaikenlaisia inhimillisä tragedioita ja rikollisuutta. Huumeportaan yläpäässä toiminnasta vastaavat eivät jää kiinni, ainoastaan käyttäjiä ja pikkutekijöitä.

    • 78o5t5

      Sillanpää yrittää olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ei häntä vielä olekaan tuomittu uusimmasta huumejutustaan. Joten syyttömän näyttely onkin viisainta.

      Vankilat on täynnä "syyttömiä" sanotaan.

      • ajatteeelee

        Jari ei edes enää tajua mitä on tapahtunut ja mitä tulee vielä tapahtumaan....


    • 7iu6ryr

      Jos Sillanpää ei joudu vankilaan eikä mene hoitoon hän jatkaa huumeen käyttöä ja jää taas kiinni .

      Tätä voi jatkua pitkäänkin.

    • 67i56uy

      Kun poliisi tietää Sillanpään metamfetamiinin käyttäjäksi häntä tietenkin seurataan ja kiinnijäänti on todennäköistä.

    • 78oi6

      Sillanpäälle sattui paha vahinko. Jäi kiinni kovaa huumetta matkalaukussaan ja joutui myöntämään olevansa narkomaani. Muttei aio lopettaa käyttöä ja mennä hoitoon.

      Keikkoja on peruttu ja tulot laskee.

    • Sillanpään.rakastaja

      Miksi Sillanpäätä vihataan, vaikka hän on ainoa suomalainen kirjallisuuden nobelisti?

    • On_siinäkin

      hyvä roolimalli, kun huumeita käytetään eikä kohennusta tilanteeseen haluta.

      Minkähän takia doping-aineita käyttäneet urheilijat ovat joutuneet pois mainoksista ja sponsorisopimukset on purettu ?

      Pelkkää ajojahtia, vai?

    • spegge_kurkku

      jos kiekuu mikkiin sperman kuorruttamilla äänijänteillä ja nappaa kovaa kamaa niin ei siitä paljon ihailua lohkea.

    • 12v.Ladyboy

      Kai te tiedätte mitä siellä thaimaassa on puuhattu...?

      • enolekäynytpuuhaamassa

        Melko monet siellä ovat käyneet, mitä siellä oikein puuhataan...?


      • milj00n4

        Todellakin kieltämättä mieleen tulee, varmaankin moisille daijuille mieluisa paikka. Toivottavasti jäisi oikeasti kiinni..


    • saaraaaltofanforeverXOXO
    • yrjööööööö

      Epänormaali sexielämä oksettaa

      • Toivoaonyhä

        En kyllä ole hänen fanittaja, eikä minua liikuta homoutensa.
        Huumeiden käyttö ja käytön vähättely ei ainakaa nosta arvostustani.
        Jos kertoo kuinka on päässyt eroon huumeista, arvostan silloin kyllä. Saattaisinpa mennä kuuntelemaankin.


    • sesiitä_

      En vihaa Siltsua ja hänen seksielämänsä ei kiinnosta pätkän vertaa, kukin nai miten ja ketä haluaa. Mutta kun myöntää julkisesti olevansa nisti, niin tilanne on toinen. On julkkis ja monen ihailema laulu- ja esiintymistaitojensa vuoksi, siis idoli.
      En usko, että jatkossa saa kutsuja hienoihin musiikkitapahtumiin ja festareille. Ja se on mielestäni oikein. Joku julkkishan osuvasti sanoikin, että Jari, nyt hoitoon tai hautaan.
      No, omapa valinta, tekee mitä tekee.
      Ei minua hetkauta, teki niin tai näin.

    • eiuppooenää

      Jos olisite katsonut tv haastattelun ,,, herra ylimielinen aineidenkäyttäjä ja Irstas ei tarvitse lapsien olla klo 22.00 jälkeen kaduilla kun Herra Sillu ajelee pöllyissä joskus jotain sympatioita oli ei ole enää irstas lihava homo joka ei piittaa laeista vähättelee eikä kuuntele neuvoja ei kadu päinvastoin .

    • oIKEINN

      Liput ei enää myy joten on maassaa järkeviäkin ei rahoita huumebisneksiä.

    • Painanjapaljon

      eihän ne ole enää kuin tyhmät tantat jotka tuota dikkaa.

      • Naiskauneusexpertti

        Jossakin oli kuva eilen kahdesta yli-ikäisestä ja -painoisesta naisesta , jotka olivat menossa konserttiin.


      • jossittelutriittää

        Hyvä että olet exkaunapertti. Älä nyt *vetissä ala yleistämään että kaikki vanhemmat ylipainoiset ovat jotain siltsu faneja.. Silmiään kun katsoo niin alkaa ahdistaa, pelottaa ja ällöttää. Voisin maksaa lipun jos pääsisin sylkemään hänen päälleen muusta en. Joku voisi ihmetellä miksi suhtaudutaan näin voimakkaasti mutta rajansa kaikella. Jos uusi uljas vapaa maailma tarkoittaa että kaikki heikommat ovat pervojen riistaa niin minä en halua enää elää siinä.


    • Hk782

      Oliko niin että sitä tyyppiä keneltä sillanpää osti huumeita epäillään myös sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien lapsia esittävien kuvien hallussapidosta? Ei kai sillanpää ole mukana myös siinä toiminnassa? Huumeidenkäyttöhän raaistaa niin ajatus- kuin käytösmaailmankin käyttäjillä, tästä hyvä esimerkki kun toimittaja kauhisteli että hänen lapsensa olisi voinut jäädä huumepellen auton alle niin sillanpää naureskeli vain että ei kai sun lapset niin myöhään ulkona liiku...!

      Sillanpään homoilu on ihan sen oma asia eikä hetkauta, mutta lapsiin kohdsituvat törkeydet ja huumeiden vetäminen on asia josta sille pitäis antaa pitkä ja tuntuva rangaistus. En voi ymmärtää että jotkut paapoo ja kannustaa tommosta paskatyyppiä.

    • sammapoo

      Tyypistä tuli Soini kakkonen ketään ei enää kiinnosta vaikka ite vielä luulee olevansa suosittu

      • Onneton.erkki

        Oli kuulema Kajaanin keikalla itkeä pirauttanut.
        Tyypillistä narsistin käytöstä.
        Tekoitkua, jolla kerätään säälipisteitä mummoilta.


      • suosissuosiolla

        Aika kovaa liksaa taitaa sieltä ja täältä Soinikin nostaa, rahaa kun tulee ovista ja ikkunoista. Suosiolla ei enää ole mitään merkitystä, se suosio on vuosia sitten tehtävänsä tehnyt, niin Soinilla kuin Sillanpäälläkin.


    • Kelpopoika

      Vihaaminen on väärä sana. Paheksuminen on oikea sana. Sillanpäätä ja hänen toimintaansa paheksutaan syvästi normaalipiireissä. Se on kaiken moraalin vastaista. Oikeastaan syvä inho on myös osuva ilmaus. Varsinkin nyt kun paljastui nuo homopiirin seksistelyt peräsuolen turruttamiseksi huumeita sinne itteensä tunkemalla....hyi ...vetti. On sitä aikoihin eletty! Ja mitä tekee oikeuslaitos? Suosittelevat vain vähän ehdollista, eli käytännössä ei mitään rangaistusta!

      Selvästikin vaikuttaa se että asiakas sattuu olemaan julkimo.

      Itseni oikeustaju sanoo, että Sillanpää nimenomaan julkimona pitäisi tuomita linnaan ja pitkäksi aikaa, koska häntähän ihannoivat ja jäljittelevät monet nuoret. Hän antaa hengenvaarallisen esimerkin faneilleen. Tästä syystä tuomio pitäisi olla ankara, että fanit ymmärtäisivät, että sellainen toiminta on väärin.

    • mummotlinnaanmyös

      Höppänämummot puolustaa kynsinhampain tätä ylimielistä narkkia.

      • Narkki-siltsu_autoilee

        Mikä tässä tapauksessa eniten etoo, on juuri Jari Sillanpään ylimielisyys.

        Ja autolla huumeissa ajelu.

        Minun mielestäni jokainen työntää takalistoonsa mitä työntää - kunhan siitä ei muille aiheudu haittaa.

        En ole homovastainen ja huumeiden käyttökin on jossain määrin jokaisen yksityisasia.

        Kuitenkin, tuo kama-sillanpään metukkaan käyttämä parikymmentä tuhatta euroa on ainakin osittain päätynyt järjestäytyneelle rikollisuudelle joka käyttää niitä rahoja mihin käyttääkään = luultavasti sillä rahalla tehdään jotain vähemmän hyvää.


    • Itkua

      Aika vähän häntä täällä vihataan ja näinhän hän itkuisena IL videolla vakuutteli, että ei muuallakaan kukaan mitään negatiivista ole hänelle sanonut tai huudellut.

    • mittiköönkukuinitse

      Tällaset nuoriso idolit ovat jo rappeuttaneet nuorison , kansainvälisen tason urheilijoita ei enää löydy , ei mitaleja kisoista ,että huono on suunta.

      • Jarin_speediSeikkailut

        nuoriso idoli?

        todellisuudessa Speedi-Siltsi on vanha, ylimielinen narkkari pappa, joka ei ole koskaan tehnyt musaa joka iskisi nuoriin.

        Leskirouvat ja 50 vanhapiiat siltsua kuuntelee. He ei välitä, jos idoli vähän ajelee liikennesääntöjä rikkoen huumeissa autolla ja thaimaan lomalla vetää metukkaa 10 grammaa. Poikabileet joissa pissaa jäädytetään on myös näitten mummojen mielestä aivan OK. Se on sitä nykyaikaa, sano!

        Ja onhan se Siltsu niin komea ja karismaattinen. Hymyileekin aina, kamapäissään.


    • Vihainen

      Kyllä ihmiset saa ite päättää, vihaako vai tykkääkö. Sattuneesta syystä tällähetkellä on tuo vihan tunne päällimmäisenä. Ikäänkuin fanit olisi petetty. Minun moraaliin ei kuulu elättää henkilöä joka vehtaa huumeiden kanssa.

    • Siksjust

      Mm. siksi kun tuli taas ilmi jotain vakavampaa kun sitä törkykasaa kaiveltiin, ped....

    • LehtisMake

      Toivottavasti jää Thaimaassa kiinni ja napsahtaa kymmenen vuotta.
      Siinäpähän noukkii saippuoita lattialta.

      • rehellinenhullu

        Juuri tuota kirjoitin 2 viestiä, molemmat poistettu.. Thaimaassa 10 vuotta linnassa liassa, nälässä ja raiskattuna voisi pistää vähän rikkaankin miettimään mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Täällähän tuo selviää itkemällä ja ehdonalaisella ja homma vaan jatkuu. Voi jariparka, ehkä suositellaan vähän terapiaa kun olet niin ressukka. Miksei muuten suomen viranomaiset voineet ilmoittaa jo thaimaan lentokentälle esim. jos tiesivät että metaa on mukana??


    • EpäileväTuoppi

      No joo... Vielä ei ole (kuolon-)uhreja tullut (luojan kiitos), vaikka aineissa on ajettu. Nyt, kun jäi lapsipornosta kiinni, niin siinä on sinulle toisenlaista uhria. Ällöttävää, jos Sillinpää on käyttänyt Thaimaassa ollessaan lapsia hyväkseen. Yäk!

    • Syvälle

      Kristallikruunu päähän.

      • Metaa.ja.lapsia

        TAI KIRVES !


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe