Huomasin että palstalla pyörii

OikeaSuomalainen

tyyppi joka on käyttänyt nimmaria "aitosuomalainen" ja "KantaPeikkoSuomalainen", mutta hän ei ole aitosuomalainen. Vaan hän on kiihkeä RKP:nen, ruotsalaiskansallismielinen, suomenruotsalainen ja rasisti suomenkielisiä eli aitosuomalaisia kohtaan. Mutta olihan RKP:n oppi-isäkin, A.O.Freudenthal puhdas rasisti.

Tämä RKP:nen ruotsalaisuusnationalisti on täynnä itseään(tyypillistä rkp:lle)ja pitää suomalaisia toisen luokan kansalaisina, mutta hän ei uskalla käyttää sanaa "suomalainen" vaan sanoo "fennomaani". Tuota sanaa käyttää juuri RKP:set kiihkoilijat suomalaisista.

Tässä vähän tutkittua asiaa sille svekomaanille. "Suomea äidinkielenään puhuvilla korkeampi älykkyysosamäärä kuin suomenruotsalaisilla".

– Jotkut tutkijat väittävät, että suomenruotsalaisten huonommat Pisa-tulokset johtuvat siitä, että ruotsinkieliset koulut ovat todennäköisemmin kaksikielisiä. Tässä ei ole järkeä, koska suomenruotsalaiset saavat huonommat pisteet myös luovan ongelmanratkaisun tehtävissä, joka on paras älykkyyden mittari, ja siinä ei ole kielellistä elementtiä, sanoo tutkija Dutton.

Eli näitä "fennomaani"-juttuja kirjoittava ei ole suomalainen lainkaan, vaan suomenruotsalainen fanaatikko - ja sisäsiittoinen.

45

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dxdxdxdxdx

      RKP:set saivat järkättyä puolueensa palstalle tiukan valvonnan, jossa sensuuri iskee tietysti suomalaisten tekemiin avauksiin. Tuo "fennomaaneista" jauhava reppana on takuulla RKP- palstan vakiokamaa.

    • Aavikon.fennomaani

      "...mutta hän ei ole aitosuomalainen."
      Kukapa meistä olisi.

      Suomen Lapin aitosuomalaisen geeniperimän tuhosi germaani valloittaja sotien aikana. Itä_Suomea ja Kainuuta taas ovat laukkuryssät kulkeneet vuosisatoja ristiin rastiin. Shemeikkojen jäljiltä siellä on vieläkin havaittavissa vilkas puheen rytmi ja temperamentikas luonne. Länsirannikon kautta taas romanit muuttivat Suomeen. Kun näet mustatukkaisen ja ruskeasilmäisen pohjalaisen, näet historian havinaa.

      Vanhoissa satamakaupungeissa saksalaiset kauppiaat hoitivat laivaliikenteen ja toisaalta alkava teollisuus palkkasi saksalaisia vuorimestareita ja insinöörejä rakentamaan teollisuuslaitoksia. Eikös vaan tamperelaisten töksäyttelevässä puheessa kaiu somasti taustalla Ala-Saksin murre.

      Tällaista tämä on. Kainuun peräkylissä säilyi muutama oikea aitosuomalainen. Nälkävuodet ja pahat kulkutaudit harvensivat asutus niin, että sinne takametsiin jäi eristyksiin pieni ryhmä. He ja heidän jälkeläiset ovat kylläkin aitosuomalaisia, mutta samalla myös sisäsiitoksen ja perinnöllisten tautien pahasti runtelemaan porukkaa. Huomaat sen kyllä avaajan kirjoitustyylistäkin.

      Meidän tulee sääliä ja ymmärtää näitä aitosuomalaisia. Ei mene heilläkään hyvin.

      • Mielipiteenmuokkaajalle

        Siinä valuuttakauppias trollaamassa.
        Maailmanmatista tasangon.tankotanssijaan mokutuksen ylipappina.


      • x.x.x.x.x.x

        Olet siis hurri?

        Monet suomenruotsalaiset tuppukylät länsirannikon suunnalla, ovat niitä todella sisäsiittoisia paikkoja. Ja tämä on faktaa, mutta josta vaietaan koska hurreista ei saa sanoa mitään negatiivista. Kennedyn syndrooma esim. on nimenomaan rannikkoruotsalaisten sairaus.

        Aitosuomalaisena voidaan hyvin pitää henkilöä jonka äidinkieli on suomi ja jonka vanhempien äidinkieli on suomi. Rannikkoruotsalaisten äidinkieli on ruotsi ja heidän henkinen kotimaansa on Ruotsi, monet rannikkoruotsalaisista eivät edes osaa suomea, vaikka ovat täällä syntyneet. Silloin ei voi olla suomalainen.


      • Ukko12345

        Joku sanoi, että esim. Viipurissa, joka oli Itä-suomea, on ollut manneja myös satoja vuosia. Ovathan mannet voineet tulla Suomeen joko Balttiasta tai hiukan idempää. Alunperin ne ovat levinneet ympäri maailmaa Intian pohjoisosasta.


    • Kieliaktiivi

      Olen vanha kieliaktiivi ja tunnen hyvin "pappenheimilaiseni" eli nettisvekot. He ovat usein ammattilaisia, jotka on palkattu spämmäämään netin keskustelupalstoilla. RKP-puoluetoimisto on suurin, vaikka puolue on pienin! Sen ns. nettikomppania on usein asialla.

      Lähes aina nuo ruotsinkieliset nettisvekot esiintyvät suomenkielisin nimimerkein. Koska suomalaisuuden haukkuminen ja halveksuminen on uskottavampaa, kun se tulee mukamas suomenkieliseltä.

      Rahaa ja resurssejahan tuolta sakilta ei puutu! Siitä pitää sikarikkaat RKP-johtoiset säätiöt huolen.

      • ngnhnhngngnn

        Tuo on näkynyt hyvin juuri RKP:n palstalla. Siellä se RKP-fanaatikoiden raukkamaisuus näkyy, todella ällöä sakkia.


      • Pää.punaisena

        Aavikon.Hyppypotkuvanhus esimerkkinä


      • aijai.sentään
        Pää.punaisena kirjoitti:

        Aavikon.Hyppypotkuvanhus esimerkkinä

        Tuo "aavikon" narsisti näyttää olevan kovin yksinäinenkin. Ja hän on tosiaan hurri, se olis pitäny arvata tyylistä.


    • Sokeripipari

      Ei ole mikään svekomaani! Ihan on tavallinen persjalkainen lieksanvokkinussija! Kirjoitinkin jo aiemmin että luonnossa sen tuntee jalkovälin happamesta löyhkästä ja pesemättömistä hampaista. Esiintyy yleensä tanssimassa soidintanssiaan ja tyrkyttämässä pyrstöään maahanmuuttajien asuntojen liepeillä. Parittelee usean kanssa ja yleensä missä vaan.

    • Aavikon.kantasuomalainen

      - Siinä valuuttakauppias
      - Ja hän on tosiaan hurri
      - Ihan on tavallinen persjalkainen lieksanvokkinussija!
      Viidakon kansa kertoo loputtomasti taruja Mustanaamiosta - ja vist. ;)))

      Itse olen kylläkin niitä vähälukuisia suomalaisia, jotka voivat perustellusti kutsua itseään geneettisesti ja kulttuurillisesti oikeiksi aitosuomalaisiksi.

      Kas Hailuoto nousi merestä vuonna 318 ja saari on ollut yhtäjaksoisesti asuttu aina 1100-luvulta saakka. Kirkkokin saaressa on ollut 1600-luvun alkupuolelta alkaen. Ja niin pitkään kuin saareen historiaa tunnetaan, asui maineikas sukuni Marjaniemessä ja otti elantonsa merestä. Isovihassa venäläiset tappoivat kirveellä lähes koko saaren väestön, mutta esivanhempani onnistuvat onnekkaasti piileskelemään saaren keskiosissa.

      Ja miten muka tämä todistan? Hailuodon museossa on kuvia 1986 palaneesta puukirkosta. Yhdessä kuvassa on 1600-luvulla rakennetun kirkon porstuan seinähirteen veistettyjä vanhoja puumerkkejä ja muita tekstejä. Eikös siellä lue: Aavikon....(loppu epäselvää). Varhainen esi-isäni siinä esittää mielipiteitään. ;)))

      • Selkäuintia

        Pöh. Pohjanlahden yli uiskennellut BrynolfRuokavalio.


    • nghgsjshsdjsd

      "Meidän tulee sääliä ja ymmärtää näitä aitosuomalaisia."

      Ei meitä pidä sääliä. Meille riittää, että muut ihmiset jättävät meidät rauhaan. Me emme pidä emmekä koskaan ole pitäneet mistään meille tuntemattomasta ja vieraasta.

      • ihmejuttuonko

        Lieksan vokkinussija ainakin pitää erityisesti tuntemattomista ja vieraista.


    • Aavikon.kantasuomalainen

      "Me emme pidä emmekä koskaan ole pitäneet mistään meille tuntemattomasta ja vieraasta."

      Tässä on aito ja väärentämätön tynnyrissä kasvaneen kansan tunnuslause. Pasila, lieksalaisten marssi, olkaa hyvä!

      • Hö.ö.öhöö

        Juristi.Toimittaja.Kapiainen.
        Luppoaikaa lehtereillä?


      • Aavikon.kantasuomalainen
        Hö.ö.öhöö kirjoitti:

        Juristi.Toimittaja.Kapiainen.
        Luppoaikaa lehtereillä?

        - Juristi.Toimittaja.Kapiainen.
        Viidakon kansa kertoo loputtomasti taruja Mustanaamiosta - ja vist. ;)))


      • dxdxdxdxdxdx

        Tuo viesti jota siteeraat, on hurrin kirjoittama. Tyypillistä taktiikkaa.


      • kuinkas.noin
        Aavikon.kantasuomalainen kirjoitti:

        - Juristi.Toimittaja.Kapiainen.
        Viidakon kansa kertoo loputtomasti taruja Mustanaamiosta - ja vist. ;)))

        Olet itse kertonut olleesi kapiainen lakimies sekä toimittaja. Valehtelitko?


    • EhtaSuomenkielinen

      Bättre folkin edustajissa on joukko kiihkomielisiä RKP:n kannattajia, eli ns. "svekomaaneja" joille Ruotsi on se ihanin ja paras maa kaikista. Nämä tyypit mielellään sitten höpöttävät "fennomaaneista", jotka heidän mielestään eivät ole suomalaisia vaan joku ihmeellinen ja näkymätön porukka jossain. Tyypillistä näille RKP:n kiihkoilijoille on selvän rasistinen kirjoittelu suomalaisista eli suomenkielisistä, joista he toki käyttävät sitä "fennomaani" nimitystä. Tuo ylimielinen ja rasistinen asenne on jo kotona opittua.

      • KantaSuomaIainen

        Serkkuni naapurissa oli asunut aito fennomaani, siis ihan oikea rasistinen aitosuomalainen. Talo oli muutoin ihan ok-kunnossa ja omalla tontilla, ei ollut kosteus- tai homeongelmia.

        Talo meni myyntiin, ja se myös myytiin kunnossa olevana. Mutta niin kävi, että kauppa jouduttiin perumaan, koska talossa oli ollut piilevä vika. Piilevä vika oli tuo naapurin rasistinen fennomaani, josta olisi pitänyt reilusti ilmoittaa asiakirjoissa.

        Tuli kalliiksi serkulleni tuo talokauppa. Talo on ollut nyt tyhjillään ja se luultavasti pitäisi myydä nyt pilkkahintaan. Kannattaa ilmoittaa kosteus- ja homevauriot aina, samoin kuin mahdolliset fennomaanit ja muut syöpäläiset naapurustossa. Rehellisyys kannattaa myös talokaupoissa.


      • köyhä.ritari
        KantaSuomaIainen kirjoitti:

        Serkkuni naapurissa oli asunut aito fennomaani, siis ihan oikea rasistinen aitosuomalainen. Talo oli muutoin ihan ok-kunnossa ja omalla tontilla, ei ollut kosteus- tai homeongelmia.

        Talo meni myyntiin, ja se myös myytiin kunnossa olevana. Mutta niin kävi, että kauppa jouduttiin perumaan, koska talossa oli ollut piilevä vika. Piilevä vika oli tuo naapurin rasistinen fennomaani, josta olisi pitänyt reilusti ilmoittaa asiakirjoissa.

        Tuli kalliiksi serkulleni tuo talokauppa. Talo on ollut nyt tyhjillään ja se luultavasti pitäisi myydä nyt pilkkahintaan. Kannattaa ilmoittaa kosteus- ja homevauriot aina, samoin kuin mahdolliset fennomaanit ja muut syöpäläiset naapurustossa. Rehellisyys kannattaa myös talokaupoissa.

        Matti KantaSuomalainen , hehehheh.


    • PähkinäsaarenRauhanraja

      "Kannattaa ilmoittaa kosteus- ja homevauriot aina, samoin kuin mahdolliset fennomaanit ja muut syöpäläiset naapurustossa. Rehellisyys kannattaa myös talokaupoissa."

      Kosteusvaurio voi olla piilevä. Sen sijaan naapurissa lymyilevä rasistinen fennomaani ei ole rasite tai piilevä virhe, eikä ostaja saa laatuvirheenä vedota seikkaan, joka olisi voitu havaita kiinteistön tarkastuksessa ennen kaupan tekemistä. Naapurin fennomaani olisi pitänyt havaita kyllä ennen kaupantekoa.

      Itse en olisi suostunut kaupanpurkuun, hinnanalennukseen kyllä. Jos fennomaaneja on useita, tilannetta pitäisi tarkastella vielä erikseen. Fennomaaninaapuri jää ostajan vastuulle, sen sijaan luteet ja rotat kiinteistössä pitää ilmoittaa!

      • nfhe84

        Onpa trolleilla nyt hubaa itsensä kanssa eri nimimerkeillä pallotella. Mikäpäs siinä.


      • OikeaSuomalainen
        nfhe84 kirjoitti:

        Onpa trolleilla nyt hubaa itsensä kanssa eri nimimerkeillä pallotella. Mikäpäs siinä.

        Joo, vaikka tein niin helvetin hienon avauksen!


      • KantaSuomaIainen

        "Fennomaaninaapuri jää ostajan vastuulle, sen sijaan luteet ja rotat kiinteistössä pitää ilmoittaa!"

        Fennomaaneihin pitäisi suhtautua kuin kehen tahansa junttiin ja tolleroon maalaisserkkuun, siis sellaiseen jonka puolesta pitää aina hieman hävetä. Suosittelen korkean aidan rakentamista fennomaaniin päin, kyllä tontin arvon saa pysymään. Rottia sen sijaan on ollut kaupungeissa aina, eikä niistä pääse koskaan eroon. Luteet pitää myrkyttää.


      • oletkos.lutikka
        KantaSuomaIainen kirjoitti:

        "Fennomaaninaapuri jää ostajan vastuulle, sen sijaan luteet ja rotat kiinteistössä pitää ilmoittaa!"

        Fennomaaneihin pitäisi suhtautua kuin kehen tahansa junttiin ja tolleroon maalaisserkkuun, siis sellaiseen jonka puolesta pitää aina hieman hävetä. Suosittelen korkean aidan rakentamista fennomaaniin päin, kyllä tontin arvon saa pysymään. Rottia sen sijaan on ollut kaupungeissa aina, eikä niistä pääse koskaan eroon. Luteet pitää myrkyttää.

        Jep. Hanuriisi vetäminen on tehnyt tehtävänsä. Falukorv syvällä ja öyhötys päällä.


    • fakta-tietoa

      Tässä taas tuolle RKP-kiihkoilijalle todellista asiaa, lässytyksen sijaan. Nimittäin suomenruotsalainen tutkija Kjell Herberts teki aiemmin tutkimuksen rannikkoruotsalaisten asenteista suomalaisia kohtaan, kävi ilmi että asenteet varsin usein olivat anti-suomalaiset eli rasistiset suomenkielisiä kohtaan.

      Tutkimus oli niin ikävä rantaruotsalaisten kannalta, että suomenkielinen media ei siitä halunnut puhua, koska ruotsinkielisistä ei saa antaa ikävää kuvaa valtaväestölle. Heillä kun on suojattu asema 5% vähemmistönä - etuoikeuksineen.

      Mutta tässä se tutkimus, jonka RKP:set toki ovatkin lukeneet.

      https://svenska.yle.fi/artikel/2013/08/02/herberts-anti-finska-attityder-pa-manga-hall

    • OikeaSuomalainen

      "Suosittelen korkean aidan rakentamista fennomaaniin päin, kyllä tontin arvon saa pysymään. Rottia sen sijaan on ollut kaupungeissa aina, eikä niistä pääse koskaan eroon. Luteet pitää myrkyttää."

      Aita on jo tehty, fennomaanit pysyy kyllä poissa mutta antaa rottien juosta.

      Ps. Oletteko te nähneet joskus rasistista aitofennomaania luonnossa, kuten osa persujen kansanedustajista on? Aitofennomaani on pelottava ilmestys.

      • Aavikon.eläintiedettä

        "Aitofennomaani on pelottava ilmestys. "
        Nyt varmaankin sekoitat keskenään sanat pelottava ja säälittävä?

        Yksinäinen fennomaani ei koskaan ole pelottava. Hän on enemmänkin arka ja syrjään vetäytyvä hiippailija. Jos yksinäiselle fennomaanille ehdottaa jotakin reipasta toimintaa, kuten lähtöä varusmiespalvelukseen tai töihin, vastauksena on arka: en minä. Asian voi varmistaa vaikka Jussilta.

        Tilanne muuttuu hieman, kun fennomaaneja on yhdessä isompi joukko. Silloin fennomaanikin uskaltaa heilutella lippua ja pahvikilpeä tai huudella ohikulkijalle, että go home. Torilla telttailu yhdessä toisten fennomaanien kanssa saa fennomaanin villiintymään. Silloin fennomaani imaisee lonkkua, painii poliisin kanssa tai heiluu spraypullo kourassa.

        Mutta pelottavana en koe fennomaanijoukkoakaan. Nämä ovat kuin hyttysiä; kiusallisia suurina parvina. Mutta suurikin parvi tottelee Raidia tai risulla huiskimista. Ei siinä sen kummempaa.


      • Me.kaksi.ja.Irene
        Aavikon.eläintiedettä kirjoitti:

        "Aitofennomaani on pelottava ilmestys. "
        Nyt varmaankin sekoitat keskenään sanat pelottava ja säälittävä?

        Yksinäinen fennomaani ei koskaan ole pelottava. Hän on enemmänkin arka ja syrjään vetäytyvä hiippailija. Jos yksinäiselle fennomaanille ehdottaa jotakin reipasta toimintaa, kuten lähtöä varusmiespalvelukseen tai töihin, vastauksena on arka: en minä. Asian voi varmistaa vaikka Jussilta.

        Tilanne muuttuu hieman, kun fennomaaneja on yhdessä isompi joukko. Silloin fennomaanikin uskaltaa heilutella lippua ja pahvikilpeä tai huudella ohikulkijalle, että go home. Torilla telttailu yhdessä toisten fennomaanien kanssa saa fennomaanin villiintymään. Silloin fennomaani imaisee lonkkua, painii poliisin kanssa tai heiluu spraypullo kourassa.

        Mutta pelottavana en koe fennomaanijoukkoakaan. Nämä ovat kuin hyttysiä; kiusallisia suurina parvina. Mutta suurikin parvi tottelee Raidia tai risulla huiskimista. Ei siinä sen kummempaa.

        Voi takalisto sentään. Vuoristonöyhökki juttelee itsensä kanssa.


      • Sokeripipari

        Raukka yrittää kopioida samaa tyyliä kuin Lieksan vokkinussija jutussa! Yritä nyt pysyä ihan noissa omissa typerissä ,yhtä sanaa hokevissa mauttomuuksissasi. Älykkyytesi ei oikein riitä laadukkaaseen ironiaan!


      • Aavikon.vanha.kamu
        Me.kaksi.ja.Irene kirjoitti:

        Voi takalisto sentään. Vuoristonöyhökki juttelee itsensä kanssa.

        Mukava kuulla sinustakin. ;)))


    • PähkinäsaarenRauhanraja

      "fennomaanit pysyy kyllä poissa mutta antaa rottien juosta."

      Tuo on tonttien hinnan kannalta tärkeää. Onneksi fennomaanit yleensä karttavat muita ihmisiä, muita kulttuureita ja muita kieliä. Arkoja ovat kuten rotat. Fiksuimmat fennomaanit ovat käyneet kuitenkin elokuvissa, siis elävissä kuvissa, josta Pähkinäsaaren takana kuultiin jo heti 2010-luvun alussa. Silloin Tuulen Viemää -elokuvan ensinäytös pidettiin seuraintalolla.

      • Summa.summarum

        Äitisi antoi muutakin kuin ymmärtää.


    • KantaSuomaIainen

      "Fiksuimmat fennomaanit ovat käyneet kuitenkin elokuvissa, siis elävissä kuvissa, josta Pähkinäsaaren takana kuultiin jo heti 2010-luvun alussa. Silloin Tuulen Viemää -elokuvan ensinäytös pidettiin seuraintalolla."

      Minusta liioittelet tuota fennomaanien fiksuutta. Fennomaanit olivat huhuna kuullut, että tuo elokuva kertoo mustien ihan liian hyvistä oloista 1800-luvun syvässä Etelässä. Sen vuoksi fiksuimmat fennomaanit olivat yrittäneet etukäteen maalata valkokankaan mustalla maalilla ja tervalla. Pilalle meni fennomaaninen yritys, mutta kelan ja sossun korvaukset menivät pitkään läheiselle kanalalle, josta fennomaanit olivat yrittäneet varastaa tervaa ja höyheniä.

    • suomenkielinen

      Kiihko-hurrin rasistisuus näkyy täälläkin, hän vaikuttaa myös vainoharhaiselta. Eikä voi tunnustaa että ne hänen "fennomaaninsa" ovat suomalaisia, eli suomenkielistä valtaväestöä - aitosuomalaisia siis.

      • sbbffbdbsbs

        Monet suomenruotsalaiset haluavat olla ruotsalaisia, mutta Ruotsissa heitä pidetään vaan suomalaisina. Se ottaa pahasti päähän heitä.


    • AitoSuomalainen

      "Pilalle meni fennomaaninen yritys, mutta kelan ja sossun korvaukset menivät pitkään läheiselle kanalalle, josta fennomaanit olivat yrittäneet varastaa tervaa ja höyheniä."

      Katkeruus ja kateus. Sellaisia ovat fennomaanit. Ellei fennomaanilla ole sitä, ei sitä saa olla muillakaan.

    • TosiSuomalainen

      OikeaSuomalainen on entisyydeltään oikeasti Oikea Suomensukuinen. Jostain Udmurtiasta tai Hantti-Mansikista se on tänne tullut vihaamaan.

    • Fennomaahinen

      "Katkeruus ja kateus. Sellaisia ovat fennomaanit. Ellei fennomaanilla ole sitä, ei sitä saa olla muillakaan."

      Fennomaaninen kateus vie kalatkin vedestä.

    • Miksi ruotsi pitäisi olla pakollinen suomenkielisissä kouluissa!
      Ruotsin kieli ja kulttuuri on ollut osa Suomen henkilöllisyydestä satojen vuosien aikana.
      Suomi on kuulunut Ruotsiin seitsemänsadan vuoden ajan ja me Suomenruotsalaiset ovat rakentaneet Suomea metsästä kaupungeiksi.

      Kielen osaaminen avaa monia uusia ovia ja ruotsi antaa paremman mahdollisuuden oppia uusia kieliä! Suomenruotsalaisella on helpompi oppia englantia ja saksaa, koska ne kuuluvat samaan kieliryhmään. Suomenkielisten on helpompi oppia uusia kieliä jos osaa ruotsia.

      Suomi ilman ruotsin kieltä, ei ole Suomi!

      #svenskatalandebättrefolk

      • kuitenkin

        Trollaamiseksi menee sama litania vähän kaikkialla,


      • onko

        Uusi aavikko syntynyt?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      487
      2947
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      40
      1365
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      51
      1201
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      33
      1176
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      165
      1156
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1099
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      98
      975
    8. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      60
      892
    9. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      41
      886
    10. Idän uskontojen viisaita tekstejä...

      ... luettuani tulin siihen tulokseen, että esim, sielunvaellusessa en halua syntyä satiaiseksi jonkun h...an perzeezeen.
      357
      794
    Aihe