tiedän rakastavani

aidosti, kun olen hieman mustankipeä. Tunne se on sekin ja mielestäni hyväksyttyä terveissä rajoissa.
Ilmoita


Minäkin olen.
Ilmoita
Ethän sä ollu mustis 😎
Ilmoita
Sama itsellä. Olin hänestä, mutta en saanut olla.
Ilmoita
On yleisestikin esitetty, että lievä mustasukkaisuus osoittaisi rakkautta, syvä sairautta. Todellisuudessa lieväkin on haitallinen, mutta syvä katasrofaalinen. Parhaaseen rakkauteen ei kuulu vähääkään omistamisenhalua vaan yksinomaa pyrkimys tuottaa toiselle hyvää oloa.
2 VASTAUSTA:
Ihminen tuntee. Myös surun tunteen voi määritellä noin kuin tuossa mustiksen määrittelit. Tunteita kuuluu osata hallita, mutta ei kieltää.
saatokiollaerimieltä kirjoitti:
Ihminen tuntee. Myös surun tunteen voi määritellä noin kuin tuossa mustiksen määrittelit. Tunteita kuuluu osata hallita, mutta ei kieltää.
En voisi seurustella miehen kanssa joka ei olisi yhtään mustasukkainen. Hieman pitää olla, mutta pitää osata hallita tunteitaan.
+Lisää kommentti
Samaa mieltä. Mustasukkaisuus on normaalia niin kauan kun se ei johda toisen kontrolloimiseen tms.
1 VASTAUS:
Mustasukkaisuus on normaalia, mutta haitallista.
+Lisää kommentti
En ole mustis
Ilmoita
Minä oonmustis exän nykyisestä. Siellä ne yhessä laittoivat omakotitalon pihaa nätiksi
Just joo. Ite en ole vielä löytänyt ketään.. Aikaa on jo erosta. Mutta sattuu niin hirveästi kun näin ne yhessä pihapuuhissa. Vieläki tunneside siihen. Luotan että pärjään js itsekin pystyn unohtamaan tuon petturi.yksinäinen olen.
Ilmoita
Mä taas tiedän saman kun päinvastoin. Silloin kun omistushalu ja fomotus sotkevat kuvioita, saatan olla semisti mustis mutta sillä ei oo mitään tekemistä rakkauven kaa.
Ilmoita
Kukas siinä tapauksessa on sairas, kun tekee tarkoituksella toisen mustasukkaiseksi ja haukkuu sairaaksi vielä?🤔
Ilmoita
En ole milloinkaan ollut mustasukkainen. On kahdenlaisia ihmistyyppejä, toisia jotka omistavat ja toisia jotka tuntevat vain vahvaa yhteenkuuluvaisuutta.
Ilmoita
No en tiedä. Jos esimerkiksi joku viettelee ystävänsä ex miehen ja on sitten mustis ja alkaa kiusaamaan kaveriaan tästä syystä, onko se nyt ihan rakkautta? Minusta ei, vaan todella huono valinta ja kova haku koittaa osoittaa olevansa parempi.Tuollaistakin Jotkut naiset yrittäneet ihan käsittämätöntä!!
Mutta, jos löytää mieleisensä rehdisti vapaista, pieni mustasukkaisuus on hyväksi. Toisaalta ei kovin hyvä suhde jos mustis täytyy olla, ehkä jonkun tuomarin kanssa käy noin...
1 VASTAUS:
Korjaan* juomarin *kanssa
+Lisää kommentti
Aika vääränlaiseen rakkauteen on ihminen oppinut, jos mustasukkaisuus on se tunne millä suhteessaan "pelaa" ja saa mistä saa aidon fiiliksen, että hän itse välittää ja hänestä välitetään. Aika kurjaa olla sellaisessa suhteessa, kun toinen yrittää tehdä mustasukkaiseksi muilla naisilla/miehillä ja sekin on kurjaa, jos on mustis ja epäilee jatkuvasti olevan muita suhteita. Kaikenkaikkiaan mustasukkaisuus on todella negatiivinen tunne ja hajottaa suhteen, koska terve ihminen poistuu sellaisesta suhteesta.
Ilmoita
Mustasukkaisuudesta tehdään tässä ketjussa peikkoa ja sairasta. On ihmisiä jotka osaavat hallita tuota tunnetta., vaikka sitä tuntevat. Ei mustasukkaisuus tarkoita aina pelaamista eikä kyttäämistä saati raivontaa. Se voi olla hallittu tunne siinä missä muutkin tunteet.
2 VASTAUSTA:
Varmasti tulet ajattelemaan aivan eri tavalla, kun kohtaat elämässäsi oikeasti sairaan mustasukkaisen ihmisen. Sellaisen kanssa
Niin se onkin helvettiä. Mustasukkaisuuden taustalla on menettämisen pelko ja heikko itsetunto. Inhimillinen tunne se on siinä missä muutkin tunteet. Vainoharhaisuus on asia erikseen.
+Lisää kommentti
No Olen mustis kun ex tuttavu s ja sen avovaimon näen yhdessä. Ei pitäisi olla sillä tyyppi pyöritteli ainanki minua ja sitä yht aikaa. Olisin syvästi raivoissaan jos ne menisivät naimisiin. Hyi. Puistattaa ajatus. Olisin niin kateellinen
.mutta en ole nolannut itseäni mitenkään. Onneksi. Päinvastoin irtaannun kokoajan lisää tuosta tyypistä. Teki mulle hirveän tempun. Rakastutti vasiten minut siihen. Ihan sairasta. Nyt sillä on rikas nainen joka asuu kauempana... Mutta hirveää todeta että rakastan vieläki sitä ja olen mustasukkainen. Kamalaa mutta pakkohan se on kestää vaikka menisivätkin naimisiin. Hajoaisin. Olen niin petetty .kiinni tuossa miehessä. Haluan irti ja unohtaa mutta junnaan paikoillani..ahdistaa hirveästi tämä ero ja se että piti nähä se...
Ilmoita
täytyy vaan tottua että on tullut petetyksi. todella törkeästi minua kohteli. ja tiedän että jos uo tyyppi ja se nainen menisivät naimisiin niin rahan takia se sitä tahtois ja sen takia että se ei asu ihan lähellä niin ei paljasu todellinen luonne. on se hirveää minkä tuskan se mulle sai aikaan. rakasuin siihen ja nyt nuolen haavojani. se oli todella julma. kannattaisi pitää mölyt mahassa. paloiko sormet ja naurut päälle kun epäilin ääneen sen motiiveja. siis ihan hirvitävää kohtelua.... en haluaisi ikinä törmätä siihen tyyppiin . en koskaan. en ikinä. itkin vuolaasti kun selvisi että olin sille vain julman pelin kohde.... aivan hirvittävää kohtelua. en tjua. se veti minut niin pauloihinsa, että se oli jotakin kamalaa. hirveän julma ukko....mutta lohduttaudun sillä että kaikki vääryydet, ne punnitaan ja silloin on ukon puolustus helisemässä....sillä niin törkeästi valehteli....se oli jotakin kamalaa se harhailu, epäily ja pilkkaaminen. sitten havahduin kun menin asuntonsa ohi ja siinä oli naisen nimi nimilaatassa. aivan kamalaa. olin niin narri niin narri. se oli jotakin hirveää, kamalaa. niin. haluan niin päästä yli tästä kokemuksesta. minä , jolla kaikista tiukin moraali, niin semmosta yritti saaha kakkoseksi, toiseksi naiseksi. siis aivan hirveää, ei ikikuuna päivänä minä ala kakkoseksi. eihän siinä ole mitään järkeä, ei mitään mieltä. ihan hirveä trauma ja tarina. mutta ei mitään voi. tämä tuska on nyt kestettävä. tiedän, että se joku päivä on poissa...
Ilmoita
Otatko koko ajan amf, kun sulla on koko ajan sanottavaa?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

tiedän rakastavani

aidosti, kun olen hieman mustankipeä. Tunne se on sekin ja mielestäni hyväksyttyä terveissä rajoissa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta