Nyt jo valtamediassakin Parainen

PargasFörstås

29

856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suhteita

      Mikä tyyppi on tämä perhetyönjohtaja tms ? Onko suhteilla saatu työpaikka, vai miksi tälläinen ihminen on kyseisessä virassa.

    • PerästäKuuluu

      No Niin nyt ollaan oikein valtakunnan uutisissa,
      Hyvä Parainen Hyvä Paraisten VIrkamiehet, tätäkö olette odotelleet.

      Nyt se Kunnian Kukko pian laulaa Teillekin.

      • Pargas

        Parainen mainittu.


    • Pasitoinenanssi

      Nythän se on hyvä jäädä eläkkeelle kun toimisto on tyhjennetty. Hyvä suomalainen muija!

    • Suntilta_kajahtaa

      Kaikki paikalliset johtajat tukevat toisiaan. Kun yksi on jäämässä kiinni laittomuuksista, toiset rientävät hätiin vakuuttamaan luottamustaan tähän uhattuun hyvään veljeen/sisareen.

      Tällä kertaa juna onkin niin raskaassa lastissa, että sitä ei enää pysäytä mikään. Pakko tästä on joku veli tai sisko uhrata yhteisen johtajien edun hyväksi. Kuka lähtee ensimmäisenä johtoportaasta?

      • tervemenoa_teille

        Ensimmäisenä putoaa vähin äänin takavasemmalle kanslisti-erityistyöntekijä. Sitten lähtee Sundqvist.


      • Onaikoihineletty

        Paraisten sossussa ja muillakin paikkakunnilla on se vika että ei siellä ne sossujen työolot ole niitä pahimpia ( johdon tuki jne...) vaan siellä kohdellaan lapsia aivan törkeästi , sekä vanhempia.Tehdään huostaanottoja laittomasti vääriin ja valheellisiin ” tietoihin” perustuen , jonka jälkeen se ei ole enää lastensuojelua vaan päinvastoin ! Lasten riistämistä ja rääkkäystä !
        Kuka uskaltaa puuttua tällaiseen toimintaan. Valitusasiat pitää saada käräjäoiketeen, sossut vastuuseen virheistään ja laittomuuksistaan. J n e....


    • onko-se-näin-

      Isompikin siivous olisi paikallaan koko organisaatiossa, jotta saataisiin tehtyä ne toimet joita ei vaaleissa ole saatu toteutettua. Tarkoitan mielipiteelläni sitä että epäpätevistä luovuttaisiin ja potentiaalionen joukko jatkokoulutukseen tai osaamistaan vastaaviin tehtäviin. Jatkossa avoimempi hakuprosessi jossa osaajat eturivissä ja sidosryhmät toisarvoiseen asemaan ilman vaikutusmahdollisuuksia. Nämä tavoitteet ovat lähinnä verrattavissa lottovoiton tavoitteluun, mutta nyt kun noppa on lähtenyt pyörimään on ainutkertainen mahdollisuus antaa asioille lisäpotkua ja saada jotain kongreettista tulosta aikaan.

      • Hertsileijaa

        Olemme avustamassa sitä suursiivousta , mutta tarvittaisiin apua ja tukea .
        Ei tällainen saa jatkua. Kaikki laittomuudet syyniin, rangaistus laittomuuksia tekeville .
        Tehkää tekin jotain muuten täällä ei voi enää asua kukaan.
        Oikeus ja rehellisyys voittakoon!


      • Taralainen

        Tämän saman asian sanoi, hieman eri sanoin, uusi sosiaalipäällikkö Salmivirta Paraisten Kuulutusten viime viikon lehdessä. Ensimmäisenä Paraisten virkamiehenä! Hurraa!
        Tarvittiin siis työntekijä muualta Suomesta nostamaan kissa pöydälle, vaikka kaupunginjohtaja kehui itse niin tekevänsä. On niitä kissan pöydälle nostajia ennenkin Paraisilla ollut, mutta heitä ei ole kuunneltu, koska ei ole ollut lain edessä ihan pakko.


    • kaupungilla-tuulee

      Täällä Paraisilla ei taida olla kaupungin millään hallinon haaralla puhtaita papereita asioiden puolueettomasta hoidosta. Asian voi todeta kokouksien pöytäkirjoista ja muista viitteistä tutkimalla hieman syvemmältä niitä käsiteltujä juttuja vuosien varrelta.

    • Taralainen

      Miksi paikallislehti kertoo Paraisten asioista muiden medioiden kautta ja jälkijunassa? Varmasti toimituksessa tiedetään ja kuullaan kaikenlaista ennen Turun Sanomia ja muita, mutta ei oteta asioista selvää vaan toimitaan samoin kuin kaupungin johtokin: salataan. Ollen siis kanssarikollisia. Kyllä jonkin sortin tutkiva journalismi kuuluu kotiseutuhymistelyyn erikoistuneelle paikallislehdellekin.

      • salaista_asiaa

        Jälkijunassa se parainen tuleekin kaikissa asioissa, nyt on nniiä menossa salattavia asioita mm. lautakuntien kokouksissa. Pääsisipä paskakärpäsenä kattoon ja kuunteleen mitkä asiat taas piilotellaan paikallisilta ja ulopuolisilta..


    • LöydäViisiVirhettä
      • TervisetPersuustasta

        Tämä osui ja upposi eipä parempaa juttua voisi olla tällaisesta asiat varsinkaan täällä Paraisilla.

        Sopii muuten p*rseellisen hyvin tähänkin asiaan P*raisilla


    • hehettäjokuasiaparanisi

      Oho olen ihan ymmyrskäisenä että jotkut työntekijät ymmärtävät pitää kunnassa omaa puoltaan ja eroavat. Suurin osa joka kunnan väli- ja muustakin esimiestasosta on epäpäteviä ja jotenkin häiriintyneitä ihmisiä. Aivan sama kylläkin korvataanko heitä koska esimiehet jotka tulevat tilalle ovat poikkeuksetta vielä vaikeampia, häiriintyneempiä, kieroutuneempia ja henk.sairaita. Joten kunnassa on status quo , pysyvä tiivistynyt tyhmyys aina ja iankaikkisesti amen. Ei se Parainen tuosta suosta tule nousemaan kun ei siitä suosta ole mikään muukaan paikka päässyt irti. Samat huonot esimiesvoimat jyllää jollei tilalle tule vielä sitäkin huonommat.. että valinta nykyisen huonon ja tulevan superhuonon välillä sitten edessä.. Onnee!

    • OnhanSenKaikkiTienneet

      Osui ja upposi. en voi olla mitenkään eri mieltä kanssasi.
      Kyllä se vielä nähdään mitä tulee tapahtumaan, sitä odotellessa, toivotaan parasta ja pelätään vielä pahempaa...

    • piiripienipyörii

      Paraisten systeemeissa on syvällä se että pieni piirii valtisee keskenääm heille sopivan ehdokkaan ja niin se piiri pyörii ja kaikki sen ympärillä pyörii jne jne..

    • ParExcellence

      Par aisten kaupunginjohto vie kuntalaisilta rahoja ja on hyvin pahoja. Viini virtaa ja laulu raikas. Samaan aikaan teinit tappaa itsensä koska johdossa vika.

      • NäkisVaan

        Heittäkää ne hemmettiin sitten! Tehkää kapina! Pystyttekö?


    • ByeByePojat

      Ei ehkä tarvitse enää tehdä kapinaa sillä ovat ne "isotpojat" sitoneet sellaisen hirttosilmukan jo kaulaansa että varmaan se hoitaa tehtävänsä loppuun.

    • ParaistenKalkkis

      Parainen, niin kuin varmaan monet muutkin kunnat, haluaisivat olla kuin Kauniainen: kaikki puhuvat ruotsia ja kaikilla on rahaa ja hyvinvointia niin että sossua ei tarvita. Mutta kun tuo Paraisten Kalkki meni pilaamaan koko idyllin ja hommasi suomenkielisiä moukkia töihin. Ja nyt niistä on enemmän harmia kuin hyötyä, eivät osaa mukuloitansakaan hoitaa, eivät edes jouluna osta Paraisten piparkakkuja ja heittäytyvät kunnan eläteiksi. Pilaavat kunnan maineen, kuka rahamies tänne nyt muuttaisi veronmaksajaksi. Muuttaisivat köyhät muualle.

      • olin_sielläkin

        kalkissa kävi niin että hillotolppa heikkeni sen verran että täytyi ruveta tekemään oikeaa tulosta ja siihen tarvittiin kaupallista ajattelua johon kaveriketju ei yltänyt riittävästi


    • Tappi_falskaa

      Toi P*rsreikäjuttu on todella ajankohtainen ja sopii juuri tännen P*raisten P*rsreikään.

    • Kalkkisparainen

      Rahalla yritetään paikata huonoa johtamiskulttuuria. Ei se paljon auta kun alkaa voimaan pahoin kun työpaikkaan tulee ja lisäksi vanha meno jatkuu kun eripuran syytä ei ole eliminoitu. Eikö pienintäkään asiaa osata tehdä itse, tosin suojatyöpaikan purkajan oma hillotolppa vaarassa kun valintakriteerit samat, joten ei muutosta.

    • ApuvaTänne

      Taitaisi olla jo aika hakea se valtakunnan sovittelijat tänne, täällä meillä Paraisilla on hyvä ja pitkäaikainen työmaa tarjolla heille , nyt ne koettaa itse vaan kaivella sitä omaa kuravelliään eikä siinä muuta kuin paikat tulee vain entistä paskaisemmiksi.

      • MorjensParainen

        Heheheh! Katsohan minkälainen nainen tämä "valtakunnansovittelija" Helle on...

        Ehkä muunlaista kaipailisin, mutta johan se teidän Parainen on jo menetetty, kun ei teistä siellä mihinkään ole. Ette kertakaikkiaan saa aikaan minkäänlaista vastarintaa typeryspäättäjillenne.

        Siis kärsikää! Ja estäkää monilta halukkailta turisteilta mahdollisuus tutustua Paraisiin ja sen lähisaaristoon, tuoda tuloja alueen kaupoille, ravintoloille, hotelleille ja majoitukseen...

        Idiots! Från Pargas, förstås.


    • keskusta_pystyyn_kuollut

      Paraisten on turha odotella ryntäystä matkailijoista ym tulijoista, ohi porhaltavat ne lujaa koko Tuppukylän kuolleen keskustan mahdollisimman nopeasti....

      • SollidenSika

        Ohi ajavat, koska kävivät jo Kaarinassa Lidlissä. Paraisten paremman väen ylläpitämä K-kauppa saa joitakin porvariasiakkaita, koska on onnistunut järjestämään Alkon ja apteekin tiloihinsa ja pitämään Lidlin poissa Paraisilta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      325
      2675
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      87
      2012
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1590
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1124
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      70
      988
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      963
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      910
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      863
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      276
      798
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      714
    Aihe