Hei rakkaat puhelinmyyjän asiakkaat !!

AnttuVeikko

Ensiksikin kiitän teitä lukemattomista luureista, toiseksi kiitos että sanotte ensin että "kerro asiasi" sitten ei ole kahta minuuttia aikaa.

Kolmanneksi me telemarkkinoijat EMME OLE asiakaspalvelu, vaan asiakaspalvelijat ovat erikseen ja he saavat palkkansa siitä. Eli emme esimerkiksi tee markkinointikieltoja puolestanne suomen asiakastietorekisteriin, suomen asiakkuusmarkkinointi liittoon tai väestörekisterikeskukseen. Neljänneksi jos pyydätte kauniisti voin toki laittaa omaan firmaan estot mutta ILMAN VITTUILUA, eli jos vittuilette, ette ole sillä hetkellä olette "ei kiinnostunut" ko. asiasta ja teille soitetaan toiste. Tämä siksi että opitte käyttäytymään puhelimitse ja muutenkin elämässä.

Viidenneksi jos lyötte luurit sanomatta "kiitos hei" voi olla että jossain vaiheessa teidän iloksenne voidaan soittaa sekunnin puhelu takaisin vastapalveluksena. Kuudenneksi miksi aikuiset ihmiset vastavat puhelimeen ja sitten aikaa ei olekaan, miksi siis vastata ylipäätänsä puhelimeen.

Olen puhunut, kiitän etukäteen lukijoitani :)

4

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puhelinhäiriköt

      Ärsyttää kun oon tekemäsä OIKEITA TÖITÄ ja joku elämänkoululainen koittaa puhelimessa myydä (häiriköidä). Siinä ei jaksa olla kohtelias, tai myyjä luulee olevani kiinnostunut tilaamaan tuotteen jota en tavitse. Koko puhelinhäiriköinti kiellettävä lailla. Tai tehtävä luvanvaraiseksi.

      Kiellot eivät auta. Kokeiltu on.

    • roopevvv

      Mene oikeaan työhön, kukaan normaali ihminen ei alennu tuommoiseen häiriköintiin, jokainen tietää itse mitä tarvitsee, ei sitä tarvitse tyrkyttää.

      • Myyntitykki

        Myyntityö nimenomaan on sitä oikeata työtä. Kauppa missä raha liikkuu nimen omaan on sellaista oikeata työtä, millä on oikea reaalinen arvo - arvo joka lasketaan kansantalouden volyymiin..

        Suomessa on tuhottomasti näitä tyhjäntoimittajia jotka joko eivät tee mitään työtä tai sitten tekevät jotain näennäisesti kaunista asiaa kuten urheilevat tai ovat jossain valtion palkkalistoilla, mutta kuitenkin kansantaloudellisesti tekevät aivan turhaa työtä.

        Valtion rooli on aivan liian suuri Suomessa. Virkamiehiä, poliitikkoja, kansanedustajia on aivan liikaa asukaslukuun nähden. Oliko se niin, että Suomessa kansanedustajien määrä jos se olisi suhteellisesti yhtä tehokas/sama mitä Ranskassa, sillä pyörittäisi 200 miljoonan maata.

        Pieni oppitunti myynnistä. Otetaan tällainen auto esimerkki. Autossa on moottori ja renkaat. Painat kaasua, mutta auto ei liiku mihinkään. Miksi? Siksi koska autosta puuttu hydrauliikka- järjestelmä. Ei riitä, että autossa on moottori ja renkaat vaan pitää olla myös hydrauliikka-järjestelmä, joka siirtää moottorista olevan tehon renkaisiin.

        Sama asia on myynnin kanssa. Myynitityössä siirretään esimerkiksi tieto kuluttajille. Ei riitä, että on olemassa joku tieto jossain esimerkiksi lehdessä. Tämä tieto pitää siirtää kuluttajille ja tässä kohtaa tulee myyntityö.


      • VirkapummitSyöPöydässäsi

        Myyntityö on ainoa todellinen tuottava työ. Myyjä elättää koko firman ja sen henkilökunnan. Ilman myyntiä ei tulisi rahaa, jolloin yrityksen toiminta päättyy. Näin normaali talous kulkee. Erikseen ovat yhteiskunnan syöpäläiset, jotka varastavat palkkansa muilta. Heitä kutsutaan virkailijoiksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      2190
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      59
      1851
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1685
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1612
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1584
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1504
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      135
      1483
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1208
    Aihe