Sipilästä miljonääri härskeillä teoilla

Sipilä_pettää_aina

18

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onkoijareita

      Sipilän tukia ei leikata. Ja valtion yhtiöt laitetaan "lihoiksi". Sipilä putsaa siis Suomen valtionkin ennen kuin siitä eroon päästään. Ja kepukansa huutaa hurraata kuin heikkopäiset helvetin porteilla.

      • piiripienipyörii

        Huvittavaa kuunnella tuollaisenkin kuin Sipilän hurskastelua Suomen edusta. Oma etu sille on tärkeintä ja politiikan kärkipaikka vain väline sen ajamiseen.


      • Rahamafiaveljet

        Näin hyväveli leipoo miljonäärejä veronmaksajan- ja velkarahalla.

        Yle selvitti pitkään piilossa olleet verotuet: Suomen valtio antaa satoja miljoonia euroja pörssiyhtiöille, jotka maksavat samaan aikaan jättiosinkoja
        https://yle.fi/uutiset/3-10095106
        Teollisuuden mielestä Suomi ei pärjää kansainvälisessä kilpailussa ilman verohuojennuksia. Suurten pörssiyhtiöiden saamat tuet ovat kuitenkin vain promilleja niiden liikevaihdosta.

        Tuon asian olen tajunnut yli kymmenen vuotta. Siksikään en ikinä äänestäisi KOKOOMUSMÄTÄÄ ja KEPULEITA, vaikka en toki miljoonasta muustakaan syystä. On vaikea ymmärtää niiden suomalaisten järjenjuoksua jotka haluavat tukea tuollaista suoraa varastamista itseltään, äänestämällä Orpoja ja Vapaavuoria sekä Sipilöitä.


    • onharraskyllä

      Sippilä ei ole koskaan tehnyt mitään väärää, hänhän on harras uskovainen.

    • Susi-Kalle

      Roisto-Sipilä on ahneuden perikuva. Pääministerinäkin hän on keskittynyt ajamaan omien ja sukulaistensa firmojen etuja.

      • Hyvävelimafia

        RahamafiaBlues

        Yle: Sipilän aiemmin omistamat yhtiöt saaneet julkista rahaa yli 30 miljoonaa euroa – useita konkursseja
        https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ylen-selvitys-sipilan-aiemmin-omistamat-yhtiot-saaneet-julkista-rahaa-yli-30-miljoonaa-euroa/6475636
        "Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on saanut aiemmin omistamiinsa yhtiöihin tuntuvasti julkista rahaa, kertoo Ylen selvitys.

        Ennen poliitikon uraansa Juha Sipilä oli enkelisijoittaja, joka laittoi miljoonia euroja villeihin yritysideoihin. Sijoittajana Sipilä luotti kotiseutunsa yrityksiin, jotka saivat valtiolta miljoonia.
        https://yle.fi/uutiset/3-9656605

        Sipilän aiemmin omistamat yhtiöt ovat saaneet yhteiskunnan tukia vähintään yli 30 miljoonaa euroa!

        Ylen mukaan lähes kaikista Sipilän aiemmin omistamista yhtiöistä löytyy rahoittajana tai osakkaana jokin julkinen toimija. Julkinen rahoitus ei ole poikkeuksellista Suomessa, mutta Sipilän sijoitusten kohdalla julkisen rahan rooli on ollut poikkeuksellisen merkittävässä osassa, Yle uutisoi.

        Yle kertoo, että Sipilän aiemmin omistamat yhtiöt ovat saaneet julkista rahaa vähintään yli 30 miljoonaa euroa. Yhtiöt ovat saaneet lainoja, sijoituksia ja tukia Finnveralta, Tekesiltä, Suomen itsenäisyyden juhlarahastolta Sitralta sekä alueellisilta ely- ja TE-keskuksilta.

        Yle kertoo keskittyneensä selvityksessään pk-yrityksiin, joissa Sipilä on ollut merkittävä vallankäyttäjä suuren omistusosuuden tai hallitusjäsenyyksiensä kautta.

        Seura-lehden aiemmin julkaiseman uutisen mukaan myös Sipilän vaurastumisen taustalla Solitra-kaupoissa oli valtionyhtiö Ruukilta lainatut rahat.

        Vuonna 1996 Juha Sipilästä tuli rikas mies.

        Kempeleläinen diplomi-insinööri myi osuutensa taajuussuodattimia valmistaneessa ADC Solitrassa yhdysvaltalaiselle ostajalle. Sipilä teki kaupassa nykyrahassa mitattuna yli 12 miljoonan euron myyntivoiton.

        Solitran Juha Sipilä sai haltuunsa sen omistaneelta valtionyhtiö Rautaruukilta lainaamiensa 30 miljoonan markan avulla, joiden avulla hän tienasi voittoa velan takaisinmaksun jälkeen 70 miljoonaa markkaa myytyään valtionyhtiön velkarahan avulla ostamansa firman yhdysvaltalaiselle ostajalle 100 miljoonalla markalla. Lainan Sipilälle myönsivät Rautaruukin hallituksen keskustapuolueen jäsenet. Sitä ei tiedetä oliko Solitralle katsottu ostaja jo valmiiksi ennen järjestelyjä.

        Valtionyhtiö Rautaruukki myi Sipilän holdingyhtiölle enemmistöomistuksensa Solitra Oy:stä, jonka toimitusjohtajana Sipilä toimi ja jonka vähemmistöomistaja hän oli. Rahat, yli 30 miljoonaa markkaa, Sipilälle tähän kauppaan lainasi Rautaruukki itse. Lisää rahaa pöytään toi sykemittarivalmistaja Polar Electro, josta tuli Solitran vähemmistöomistaja. Runsas vuosi myöhemmin Sipilä viimeisteli kaupat myymällä omistuksensa lähes nelinkertaisella hinnalla yhdysvaltalaiselle ADC Telecommunicationsille.

        Sipilän rikastumisesta voi olla monta mieltä: ehkä valtionyhtiö teki erityisen huonot kaupat tai Sipilä erityisen hyvät. Ainakaan Rautaruukista poliittista vastuuta kantaneiden hallintoneuvoston puheenjohtajan Paavo Väyrysen (kesk) tai silloisen kauppa- ja teollisuusministerin Seppo Kääriäisen (kesk) ei tarvinnut ottaa vastuuta kasvavan yhtiön myymisestä ulkomaille.

        Juha Sipilästä tuli miljonääri valtion tuella ja härskeillä tutunkaupoilla
        https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

        Siis: Juha Sipilä lainasi valtiolta valtionyhtiö Rautaruukin kautta kepukaveriensa avustuksella 30 miljoonaa markkaa rahaa jolla loi 100 miljoonan markan eli 16 miljoonan euron omaisuutensa. Sen jälkeen hän on saanut valtion lainarahalla luomansa omaisuuden kasvattamiseen sijoitusyhtiöissä yli 30 miljoonaa euroa valtiontukia.

        Valtio auttanut näin ollen Juha Sipilän rikastumista/vaurastumista 16 miljoonalla 30 miljoonalla eurolla eli yhteensä ainakin noin 46-50 miljoonalla eurolla!

        Ehdottomia sosiaalitukiloisien Suomen kuninkaallisia Björn "250 000e/vuodessa" Wahlroosin ja Suomen rikkaimman miehen Antti "300 000e/vuodessa" Herlinin kanssa.

        Se on paljon rahaa.

        Ylen Kotimaan kasvot -ohjelmassa marraskuussa 1997 Sipilä totesi, että ”summa on oikeastaan liian paljon yhdelle ihmiselle”.


    • ukko.vaihtoon

      Aika kylmäävää luettavaa... Ketku mikä ketku tuo Sipilä.

      • oikeuteen

        Sipilän valta perustuu uskontoon ja korruptioon. Hän käyttää valtion rahoja holtittomasti kannatuksensa lisäämiseen. Tästä on surkea esimerkki likaava risusavotta jonka kasoja on joka tien varsilla. Risut poltetaan pienellä hapella ja saadaan tervaa joka on jopa EUn kieltolistalla myrkyllisyytensä takia. Hommassa ei ole mitään järkeä muutenkaan koska energian hinta nousee moninkertaiseksi .Polttolaitosten ympäristön ilmanlaatu on huonompi kuin Auswitsissa aikanaan. Se ei Sipilää häiritse saati kepun agrologeja koska heiltä puuttuu hajuaisti kokonaan. Taas syntyy ruumiita ja sairaita vaikka maailmalla puhutaan ilmastonsuojelusta. Se ei kepulaisia liikuta jollei yksikään ihminen ryhdy toimiin Sipilän hulluutta vastaan.


    • nilkkiennilkkion

      Hullu mikä hullu vaiks voissa paistais voisi sanoa Hipiläisestä. Ei uskonto ainakaan ole tuonut muita lähimmäisiä ja/tai ainakaan vähäosaista lähemmäs sydäntään tai huolehtimisen tasoaan. Oman Kukkaronsa vain on osannut takoa täyteen miljoonia mutta kansa näkee ja tuntee valheensa jo ja tietää myös sanonnan kepu pettää aina. Voihan ketkujen ketku!mitä onkaan tehnyt 90%prosentille kansasta eli pelkkää tuskaa ja varojen pienenemistä tuon ketkun jäljiltä..

    • uusi.sananlasku

      Parempi miljoonat rehellisellä yrittämisellä (Sipilä) kuin tuhannet kavaltamalla ja petoksella (Rinne).

      • SipilänKlaanilaiset

    • Sipilä_sucks

      Sipilä sikailee surutta...

    • hohoi.verottaja

      SDP:n säätiöillä miljardi piilossa.

      • KauKes--

        Sipilä maksaa suomeen, tulo ja omaisuusveroa enemmän, kuin 10,000 sossu-komukkaa yhteensä. Senvuoksi enemmän Keskustalaisia suomeen, sossu-komukat voidaan heittää kaikki Venäjälle, Putteroisen orjiksi. Näin oppivat olemaan jatkuvasti herjaamatta johtoa, kun raipat viuhahtaa vinhaan...


      • Pankkoelätti
        KauKes-- kirjoitti:

        Sipilä maksaa suomeen, tulo ja omaisuusveroa enemmän, kuin 10,000 sossu-komukkaa yhteensä. Senvuoksi enemmän Keskustalaisia suomeen, sossu-komukat voidaan heittää kaikki Venäjälle, Putteroisen orjiksi. Näin oppivat olemaan jatkuvasti herjaamatta johtoa, kun raipat viuhahtaa vinhaan...

        Kepulainen Lahtari näkee taas märkiä unia.


      • soosossu
        Pankkoelätti kirjoitti:

        Kepulainen Lahtari näkee taas märkiä unia.

        Sossu-komukat ovat suomen syöpä, mitä nopeammin heistä päästään eroon, sen parenmpi..


      • sosialisti_majuri
        soosossu kirjoitti:

        Sossu-komukat ovat suomen syöpä, mitä nopeammin heistä päästään eroon, sen parenmpi..

        Majurilla sotaisat ajatukset? Vai Setaisat? :D


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe