Mies löytyi kuolleena palaneesta asunnosta

KylläJokuTietää

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804062200860079_u0.shtml

Mies löytyi kuolleena palaneesta asunnosta Paraisilla syksyllä - KRP pyytää nyt vihjeitä lähistöllä liikkuneesta miehestä

Lokakuun lopussa Paraisilla löytyi miehen ruumis palaneesta asunnosta. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi ja etsii nyt kahta talon lähistöllä liikkunutta henkilöä.

Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen tiedottavat jatkaneensa tiiviisti viime syksynä Paraisten Österbyntiellä tapahtuneen henkirikoksen selvittämistä.

Hätäkeskukseen tuli 27. lokakuuta kello 10.19 ilmoitus, jonka mukaan Paraisten Österbyntie 9 A:ssa sijaitsevan kerrostaloasunnon parvekkeelta tulee savua ja näkyy liekkejä. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle asunto oli jo tuhoutunut tulipalossa täysin. Sisältä löydettiin menehtyneenä vuonna 1997 syntynyt paikkakuntalainen mies.

Poliisin mukaan asiaan liittyen maaliskuussa on ollut kiinniotettuna paraislainen mies, jonka osuutta tapahtumiin selvitetään. Poliisi on taltioinut tapahtumapaikalta suuren määrän rikosteknisiä näytteitä, joita analysoidaan ja vertaillaan muun muassa asunnossa oleskelleiden henkilöllisyyksien selvittämiseksi.

Poliisi on esitutkinnan aikana vastaanottanut myös yleisön havaintoja tapahtumiin liittyen. Poliisin saaman tiedon mukaan rikoksen tapahtumapäivänä Österbyntie 9:stä poistui talon takana olevan metsän suuntaan hieman ennen tulipaloa nuorehkot kaksi miestä ja yksi nainen.

Poliisi selvittää heidän henkilöllisyyksiään, sillä heillä on todennäköisesti havaintoja tapahtumista, mutta he eivät toistaiseksi ole ilmoittautuneet poliisille. Heidän jälkeensä talosta poistui juuri ennen tulipaloa kiireellä tummiin pukeutunut mies Kalkkitien Tokmannin suuntaan.

Niitä, joilla on havaintoja tai tietoja edellä mainitusta ryhmästä tai yksittäisestä paikalta poistuneesta miehestä 27.10.2017 Paraisten Söderbyn alueelta, pyydetään ottamaan yhteyttä Keskusrikospoliisin puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 041 362 37 87 (arkisin kello 08-16) tai sähköpostilla [email protected].

Poliisille voi toimittaa myös muita tulipaloon liittyviä tietoja ja vihjeitä.

2

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vakiporukkaako_asialla

      Kyllä Joku Tietää
      Kuka suojelee ja Ketä !?

    • Kyllä_se_paljastuu_pian

      http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3903310/Paraisten henkirikos poliisi toivoo kolmen henkilon ilmoittautuvan

      Paraisten henkirikos: poliisi toivoo kolmen henkilön ilmoittautuvan
      Mahdollinen motiivi on selvinnyt. Poliisi uskoo tapauksen selviävän ennemmin tai myöhemmin.

      Viime lokakuussa Paraisilla tapahtunut henkirikos on yhä selvittämättä, mutta rikosylikomisario Markus Laine Keskusrikospoliisista uskoo tapauksen selviävän ennemmin tai myöhemmin. Österbyntiellä sijaitsevassa kerrostaloasunnossa syttyi tulipalo, ja asunnosta löytyi kuolleena vuonna 1997 syntynyt paikkakuntalainen mies.

      – Meillä on aika hyvin selvillä tapahtumat ennen tulipaloa sekä mahdollinen motiivi.

      Laine ei kerro tästä enempää tutkinnallisista syistä.

      – Meillä on useita eri tutkintalinjoja ja valtavasti teknistä näyttöä, jota analysoidaan. Niin sanottu ratkaiseva tekijä puuttuu.

      Poliisi jatkaa näytteiden tutkimista. Useiden tutkintalinjojen myötä poliisi kuulustelee useita henkilöitä. Maaliskuussa kiinniotettuna ja pidätettynä olleen miehen poliisi on päästänyt vapaaksi, sillä hänen vangitsemiselleen ei ollut edellytyksiä. Hän on Laineen mukaan kuitenkin edelleen epäiltyjen listalla.

      Lisäksi poliisi toivoo kahden nuoren miehen ja yhden nuoren naisen ilmoittautuvan poliisille. Ryhmän nähtiin poistuvan talosta sen takana olevan metsän suuntaan hieman ennen tulipaloa.

      – Meillä on syytä olettaa, että he ovat olleet urhin kanssa tekemisissä, ja että heillä on tietoa tapahtumista.

      Kolmikon lisäksi talosta poistui juuri ennen tulipaloa kiireellä tummiin pukeutunut mies Kalkkitien Tokmannin suuntaan.

      – Tällä henkilöllä oli ilmeisesti huppu päässä.

      Kolmikon ja yksittäisen paikalta poistuneen tarkempia tuntomerkkejä Laine ei kerro, jotta mahdolliset vielä saatavissa olevat havainnot eivät vääristyisi.

      Krp on selvittänyt rikosta yhdessä Lounais-Suomen poliisilaitoksen kanssa. Poliisi pyytää havaintoja kolmen henkilön ryhmästä tai yksittäisestä paikalta poistuneesta miehestä Krp:n numeroon 041 362 37 87 (arkisin 8–16) tai sähköpostilla [email protected]. Myös muita tulipaloon liittyviä tietoja tai vihjeitä voi ilmoittaa poliisille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe