Mies löytyi kuolleena palaneesta asunnosta

KylläJokuTietää

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804062200860079_u0.shtml

Mies löytyi kuolleena palaneesta asunnosta Paraisilla syksyllä - KRP pyytää nyt vihjeitä lähistöllä liikkuneesta miehestä

Lokakuun lopussa Paraisilla löytyi miehen ruumis palaneesta asunnosta. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi ja etsii nyt kahta talon lähistöllä liikkunutta henkilöä.

Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen tiedottavat jatkaneensa tiiviisti viime syksynä Paraisten Österbyntiellä tapahtuneen henkirikoksen selvittämistä.

Hätäkeskukseen tuli 27. lokakuuta kello 10.19 ilmoitus, jonka mukaan Paraisten Österbyntie 9 A:ssa sijaitsevan kerrostaloasunnon parvekkeelta tulee savua ja näkyy liekkejä. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle asunto oli jo tuhoutunut tulipalossa täysin. Sisältä löydettiin menehtyneenä vuonna 1997 syntynyt paikkakuntalainen mies.

Poliisin mukaan asiaan liittyen maaliskuussa on ollut kiinniotettuna paraislainen mies, jonka osuutta tapahtumiin selvitetään. Poliisi on taltioinut tapahtumapaikalta suuren määrän rikosteknisiä näytteitä, joita analysoidaan ja vertaillaan muun muassa asunnossa oleskelleiden henkilöllisyyksien selvittämiseksi.

Poliisi on esitutkinnan aikana vastaanottanut myös yleisön havaintoja tapahtumiin liittyen. Poliisin saaman tiedon mukaan rikoksen tapahtumapäivänä Österbyntie 9:stä poistui talon takana olevan metsän suuntaan hieman ennen tulipaloa nuorehkot kaksi miestä ja yksi nainen.

Poliisi selvittää heidän henkilöllisyyksiään, sillä heillä on todennäköisesti havaintoja tapahtumista, mutta he eivät toistaiseksi ole ilmoittautuneet poliisille. Heidän jälkeensä talosta poistui juuri ennen tulipaloa kiireellä tummiin pukeutunut mies Kalkkitien Tokmannin suuntaan.

Niitä, joilla on havaintoja tai tietoja edellä mainitusta ryhmästä tai yksittäisestä paikalta poistuneesta miehestä 27.10.2017 Paraisten Söderbyn alueelta, pyydetään ottamaan yhteyttä Keskusrikospoliisin puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 041 362 37 87 (arkisin kello 08-16) tai sähköpostilla [email protected].

Poliisille voi toimittaa myös muita tulipaloon liittyviä tietoja ja vihjeitä.

2

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vakiporukkaako_asialla

      Kyllä Joku Tietää
      Kuka suojelee ja Ketä !?

    • Kyllä_se_paljastuu_pian

      http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3903310/Paraisten henkirikos poliisi toivoo kolmen henkilon ilmoittautuvan

      Paraisten henkirikos: poliisi toivoo kolmen henkilön ilmoittautuvan
      Mahdollinen motiivi on selvinnyt. Poliisi uskoo tapauksen selviävän ennemmin tai myöhemmin.

      Viime lokakuussa Paraisilla tapahtunut henkirikos on yhä selvittämättä, mutta rikosylikomisario Markus Laine Keskusrikospoliisista uskoo tapauksen selviävän ennemmin tai myöhemmin. Österbyntiellä sijaitsevassa kerrostaloasunnossa syttyi tulipalo, ja asunnosta löytyi kuolleena vuonna 1997 syntynyt paikkakuntalainen mies.

      – Meillä on aika hyvin selvillä tapahtumat ennen tulipaloa sekä mahdollinen motiivi.

      Laine ei kerro tästä enempää tutkinnallisista syistä.

      – Meillä on useita eri tutkintalinjoja ja valtavasti teknistä näyttöä, jota analysoidaan. Niin sanottu ratkaiseva tekijä puuttuu.

      Poliisi jatkaa näytteiden tutkimista. Useiden tutkintalinjojen myötä poliisi kuulustelee useita henkilöitä. Maaliskuussa kiinniotettuna ja pidätettynä olleen miehen poliisi on päästänyt vapaaksi, sillä hänen vangitsemiselleen ei ollut edellytyksiä. Hän on Laineen mukaan kuitenkin edelleen epäiltyjen listalla.

      Lisäksi poliisi toivoo kahden nuoren miehen ja yhden nuoren naisen ilmoittautuvan poliisille. Ryhmän nähtiin poistuvan talosta sen takana olevan metsän suuntaan hieman ennen tulipaloa.

      – Meillä on syytä olettaa, että he ovat olleet urhin kanssa tekemisissä, ja että heillä on tietoa tapahtumista.

      Kolmikon lisäksi talosta poistui juuri ennen tulipaloa kiireellä tummiin pukeutunut mies Kalkkitien Tokmannin suuntaan.

      – Tällä henkilöllä oli ilmeisesti huppu päässä.

      Kolmikon ja yksittäisen paikalta poistuneen tarkempia tuntomerkkejä Laine ei kerro, jotta mahdolliset vielä saatavissa olevat havainnot eivät vääristyisi.

      Krp on selvittänyt rikosta yhdessä Lounais-Suomen poliisilaitoksen kanssa. Poliisi pyytää havaintoja kolmen henkilön ryhmästä tai yksittäisestä paikalta poistuneesta miehestä Krp:n numeroon 041 362 37 87 (arkisin 8–16) tai sähköpostilla [email protected]. Myös muita tulipaloon liittyviä tietoja tai vihjeitä voi ilmoittaa poliisille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3161
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2582
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      385
      2513
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2066
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1897
    6. 173
      1315
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      990
    Aihe