HIFK mukaan?

Qwerty-Hockey

17

1255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liiga_vai_mestis

      Meneekö suoraan liigaan?

      • asiased

        Vaikka ilmeisesti ifk on yksi niistä seuroista jota liitto voi tukea jos perustavat naisten joukkueen niin joutuu aloittamaan mestiskarsinnasta. Ainut mahdollisuus päästä suoraan liigaan olisi varmaan se että Hpk:n toiminta loppuu. Siinäkin tapauksessa varmasti joutuvat miettimään pelaavatko liigan sitten 9 joukkueella vai tarjotaanko paikkaa Jypille vai jollain kapinettipäätöksellä Ifk:lle.


    • Nyuppoas

      On tulossa viimisen päälle hieno ssrja, HPK luopuu paikasta, Ilveksellä 7 lopettas, Lukko oli jo valmiiksi kahden 14 pelaajan joukkue, nousijoilla sama ongelma,. Jos joku väittä ensi kauden sarjan yuovan lisä näkyvyyttä niin voi veljet. Tulee kunnon höntsä sarja

      • naiskiekkofani

        Jos Hpk lopettaa niin ei se varmaan tarkoita sitä että kaikki tämän kauden pelaajat lopettaa. Jos niin käy että Hpk loppuu niin toivottavasti esimerkiksi sarjanousija Tps saisi sieltä uusia pelaajia. Varmasti myös Ilves kiinnostaa Hpk:n pelaajia ja Ilveksellä oli jo nyt muutamia hyviä nuoria jotka saavat vaan lisää vastuuta ensi kaudella.


      • lios1988

        Hyviä joukkueita ensi kaudellekin ainakin nämä samat kuin nyt eli blues, ilves, kuortane, kärpät ja kalpa. Sitten nousijat ovat tietenkin arvoituksia, mutta pystyvät varmasti samaan kuin kjt ja lukko. Nuoret pelaajat kehittyvät ja täyttävät kyllä lopettavien pelaajien paikat.


      • Suski7419
        lios1988 kirjoitti:

        Hyviä joukkueita ensi kaudellekin ainakin nämä samat kuin nyt eli blues, ilves, kuortane, kärpät ja kalpa. Sitten nousijat ovat tietenkin arvoituksia, mutta pystyvät varmasti samaan kuin kjt ja lukko. Nuoret pelaajat kehittyvät ja täyttävät kyllä lopettavien pelaajien paikat.

        Juurikin näin. On ihmeellisiä käsityksiä siitä että jos joku lopettaa niin sarjan taso romahtaa. Kyllä uusia hyviä pelaajia tulee koko ajan lisää ja se parjattu Kuortane tuottaa myös muille seuroille hyviä pelaajia liigaan. Ja varmasti muualtakin kuin Kärpistä ja Kuortaneelta tulee jatkossakin hyviä pelaajia niin liigaan kuin maajoukkueeseen. Joka vuosi on täällä puhutaan että nyt maajoukkue tippuu B sarjaan, mutta taisi nytkin tulla olympialaisista mitali ja Suomi on tällä hetkellä ylivoimaisesti paras eurooppalainen maa.


      • Noutaja34
        Suski7419 kirjoitti:

        Juurikin näin. On ihmeellisiä käsityksiä siitä että jos joku lopettaa niin sarjan taso romahtaa. Kyllä uusia hyviä pelaajia tulee koko ajan lisää ja se parjattu Kuortane tuottaa myös muille seuroille hyviä pelaajia liigaan. Ja varmasti muualtakin kuin Kärpistä ja Kuortaneelta tulee jatkossakin hyviä pelaajia niin liigaan kuin maajoukkueeseen. Joka vuosi on täällä puhutaan että nyt maajoukkue tippuu B sarjaan, mutta taisi nytkin tulla olympialaisista mitali ja Suomi on tällä hetkellä ylivoimaisesti paras eurooppalainen maa.

        Ylivoimaisia no jaa


      • Hyvänmj
        Noutaja34 kirjoitti:

        Ylivoimaisia no jaa

        No jos joukkue voittaa olympiapronssia ja edellisellä kaudella mm pronssia ja kahden viimeisen kauden aikana ei kovin montaa tappiota ole eurooppalaisille joukkueille tullut niin kai silloin voi sanoa että ylivoimaisesti euroopan paras maa vai kuinka?


    • naiskiekkofani

      Nyt se on varmaa! Ifk mukaan naiskiekkoon! Jos Ifk:n tietode pitää paikkansa että jo nyt on saatu yhteistyökumppaneita mukaan niin paljon että pelaaminen on ilmaista kaikille niin kovalla rytinällä Stadin Gimmat tulee mukaan. Sitten mitä tulee Hpk:hon niin myös siellä homma ilmeisesti menossa hyvään suuntaan ja etsivät uusia pelaajia!

    • totuustaitehtävä

      HIFK teki hyvän avauksen liigaseurojen tai yleensäkin seurojen suunnalta siihen tavoitteeseen, että naiskiekko voisi olla sponsoroinnin kautta edullista jos ei sentään ilmaista silloin kun pelataan ylemmällä tasolla.

      Malmin A-turnauksessa oli juttua liikkeellä että pelaajia on soiteltu sieltä täältä vähän joka seuran toimesta. Aika villiä toimintaa ja sinänsä kai on turha kenenkään jeesustella että mitä mikäkin seura tai valmentaja tekee, koska ihan samaa hommaa siellä tehdään joka suunnalla. Toisena kautena enemmän ja toisena vähemmän. Saman pelaajan perässä voi olla useampikin seura ja välillä tuntuu että kaikki lupaukset ja keinot ovat sallittuja tässä vaiheessa.

      Varmasti nyt kun laajennusta tulee, niin yhä useampi seura etsii "uusia pelaajia". Vaikka itse asiassa taistellaan juuri niistä samoista pelaajista kuin moni muukin seura. Länsirannikolla on varmasti myös kiihkeä tunnelma, kun TPS ja Lukko ovat saman seudun apajilla ja Turulla on varmaan pieni etulyöntiasema kun opiskelupaikkoja on siellä tarjolla hiukan laajemmin. Silti tämä kaikki on lopulta naiskiekkoilun etu kun se pääsarjassa pelaava joukkue ja peliaika siellä on entistä useamman pelaajan tavoiteltavissa ja monilla lähempänä kotia tai kotiseutua kuin aikaisemmin.

      Yhden ja ensimmäisen kauden perusteella ei kannata mitään uutta tuomita, koska aina tulee olemaan haasteita alussa. Aivan kuten miesten MM-kisojen laajentamisessa. Joskus aikoinaan ei ollut kuulemma mitään järkeä että vaikkapa Tanska tai Ranska olisivat kisoissa mukana. Silti Suomikin on jo pystynyt näitä maita vastaan kompuroimaan ihan huolella. Tätä ei tapahdu hetkessä eikä joka kerta, mutta niin se vain menee että mahdollisimman laaja pyramidi ja harrastajapohja nuorena auttaa lopulta siihen että myös niitä tasoltaan parempia pelaajia kehittyy aina enemmän ja enemmän.

      • naiskiekkofani

        Loistava asia tosiaan tuo Ifk:n mukaantulo. Mitä pelaajien värväämisiin tulee niin nyt joukkueet ovat uudessa tilanteessa siinä suhteessa että nyt kahdeksan joukkueen sijasta pelaajia houkuttelee ainakin liigaseurat ja ne seurat jotka pyrkii nousemaan Mestiksestä liigaan ensi kaudella ja varmasti niin Vaasassa kuin Turussakin halutaan saada vahvistuksia jotta pelaaminen ei menisi selviytymistaisteluksi. Ja kun nytkin lopettaneita pelaajia on myös kärkijoukkueissa niin kovaksi menee varmasti kilpailu vähistä pelaajista. Itse olen vähän skeptinen tuon sarjan laajennuksen suhteen koska edes 8 joukkueella ei saatu tasaista sarjaa.
        Se että esimerkiksi Kjt teki koko sarjassa vain 24 maalia kertoo kyllä siitä että sarjataso oli väärä. Laji kehittyy vain siinä tapauksessa jos saadaan pelata tasaisia pelejä mahdollisimman paljon. Tuollaiset 15 - 0 tulokset ei kehitä ketään Onkin mielenkiintoista nähdä minkälaisella sarjasysteemillä pelataan eli mennäänkö suoralla 4 kertaisella runkosarjalla vai palataanko vanhaan eli silloin kahden kierroksen jälkeen muistaakseni 6 parasta jatkoi sm-sarjassa ja loput pelasi silloisen divisioonan parhaiden kanssa oman sarjansa ja panoksena siinä sarjassa oli paikat seuraavan vuoden sm-alkusarjaan.


      • järkeämukaanpäätöksiin

        Kyllä jollain on taas lähtenyt lapasesta homma ja pahasti tämän laajennuksen suhteen. Kuten tuossa nimimerkki totuustaitehtävä toteaa niin pitäisi olla laaja pyramidi eli paljon pelaajia, mutta kun niitä pelaajia ei ole vielä paljon. Pitäisi rauhassa kehittää junnupuolta jotta oikeasti olisi sitä massaa mistä niitä hyviä pelaajia tulisi. Nykyisessä liigassa myös ihan kärkijoukkueiden sisällä taitotasoerot ovat valtavat joukkueiden sisällä. Väitän että tällä hetkellä ollaan tilanteessa että Suomessa pelaavista pelaajista saadaan kasaan 11 - 12 hyvää kenttää liigajoukkueisiin ja sen jälkeen taso tippuu huomattavasti. Ja koska hyvät pelaajat ei jakaudu tietenkään tasaisesti joka joukkueisiin niin ollaan nykyisen kaltaisessa tilanteessa että heikoimmat joukkueet pelaa ihan väärässä sarjassa.


      • lissu1982

        No näyttää nuo miesten mm kisojen pelit olevan tasoeroiltaan lähes samaa mitä naisten liiga oli tällä kaudella. Puolet joukkueista täysiä turisteja joilla ei ole mitään mahdollisuuksia kärkimaita vastaan. No ensi kaudella naisten liiga lienee epätasainen vain kaksi ensimmäistä kierrosta ja sen jälkeen pelit tasoittuu.


    • totuustaitehtävä

      "Pitäisi rauhassa kehittää junnupuolta jotta oikeasti olisi sitä massaa mistä niitä hyviä pelaajia tulisi. "

      Niin pitäisi. Huono osoitus tästä on se, että esim. A-tyttöjen turnauksessa ei nähty mukana Kärppiä eikä KalPaa. C-tytöissä myöskin aika vähän Naisten sarjoissa pelaavia joukkueita. Ei ilmeisesti ole kaikkien osalta väliä itse hoitaa junioritoimintaa vaan muualta hakea valmiita pelaajia.

      • naiskiekkofani

        Mielestäni huono asia jo sinällään on se että A tyttöjen mestaruus ratkaistaan tuolla tavalla mini peleillä yhden viikonlopun aikana ja valitettavasti myös C tyttöjen mestaruus meni nyt samalla tavalla kun aikaisemmin pelattiin ensin sentään karsintaturnaus. Se että Kalpa ei ole mukana johtunee siitä että enää muutamaan vuoteen seurassa ei ole tyttö / naiskiekko kiinnostanut seuran johdossa oikeasti ketään. Kärpät sen sijaan on yleensä ollut A tyttöjen turnauksessa mukana ja ilmeisesti tänä keväänä turnaus piti alun perin pelata Oulussa jolloin Kärpät olisi tietysti ollut mukana, mutta silloin moni muu seura olisi jäänyt pois pitkän matkan takia ja kun turnaus paikka muuttui Helsinkiin niin Kärpät ei ilmeisesti sitten halunnut enää lähteä mukaan. Mutta kokonaisuutena junioripuoli on todella huonossa kantimissa ihan muutamaa seuraa lukuunottamatta. Toivottavasti tilanne paranisi, sillä ei todellakaan riitä että vain parissa kolmessa seurassa asiat on edes kohtuullisessa kunnossa.


    • ihmetouhuataas

      "Tällä kaudella Jääkiekkoliitto ilmeisesti tukee päävalmentajan palkkausta ja valmentajapesti tullee vielä avoimeen hakuun kesän aikana. Jamalainen tulee hakemaan tuota paikkaa. Jamalaisen meriitteihin kuuluvat mm. pelaajaura Ilveksessä ja ulkomailla, huippuvalmentajatutkinto ja valmennuksia eri joukkueissa Suomessa ja ulkomailla. Niin miesten liigassa, kuin mm. Kiinan maajoukkueessa."
      Oheinen teksti on ilveksen Facebook sivuilta ja samoin ilmeisesti IFK:n Niemen palkasta osan (ilmeisesti 50%) maksaa liitto. Ilveksen ja ifk:n lisäksi vastaavaa tapahtuu ensi kaudella ainakin kärpissä ja kenties 1 - 2 muussakin liigaseurassa. Onko tämä tasapuolista ja järkevää muita seuroja kohtaan????

      • valojatauluunliitto

        Onhan tuo nyt käsittämätöntä jos noin menee. Sen ymmärrän että maksetaan vaikka kaikille liigajoukkueilla jotain, mutta eipä esimerkiksi hämeessä olla ihan tasapuolisissa asemissa jos liitto maksaa ilveksen valmentajan palkan, mutta Hpk joutuu keräämään omalle yhdistykselleen rahat pelaajilta tai yhteistyökumppaneilta jotta voidaan maksaa valmentajalle edes jotain! Jos raha ei löydy sponsoreilta niin tämä tarkoittaa suurempia kuukausimaksuja Hpk:ssa ja ilves saa edun houkutellakseen pelaajia itselleen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe