Miten Venästä tuli häirikkövaltio

Neuvostoliiton aikana Venäjällä oli maailmanpolitiikassa missio: kommunismin levittäminen. Kavereita löytyi kaikista maista. Se oikeutti ja mahdollisti Venäjälle suurvalta-aseman.

Sitten kommunismi romahti, mutta halu olla suurvalta jäi,

Mutta mistä Venäjälle uusi missio? USA:lla se on demokratian levittäminen. Vastaavaa tehtävää ei Venäjälle löytynyt.

Sitten tuli Putin ja keksi USA:n ja lännen vastaisuuden. Ensin rakennettiin uhkakuvia lännestä ja sitten alettiin käyttäytyä kuin pullopersesika joka asiassa. Venäjän alemmuudentuntoinen kansa osoitti suosiotaan: me olemme takaisin maailmanpolitiikassa!

Tosiasiassa Venäjä on eristänyt itsensä niistä pöydistä, joissa päätöksiä tehdään. Kansainväliseltä arvostukseltaan Venäjä on nykyään lähellä Pohjois-Koreaa.

20

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • baltiantiltulle

      Mistä peräkyläntolo keksit häirikkövaltion? Miten eroaa Usan valloituksita.

      • MyrkkyVenäjä

        Minne Venäjä verestä ja liasta saastuneen saappaansa tunkee, niin heti on kuolleita pitkin seiniä ja myrkkykaasuja ilmassa.

        Jopa Venäjän säiliövaunut vuotavat saastuttavasti myrkkykaasuja ja myrkkyliemiä Suomen ilmaan ja maaperään, kuten nyt Mäntyharjulla.


      • eijaksanauraa
        MyrkkyVenäjä kirjoitti:

        Minne Venäjä verestä ja liasta saastuneen saappaansa tunkee, niin heti on kuolleita pitkin seiniä ja myrkkykaasuja ilmassa.

        Jopa Venäjän säiliövaunut vuotavat saastuttavasti myrkkykaasuja ja myrkkyliemiä Suomen ilmaan ja maaperään, kuten nyt Mäntyharjulla.

        Yksinkertsisudessasi olet hupipelle. Kylän klouni!


      • PellePutininSirkuksessa

        Kirjoituksen alkeet on syytä Moskovan suuren sirkuksen klovnin apupojan ehkä opeteltava.


    • Venäjä ei ole mikään häirikkövaltio. Se on koko ajan pyrkinyt lisäämään rauhanomaista kanssakäymistä lännen kanssa. Länsi ei ole sitä halunnut, vaan on suuttunut siitä, että Venäjä ei halua tanssia sen pillin mukaan. Siksi lännen tarkoituksena on eristää Venäjä kaikilla elämänaloilla.
      Venäjästä halutaan tehdä syntipukki kaikkiin asioihin ja siitä puhutaan pahaa ja levitetään valhetta sen politiikasta.

      Länsi järjestää monenlaisia provokaatioita, joista se syyttää Venäjää. Länsi järjesti doping-sotkun, jolla se esti Venäjän osallistumisen omalla nimellään Rion kesäolympialaisiin ja Etelä-korean talviolympialaisiin. Länsi järjesti Ukrainan sodan, josta se syyttää Venäjää. Länsimaat valehtelevat, että Venäjä miehitti Krimin, vaikka Krim liittyi vapaaehtoisesti Venäjään, sen jälkeen kun ylivoimaisesti suurin osa krimiläisistä sitä halusi kansanäänestyksessä.

      Britannian tiedustelupalvelu mitä todennäköisemmin myrkytti Skripalit Englannissa, voidakseen syyttää siitä Venäjää. USA on mitä todennäköisemmin Syyrian kaasuiskujen takana, mutta syylliseksi tehdään Venäjä.
      Lännen valhemedia jauhaa koko ajan valhetta Venäjästä ja presidentti Putinista, joka on todella asiallinen ja hienotunteinen presidentti, joka valittiin jatkokaudella viime presidentinvaaleissa 76.6 prosentin massiivisella kannatuksella.

      • Uskomatonta_

        hölyn pölyä koko Sakarin kirjoitus. Ensinnäkin olisi olemassa joku "Länsi". Mikähän se sellainen oikein on. Ei sellaista valtiota ainakaan ole olemassa.
        Tämä Länsi kuitenkin järjesti dopingsotkun, Ukrainan sodan ja Krimin tapahtumat. Sakari voisi edes kertoa, mikä on tämä mystinen Länsi. Tässä ollaan syyttämässä jotain mielikuvituksen tuotetta.
        Sen kirjoittaja kuitenkin tietää, että USA teki Syyrian kaasuiskut. Todisteet päytään kiitos!

        Koko kirjoitus on luonteeltaan uskonnollinen liittymättä mihinkään uskontoon. Uskonnollisessa ajattelutavassa on absoluuttinen hyvä ja saatanan valtakunta.


    • Venäjä ei ota toimistaan mitään vastuuta. Se kieltää sen, minkä kaikki tietävät. Se anasti Ukrainalta Krimin , se aseisti Ukrainan separatistit ja tukee heitä sotilaallisesti, Venäjä ampui alas malesialaiskoneen ja myrkytti Litvinenkon ja Skribalin.

      Venäjä tappoi Aleppossa tuhansia siviilejä, naisia ja lapsia. Venäjä käyttää nyt kemiallisia aseita Itä-Ghoutassa.

      • jatkaryyppäämistä

        Jönäspele! Korvasi lepattaa, kun valehtelet koko ajan. Obama aloitti Ukrainan kriisin merkelmumun avulla. Krimiläiset litty Venäjää. Obamaa vitutti.Obaman jojon piti vallata takasi, Cenkon! Kaatu ruumikasoihin. Jönäspelleä vituttaa, kun ei saa mitään totta soopaansa..


      • HoukkaRiesat

        Onko ö-luokan Putin natsi-trolli taas potkutellut rollaattorilla esittelemään katu-uskottavaa?

        Pitäkää houkat siellä itärajan takana omana riesananne.


      • kunkiinnostaa
        HoukkaRiesat kirjoitti:

        Onko ö-luokan Putin natsi-trolli taas potkutellut rollaattorilla esittelemään katu-uskottavaa?

        Pitäkää houkat siellä itärajan takana omana riesananne.

        Jospa menet vilasee juoppo baltiantiltu.


      • MoskovanKägönen

        Moskovan käenpoika on oppinut kukkumaan?

        Heikohkoa on, kuten kaikki Venäjällä.


    • häirikkövaltio

      Ei Venäjä (Putin) länttä häiriköi vaan naapurivaltioita ja maasta muuttaneita.
      Sama hallintomalli (pakkoa ja pelkoa) venäläisillä on ollut Pietari Suuresta alkaen ja Neuvostoliiton aikana eli valtiomuoto ei vaikuta asiaan.
      Ensisijainen syy lienee johtajien sairaalloinen vallanhimo ja man sisäiset ongelmat. Maan sotateollisuudella on myös suuri vaikutus asiaan.
      Samaa tautia (autokratia, despotia) ilmenee muuallakin kuin venäjällä (Syyria, Turkki, Pohjois-Korea, Venezuela, Vatikaani …), valtion päämies on lain yläpuolella.

      • HeikkoVenäjä

        Se on paha, jos valtion päämies toimii päättömästi.

        Venäjällä on asiasta pitkä kokemus.


    • Toisen maailmansodan jälkeen USA on ollut aseellisesti häiriköimässä Koreassa,Vietnamissa, Kuweitissa, Irakissa, Libyassa, Syyriassa, Afganistanissa.
      Lisäksi on käyttänyt taloudellista kiristystä ja uhkailua taivuttaakseen Euroopan ja muun maailman maat tottelemaan sen politiikkaa. Sen ulkopolitiikkana on laillisten hallitusten kaataminen, elleivät ne suostu sen poliittisiin ehtoihin. Koskaan sen asevoimia ei ole käytetty oman maan puolustamiseen, vaan toisten valtioiden laillisten hallitusten kaatamiseen.

      Tällä hetkellä toinen härikkövaltio on Iso-Britannia, joka haukkuu kuin rakkikoira Venäjää ilman minkäänlaista sivistynyttä käytöstä ja diplomatiaa.
      Jos se olisi sivistysvaltio se suostuisi yhteistyöhön Venäjän kanssa Skripalien myrkytyksen tutkimiseksi, kuten Venäjä on useasti ehdottanut.

      Usein puhutaan Krimistä, mutta unohdetaan, että Britannia pitää hallussaan monia maa-alueita kaukana omasta maastaan, kuten Falkland saaria, jotka ovat Argentiinan rannikolla. Miksei kukaan ole vaatimassa kaupallisia pakotteita Britanniaa vastaan, että se vetäytyisi Falkland-saarilta?

      • palstantollotvaatii

        Ne saa möyhätä vapaasti ja tappaa. Mosulissa, Libyassa,Urakissa Ahganistanissa ja muualla.


      • Isis-ÄitisVenäjä

        Venäjä on kaikessa tyhmyydessään tuonut hitleriläisen natsipolitiikan Eurooppaan ja ryhtynyt varastelemaan naapurimaiden ihmisten metsäpalstoja, peltoja, tehtaita ja koteja omille bandiiteilleen ja ryövärivasalleilleen.

        Venäjä on myös ainoa, joka ääri-islamistien ohella murhaa eurooppalaisia.

        Venäjä on lahdannut jo 10 000 eurooppalaista neljässä vuodessa eli tuhansia enemmän kuin ääri-islamistit.


    • FasistienVenäjä

      Kremlin käenpojasta on Hector jo tehnyt laulunkin.

      Laulun nimi on Käenpoika (laulu fasismista).

    • Anonyymi

      Venäjällä hallitsee tänään sivistymätön ja tyhmä diktaattori ja hänen kätyrinsä, heidän tekemänsä kansanmurha ja sotarikokset jäävät historian kirjoihin. pienen vanhan sairaan miehen oireilu syy. jos kärsii riittämättömyydestä, kateellisuudesta niin hyvä kasvualusta hyljeksittyyn olemassaoloon.

    • Anonyymi

      Katseen kääntäminen ulkopolitiikkaan on aina ollut tehokas keino vaimentaa sisäpolitiikan ongelmat. Venäjälläkin.

    • Anonyymi

      USA on kaikkien sotien ja konfiktien isä! Aseteollisuus tarvii sotia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      3016
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2761
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe